Standby @ 28.10.2024 12:43Jūs ceļojat gan ar, gan bez. Protams,ka tad nav problēmu. Mums tāds variants ar bērniem nav.
Ir ceļojumi ar bērniem un ir ceļojumi bez bērniem.
Standby @ 28.10.2024 13:01Nu jau pārspīlējat :D Kāda tur šikošana ar vīna sūkšanu un močīt pa pasauli :D Tas tāpat būtu budžeta variants. Reizi divos gados būtu grūti nosaukt par močīšanu pa pasauli.
Viens vecāks+viens bērns nav opcija. Neesmu ceļojusi, man nav pieredzes, es pazaudēšos ar visu bērnu. Vīram tā pieredze lielāka, arī valodu zināšanas labākas.
Ja mēs pa diviem gadiem sakrājam diviem cilvēkiem, tad priekš četriem - četros gados. Tātad līdz 50 gadiem,labi,ja 2x kaut kur aizbrauksim. Tā arī nomiršu neko neredzēdama... Pati vainīga sanāk. Ja nevaram četriem, tad nebraukt nekur?
Standby @ 28.10.2024 13:01Nu jau pārspīlējat :D Kāda tur šikošana ar vīna sūkšanu un močīt pa pasauli :D Tas tāpat būtu budžeta variants. Reizi divos gados būtu grūti nosaukt par močīšanu pa pasauli.
Viens vecāks+viens bērns nav opcija. Neesmu ceļojusi, man nav pieredzes, es pazaudēšos ar visu bērnu. Vīram tā pieredze lielāka, arī valodu zināšanas labākas.
Ja mēs pa diviem gadiem sakrājam diviem cilvēkiem, tad priekš četriem - četros gados. Tātad līdz 50 gadiem,labi,ja 2x kaut kur aizbrauksim. Tā arī nomiršu neko neredzēdama... Pati vainīga sanāk. Ja nevaram četriem, tad nebraukt nekur?
LivaLauva1 @ 28.10.2024 13:05
Nu ja reizi divos gados sanāk ceļot, tad varbūt vienu reizi gadā var aizbraukt visi kopā?
SarmaD @ 28.10.2024 13:05
Tev tāda ačgārna domāšana. Tipiskais - ja nav te un tagad, tad arī nebūs nekad! Uzprasi kā dzīvo tie, kuri ar saviem sīkajiem ceļo pa pasauli visu laiku. Mašīnas kredītā, māja arī, pat dīvāns. Sīkos knapi redz tapēc ka jāpelna nauda procentiem. Tā ir realitāte daudziem, tikai viņi to netspoguļo. Ja tev tā nav, priecājies. Tu esi izdarījusi pareizo izvēli. Ja tomēr tā ir un vienalga nespēj rast finanses, tad tiešām pati vainīga.
SarmaD @ 28.10.2024 13:06
Pati saproti ko uzrakstiji?
SarmaD @ 28.10.2024 13:02Dīvaini ka diviem atļauties var bet bērniem neiespējamā misija. Krājiet vel un būs ceļojums, ja gribas visiem. Brauksiet ne katru gadu, bet katru otro vai trešo. Un izvēlieties lētos galamērķus, varēsiet ātrāk sakrāt.
SarmaD @ 28.10.2024 13:02Dīvaini ka diviem atļauties var bet bērniem neiespējamā misija. Krājiet vel un būs ceļojums, ja gribas visiem. Brauksiet ne katru gadu, bet katru otro vai trešo. Un izvēlieties lētos galamērķus, varēsiet ātrāk sakrāt.
Uzprasi kā dzīvo tie, kuri ar saviem sīkajiem ceļo pa pasauli visu laiku. Mašīnas kredītā, māja arī, pat dīvāns. Sīkos knapi redz tapēc ka jāpelna nauda procentiem. Tā ir realitāte daudziem, tikai viņi to netspoguļo. Ja tev tā nav, priecājies.
Nu ja reizi divos gados sanāk ceļot, tad varbūt vienu reizi gadā var aizbraukt visi kopā?
Džinga @ 28.10.2024 13:10Nu atkarīgs kādi jums ir bērni. Esi ar viņiem runājusi par šo? Var diezgan atklāti parunāt kas un kā, saprast viņu viedokli.
Kad mācījos vidusskolā, vecāki ar mani neko neizrunāja un vnk pateica, ka brauks ceļojumā. Tolaik man likās forši, varēšu padzīvot nedēļu viena pati pa mājām. Tagad, saktoties atpakaļ, mazliet sāp, ka nepienāca parunāt kāpēc izvēlas braukt bez manis. Zinu, ka tas bija naudas dēļ, bet bērns var padomāt arī, ka vienkārši negribat ņemt līdzi.
Tātad līdz 50 gadiem,labi,ja 2x kaut kur aizbrauksim. Tā arī nomiršu neko neredzēdama... Pati vainīga sanāk. Ja nevaram četriem, tad nebraukt nekur?