SarmaD @ 28.10.2024 13:28
Pavisam noteikti daļēji tas ir mana vīra nopelns. Viņš man šajā dzīvē daudz devis un iemācījis. Cerēji, ka sagādāsi man uzbraucienu? ?
Džinga @ 28.10.2024 13:44
Nē, vienkārši teici autorei, ka nevajag vainot citus pie sava lūzerisma. Sanāk tā divkosīgi.
Džinga @ 28.10.2024 10:26Es pati attiecībās esmu jau ļoti ilgi un man nav tādas pieredzes, bet kādām 3 draudzenēm toč šādi ir bijis. Tiklīdz kā izšķirās džeks sāk pelnīt mēmo piķi, ved draudzeni uz restorāniem un ceļojumos, nomet svaru, pēkšņi patīk teātris utt. Es arī tā arī neesmu sapratusi kāpēc tā notiek. Toties varbūt vēlāk tu būsi tā ar kuru kāds džeks pilnībā izmainīsies un viņa iepriekšējā meiča nesapratīs.
Krišjānis Kariņš @ 28.10.2024 14:22
Varbūt tā ir attieksmes starpība starp - čalis ērtās attiecībās vs čalis viens un jādabū jauna sieviete. Tad arī sāk vairāk par naudu domāt, uzsāk visādus hobijus, lai randiņos ir ko pastāstīt par sevi utt. Sievietes jau arī daudzas kā izšķiras tā nomet svaru, labāk ģērbties sāk - ne jau tāpat, bet lai būtu iekārojamas citiem. Daļa no tā bieži vien tā arī paliek cilvēka ikdienā, un tad vēl otra puse var kādas jaunas līdzīgas lietas ierādīt, kas tad arī iepatikas. Beigās cilvēks starp 2 attiecībām var krietni pamainīties. Ne vienmēr gan tās izmaiņas paliek uz mūžu. Citreiz atliek kādus 3-5-10 gadus labās attiecībās pabūt kā atkal sēž kā sēne dīvānā un neko citu nevajag.
Man ir maģistra grāds, esmu pedagogs. Darbu mīlu un profesiju mainīt nevēlos. Kā jau teicu, zeķbiksēm nekad arī neesmu prasījusi nevienam. Un, kas interesanti, kad no viņa izšķīros, man pat naudas palika vairāk, gan ceļoju, gan varu sevi palutināt. I can buy myself flowers, kā saka...Stāsts bija nedaudz par ko citu.Melnā čūska @ 29.10.2024 11:23Šis viss Tev lieliski parāda, ka jāsāk strādāt pie savas attīstības, domā, ko Tu vari darīt lietas labā, lai mainītos pati un tavi ienākumi, iestājies augstskolā, mācies, attīsties, būs labāks darbs, atalgojums un nebūs jāprasa nevienam tām zeķubiksēm :D Velc sevi ārā aiz ausīm no tās pagātnes, neskaties ko viņš dara un nepārdzīvo, ir pienācis laiks Tev sevi mīlēt, cienīt, lutināt.
Lai izdodas!
Tutta @ 29.10.2024 13:39Man ir maģistra grāds, esmu pedagogs. Darbu mīlu un profesiju mainīt nevēlos. Kā jau teicu, zeķbiksēm nekad arī neesmu prasījusi nevienam. Un, kas interesanti, kad no viņa izšķīros, man pat naudas palika vairāk, gan ceļoju, gan varu sevi palutināt. I can buy myself flowers, kā saka...Stāsts bija nedaudz par ko citu.
Bet tas, ka nemāku paprasīt, vai to var iemācīties? Lai nav falši, nav lūdzoši. Šo es tiešām gribētu prast.
humm @ 29.10.2024 15:11
Jā var iemācīties, bet arī jāmāk parādīt sava vērtība.
Nevis "pati visu varu" vienmēr, bet likt vīrietim justies vajadzīgam, mağiskais vārds VAJADZĪGAM. Tas ir vīriešu asinīs, ja tu liksi tā viņam justies, nebaidīsies pateikt ko vēlies( viņi nelasa domas)un vienlaicīgi novērtēsi viņu kā teikt attīstīsi savu "feminine energy", tad viss notiks. Parādi kā tu mīli sevi un tie ir tavi standari, varbūt liksies ka narcisistiskas pazīmes tās ir,bet ne gluži.
Tas ir liels darbs ar sevi, ja neesi tā augusi.
Bet ir iespējams.
O, jā, precīzi. Reiz man jaunībā bija tāds viens frukts, kuram brauciens uz jūru bija benzīna tērēšana un visa pastaiga kā zobu sāpes. Bet FB salicis veselas galerijas, kā šis apceļo dzimto zemi. Arī likās dīvaini. Laikam ar dažām sievietēm gatavi uz visu, ar citām tikai kotletes + 2ali+ dīvāns.SALOMEJA @ 29.10.2024 20:09Vēl ir svarīgi randiņu sākumposmā paust vēlmi nodoties dažādām aktivitātēm. Aicināt paiet gar jūru, aiziet uz to pašu teātri. Ja veidojas attiecībās, tad saorganizēt kaut 3 dienu ceļojumu. Kamēr vēl ir rozā brilles :D Dīvānā sēdētājus var izfiltrēt jau sākumposmā.
Plus pašai vienkārši pateikt, ko gaidi no attiecībām. Nevis pēc gada, bet uzreiz.