Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Domas par kosmetoloğijas studēšanu

Reitings 4
Reģ: 27.10.2024
Sveikas, pašlaik eju 12 klasē, mani ļoti piesaista viss kas ir skaistumu saistīts, un ļoti uztraucos jo nezinu kur tālāk iet, jo forumā redzu miksētas atbildes, viena saka, lai varētu taisīt fillera un botoksa procedūras, vajag 6 gadus mācīties medicīnisko un tad tālāk profesiju apgūt, otra saka, ka var iet uz augstskola "turība" tur jāmācas 3 gadus. Varbūt kāda, kas reāli jau strādā šajā jomā, varētu ieteikt kur man iet? Mani interesē tieši kur nodarbojas ar injekcijām, filleri botokss mezoterapija utt
27.10.2024 03:14 |

10 gadi
Reitings 241
Reģ: 07.09.2013
Lai nodarbotos ar injekciju veikšanu, Tev ir jākļūst par ārstu: 6 gadi pamata studijas + rezidentūra (piemēram, dermatologs {3gadi}, plastikas ķirurgs{5 gadi} utml.).
27.10.2024 05:09 |

Reitings 58
Reģ: 19.11.2021
Aaneete @ 27.10.2024 03:14
Sveikas, pašlaik eju 12 klasē, mani ļoti piesaista viss kas ir skaistumu saistīts, un ļoti uztraucos jo nezinu kur tālāk iet, jo forumā redzu miksētas atbildes, viena saka, lai varētu taisīt fillera un botoksa procedūras, vajag 6 gadus mācīties medicīnisko un tad tālāk profesiju apgūt, otra saka, ka var iet uz augstskola "turība" tur jāmācas 3 gadus. Varbūt kāda, kas reāli jau strādā šajā jomā, varētu ieteikt kur man iet? Mani interesē tieši kur nodarbojas ar injekcijām, filleri botokss mezoterapija utt

Mācos kosmetoloģiju pašlaik un kļūšu par kosmētiķi, ārstniecības personu.
Vai Jūs nebiedē fileru blakus efekti?
Ir taču tik daudz ko durt un kā uzlabot ādu tās stāvokli bez filleriem.
Bet tomēr ja velme ir liela nākošie 10 gadi ir jāvelta medicīnai.
27.10.2024 08:13 |

Reitings 2549
Reģ: 20.09.2022
Ja esi tik jauna, tad labāk sāc visu pa nopietno- vispirms par ārstu, lai būtu tiesības veikt injekcijas.
27.10.2024 09:15 |

Reitings 2549
Reģ: 20.09.2022
Es pabeidzu māsas, bija kursabiedrene, kas pēc tam pabeidza kosmētiķus. Injekcijas var veikt, bet tikai ar ārsta norīkojumu, strādāt vienā praksē ar ārstu. Labāk jau tad pašai beigt ārstus un nebūt ne no viena atkarīgai!
27.10.2024 09:19 |

Reitings 5331
Reģ: 23.08.2022
1. ir jautājums, kapēc tu to vēlies darīt?
Ja vieglas naudas dēļ, tad pat neiesaku, jo paredzamā nākotnē bez-indikāciju špricēšanās ies stipri mazumā, kā arī domāju, ka tas ir tikai laika jautājums, kad Latvijā nopietnāk sāks kontrolēt visus kaktu kantorus, kur injicē "estētikas speciālisti" un visi pārējie, kuriem nav atļauts to darīt.
Ja vēlies palīdzēt cilvēkiem ar īstām problēmām, tad arī noteikti gribēsi saprast padziļināti problēmu, etioloģiju utt, un tur jau būs nepieciešama ārsta izglītība.
es arī noteikti ieteiktu studēt medicīnu, laiks paskrien ļoti ātri un ja nemaldos, tad pietiekoši, lai veiktu injekcijas ir arī ārsta grāds + kursi, bez rezidentūras.
27.10.2024 09:53 |

Reitings 1873
Reģ: 03.11.2023
be.beta @ 27.10.2024 09:53
1. ir jautājums, kapēc tu to vēlies darīt?
Ja vieglas naudas dēļ, tad pat neiesaku, jo paredzamā nākotnē bez-indikāciju špricēšanās ies stipri mazumā, kā arī domāju, ka tas ir tikai laika jautājums, kad Latvijā nopietnāk sāks kontrolēt visus kaktu kantorus, kur injicē "estētikas speciālisti" un visi pārējie, kuriem nav atļauts to darīt.
Ja vēlies palīdzēt cilvēkiem ar īstām problēmām, tad arī noteikti gribēsi saprast padziļināti problēmu, etioloģiju utt, un tur jau būs nepieciešama ārsta izglītība.
es arī noteikti ieteiktu studēt medicīnu, laiks paskrien ļoti ātri un ja nemaldos, tad pietiekoši, lai veiktu injekcijas ir arī ārsta grāds + kursi, bez rezidentūras.

Kāpēc injekcijas ies mazumā? Es kaut kā šo biju palaidusi garām.
27.10.2024 16:09 |

Reitings 456
Reģ: 03.08.2022
Manā pilsētā ir pēdējos gados ļoti daudz kosmētiķes saradušās. Var redzēt, ka konkurence liela, jaunajām grūti dabūt klientūru. Daudzas piedāvā arī manikīru, uzacis laminēt, lai kkā nopelnītu.
27.10.2024 17:33 |

Reitings 456
Reģ: 03.08.2022
Džinga @ 27.10.2024 16:09

Šim neticu, esmu atkodusi labu kopšanas rutīnu, kas man der, un kosmētiķes pakalpojumi teju nav nepieciešami, tik cik biorevitalizācija, no ikgadējās botoksa devas gan neplānoju atteikties.
27.10.2024 17:35 |

Reitings 5331
Reģ: 23.08.2022
Džinga @ 27.10.2024 16:09

1) vispār pasaulē šobrīd ir tāda tendence, pie mums ganjau atnāks tik pēc pāris gadiem :D
protams, ka saprātīgas injekcijas (tādas, kurām ir indikācijas), tās jau paliks, bet šī masveida lūpu, zoda, vaigukaulu utt špricēšana 20-30 gadīgām meitenēm visur pasaulē jau ievērojami samazinas.
2) plus, tagad daudz vairāk uzmanība tiek pievērsta sejas ādas kopšanai jau no tīņu gadiem, kas liek domāt, ka nākotnē būs mazāka nepieciešamība, vai ja būs nepieciešama, tad ievērojami vēlākos gados
3) šobrīd notiek arī aktīvi pētījumi par filleriem un to paliekošo ietekmi, vairāki ārsti jau ir izteikušies, ka filleris "nekur neizgaist, tas paliek sejā" - vienkārši aizmirgrē sejas audos, tikai jautājums, vai to var redzēt vai nevar.
28.10.2024 06:59 |

Reitings 482
Reģ: 14.05.2024
Aaneete @ 27.10.2024 03:14

Tagad tikai ārsts var strādāt un piedāvāt injekcijas. Protams, mums LV ir ļoti daudz māsiņu un citu veidu speciālistu, kuri pēc likuma to nevar darīt! Oficiāli un arī pareizi būtu ārstam ar šo strādāt, jo tomēr ir jāzina, kur un kā ir jāveido procedūra.
Tev būs jāizmācās par ārstu, tad pēc studijām vēl būs jāiet uz kursiem, jo šādas lietas nemāca īsti studējot par ārstu. Tādēļ diegan ilgs process. Īsāk sakot, vajag dabūt ārsta grādu + rezidentūra un tad pēc tam mācīties pastiprināti konkrētā virzienā, kā, piem., plastikas ķirurgs.
28.10.2024 08:41 |

Reitings 4
Inna86 @ 27.10.2024 17:33
Manā pilsētā ir pēdējos gados ļoti daudz kosmētiķes saradušās. Var redzēt, ka konkurence liela, jaunajām grūti dabūt klientūru. Daudzas piedāvā arī manikīru, uzacis laminēt, lai kkā nopelnītu.
kur tad tās konkurentes ir, ja nav neviena ar šo profesiju kas uz manu jautājumu var atbildēt?
31.10.2024 07:17 |

Reitings 4
Inna86 @ 27.10.2024 17:33
konkurence ir visur, un ko tas tagad nozīmē ka piemēram cilvēkam nav jēga vērt savu pārtikas veikalu vaļā, jo konkurējošā maxima un rimi ir uz katra stūra? Klienti vienmēr ir un būs, galvenais ir tas kā tu sevi noreklamē. Mans jautājums sasniedza nepareizo auditoriju, kurai nav izglītības šajā sfērā, sorry!
31.10.2024 07:20 |

Reitings 4
Meitenes, mans jautājums bija kuru skolu jūs man labāk ieteiktu, kam ir pieredze, nevis jūsu viedokli par "injecētājām", un es arī nekur neminēju ka eju mācīties šo sfēru naudas dēļ.
31.10.2024 07:22 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits