Aaneete @ 27.10.2024 03:14Sveikas, pašlaik eju 12 klasē, mani ļoti piesaista viss kas ir skaistumu saistīts, un ļoti uztraucos jo nezinu kur tālāk iet, jo forumā redzu miksētas atbildes, viena saka, lai varētu taisīt fillera un botoksa procedūras, vajag 6 gadus mācīties medicīnisko un tad tālāk profesiju apgūt, otra saka, ka var iet uz augstskola "turība" tur jāmācas 3 gadus. Varbūt kāda, kas reāli jau strādā šajā jomā, varētu ieteikt kur man iet? Mani interesē tieši kur nodarbojas ar injekcijām, filleri botokss mezoterapija utt
be.beta @ 27.10.2024 09:531. ir jautājums, kapēc tu to vēlies darīt?
Ja vieglas naudas dēļ, tad pat neiesaku, jo paredzamā nākotnē bez-indikāciju špricēšanās ies stipri mazumā, kā arī domāju, ka tas ir tikai laika jautājums, kad Latvijā nopietnāk sāks kontrolēt visus kaktu kantorus, kur injicē "estētikas speciālisti" un visi pārējie, kuriem nav atļauts to darīt.
Ja vēlies palīdzēt cilvēkiem ar īstām problēmām, tad arī noteikti gribēsi saprast padziļināti problēmu, etioloģiju utt, un tur jau būs nepieciešama ārsta izglītība.
es arī noteikti ieteiktu studēt medicīnu, laiks paskrien ļoti ātri un ja nemaldos, tad pietiekoši, lai veiktu injekcijas ir arī ārsta grāds + kursi, bez rezidentūras.
Džinga @ 27.10.2024 16:09
Kāpēc injekcijas ies mazumā? Es kaut kā šo biju palaidusi garām.
Džinga @ 27.10.2024 16:09
Kāpēc injekcijas ies mazumā? Es kaut kā šo biju palaidusi garām.
Aaneete @ 27.10.2024 03:14Sveikas, pašlaik eju 12 klasē, mani ļoti piesaista viss kas ir skaistumu saistīts, un ļoti uztraucos jo nezinu kur tālāk iet, jo forumā redzu miksētas atbildes, viena saka, lai varētu taisīt fillera un botoksa procedūras, vajag 6 gadus mācīties medicīnisko un tad tālāk profesiju apgūt, otra saka, ka var iet uz augstskola "turība" tur jāmācas 3 gadus. Varbūt kāda, kas reāli jau strādā šajā jomā, varētu ieteikt kur man iet? Mani interesē tieši kur nodarbojas ar injekcijām, filleri botokss mezoterapija utt
kur tad tās konkurentes ir, ja nav neviena ar šo profesiju kas uz manu jautājumu var atbildēt?Inna86 @ 27.10.2024 17:33Manā pilsētā ir pēdējos gados ļoti daudz kosmētiķes saradušās. Var redzēt, ka konkurence liela, jaunajām grūti dabūt klientūru. Daudzas piedāvā arī manikīru, uzacis laminēt, lai kkā nopelnītu.
konkurence ir visur, un ko tas tagad nozīmē ka piemēram cilvēkam nav jēga vērt savu pārtikas veikalu vaļā, jo konkurējošā maxima un rimi ir uz katra stūra? Klienti vienmēr ir un būs, galvenais ir tas kā tu sevi noreklamē. Mans jautājums sasniedza nepareizo auditoriju, kurai nav izglītības šajā sfērā, sorry!Inna86 @ 27.10.2024 17:33Manā pilsētā ir pēdējos gados ļoti daudz kosmētiķes saradušās. Var redzēt, ka konkurence liela, jaunajām grūti dabūt klientūru. Daudzas piedāvā arī manikīru, uzacis laminēt, lai kkā nopelnītu.