Man ir problēma ar normālu sporta legingu atrašanu. Nesen nopirku USA Pro it kā high-waisted bikses, bet sapratu, ka uz mani viņas galīgi nav high-waisted tomēr (plus diegi pēc pirmās nodarbības nāca ārā), visu laiku jāvelk uz augšu, kas kaitina. Man ir palieli gurni, tāpēc augstā tipa bikses ir vienīgās, kas izskatās labi un liek justies komfortabli kustībā. Nepatīk arī bikses, kam vīle iet pāri 🐿 zonai, man diezgan viegli kustībā aiziet camel-toe 🙅 Kā arī nepatīk bikses kam speciāla vīle uz pakaļas, lai bulciņas izceltu. Esmu pirkusi, piem., Casall un citas firmas bikses, bet esmu vīlusies, cik ātri sāk nākt ārā diegi pēc dažām mazgāšanas reizēm un kā saveļās cirksnī materiāls (izskatās kā vecas bikses, pat ja viņas nav tādas). 100 euro gluži negribētu izmest, bet nu līdz 80 euro būtu gatava par vienu LABU pāri izmest. Kritēriji - ir piemēroti lielai dibena zonai un ciskām, bet augšējā daļā ir pieguloši, netaisa camel-toe un pieliecoties nespīd cauri apenes kā zeķubiksēm 😀Ja es tādas varētu atrast, laikam visās krāsās nopirktu 😁 Lūdzu iesakiet!