Imunitāte ziemā

Reitings 9
Reģ: 16.10.2024
Klāt aukstais laiks un es jau 2x esmu paspējusi saslimt, tas nav normāli.. Ģimenes ārsts nosūtīja uz analīzēm. Agrāk tā neslimoju, nezinu kāpēc šogad šitā gāž no kātiem. Vēl kādam tā?
16.10.2024 15:13 |

Reitings 559
Reģ: 29.03.2021
vai tu esi sākusi jaunu darbu? es agrāk neslimoju vispār, bet, kad sāku strādāt lidostā, pirmo gadu biju slima katru mēnesi. tā kā man pie vainas bija tas, ka strādāju vidē, kas ir vīrusu epicentrs, bet, kad beidzot ķermenis aprada ar to, es parstāju slimot
22.10.2024 14:41 |

Reitings 260
Reģ: 11.02.2024
Es pats septembrī dabūju pneimoniju, tagad tik uz oktobra vidu atkal atsāku treniņus, zb šitais debīlais laiks, tgd vispār ļoti jāuzmanās
22.10.2024 17:34 |

Reitings 962
Reģ: 13.06.2024
Pati personīgi nekad neesmu lietojusi nekādus vitamīnus. Tā vietā jau sen piekopju norūdīšanās procedūras: mazgājos aukstā dušā, pieņemu gaisa peldes, cik ilgi vien iespējams cenšos ģērbties plānās drēbēs. Rezultāts: neatceros, kad pēdējoreiz būtu slimojusi. Joprojām, ejot ārā, mugurā velku tikai džemperi ar kapuci, kamēr visi apkārtējie jau staigā apkārt biezos vilnas vai dūnu mēteļos, ar cimdiem rokās un biezām šallēm ap kaklu. Bet man nesalst, brīžiem pat nākas uz augšu pavilkt piedurknes, jo paliek pa karstu. Redzot to, kā Latvijā cilvēki ģērbjas tiklīdz sākas rudens, nav brīnums, ka tik daudzi slimo, jo vispār nav norūdījušies. Tiklīdz kā sākas rudens, tā visiem jau uzreiz mugurā mēteļi, galvās cepures, rokās cimdi. Man interesē kā tie cilvēki taisās ģērbties ziemā, ja jau tagad, kad ārā vēl ir +12 grādi, visi saģērbušies tā it kā būtu -12. Un tad brīnās, ka visu laiku slimo.
22.10.2024 22:15 |

Reitings 9
Reģ: 16.10.2024
Stefania @ 22.10.2024 14:41
vai tu esi sākusi jaunu darbu? es agrāk neslimoju vispār, bet, kad sāku strādāt lidostā, pirmo gadu biju slima katru mēnesi. tā kā man pie vainas bija tas, ka strādāju vidē, kas ir vīrusu epicentrs, bet, kad beidzot ķermenis aprada ar to, es parstāju slimot

Nē, darbs nav mainīts Atceros,kad pēc dekrēta atgriezos darbā,tad arī ļoti slimoju, bet tad jau skaidrs no kā,tagad ir mīkla.
Šobrīd trieciendevās dzeru D vitamīnu, Cinku lietoju, B grupas vitamīnus un vēl nopirku probiotikas,Liveo, lasiju,ka arī nesakārtots zarnu trakts pavājina imunitāti Pagaidām turos,jūtos labi un vesela, cerams pie tā paliksim 😃
24.11.2024 18:37 |

Reitings 881
Reģ: 18.06.2018
Es arī šogad slimoju.
Septembrī un tagad. Iepriekš gadus 10it neslimoju.
24.11.2024 20:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits