mazliet padraudzēties

Reitings 18
Reģ: 02.10.2024
Te ir kāda , kura vēlas draudzēties ar precētu vīrieti . Sīkāk pie saziņas . Vēlams, lai esi no Vidzemes, bet ne no Rīgas , Siguldas apkārtnes , vari būt precēta. Lūgums nerakstīt, ja neesi simpātiska.
14.10.2024 00:05 |

Reitings 2558
Reģ: 09.06.2024
Man vēl ļoti patīk runātāji! Reāli bez tā īsti neiztikt. Vai Tev tā ir labi, vai var izdarīt to un to vai man patiks, tu beidzo Tev bija labi. pats droši pastāsta ko un kā grib, kā vinam patīk, aptur lai paildzinātu procesu, palūdz atļauju vai viņš drīkst beigt, neskatoties, ka man jau bijuši vairāki orgasmi.
20.10.2024 02:58 |

Reitings 2558
debestinaa @ 20.10.2024 02:54
tādā gadījumā ir jādzīvo brīva dzīve bez laulības un saistībām. Dzīvo un drāzies kaut katru dienu ar citu, ja vien tik spēj atrast. Protams, pastāv arī opcija, ka abi laulātie krāpj un abus tas apmierina, nojauš vai arī nemaz nezina, bet mēdz gadīties, ka sieviete/vīrietis dzīvo tikai ar vienu partneri, uzticās viņam un mīl viņu, bet otra puse krāpj, tad tas ir diezgan pretīgi, ir jādod otram iespēja nebūt krāptam un dzīvot uzticīgās attiecībās. Bail vispār domāt, kas notiek ar šo pasauli, jo daudziem krāpšana kļūst par normu
Nu nez vai kādam gribās katru dienu citu! Tur jābūt ķīmijai! Krāpšana jau pastāv no Romas laikuem. Nu un ko darīt ja abi vai viens ir precējies? Ja tur ir tāda ķīmija, ka abiem trīc rokas un kājas jau no pieskārieniem vien? Bet ģimenē tā nenotiek? Īpaši ja ir bērni! Neviens neko mainīt netaisās. Protams gadās arī ideālie stāsti tikai reti. Es arī esmu bijusi visu acīs paraugsieva un esmu ieķērusies arī manī izcilie paraugvīri attiecības gadiem. Es to nenožēloju!
20.10.2024 03:11 |

Reitings 2792
Reģ: 11.04.2023
Pilgrim @ 19.10.2024 23:22

Zini, ir kaut kas tajā visā. Bija man viens ar daudziem pīrsingiem visās vietās, reāli jumtu nonesa...bet viņam vispār viss darbojās uz 100% un nebija aizspriedumu. Tādas lietas jāprot iznest līdz galam, ne katram derēs.

Ar aizspriedumiem cilvēki paši samazina savu redzes loku, O gribas, tā ka acis spiež laukā, bet guļ, kā baļķis, jo viss ārpus normas liekas perverss. 😁
debestinaa @ 20.10.2024 02:54
tādā gadījumā ir jādzīvo brīva dzīve bez laulības un saistībām. Dzīvo un drāzies kaut katru dienu ar citu, ja vien tik spēj atrast. Protams, pastāv arī opcija, ka abi laulātie krāpj un abus tas apmierina, nojauš vai arī nemaz nezina, bet mēdz gadīties, ka sieviete/vīrietis dzīvo tikai ar vienu partneri, uzticās viņam un mīl viņu, bet otra puse krāpj, tad tas ir diezgan pretīgi, ir jādod otram iespēja nebūt krāptam un dzīvot uzticīgās attiecībās. Bail vispār domāt, kas notiek ar šo pasauli, jo daudziem krāpšana kļūst par normu

Krāpšana ir jau sekas smagām savstarpējām komunikācijas problēmām, veselīgās attiecībās noslēpumiem nav vietas.
Es arī esmu bijusi visu acīs paraugsieva un esmu ieķērusies arī manī izcilie paraugvīri attiecības gadiem.

Nav tādu paraugsievu vai paraugvīru, tā ir ilūzija. Tas ir sava veida intelekts, sevi neapkaunot publiski iznesot intīmos noslēpumus, ģimenes problēmas, sānsoļus.
Tikai stulbi cilvēki staigā apkārt kladzinot par intīmo, ģimenes dzīvi vai sānsoļiem. Tā nodrošinot izklaidi klaču tantēm.
20.10.2024 08:51 |

Patīk
Reitings 2915
Reģ: 03.11.2023
Dovana @ 20.10.2024 02:44
Pat vislabākais partneris ar laiku apnīk, ja ne tieši Tev tad varbūt tas jau notiek ar vīru un mēs esam tik stulbas, ka neko neredzam? Tur vairāk pie vainas morāle. Man patīk kā Dāvids teica, ka viņš ir ņēmies ar daudzām sievietēm un vīriešiem un neko nenožēlo, tikai žēl, ka esot bijis ļoti stingri audzināts. Es vairāk nožēloju to ko neesmu izdarījusi nekā esmu izdarījusi! Ja ir bijis slikts sekss tas aizmirstās uzreiz, trakāk ir tad kad Tu viss trīci Tevi velk un tu atsaki dēļ glupas morāles☝️

Ko tad morāles dēļ tu atsaki, ja tajā brīdī gribas tā, ka viss trīc? Darīt pāri kkādai trešajai personai?
Neizklausās, ka vienkārši fetišs gāja pāri tai morālei
20.10.2024 09:04 |

Reitings 1217
Reģ: 13.12.2023
Dovana @ 20.10.2024 02:58
Man vēl ļoti patīk runātāji! Reāli bez tā īsti neiztikt. Vai Tev tā ir labi, vai var izdarīt to un to vai man patiks, tu beidzo Tev bija labi. pats droši pastāsta ko un kā grib, kā vinam patīk, aptur lai paildzinātu procesu, palūdz atļauju vai viņš drīkst beigt, neskatoties, ka man jau bijuši vairāki orgasmi.

Omg, tak izej uz balkona un izkliedzies 😂
Tev smadzeņu šūnu ir mazāk nekā punktu perfektā daikta čeklistā
20.10.2024 12:46 |

Reitings 2558
Mīļās Dievietes es Jūs sadzirdēju un sapratu. Dzīvē ģimenē jābūt tikumīgām viens partneris un tad uzliekat klapes uz acīm, arī otrai pusei vēlaties tās klapes uzlikt! Tad vēl vesela rinda ar tabu ko un kā drīkst/nedrīkst ne tikai gultā, bet pat ēdienkartē! Savus ēsšanas traucējumus jau noskaidroju no Jums. Man par to ir savs viedoklis, es pieturos pie saviem ēsšanas principiem dzelžaini kontrolēju ko un kā cik ēst. Ēdienu uztveru kā pamata bāzi dzīvei ēdu ar baudu un nekad nepārēdos, Jums daudzām ēdiens ir pamata bauda! Ēdiens svētki! Mani svētki atšķirībā no daudzām no Jums sākās tikai gultā. Kur Jūs ņemat tās muļķības, ka visi vīri uzticīgi? Lielākā daļa vienkārši neko nezina par saviem vīriem un viņu vēlmēm! Tie lielākie paraugvīri tēvi visbiežāk sen jau citur mīca citas sievietes gadiem, uz kurām ir klikšķis un ar kurām ir tik atvērti un griboši seksā, ka Jūs pat nenojaušat.
20.10.2024 18:51 |

Reitings 1156
Reģ: 19.08.2023
Dovana @ 20.10.2024 18:51
Mīļās Dievietes es Jūs sadzirdēju un sapratu. Dzīvē ģimenē jābūt tikumīgām viens partneris un tad uzliekat klapes uz acīm, arī otrai pusei vēlaties tās klapes uzlikt! Tad vēl vesela rinda ar tabu ko un kā drīkst/nedrīkst ne tikai gultā, bet pat ēdienkartē! Savus ēsšanas traucējumus jau noskaidroju no Jums. Man par to ir savs viedoklis, es pieturos pie saviem ēsšanas principiem dzelžaini kontrolēju ko un kā cik ēst. Ēdienu uztveru kā pamata bāzi dzīvei ēdu ar baudu un nekad nepārēdos, Jums daudzām ēdiens ir pamata bauda! Ēdiens svētki! Mani svētki atšķirībā no daudzām no Jums sākās tikai gultā. Kur Jūs ņemat tās muļķības, ka visi vīri uzticīgi? Lielākā daļa vienkārši neko nezina par saviem vīriem un viņu vēlmēm! Tie lielākie paraugvīri tēvi visbiežāk sen jau citur mīca citas sievietes gadiem, uz kurām ir klikšķis un ar kurām ir tik atvērti un griboši seksā, ka Jūs pat nenojaušat.

Tu strādā eskortā?
20.10.2024 19:24 |

Reitings 2558
kitijaarmazok @ 20.10.2024 19:24

Tu strādā eskortā?
Nē tur es nestrādāju gan
20.10.2024 19:26 |

Patīk
Reitings 2915
Reģ: 03.11.2023
Dovana @ 20.10.2024 18:51

Tu saproti, ka runā pati ar sevi un neviena neteica, ka visi vīri ir uzticīgi? Un kā tu atkal ēdienu kaut kur iepini?
20.10.2024 20:50 |

Reitings 820
Reģ: 13.06.2024
Pēc komentāriem spriežot, Dovana vienkārši laiž pa kreisi ar tiem, kuri liek kājām trīcēt, tāpēc tagad šajā diskusijā tik izmisīgi cenšas attaisnot savu krāpšanu, sakot, ka visi jau krāpj un ka vīrieši krāpj savas sievas tikai tāpēc, ka tās sievas gultā neko negrib, nejēdz un neprot. Vārdu sakot, lielāku stulbumu sen nebiju lasījusi. 😀
Pati pagātnē esmu krāpta divās attiecībās un, nē, es pilnīgi noteikti neesmu nekāda dievgosniņa, kura nodarbojas ar seksu tikai tumsā un zem segas. Viss, ko sapratu, atskatoties uz notikušo, ir tas, ka vienkārši ir vīrieši, kuri nespēj biksēs noturēt savu locekli, tāpēc, pat ja attiecībās viss ir kārtībā un sekss ir labs, tik un tā ies un krāps, jo visu laiku prasīsies jauna miesa, taču šķirties arī nesteigsies, jo vienmēr jau ir labi, ja ir mājas, kurās atgriezties un sieva, kura vienmēr kalpo kā rezerves variants. Tieši tas pats attiecas uz sievietēm-krāpējām. Ārpus mājas krāpj ar tiem, kuri liek kājām trīcēt, bet pēc tam atgriežas mājās, jo ir taču labi, ja mājās gaida muļķa vīrs, ne tā? Lai vai kā, visi jūs, krāpēji, esat vienā maisā bāžami un pilnīgi neinteresē jūsu attaisnojumi, jo krāpšanai nav attaisnojumu. Izšķirieties un palaidiet vaļā to otru cilvēku, dodot tam cilvēkam iespēju atrast jaunas attiecības, kurās nevaldītu krāpšana un meli. Bet nē, tā vietā persona vēl ienāk forumā un publiski lepojas ar faktu, ka krāpj un faktu, ka citi vīrieši ar viņu krāpj savas sievas. Nu kur tādas čūskas rodas, jejbogu...
20.10.2024 22:34 |

Reitings 1217
Reģ: 13.12.2023
Man laikam vienkārši nav skaidra šī specifiskā pasaules uztvere. Pieņemsim, ka man seksā nav robežu, bet manam partnerim ir ļoti stingras robežas. Kā es varu otru nosodīt par to? Un uzstādīt tādu nosacījumu, ka vai nu tu pakļaujies manām iegribām, vai arī tiksi pa kluso krāpts?? Es, piemēram, dievinu austeres, astoņkājus, utt jūras veltes, bet, ja citiem no tā gribas vemt, es tak pie sevis nenodomāju - pfff, tev ir tik šaura domāšana. Manuprāt, ar seksu ir tāpat, tas ir vienkārši gaumes jautājums. Un, jā, gaume mainās, bet būtu tikai elementāra pieklājība par to paziņot SAVAM VĪRAM vai SIEVAI. Visādi citādi izgājieni manā skatījumā ir zemiski, nožēlojami, ts zemas pakāpes cilvēku izdarības…
21.10.2024 22:59 |

10 gadi
Reitings 364
Reģ: 15.08.2012
Dovana @ 20.10.2024 03:11
Nu nez vai kādam gribās katru dienu citu! Tur jābūt ķīmijai! Krāpšana jau pastāv no Romas laikuem. Nu un ko darīt ja abi vai viens ir precējies? Ja tur ir tāda ķīmija, ka abiem trīc rokas un kājas jau no pieskārieniem vien? Bet ģimenē tā nenotiek? Īpaši ja ir bērni! Neviens neko mainīt netaisās. Protams gadās arī ideālie stāsti tikai reti. Es arī esmu bijusi visu acīs paraugsieva un esmu ieķērusies arī manī izcilie paraugvīri attiecības gadiem. Es to nenožēloju!
tā trīcēšana un kāju kopā nesaturēšana ir parasti dzīvnieciski instinkti. 10 gadu laulībā šie instinkti sen pazūd, jo vienmērīgi uzturēt tādu dofimīna līmeni gadiem nav iespējams ar vienu partneri. Tāpēc ir mute un sākam runāt par savām seksuālajām fantāzijām, kuras varētu ar šo laulāto piepildīt, nevis ejam krāpt. Jo mēs esam cilvēki, saprātīgas būtnes, ar morāli, nevis prasti dzīvnieki. Es saprotu par ko Tu runā, bet tie, kas aiziet krāpt, ir bez morāles cilvēki.
22.10.2024 05:50 |

Reitings 820
Veiksme @ 22.10.2024 05:50
tā trīcēšana un kāju kopā nesaturēšana ir parasti dzīvnieciski instinkti. 10 gadu laulībā šie instinkti sen pazūd, jo vienmērīgi uzturēt tādu dofimīna līmeni gadiem nav iespējams ar vienu partneri. Tāpēc ir mute un sākam runāt par savām seksuālajām fantāzijām, kuras varētu ar šo laulāto piepildīt, nevis ejam krāpt. Jo mēs esam cilvēki, saprātīgas būtnes, ar morāli, nevis prasti dzīvnieki. Es saprotu par ko Tu runā, bet tie, kas aiziet krāpt, ir bez morāles cilvēki.

Piekrītu. Ir jārunā. Bet, ja nu tomēr jūt, ka vairs nav tas "klikšķis" vai iekāre pret savu laulāto, tad ir jāšķiras. Punkts. Līdz ar to, izlasot konkrētās lietotājas atbildi uz ieteikumu šķirties un tad kaut katru dienu drāzties ar citu, vispār palika nelaba pēcgarša. Lietotāja atbildēja ar: "Nu nez vai kādam gribās katru dienu citu!" Respektīvi, šī sieviete pat nepieļauj domu šķirties, jo nez vai kādam gribas katru dienu citu partneri, taču krāpšanu attaisno. Man palika neizsakāmi žēl šīs sievietes laulāto, kurš šādā situācijā ir teju vai kā marionete šīs personas rokās. Palaist vaļā šo cilvēku netaisās, taču krāpt vēlas. Tas, kas man nav skaidrs, ir tas, kā cilvēks, kurš reiz ir otram cilvēkam solījis mīlēt "līdz nāve mūs šķirs", tagad var spēlēties ar šī cilvēka dzīvi un liegt iespēju aiziet un atrast jaunas, mīlošas attiecības. Tā vietā uzvedas kā suns uz siena kaudzes: pašai nevajag, bet citam arī neatdos. Zemiski.
22.10.2024 22:33 |

Reitings 2792
Reģ: 11.04.2023
to Veiksme

Lai uzturētu dofomīnu tāpat agri vai vēlu nonāks līdz trešajam vai svingošanai un dzīvnieciskiem instingtiem. 😁
to ronnie

Vīrs mazs bērns vai, ka jāatdod nākošajai, kā uz adopciju. Pats nevar šķirties un iet pie nākošās?
23.10.2024 14:56 |

Reitings 2669
Reģ: 11.10.2022
palasot te dazu uzskatus un ricibas,tiesam japiekrit kas jau te rakstija.Kur pasaule iet?vnk pretigi un gribas pavemt
tiem visiem krapejiem un seksotajiem smadzenes ir skaidas,kas neko vairak nespej domat ka par savu organu,kas valda par vinu un kuri to nespej konrolet.Nozelojami cilveki tadi.
23.10.2024 15:16 |

10 gadi
Reitings 289
Reģ: 29.01.2009
Ar sievu esam kopā jau 20 gadus,neesmu viņu krāpis,joprojām ir labs sex,un man viņa ļoti uzbudina,bet tiešām gribās kaut kādu dzirksti,paliekot vecākam sākās visādas fantāzijas. Nesen seksojot ierunājos par trešo mūsu guļamistabā un sievai tā doma uzvilka. Iespējams uzaicināsim kādu vīrieti...
29.10.2024 20:36 |

Reitings 820
Vīrs mazs bērns vai, ka jāatdod nākošajai, kā uz adopciju. Pats nevar šķirties un iet pie nākošās?

Vai kaut kur tika minēts, ka vīrs ir lietas kursā par to, ka tiek krāpts? Esmu divreiz bijusi attiecībās, kurās esmu krāpta un varu apgalvot, ka, nē, diemžēl ne vienmēr partneris apzinās, ka tiek krāpts. Manā gadījumā tiku krāpta mēnešiem ilgi, bet man nebija ne jausmas, jo ikdienā partnera uzvedība neradīja nekādas aizdomas. Bija gan mīlestības apliecinājumi, gan sekss, gan viss pārējais. Tikai pēc tam uzzināju, ka katru reizi, kad partneris teica, ka dodas apciemot mammu, kura dzīvo citā pilsētā vai ka mazliet aizkavēsies darbā, jo priekšnieks liek, tiku krāpta. Līdz ar to šajā gadījumā tas vīrs varbūt pat nenojauš, ka tiek krāpts. Cilvēks varbūt dzīvo ar domu, ka ir laimīgs un apmierināts savā laulībā, un pat nenojauš, ka sieva pa to laiku iet pa kreisi.
29.10.2024 23:21 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
Bet, ja nu tomēr jūt, ka vairs nav tas "klikšķis" vai iekāre pret savu laulāto, tad ir jāšķiras. Punkts.

Šausmīga ilūzija dzīvot šādos uzskatos. Ceru ka arī pati pēc 30 kopā nodzīvotiem gadiem ņemsi piemēru un šķirsies kolīdz dzirksts pazūd.
30.10.2024 06:07 |

Reitings 3845
Reģ: 07.09.2023
SarmaD @ 30.10.2024 06:07

Šausmīga ilūzija dzīvot šādos uzskatos. Ceru ka arī pati pēc 30 kopā nodzīvotiem gadiem ņemsi piemēru un šķirsies kolīdz dzirksts pazūd.

Šim pilnīgi piekrītu. Tāds domu gājiens ir tiem, kas ilgstošās laulībās nav bijuši un tic visiem tiem padebīlajiem žurnālu rakstiņiem no sērijas "10 veidi kā atdzīvināt kaisli attiecībās : nopērciet seksīgu apakšveļu un noskūpstiet viņu TUR"
30.10.2024 07:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits