Nu nez vai kādam gribās katru dienu citu! Tur jābūt ķīmijai! Krāpšana jau pastāv no Romas laikuem. Nu un ko darīt ja abi vai viens ir precējies? Ja tur ir tāda ķīmija, ka abiem trīc rokas un kājas jau no pieskārieniem vien? Bet ģimenē tā nenotiek? Īpaši ja ir bērni! Neviens neko mainīt netaisās. Protams gadās arī ideālie stāsti tikai reti. Es arī esmu bijusi visu acīs paraugsieva un esmu ieķērusies arī manī izcilie paraugvīri attiecības gadiem. Es to nenožēloju!debestinaa @ 20.10.2024 02:54tādā gadījumā ir jādzīvo brīva dzīve bez laulības un saistībām. Dzīvo un drāzies kaut katru dienu ar citu, ja vien tik spēj atrast. Protams, pastāv arī opcija, ka abi laulātie krāpj un abus tas apmierina, nojauš vai arī nemaz nezina, bet mēdz gadīties, ka sieviete/vīrietis dzīvo tikai ar vienu partneri, uzticās viņam un mīl viņu, bet otra puse krāpj, tad tas ir diezgan pretīgi, ir jādod otram iespēja nebūt krāptam un dzīvot uzticīgās attiecībās. Bail vispār domāt, kas notiek ar šo pasauli, jo daudziem krāpšana kļūst par normu
Pilgrim @ 19.10.2024 23:22
Zini, ir kaut kas tajā visā. Bija man viens ar daudziem pīrsingiem visās vietās, reāli jumtu nonesa...bet viņam vispār viss darbojās uz 100% un nebija aizspriedumu. Tādas lietas jāprot iznest līdz galam, ne katram derēs.
debestinaa @ 20.10.2024 02:54tādā gadījumā ir jādzīvo brīva dzīve bez laulības un saistībām. Dzīvo un drāzies kaut katru dienu ar citu, ja vien tik spēj atrast. Protams, pastāv arī opcija, ka abi laulātie krāpj un abus tas apmierina, nojauš vai arī nemaz nezina, bet mēdz gadīties, ka sieviete/vīrietis dzīvo tikai ar vienu partneri, uzticās viņam un mīl viņu, bet otra puse krāpj, tad tas ir diezgan pretīgi, ir jādod otram iespēja nebūt krāptam un dzīvot uzticīgās attiecībās. Bail vispār domāt, kas notiek ar šo pasauli, jo daudziem krāpšana kļūst par normu
Es arī esmu bijusi visu acīs paraugsieva un esmu ieķērusies arī manī izcilie paraugvīri attiecības gadiem.
Dovana @ 20.10.2024 02:44Pat vislabākais partneris ar laiku apnīk, ja ne tieši Tev tad varbūt tas jau notiek ar vīru un mēs esam tik stulbas, ka neko neredzam? Tur vairāk pie vainas morāle. Man patīk kā Dāvids teica, ka viņš ir ņēmies ar daudzām sievietēm un vīriešiem un neko nenožēlo, tikai žēl, ka esot bijis ļoti stingri audzināts. Es vairāk nožēloju to ko neesmu izdarījusi nekā esmu izdarījusi! Ja ir bijis slikts sekss tas aizmirstās uzreiz, trakāk ir tad kad Tu viss trīci Tevi velk un tu atsaki dēļ glupas morāles☝️
Dovana @ 20.10.2024 02:58Man vēl ļoti patīk runātāji! Reāli bez tā īsti neiztikt. Vai Tev tā ir labi, vai var izdarīt to un to vai man patiks, tu beidzo Tev bija labi. pats droši pastāsta ko un kā grib, kā vinam patīk, aptur lai paildzinātu procesu, palūdz atļauju vai viņš drīkst beigt, neskatoties, ka man jau bijuši vairāki orgasmi.
Dovana @ 20.10.2024 18:51Mīļās Dievietes es Jūs sadzirdēju un sapratu. Dzīvē ģimenē jābūt tikumīgām viens partneris un tad uzliekat klapes uz acīm, arī otrai pusei vēlaties tās klapes uzlikt! Tad vēl vesela rinda ar tabu ko un kā drīkst/nedrīkst ne tikai gultā, bet pat ēdienkartē! Savus ēsšanas traucējumus jau noskaidroju no Jums. Man par to ir savs viedoklis, es pieturos pie saviem ēsšanas principiem dzelžaini kontrolēju ko un kā cik ēst. Ēdienu uztveru kā pamata bāzi dzīvei ēdu ar baudu un nekad nepārēdos, Jums daudzām ēdiens ir pamata bauda! Ēdiens svētki! Mani svētki atšķirībā no daudzām no Jums sākās tikai gultā. Kur Jūs ņemat tās muļķības, ka visi vīri uzticīgi? Lielākā daļa vienkārši neko nezina par saviem vīriem un viņu vēlmēm! Tie lielākie paraugvīri tēvi visbiežāk sen jau citur mīca citas sievietes gadiem, uz kurām ir klikšķis un ar kurām ir tik atvērti un griboši seksā, ka Jūs pat nenojaušat.
Dovana @ 20.10.2024 18:51Mīļās Dievietes es Jūs sadzirdēju un sapratu. Dzīvē ģimenē jābūt tikumīgām viens partneris un tad uzliekat klapes uz acīm, arī otrai pusei vēlaties tās klapes uzlikt! Tad vēl vesela rinda ar tabu ko un kā drīkst/nedrīkst ne tikai gultā, bet pat ēdienkartē! Savus ēsšanas traucējumus jau noskaidroju no Jums. Man par to ir savs viedoklis, es pieturos pie saviem ēsšanas principiem dzelžaini kontrolēju ko un kā cik ēst. Ēdienu uztveru kā pamata bāzi dzīvei ēdu ar baudu un nekad nepārēdos, Jums daudzām ēdiens ir pamata bauda! Ēdiens svētki! Mani svētki atšķirībā no daudzām no Jums sākās tikai gultā. Kur Jūs ņemat tās muļķības, ka visi vīri uzticīgi? Lielākā daļa vienkārši neko nezina par saviem vīriem un viņu vēlmēm! Tie lielākie paraugvīri tēvi visbiežāk sen jau citur mīca citas sievietes gadiem, uz kurām ir klikšķis un ar kurām ir tik atvērti un griboši seksā, ka Jūs pat nenojaušat.
tā trīcēšana un kāju kopā nesaturēšana ir parasti dzīvnieciski instinkti. 10 gadu laulībā šie instinkti sen pazūd, jo vienmērīgi uzturēt tādu dofimīna līmeni gadiem nav iespējams ar vienu partneri. Tāpēc ir mute un sākam runāt par savām seksuālajām fantāzijām, kuras varētu ar šo laulāto piepildīt, nevis ejam krāpt. Jo mēs esam cilvēki, saprātīgas būtnes, ar morāli, nevis prasti dzīvnieki. Es saprotu par ko Tu runā, bet tie, kas aiziet krāpt, ir bez morāles cilvēki.Dovana @ 20.10.2024 03:11Nu nez vai kādam gribās katru dienu citu! Tur jābūt ķīmijai! Krāpšana jau pastāv no Romas laikuem. Nu un ko darīt ja abi vai viens ir precējies? Ja tur ir tāda ķīmija, ka abiem trīc rokas un kājas jau no pieskārieniem vien? Bet ģimenē tā nenotiek? Īpaši ja ir bērni! Neviens neko mainīt netaisās. Protams gadās arī ideālie stāsti tikai reti. Es arī esmu bijusi visu acīs paraugsieva un esmu ieķērusies arī manī izcilie paraugvīri attiecības gadiem. Es to nenožēloju!
Veiksme @ 22.10.2024 05:50tā trīcēšana un kāju kopā nesaturēšana ir parasti dzīvnieciski instinkti. 10 gadu laulībā šie instinkti sen pazūd, jo vienmērīgi uzturēt tādu dofimīna līmeni gadiem nav iespējams ar vienu partneri. Tāpēc ir mute un sākam runāt par savām seksuālajām fantāzijām, kuras varētu ar šo laulāto piepildīt, nevis ejam krāpt. Jo mēs esam cilvēki, saprātīgas būtnes, ar morāli, nevis prasti dzīvnieki. Es saprotu par ko Tu runā, bet tie, kas aiziet krāpt, ir bez morāles cilvēki.
to Veiksme
to ronnie
Vīrs mazs bērns vai, ka jāatdod nākošajai, kā uz adopciju. Pats nevar šķirties un iet pie nākošās?
Bet, ja nu tomēr jūt, ka vairs nav tas "klikšķis" vai iekāre pret savu laulāto, tad ir jāšķiras. Punkts.
SarmaD @ 30.10.2024 06:07
Šausmīga ilūzija dzīvot šādos uzskatos. Ceru ka arī pati pēc 30 kopā nodzīvotiem gadiem ņemsi piemēru un šķirsies kolīdz dzirksts pazūd.