Resnums, tas jā. Bet vēl jau svarīgi, cik stingrs. Ar tādu pusmīkstu hvz, ko iesākt, pat ja citi parametri ir līmenī...akul12 @ 19.10.2024 14:32
Ja pimpi var ap kāju apmest un galu ielikt starp saviem dibenvaigiem, tad tas ir iespaidīgs.
Bet īstā nozīme ir pimpja resnumam nevis garumam ?
Domāju, ka viss zem 4cm diametrā ir mazs ?
Pilgrim @ 19.10.2024 15:39Resnums, tas jā. Bet vēl jau svarīgi, cik stingrs. Ar tādu pusmīkstu hvz, ko iesākt, pat ja citi parametri ir līmenī...
Tu nesaproti kādēļ liela daļa vīriešu un sieviešu izmaina otrajām pusēm? Pat vispareizākie un kārtīgākie! Viss vienkārši jo ģimenes gultā mēs zinām kā un ar ko sāksies sekss un kā viņš beigsies! Visu zinam uz ko un kā ir gatava otra puse. Esot kopā ar iekārojamo otro pusi mums visiem paverās tādas slūžas vaļā un esam gatavi uz visu ko nevaram dabūt ģimenes gultā! Izmaina jau vienmēr tā puse kura ir seksuālāka! Palasot citreiz smiekli nāk anālais aekss ir briesmas, pēršana pļaukāšana šausmas. Cerams vismaz orālais skaitās pieņemams, ja aiziet par čurāšanu vienam uz otru utt. Tās vispār perversijas. Un tā viss pēc kārtas, tad jēziņ brīnās, ka viens otram izmaina un meklē citu partneri!😳 Tad atrodās gudrinieki kuri saka ņem sievu vai vīru🙈 Jums nepielec , ja visiem tiem paraugcilvēkiem uz to laulāto interese sen ir 0,Pilgrim @ 18.10.2024 20:25Brauc ar sievu, kur problèma?
Nu, nu nu. Nozīme ir abiem! Man reāli rādītāji ir vismaz 3 tavai zināšanai! Jābūt labi resnam vēlams noteikti taisnam, garums arī noteikti vajadzīgs, jābūt noteikti lielai apaļai resnai galviņai tos paspicos zīmuļveidīgos galiņus nevaru ciest! Ja vēl vīrietis ielicis iekšā kādu uzlabojumu tas vispār ir👌 Lai ir ar labu potenci stāvošs, mīkstu kaut ko pa muti žļambāt ir pretīgi!akul12 @ 19.10.2024 14:32
Ja pimpi var ap kāju apmest un galu ielikt starp saviem dibenvaigiem, tad tas ir iespaidīgs.
Bet īstā nozīme ir pimpja resnumam nevis garumam ?
Domāju, ka viss zem 4cm diametrā ir mazs ?
akul12 @ 19.10.2024 15:43
No otras puses, ja sanāk uzsēsties uz tiešām resnas desas, tad dieva svētība, ka tā desa nav akmens cieta.
Nesaprotu, nē. Es nevaru būt kopā ar kādu un drāzties ar citiem. Tāda audzināšana. Ja neapmierina esošais partneris, jo sūdīgs sex - lūdzu, precies ar citu, ar ko varēs darīt visu.Dovana @ 19.10.2024 17:47Tu nesaproti kādēļ liela daļa vīriešu un sieviešu izmaina otrajām pusēm? Pat vispareizākie un kārtīgākie! Viss vienkārši jo ģimenes gultā mēs zinām kā un ar ko sāksies sekss un kā viņš beigsies! Visu zinam uz ko un kā ir gatava otra puse. Esot kopā ar iekārojamo otro pusi mums visiem paverās tādas slūžas vaļā un esam gatavi uz visu ko nevaram dabūt ģimenes gultā! Izmaina jau vienmēr tā puse kura ir seksuālāka! Palasot citreiz smiekli nāk anālais aekss ir briesmas, pēršana pļaukāšana šausmas. Cerams vismaz orālais skaitās pieņemams, ja aiziet par čurāšanu vienam uz otru utt. Tās vispār perversijas. Un tā viss pēc kārtas, tad jēziņ brīnās, ka viens otram izmaina un meklē citu partneri!? Tad atrodās gudrinieki kuri saka ņem sievu vai vīru? Jums nepielec , ja visiem tiem paraugcilvēkiem uz to laulāto interese sen ir 0,
Tiem ar uzlabojumiem tik daudz sieviešu bijis, ka tur bez dubultas aizsardzības nekā...bet nu ar prezervatīvu tos pīrsingus tik labi nejūt, tā ka atkal ne šis, ne tas.Dovana @ 19.10.2024 18:01Nu, nu nu. Nozīme ir abiem! Man reāli rādītāji ir vismaz 3 tavai zināšanai! Jābūt labi resnam vēlams noteikti taisnam, garums arī noteikti vajadzīgs, jābūt noteikti lielai apaļai resnai galviņai tos paspicos zīmuļveidīgos galiņus nevaru ciest! Ja vēl vīrietis ielicis iekšā kādu uzlabojumu tas vispār ir? Lai ir ar labu potenci stāvošs, mīkstu kaut ko pa muti žļambāt ir pretīgi!
Dovana @ 19.10.2024 17:47Tu nesaproti kādēļ liela daļa vīriešu un sieviešu izmaina otrajām pusēm? Pat vispareizākie un kārtīgākie! Viss vienkārši jo ģimenes gultā mēs zinām kā un ar ko sāksies sekss un kā viņš beigsies! Visu zinam uz ko un kā ir gatava otra puse. Esot kopā ar iekārojamo otro pusi mums visiem paverās tādas slūžas vaļā un esam gatavi uz visu ko nevaram dabūt ģimenes gultā! Izmaina jau vienmēr tā puse kura ir seksuālāka! Palasot citreiz smiekli nāk anālais aekss ir briesmas, pēršana pļaukāšana šausmas. Cerams vismaz orālais skaitās pieņemams, ja aiziet par čurāšanu vienam uz otru utt. Tās vispār perversijas. Un tā viss pēc kārtas, tad jēziņ brīnās, ka viens otram izmaina un meklē citu partneri!? Tad atrodās gudrinieki kuri saka ņem sievu vai vīru? Jums nepielec , ja visiem tiem paraugcilvēkiem uz to laulāto interese sen ir 0,
Pilgrim @ 19.10.2024 19:56Tiem ar uzlabojumiem tik daudz sieviešu bijis, ka tur bez dubultas aizsardzības nekā...bet nu ar prezervatīvu tos pīrsingus tik labi nejūt, tā ka atkal ne šis, ne tas.
Bet liels red flag, ja sieviete uzstādā šāda veida vai līdzīgus ultimātus vīrietim... Skaidrs, ka šāda sieviete ir close minded un neko vairāk par misionāru pozu reizi pusgadā nevēlas. Visticamāk sievietei ir visai garš tabu saraksts.
amsterdama @ 19.10.2024 20:21
Saprotu, ka šis agresīvais uz galējībam tendētais ieraksts ir atbilde uz tikpat agresīvu jautājumu, bet, atmetot emocijas, jautājums pēc būtības nav tik nepareizs! Proti, vai nevarētu būt, ka tu tāds atvērts esi tikai jautājumos, kas attiecas uz tava locekļa palutināšanas veidiem, savukārt, ja sieviete izrāda interesi paņemt tevi pašu priekšā, tad ui, nē tas taču ultimāts, liels red flag u.tml bs
sex @ 19.10.2024 18:27Praktiski visas sievietes ar kurām esmu gulējis, ir izteikušas komplimentus par manu locekli.
Saki, ka atliek ielikt pīrsingu pimpī un sieviešu bari metas virsū 😁
Pilnīgi pareizi! Tur ir jābūt vēl daudziem papildinājumiem, labai potencei, labi jāpārzin sisvietes ķermenis, galvenais vēl ir jāmīl viss sievietes ķermenis, jābūt gatavam dažādām pozām, jābūt atraktīvam. Jāmīl sievietei sniegt baudu vairāk kā ņemt! Jāuzbudinās vien no tā, ka sieviete sasniedz orgasmu utt. Saraksts makten garšPilgrim @ 19.10.2024 23:22
Zini, ir kaut kas tajā visā. Bija man viens ar daudziem pīrsingiem visās vietās, reāli jumtu nonesa...bet viņam vispār viss darbojās uz 100% un nebija aizspriedumu. Tādas lietas jāprot iznest līdz galam, ne katram derēs.
Es domāju ne tieši tikai pīrsings, bet teiksim zem locekļa galviņas iešuj kādu lodīti.Džinga @ 19.10.2024 22:06Kas tie par locekļa uzlabojumiem, par kuriem jūs te runājat? :D
Pat vislabākais partneris ar laiku apnīk, ja ne tieši Tev tad varbūt tas jau notiek ar vīru un mēs esam tik stulbas, ka neko neredzam😔 Tur vairāk pie vainas morāle. Man patīk kā Dāvids teica, ka viņš ir ņēmies ar daudzām sievietēm un vīriešiem un neko nenožēlo, tikai žēl, ka esot bijis ļoti stingri audzināts. Es vairāk nožēloju to ko neesmu izdarījusi nekā esmu izdarījusi! Ja ir bijis slikts sekss tas aizmirstās uzreiz, trakāk ir tad kad Tu viss trīci Tevi velk un tu atsaki dēļ glupas morāles☝️Pilgrim @ 19.10.2024 19:53Nesaprotu, nē. Es nevaru būt kopā ar kādu un drāzties ar citiem. Tāda audzināšana. Ja neapmierina esošais partneris, jo sūdīgs sex - lūdzu, precies ar citu, ar ko varēs darīt visu.
tādā gadījumā ir jādzīvo brīva dzīve bez laulības un saistībām. Dzīvo un drāzies kaut katru dienu ar citu, ja vien tik spēj atrast. Protams, pastāv arī opcija, ka abi laulātie krāpj un abus tas apmierina, nojauš vai arī nemaz nezina, bet mēdz gadīties, ka sieviete/vīrietis dzīvo tikai ar vienu partneri, uzticās viņam un mīl viņu, bet otra puse krāpj, tad tas ir diezgan pretīgi, ir jādod otram iespēja nebūt krāptam un dzīvot uzticīgās attiecībās. Bail vispār domāt, kas notiek ar šo pasauli, jo daudziem krāpšana kļūst par normuDovana @ 20.10.2024 02:44Pat vislabākais partneris ar laiku apnīk, ja ne tieši Tev tad varbūt tas jau notiek ar vīru un mēs esam tik stulbas, ka neko neredzam? Tur vairāk pie vainas morāle. Man patīk kā Dāvids teica, ka viņš ir ņēmies ar daudzām sievietēm un vīriešiem un neko nenožēlo, tikai žēl, ka esot bijis ļoti stingri audzināts. Es vairāk nožēloju to ko neesmu izdarījusi nekā esmu izdarījusi! Ja ir bijis slikts sekss tas aizmirstās uzreiz, trakāk ir tad kad Tu viss trīci Tevi velk un tu atsaki dēļ glupas morāles☝️