bebebe @ 11.10.2024 09:55Nē, pie pavèļu pildīšanas un sodîšanas, neizpildes gadījumā, nav jāpierod. Man šķiet, ka nemaz nevar pierast, nenodarot sev mentāli pàri. Šeit pat nevar būt diskusija, autorei ir jābēg, nevis kas jālabo vai jàpierod.
Es tava vietā vispār aizietu ar draudzenēm kaut kur uz klubu vai bāru izklaidēties un speciāli saliktu smaidīgus storijus lai redz, ka ar vai bez viņa dzīve turpinās.
debestinaa @ 11.10.2024 10:00pilnīgi prezīci pateikts. Jābeidz bimbāt un dot viņam emocijas. Kas tas par veci, kuru dēļ nāktos vemt un raudāt 5 dienas? To vien viņš tikai grib. Es tava vietā vispār aizietu ar draudzenēm kaut kur uz klubu vai bāru izklaidēties un speciāli saliktu smaidīgus storijus lai redz, ka ar vai bez viņa dzīve turpinās. Ja vairs tev nerakstīs vispār vai sāks pārmest, tad zini, ka ir laiks šķirties. Padomā kas būs tālāk….
Šis ir sick vienkārši.
Pūce Pūcīgā @ 11.10.2024 10:11
Perfekti. Kamēr čalis domā, ka draudzene pārdomā savas kļūdas mutautiņā šņukstēdama, tikmēr meitene bauda dzīvi un brīvdienas no sava bērnišķīgā puišeļa.
Bet autore neizklausās pēc tādas, kas darītu kā mēs.
Pūce Pūcīgā @ 11.10.2024 10:07
Ja autore būtu gājēja, viņa to jau sen būtu izdarījusi, nevis vemstītos un raudātu un jau 4x tiktu izgnorēta piecas dienas.
Autores uzdotais jautājums ir - Ko darīt, lai pārstātos tā ignorēšana?, nevis kā pamest, kā šķirties, kā pateikt utml...
Ignorēšana beigsies tad, kad viņš nesagaidīs tās emocijas, ko cer sagaidīt. Bet tad noteikti nāks citi sodi. Sāks palaist rokas utml.
Anetee. @ 11.10.2024 13:52
Jā, tur tā problēma, ka man neiznāk aiziet no viņa..Viss ir mokoši, sabojājusies veselība, vislaik stress. Katru reizi, kad viņš atkal ignorē vai bloķē es pasaku sev, ka aiziešu no viņa, bet tad atkal sākas viss no gala un es nekur neaizeju..Laikam viņš tāpēc arī tā atļaujas izturēties, jo zin, ka es nekur nepazudīšu un es par visu atvainojos viņam, pat ja neesmu vainīga..
Anetee. @ 11.10.2024 13:54
Un visu laiku skrienu pakaļ un lūdzos, lai man atbild..
Džinga @ 11.10.2024 13:58
Meitene, saņemies, tev būs iespēja satikt vēl citus džekus, kuri pret tevi izturēsies cieņpilni. Ja pareizi sapratu, jūs vēl nedzīvojat kopā. Tad ļoti labi, būs daudz vieglāk izšķirties.
Tā nav normāla situācija un tev nebūtu jādomā kā viņu pierunāt tevi neignorēt, viņš vienkārši ir pakaļa.
Šoreiz labāk tiešām paklausi ieteikumus (tikai nelasi, ko tas trollis raksta). Tādas attiecības izklausās diezgan slikti, viņš var sākt tevi ietekmēt arī fiziski, ja sāksi nereaģēt uz ignorēšanu.
Anetee. @ 10.10.2024 23:10Čau. Man ir 21 gads, esmu attiecības ar puisi jau 3 gadus. Pēdējā laikā viņš regulāri dusmojas, ja es kaut ko neizdaru pa viņa prātam, visu laiku jābūt visam tā, kā grib tikai viņš.. Ja es atsakos un mierīgi izsaku savas vēlmes vai atrast kādu kompromisu, tad viņš sāk sodīt mani ignorējot vairāku dienu garumā.. Atver visas manas ziņas un ignorē, manus zvanus spiež nost, man liekas, ka es tajos brīžos sāku jukt prātā un nezinu kur likties, es raudu, man sāp galva, nav apetītes, vemju.. Ko darīt, lai pārstātos tā ignorēšana?
aizej kaut vai vienu reizi kaut kur ar draudzenēm izklaidēties no sirds. Aizejat uz kādu restorānu vakariņās, tad aizejat uz kādu bāru vai klubu un redzēsi, ka uzmanības tev nepietrūks un sapratīsi, ka savos 21 tava dzīve uz tādu lohu neapstājas. Kaut vai padomā kas jums tur var sanākt, nejau cieņpilnas un mīlošas attiecības. Neļauj viņam iegūt tās emocijas. Saņemies, neraksti, nezvani. Aizpildi tās dienas, aizej uz zāli, aizbrauc uz siguldu, aizej tagad brīvdienās uz kādu tusiņu un zini kas pēc tam notiks? Viņš sāks tev rakstīt, ka tu esi stulba, nezin kāda vazanķe vai arī tieši otrādi lai piedod, bet vairāk sliecos domāt ka nosauks tevi visos sliktos vārdos un pēc tam, tev būs max iespēja uz viņu sadusmoties un beidzot izveigt šīs toksiskas attiecībasAnetee. @ 11.10.2024 14:00
Man mūsu attiecībās ir riktīgi nolaidies pašvērtējums uz leju, agrāk es tāda nebiju. Tagad jūtos neglīta, stulba, slikta, jo vislaik viņš mani vaino visā, ignorē, bloķē un manās smadzenēs kaut kā ir tādas domas, ka bez viņa neviens cits man nekad nebūs
debestinaa @ 11.10.2024 14:08Tu raudi ar viņu un paraudāsi dažas dienas bez viņa un pēc tam viss būs ok. Pēc tādām attiecībām man liekas ka var atgūties ātri jo pēc tam nāk apziņa , ka pret tevi iztūrējās kā pret sūdu un tagad dzīve ir daudz skaistāka, ka tu pati esi skaistāka, labāka.
Pastāsti vai jūs dzīvojat kopā? Atsevišķi? Vienā vai dažādās pilsētas?
Anetee. @ 11.10.2024 14:00
Man mūsu attiecībās ir riktīgi nolaidies pašvērtējums uz leju, agrāk es tāda nebiju. Tagad jūtos neglīta, stulba, slikta, jo vislaik viņš mani vaino visā, ignorē, bloķē un manās smadzenēs kaut kā ir tādas domas, ka bez viņa neviens cits man nekad nebūs