Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kuģis par mobingu un agresiju…

Reitings 389
Reģ: 09.05.2022
Sveikas, vēlējos padiskutēt, vai man vienai tā šķiet. Pašlaik ir saasinājusies tēma par mobingu sabiedrībā, skatos TV šovu ģimene burkā un izdaru savus secinājumus, protams šovs, bet pat ne izrauts no konteksta izklausās briesmīgi. Vai jums nešķiet , ka Uģis Kuģis audzina savos bērnus Krišnas apziņu un “pareizo” dzīvi caur citu cilvēku pazemošanu. Piemēram “Tu taču labāk par krišnu lasīsi nevis šitos murgus spaidermenus , Betmenus kā tie citi briesmīgie vecāki ļauj saviem bērniem un bērni paliekot agresīvi” , savukārt man apkārt daudzi bērni ar visiem bērniem mājās spēlē futbolu priecājas utt nevis ar 9 zobeniem uzbrūk tēvam, kā tas bija vienā sērijā. Tāpat šodien ar vecāko iet pa ielu un aiziet runa par to ka citi kuri neievēro Krišnas apziņu nonāks uz zemākām planētām - kas tas tāds ? Māci kādēļ tavam bērnam to vajag nevis kā šis no mūsu bērnības - nemācīsies būsi sētnieks - tas jau arī nav pareizi- kādēļ jāmāca ka sētnieks ir slikta profesija, bez sētnieka mēs visi sūdis noslīksim. Tāpat šodien arī jaunākais uzvelk pulksteni uz rokas un kuģis saka jā Tu kā biznesmenis , biznesmeņi tik skatās pulkstenī, jo viņiem nekad laika nav , ir tikai nauda un smadzeņu nav. Vai šis teikums ir ok par citiem cilvēkiem - ja vēl kuģis pats dzīvotu askēzē totālā, bet pašam 150 apavu pāri dārgi , apple datori telefoni vairāku tūkstošu apmērā un noniecina cilvēkus kuri strādā un pelna naudu , nopietni ? Plus māca bērniem kā citus pazeminot uz citu fona justies ka viņi ir labāki cilvēki , jo citi iz bez smadzenēm un gribas noturības un ir zemāki jo neizvēlas krišnu.
08.10.2024 20:59 |

Reitings 122
Reģ: 18.09.2024
Daudz par viņiem nezinu, bet sanāca uzslēgt sēriju, kur Uģis tikās mežā ar vīrieti, kas agrāk bija krišnaīts, bet tad aizgāja no tā, jo bija jautājumi, uz kuriem kopiena negribēja atbildēt. Varēja saprast, ka viņš domā, ka tur nebija caurspīdīgi un patiesi. Viņš jautāja, vai Uģim beidzot neapnika tur. Gan jau, ka Uģim kaut kas atlec no tā vairāk, tādēļ neapnīk.
08.10.2024 21:36 |

Reitings 1936
Reģ: 09.06.2024
Yeahyeahyeahs @ 08.10.2024 21:36
Daudz par viņiem nezinu, bet sanāca uzslēgt sēriju, kur Uģis tikās mežā ar vīrieti, kas agrāk bija krišnaīts, bet tad aizgāja no tā, jo bija jautājumi, uz kuriem kopiena negribēja atbildēt. Varēja saprast, ka viņš domā, ka tur nebija caurspīdīgi un patiesi. Viņš jautāja, vai Uģim beidzot neapnika tur. Gan jau, ka Uģim kaut kas atlec no tā vairāk, tādēļ neapnīk.
Nu tak ja pareizi saprotu to visu kopienu pa daļai uztur Samantas bagātais vīrs krišna🙈 Uģis tak esot viņus iepazīstinājis. Man vispār par viņiem smiekli nāk sekss tikai bērnu radīšanai savādāk nedrīkst😳 Nez Samanta dzīvo celibātā joprojām
08.10.2024 21:52 |

Reitings 507
Reģ: 13.06.2024
Varat mani nomētāt ar akmeņiem, taču uzskatu, ka jebkura reliģija pa lielam ir viena milzīga smadzeņu skalošana un ka teju katrs, kurš piekopj kaut kādu reliģiju, uzskata, ka dzīvo "pareizo" dzīvi, kamēr visi apkārtējie ir grēcinieki. Un nav svarīgi vai tā ir kristietība, islāms, jehovieši vai krišnaīdi - manās acīs viņi visi ir vienādi, jo dzīvo savu dzīvi, lūkojoties uz pasauli caur savas reliģijas prizmu.
08.10.2024 21:58 |

Reitings 1631
Reģ: 15.09.2023
Dovana @ 08.10.2024 21:52
Nu tak ja pareizi saprotu to visu kopienu pa daļai uztur Samantas bagātais vīrs krišna? Uģis tak esot viņus iepazīstinājis. Man vispār par viņiem smiekli nāk sekss tikai bērnu radīšanai savādāk nedrīkst? Nez Samanta dzīvo celibātā joprojām

😁 Kas to lai zina. Varbūt arī Samantai sekss būs tikai, lai bērnu radītu. Ja pareizi izlasīju dzeltenajā presē, tad viņai un vīram sekss līdz kāzām nebija. 😁
08.10.2024 22:13 |

Reitings 1631
Reģ: 15.09.2023
Uģis Kuģis ir ļoti labi apguvis kā pelnīt naudu ar reliģiju, tas arī viss. Visi tie viņa kursiki ir totāla hui**. Sagrābies gudrus aforismus google un pasniedz to sievietēm "vientiesēm". Visrēcīgāk kad viņš prasa naudu par saviem kursikiem vai ko citu, čekus nedod, rēķinus neraksta, jo citiem viņam jādod nauda "enerģijas apmaiņai". 😁
Es neskatos šādus šovus, neredzu jēgu tiem tērēt laiku, bet esmu redzējusi fragmentus reklāmās. Man tur vienmēr izlec sižeti, kur viņiem tie bērni ir ļoti agresīvi, nikni, vicinās ar rokām un psiho. Kaut kā liekas neadekvāta uzmanība priekš krišnaītiem.
08.10.2024 22:17 |

Reitings 1936
Mashka Kakashka @ 08.10.2024 22:13

? Kas to lai zina. Varbūt arī Samantai sekss būs tikai, lai bērnu radītu. Ja pareizi izlasīju dzeltenajā presē, tad viņai un vīram sekss līdz kāzām nebija. ?
Pareizi izlasīju es tur pat to izgrābu. Šis ir tas gadījums kad tiešām dēļ naudas precās.
08.10.2024 22:20 |

Reitings 1754
Reģ: 03.11.2023
Dovana @ 08.10.2024 21:52
Nu tak ja pareizi saprotu to visu kopienu pa daļai uztur Samantas bagātais vīrs krišna? Uģis tak esot viņus iepazīstinājis. Man vispār par viņiem smiekli nāk sekss tikai bērnu radīšanai savādāk nedrīkst? Nez Samanta dzīvo celibātā joprojām

uuuja, Krišnu centrs tak pastāv jau ļooooti ilgi
08.10.2024 22:37 |

Reitings 1936
Džinga @ 08.10.2024 22:37

Protams, ka sen pastāv, bet tas jau neko nemaina. Nu ja ir lohi kuriem seksu nevajag tad lai tik dzīvo nost celibātā😂 Tādēļ jau tas Uģis grib to trešo bērnu, Linda gan ietiepusies, ka negrib vairs. Brīnos Kādēļ Samantai diezgan jaunai sievietei tas celibāts vajadzīgs? Kā var vispār apprecēties ar vīrieti ar kuru sekss vispār nav bijis un vēl trakāk, ka mož vispār nav paredzēts🙈
09.10.2024 01:35 |

Reitings 507
Reģ: 13.06.2024
Pag, par kādu Samantu iet runa? Neskatos nekādus šovus, tāpēc neesmu lietas kursā. 😀
09.10.2024 02:20 |

Reitings 389
Reģ: 09.05.2022
Jā, reliģijas mēdz būt ļoti agresīvas un cilvēki skatoties caur reliģijas prizmu uz citiem redz citus kā grēciniekus, kuri nepiekopj viņu reliģiskās paražas, bet ir 21.gs un jā var piekopt reliģiskās paražas, bet nebiedējot bērnu ar stāstiem ka rekur tas pīpmanis nonāks tur un tur un viņš ir zemākā kasta . Es jau arī varu mācīt, ja gribētu, savam bērnam kristietību, bet es to mācītu kādēļ viņam tas ir labi, bez norādīšanas uz citiem ar pirkstu - tas jau ir tas kas iemāca bērnam skatīties uz citiem no augšas un mobingu. Vai piemēram noniecinot biznesmeņus/uzņēmējus pasakot ka viņiem nav smadzeņu , tas arī galīgi nav ok un pats kuģis tālu neatpaliek no biznesmeņa. Tāpat viņš bērniem māca , ka krišna ļauj nogalināt aizstāvot ģimeni (iepriekšējā sezonā bija) , a ja nu 10-15 gadu vecumā kāds apsaukās brāli un šis uzlēks virsū tam apsaukātājam - jo nogalināt aizstāvot ģimeni tak drīkst- nopietni ? 2024 gadā?
09.10.2024 06:42 |

Reitings 202
Reģ: 17.06.2024
Mani visvairāk šokēja, ka Kuģis saviem bērniem māca, ja ēdīsi gaļu un olas - nonāksi ellē un no Tamala mutes tas skanēja tā, ka viņš tiešām tam tic. Var taču atrast citādāku pieeju, lai paskaidrotu, kāpēc viņi atturas no šiem produktiem.
09.10.2024 09:05 |

Reitings 3571
Reģ: 05.12.2021
Man vienalga ko man te teiks, bet tas ir slimi. Visa tā fanātiskā reliģijas būšana nav normāla. Un tā tas ir bijis gadsimtiem. Baznīca, reliģija ir bizness.
Tikko bija mums tepat Aglonā lielie svētki. Sanāca redzētu tuvumā tos mācītājus, priesterus un kas jau viņi bija. Airmax botas, Apple watch uz rokas, IPhone rokā. Milzīgi zelta gredzeni. No kurienes, ja viņiem algu maksā itka valsts un tā ir niecīga? Man pa lielam vienalga, bet nu tomēr?
Un tam pašam Kuģim. Firmas apavi, firmas drēbes, gadzeti. Un ne jau nu Samantas vīrs arī ir nabaga krišnaīts, ņemot vērā kāds pašai dzīvesstils.
Cilvēks var ticēt kam vēlas, bet ticība un reliģija ir divas dažādas lietas.
09.10.2024 09:26 |

Reitings 632
Reģ: 02.03.2022
Vairs neskatos tos raidījumus, bet cik atceros, kuģis vispār ļoti toksiska personība, nepateikšu precīzi citātiem, bet par visu ko viņš ir izteicies pasīvi - agresīvi, gan par citiem, gan par audzināšanu, gan par savu sievu, bet pelnīt uz vientiesēm, jā, to viņš ir iemācījies lieliski.
Un piekritīšu par tām dārgām izrādīšanās lietām visiem šiem pseidogaridzniekiem.
09.10.2024 11:05 |

Reitings 1754
Reģ: 03.11.2023
krixis3 @ 09.10.2024 09:26
Man vienalga ko man te teiks, bet tas ir slimi. Visa tā fanātiskā reliģijas būšana nav normāla. Un tā tas ir bijis gadsimtiem. Baznīca, reliģija ir bizness.
Tikko bija mums tepat Aglonā lielie svētki. Sanāca redzētu tuvumā tos mācītājus, priesterus un kas jau viņi bija. Airmax botas, Apple watch uz rokas, IPhone rokā. Milzīgi zelta gredzeni. No kurienes, ja viņiem algu maksā itka valsts un tā ir niecīga? Man pa lielam vienalga, bet nu tomēr?
Un tam pašam Kuģim. Firmas apavi, firmas drēbes, gadzeti. Un ne jau nu Samantas vīrs arī ir nabaga krišnaīts, ņemot vērā kāds pašai dzīvesstils.
Cilvēks var ticēt kam vēlas, bet ticība un reliģija ir divas dažādas lietas.

Njā, man vēl cita pieredze - pirms kādiem gadiem 10 bijām ceļojumā uz Kijivu, apmeklējām vienu baznīcu, un kaaaaadas tur mašīnas bija saparkotas pagalmā, ej tu nost. Es nebrīnītos, ja tur priesteriem pat Rolexi būtu uz rokas.
Tie daži Amerikas trakie vispār ir kosmoss, privātas lidmašīnas utt
09.10.2024 11:16 |

Reitings 39
Reģ: 09.09.2024
Taisnības labad , Riga krisnas atveras 1990. ,gadā Barona ielā. Diez vai Samantas virs visus 34 gadus viņus uztur .
Tāpat viņu zupas virtuve kas paēdina izsalkušos par brīvu darbojas jau 30 gadus !
09.10.2024 11:44 |

Reitings 39
https://enciklopedija.lv/skirklis/22187-Starptautisk%C4%81-Kri%C5%A1nas-apzi%C5%86as-biedr%C4%ABba-Latvij%C4%81
09.10.2024 11:45 |

Reitings 39
Džinga @ 08.10.2024 22:37

. 34 gadus ..un 30 gadus zupas virtuve par velti citus ēdina
09.10.2024 11:46 |

Reitings 39
Sameloju ..kopš 90 gadā tā virtuve darbojas .
http://www.dzivibasediens.lv/
Vairāk ka 400 porcijas diena izdala par brīvu .Sanem.ar zupu līdzi ari maizi un augļus,dārzeņus
09.10.2024 11:59 |

10 gadiPatīk
Reitings 4375
Reģ: 31.10.2010
Manā skatījumā tā Krišna ir sekta. Lai arī viņi dara dažus labus darbus kā nabadzīgo barošana, taču norobežot sevi un bērnus no pasaules, nedzīvot normālu laulības dzīvi un noniecināt tos, kuri nedzīvo pēc viņu stila izklausās pēc sektas definīcijas.
Es arī esmu izaugusi uz Betmena, Spaidermena, Bruņurupučiem nindzjām, Pokemoniem. Neesmu tāpēc kļuvusi ne agresīva, ne citādi sabojāta. Ja bērniem tiek liegti elementāri bērnības prieki kā multeņu skatīšanās, tas nav labi.
09.10.2024 12:38 |

Reitings 39
Tu esi ļoti agresīva un rupja palasot tavus komentārus kivicu tēma tas redzams ! Pie tam tikai asociali sabojāti cilvēki viņiem seko ikdiena!
09.10.2024 12:57 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits