Mūsdienās vēl ir kautkas par brīvu?

Reitings 105
Reģ: 22.05.2024
Tātad man ir Tinder profils, kurā pie iepazišanās mērķa ir norādīts "Jaunus draugus" protams, nekas taja profilā nenotiek, līdz šodien bija tas "match" un viena sieviete uzrakstīja. No sākuma pat likas sakarīgs sarunu biedrs, 15 - 20 minutes pačatojām. un tad sākās. "Man vajadzētu tavu palīdzibu, ja tu varētu man dot financiālu atbalstu, es varētu gūltā darīt visu ko vēlies" Es atbildēju ka eskorta pakalpojumi neinteresē, un tad bija unmatch un saruna dzēsta.
Rodās jautājums mūsdienās vispār vēl cilvēki grib draudzēties ar citiem cilvēkiem (it īpaši pretējie dzimumi) necenšoties gūt no tā kādu financiālu labumu? Jo ja paskatas pa malām vienmēr viss ir kautkādā veidā par maksu. Varbūt tā ir pieaugušo dzīve un es nemāku būt pieaudzis...
08.10.2024 18:32 |

Reitings 105
Reiboņa @ 08.10.2024 23:00
Sievietes ar vīriešiem nav draugi, ja nu vienīgi Tu esi gejs...
Var būt ka sieviete Tevi saskata kā draugu, bet vīriešiem ir savs prāts. Un, ja esi patiešām vīrišķīgs, tad Tev nav laika tādām pazemojošām nodarbēm.
Bet vai visas ir materiālistes. Lielākā daļa, gan. Ja vēlies, kādu cilvēcīgāku meiteni atrast, tad jāskatās uz māksliniecēm, kamēr jaunas sapņotājas... vai arī uz reliģiozajām. Pa lielam, kamēr meitenes vēl jaunas viņas ir lielākoties ir jaukas... ?
Bet pēcāk sieviešu prātus ir visai viegli ieprogramēt pēc valdības un naudas maku vēlmēm...
Nu pēc manas pieredzes tieši tās jaunās ir tās kuras uzskata sevi par īrējamam precēm, kuras grib lai vīrieši maksā, tikai par to lai drīkstētu paskatīties uz "princesi" 30+ atkal ir normālākas.
09.10.2024 06:45 |

Patīk
Reitings 3508
Reģ: 03.11.2023
Min91 @ 09.10.2024 06:42
Kādu izdevību? Kārtējo interneta prostitūtu? Tā nav izdeviba. Tādas kā viņa, kuras piedāvā seksu par materiālo atbalstu, kautkādā gribu.lv ir simtiem...

Džizas, tā niiiiideeešana !
09.10.2024 08:37 |

Reitings 430
Reģ: 30.08.2024
Min91 @ 09.10.2024 06:45
Nu pēc manas pieredzes tieši tās jaunās ir tās kuras uzskata sevi par īrējamam precēm, kuras grib lai vīrieši maksā, tikai par to lai drīkstētu paskatīties uz "princesi" 30+ atkal ir normālākas.

Tak visi grib lai cits maksā. No tā jau nekļūst par prostitūtu.
Meitenes ātri uztver to principu ka var dabūt ne tikai sex bet arī komplektā restorānu, ceļojumu vai kādu foršu mantiņu.
Loģiski ka grib lai vīrietis maksā. Pie laba ātri pierod.
Bet tās pašas meitenes sastopot citu vīrieti būs pašas gatavas skriet, maksāt un pielauzt uz sex.
Vienkārši tie vīrieši nekam vairāk kā maksāšanai pārsvarā neder. Un arī tad uz īsu laiku, jo tiem ātri beidzas nauda.
09.10.2024 09:02 |

Reitings 105
Bebermans @ 09.10.2024 09:02

Meitenes ātri uztver to principu ka var dabūt ne tikai sex bet arī komplektā restorānu, ceļojumu vai kādu foršu mantiņu.
Bet tās pašas meitenes sastopot citu vīrieti būs pašas gatavas skriet, maksāt un pielauzt uz sex.
Vienkārši tie vīrieši nekam vairāk kā maksāšanai pārsvarā neder. Un arī tad uz īsu laiku, jo tiem ātri beidzas nauda.
sekss pret fianciālu/materiālu palīdzību ir prostitūcija.
09.10.2024 10:47 |

Patīk
Reitings 3508
Bebermans @ 09.10.2024 09:02

Kas jums tā par mentālo slimību sievietes uztvert kā kaut kādu citu, svešu sugu, kurai ir kaut kādi mistiski paradumi, kurus būtu jāanalizē?
09.10.2024 11:18 |

Reitings 430
Reģ: 30.08.2024
Min91 @ 09.10.2024 10:47
sekss pret fianciālu/materiālu palīdzību ir prostitūcija.

Hm...
Tēzaurs Nodarbošanās veids — seksuālo pakalpojumu sniegšana par samaksu.
Tātad ir sistēma -> samaksa - pakalpojums
Attiecībās ar sievietēm tas ne vienmēr nostrādā, tātad prostitūcija nav.
Pie kam sieviete nekad neteiks ne cenu, ne arī ka pēc samaksās garantēts sex.
Un vīrietis labi zin ka sex nav garantēts.
Tā ka nesanāk prostitūcija.
Jo samaksa ir bet pakalpojums nav.
Tāds krāpšanas paveids būtībā. Sieviete jau potenciālo attiecību sākumā krāpj.
Bet sabiedrība to akceptē un tā ir vispārpieņemta norma.
Pie kam vīrieši jau arī masveidā krāpjas attiecību sākumā. Tikai citā veidā.
09.10.2024 11:28 |

Reitings 105
Džinga @ 09.10.2024 11:18

Kas jums tā par mentālo slimību sievietes uztvert kā kaut kādu citu, svešu sugu, kurai ir kaut kādi mistiski paradumi, kurus būtu jāanalizē?
Jūs sievietes esat normalas un adekvātas pret vīriešiem kurus uzskatat par pievilcīgiem, simpātiskiem. No viņiem jūs neko neprasīsies lai pavadītu laiku ar viņiem, kā ari pat pirmās uzsāksiet sarunas. Pret vīriešiem kurus uzskatat par nesimpātiskiem jums ir pa visam cita attieksme, naids.
Ar šo kura man uzrakstīja bija noteikti tas pats variants. Viņa pastījās manu profilu, padomāja ka es būšu kāds izmisis un vientuļš lūzeris kurš gatavs maksāt par sievietes klātbūtni. Kad nesanāca no manis noslaukt naudu, izdzēsa saraksti un aizgāja tālāk medībās.
09.10.2024 13:03 |

Patīk
Reitings 3508
Min91 @ 09.10.2024 13:03
Jūs sievietes esat normalas un adekvātas pret vīriešiem kurus uzskatat par pievilcīgiem, simpātiskiem. No viņiem jūs neko neprasīsies lai pavadītu laiku ar viņiem, kā ari pat pirmās uzsāksiet sarunas. Pret vīriešiem kurus uzskatat par nesimpātiskiem jums ir pa visam cita attieksme, naids.
Ar šo kura man uzrakstīja bija noteikti tas pats variants. Viņa pastījās manu profilu, padomāja ka es būšu kāds izmisis un vientuļš lūzeris kurš gatavs maksāt par sievietes klātbūtni. Kad nesanāca no manis noslaukt naudu, izdzēsa saraksti un aizgāja tālāk medībās.

Jūs, sievietes, viss jūsu dīvainais dzimums ar vienādiem paradumiem un vienādu uzvedību. Žēl, ka nav National Geographic kāda raidījumu sērija par sugu "sieviete" , tāpat kā par haizivīm, ne?
Prieks, ka suga "vīrietis" gan ir tik viegli saprotams un vienkāršs, patīk visas sievietes pēc kārtas, nešķiro smuka, nesmuka, uzvedas tikai normāli un saprotami.
09.10.2024 13:35 |

Reitings 2432
Reģ: 31.01.2023
Min91 @ 09.10.2024 06:42
Kādu izdevību? Kārtējo interneta prostitūtu? Tā nav izdeviba. Tādas kā viņa, kuras piedāvā seksu par materiālo atbalstu, kautkādā gribu.lv ir simtiem...
Simtiem, nja. Bet Tu nevari dabūt pat to vienu, staigāsi nevainīgs līdz 50 gadiem.
09.10.2024 14:17 |

Reitings 299
Reģ: 29.01.2020
Pirmā kļūda bija vispār uzinstalēt Tinderi. Es brīnos ka 2024. gadā kāds vel šo aplikāciju uztver nopietni, tā ir pārtapusi tikai kā hook-up aplikācija. Jā ir lasīti veiksmes stāsti, bet tie ir reti izņēmumi un pie tam no Tindera pirmssākumiem, kad aplikācijas īpašnieki vel nebija sapratusi ka var pelnīt baigi naudu uz izmisušu cilvēku rēķina.
09.10.2024 16:07 |

Reitings 299
Reģ: 29.01.2020
Autor, priekš kam tev tās attiecības vispār.
Labāk izbaudi brīvību, investē savu brīvo laiku, naudu un enerģiju savos hobijos, uzlabo savu fizisko sagatavotību lai ilgāk dzīvotu, pakrāj naudu lai vismaz būtu kāds drošības spilvens.
Mūsdienās vispār daudzi jauni cilvēki izvēlās dzīvot vieni un dzīvot priekš sevis. Nu un ja būs lemts attiecībām tad būs, bet ja ne tad vismaz būsi nodzīvojis dzīvi tieši tā kā tu vēlies.
Nedomā ka būsi attiecībās un viss būs šokolādē. Bieži vien ir dzirdēts no precētiem vīriešiem ja viņiem dotu iespēju laiku patīt atpakaļ, tad noteikti ka neprecētos, šis pārstrādājies, sieva zāģē ka mūžīgi naudas pa maz, mūžígā neapmierinātība, sekss tiek uztverts kā apgrūtinājumus un varbūt reizi mēnesī ar lielu pierunāšanu u.c.
09.10.2024 16:56 |

Reitings 105
Pilgrim @ 09.10.2024 14:17
Simtiem, nja. Bet Tu nevari dabūt pat to vienu, staigāsi nevainīgs līdz 50 gadiem.
preškam man tos eskortus vajag?
09.10.2024 17:09 |

Reitings 105
Spooky1070 @ 09.10.2024 16:56
Autor, priekš kam tev tās attiecības vispār.
Labāk izbaudi brīvību, investē savu brīvo laiku, naudu un enerģiju savos hobijos, uzlabo savu fizisko sagatavotību lai ilgāk dzīvotu, pakrāj naudu lai vismaz būtu kāds drošības spilvens.
Mūsdienās vispār daudzi jauni cilvēki izvēlās dzīvot vieni un dzīvot priekš sevis. Nu un ja būs lemts attiecībām tad būs, bet ja ne tad vismaz būsi nodzīvojis dzīvi tieši tā kā tu vēlies.
Nedomā ka būsi attiecībās un viss būs šokolādē. Bieži vien ir dzirdēts no precētiem vīriešiem ja viņiem dotu iespēju laiku patīt atpakaļ, tad noteikti ka neprecētos, šis pārstrādājies, sieva zāģē ka mūžīgi naudas pa maz, mūžígā neapmierinātība, sekss tiek uztverts kā apgrūtinājumus un varbūt reizi mēnesī ar lielu pierunāšanu u.c.
es nekur neminēju ka es attiecības meklēju.
09.10.2024 17:09 |

Patīk
Reitings 3508
Min91 @ 09.10.2024 17:09
preškam man tos eskortus vajag?

Ko tev tajā Tinderī vajadzēja, jaunus draugus? Tad jau vari ar vīriešiem tur runāties, vismaz būt visi foršiņi un naudu neprasīs.
09.10.2024 18:32 |

10 gadi
Reitings 5450
Reģ: 29.01.2009
Var just, ka sīks, neinteliģents zemas šķiras hļupiks esi.
''kautkādā'', ''gūltā'', ''financiālu'', ''rodās'', ''pastījās''. Pat būvlaukumā džeki zina rakstību labāk. Var jau atkal muldēt par grammarnazzi, bet nevienai nepatīk vīrieši ar pamatskolnieka ortogrāfijas kļūdām - tā ir attieksme neiedziļināties.
09.10.2024 19:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)