gii_star @ 08.10.2024 14:29Nu, resnēt nevajag, tas gan. Par faktiem parasti neapvainojas.
gii_star @ 08.10.2024 14:29Nu, resnēt nevajag, tas gan. Par faktiem parasti neapvainojas.
Rupji ir kurā vietā? Tev vienkārši pateica taisnību. Gribi dzirdēt lai Tev brauc saldus vārdus virsū, atpogā maku un ej pie psihoterapeita. Protams asinsvadiem liekais svars ir ienaidnieks.TimeToDream @ 08.10.2024 10:15Ar kādu ārstu rupjību, izteikumiem esat saskārušās?
Pirms dažām dienām man atklāja nopietnu diagnozi, ārstējos, jādodas uz dažādām procedūrām, pārbaudēm, jālieto zāles utt. Slimības iemesls ir cita ārsta kļūda un nepiemērotu zāļu lietošana.
Šodien biju pie ārsta, ieejot kabinetā šķita, ka ir normāls, laipns ārsts. Nākamajā brīdī sākās lekcija par to, ka visa problēma ir liekais svars, nevajadzēja man resnēt, nevajag rīt trijās rīklēs, tad viss būs ok, vajag tievēt. Es neesmu pūciņa, bet nav arī tā, ka visur karājas tauku blāķi, ieteikumus par svara zaudēšanu uztveru adekvāti, kaut arī, protams, nav patīkami.
Šeit galvenais ir tieši izteicieni, to tonis un vārdu izvēle, turklāt, kā teicu, slimošanas iemesls nemaz nav liekais svars. Kāpēc ārsti uzskata, ka var atļauties runāt rupji?
Dovana @ 08.10.2024 19:48Rupji ir kurā vietā? Tev vienkārši pateica taisnību. Gribi dzirdēt lai Tev brauc saldus vārdus virsū, atpogā maku un ej pie psihoterapeita. Protams asinsvadiem liekais svars ir ienaidnieks.
Citreiz jau ir tā, ka tas dakteris nezina kā aizklauvēties. Pacients atnāk, problēmu neredz saknē, bet gaida receptīti tabletītei kas visu izārstēs. Tikai bieži pacienti nesaprot, ka paši pie visa vainīgi😔 Atnāks alkoholiķis pie ārsta prasīs tabletīti lai izārstē nieres un aknas. Tas pacients arī nesapratīs kad dakteris pateiks pietiek dzert. Tad ārsts arī būs rupeklis🤔🙈 Pacients rakstīs sūdzību, ha ha ha jo viņam vieglāk uzrakstīt sūdzību nekā nedzert vai neēst!Džinga @ 08.10.2024 14:31
Nepamanīji, ka runa ir nevis par faktu, bet par pasniegšanas veidu?
Džinga es visu cītīgi izlasīju 2 reizes! Ne tikai tā ir ārstu ikdiena, galvenokārt cilvēku stulbums! Līdz kuram ir grūti aizklauvēties pat ar āmuru!😢 pa lielam mana ikdiena pāris vārdos. Klientam jāsakārto finanšu lietas. Sāksim ar to man maksāt iepriekš un daudz nav gatavi, bet lūdz palīdzību😀 es izdaru iesaku lai nodokļi uz minimu tik cik labi vien var būt! Klients neapmierināts! Viņš redz nodokļus maksāt vispār negrib!😂 man maksāt arī nav ieinteresēts. Tas ir tieši tas pats, rīšu kā cūka, bet iedod man lūdzu bezmaksas tableti! Tad Tu būsi foršais čalis! Kādēļ nav skaidrs pašā saknē? Cilvēki negrib risināt problēmu, bet meklē tikai plāksteri!😢Džinga @ 08.10.2024 20:00
Es nesaprotu, kādā veidā jums aizslīd garām autores galvenā doma :D Tas speciāli vai nav laika izlasīt pirms atbildāt?
Tieši tā ārstu ir jāmāk izvest no pacietības! Man rados daudz ārstu speciālistu (ne vienkārši ģimenes dakterīši) un nesaprotu kā to iespējams dabūt gatavu! Visnosvērtākie cilvēki pasaulē. Tā dāma jau vajā ārstus, viens bija slikts, protams tā var gadīties, be te jau otrais ārsts ir slikts!🙈 Pati nespēj atzīt kaut pati sev, ka trijās rīklēs rij un audzē taukus!Bebermans @ 08.10.2024 20:44te nemeklē arī plāksteri. Te mēgina apzināt ar kādām ārstu rupeklībām ir visi citi saskārušies.
Laikam plāno taisīt kādu biedrību, kas vajās ārstus.
Ja nu kas - man nebija neviens gadījums kad ārsts pateiktu kaut ko rupju. Tai jābūt ļoti retai parādībai un ārstu vēl jāmāk līdz tam davest.
Dovana @ 08.10.2024 21:06Tieši tā ārstu ir jāmāk izvest no pacietības! Man rados daudz ārstu speciālistu (ne vienkārši ģimenes dakterīši) un nesaprotu kā to iespējams dabūt gatavu! Visnosvērtākie cilvēki pasaulē. Tā dāma jau vajā ārstus, viens bija slikts, protams tā var gadīties, be te jau otrais ārsts ir slikts!? Pati nespēj atzīt kaut pati sev, ka trijās rīklēs rij un audzē taukus!
Piemēram, cits ārsts pilnīgi normāli pateica, ka liekais svars var izraisīt problēmas, paskaidroja par ĶMI, parādīja tabulu, skaitļus, pastāstīja, kādas problēmas var būt utt
Tur jau tā lieta, ka noteikti neko nedarīja! Gaidīja tabletīti jo tas taču ir vienkāršākais kā atrisināt problēmu! Da jeb kuram ārsts neaizrādīs par lieko svaru! Man par tievumu ir aizrādīts protams bija kritiski un pamatoti 44-46 kg! Dēļ nerviem un stresa. Tak viņa to tāpat nesapratīs tur vismaz divi ārsti aizrāda par lieko svaru! Viņai jau divi slikti ārsti viens ne tā ārstē, otrs rupjš, tikai viens korekts caur puķēm uz svaru norāda. Tikai pati nespēj pamanīt to problēmu. Dāmai laikam doktora grāds medicīnā jo pati vislabāk zina, ka liekais svars nav pie slimības vainas.IceCream @ 08.10.2024 22:00
Un ko Tu sāki darīt lietas labā?