Bebermans @ 27.09.2024 11:17
Kāpēc dzīve jāpadara komfortablāka?
Daži rāpjas kalnos, skraida naktīs pa mežiem. Nav tur komforta.
Ledusskapis patērē daudz enerģijas.
ja ņem 150W vidēji - tās būs 1314 kilovatstundas gadā. Kas ir pieņemsim 220 EUR gadā.
10 gados 2200 eur plus procenti par depozītu.
Plus vēl pats ledusskapis nav jāpērk - ietaupās ap 400 eur un vēl vietu neaizņem - 1000 eur uz dzīvojamās platības kvadrātmetru.
Un dēļ kam?
Lai uzglabātu piena paciņu un saldētavā turētu pelmeņus?
Pie kam pus gadu visu var turēt uz lodžijas.
Kas labāk - vecss nodzeltējis ledusskapis vai 2500 eur krājkontā?
Pauluxx @ 26.09.2024 22:04Gadu laikā esmu sapratusi, ka manas prasības vai mērķi ko meklēt vīriešos būtu:
- Augumā vismaz virs 183 cm
- Mēnesī pelna vismaz 1800 EUR pēc nodokļiem
- Nedzīvo pie vecākiem
- Ir īres dzīvoklis vai savs dzīvoklis (ideāli ja ir māja)
- Mājās ir veļasmašīna
- Dzīvo tīrīgi
- Sava automašīna
- Laba humora izjūta
- Nav garlaicīgs dīvānā sēdētājs
- Ir ar labām sociālām prasmēm
- Māk gatavot ēst
- Patīk bērni un dzīvnieki
- Neiebilst ja pa brīvdienām ar draudzenēm ceļošu uz ārzemēm vai iešu uz kādu pasākumu
- Nesmēķē un nav alkoholiķis
- Nespēlē datorspēles vai konsoles
- Nespēlē azartspēles
- Neņem kredītus
Vai var vēl ar kaut ko papildināt?
LivaLauva1 @ 27.09.2024 11:38
Ko Tu pati tieši vari piedāvāt, ja tādas prasības. Šādu var mierīgi atrast, bet viņam arī būtu savi standarti. :D
Yeahyeahyeahs @ 27.09.2024 11:47
Bet kas tajās prasībās tik liels? Varbūt auguma garums un 1800 uz rokas ir tādas prasības, kas izsijātu, bet pārējie jau ir basic. Raksturs, tur nevaram ielīst meitenes prātā, varbūt viņasprāt laba humora izjūta mums nešķistu kā laba.
Vienīgais - sava māja, bet minēts arī īrēts vai savs dzīvoklis.
Es to savā aprakstā nepieminēju, jo grūti visu atcerēties, bet man dzīvoklis (savs vai kredītā, vai vismaz gatavība ņemt kredītu) arī būtu svarīgi. Mašīna arī man svarīga, bet to var nopirkt vēlāk, ņemot vērā mūsdienu visādas iespējas pārvietoties.
Lai patīk dzīvnieki arī man svarīgi.
LivaLauva1 @ 27.09.2024 11:51
Man neinteresē Tavs saraksts. Es kā jau minēju pie autores komentāra, ka var atrast, bet viņam arī būs standarti. Viņai būs arī kas jādod pretī. Attiecības ir kopums, divi cilvēki.
Yeahyeahyeahs @ 27.09.2024 11:54
"Var atrast" - tas ir parasta cilvēka raksturojums (izņemot auguma garumu un konkrētu algas skaitli, tās ir specifiskākas prasības). Nesaprotu uzbraucienus, ka vajadzēs pretī kaut ko, tā it kā viņa prasītu kaut ko lielu. Šajā aprakstā nav nekas tāds, ka tur būtu nepieciešama kaut kāda īpašā sieviete. Protams, ka attiecības darbojas uz abām pusēm.
Nav specifisku seksuālo fetišu un kinku (BDSM, cuckold, swing, gangbang, cross dressing).
NIKOLAA @ 27.09.2024 12:06Gudrs, sirsnīgs un rokas aug no pareizās vietas.
Viss!
Man ir tik laba izglītība, pieredze, ka māju, auto varu atļauties pati un nav jāgaida, kad otrs visu pienesīs uz paplātes!
akul12 @ 27.09.2024 12:11
Visai detalizēti uzskaitīts ir pieredze?
Maigs BDSM patīk gandrīz visām (knaģīši, maiga sasiešana un sieviete ir lapja)
Cuckold ir vīrieša problēma, sievietei nozīmē brīva atļauja gulēt ar citu vīrieti arī bez drauga klātbūtnes.
swing, cross dressing vairāk atribūtu jautājums, kā seksa, vienīgie jautājumi no mammas, kāpēc guļamistabā ir dīvainas šūpoles.
Vienīgais redflag gangbang ?
Yeahyeahyeahs @ 27.09.2024 12:34
Bieži nav runa par pienešanu uz paplātes, bet par to, lai būtu līdzvērtīgs partneris vērtībās.
Piemēram, ja cilvēks strādā Maximā par pārdevēju ilgstoši, tas nav kaut kāds pārejas posma darbs, tad viņam nav ambīciju un diez vai viņš sevi attīsta un spētu turēt līdzi intelektuālās sarunās. Es nesaku, ka visi Maximas pārdevēji ir tādi, bet ir savādi, ja cilvēks negrib savā dzīvē sasniegt neko citu kā tikai to.
tas jau no dabas ielikts, lai mēs skatītos uz sev līdzvērtīgiem partneriem, par to atsevišķi pat nav jārunā, tas ir pašsaprotami.Yeahyeahyeahs @ 27.09.2024 12:34
Bieži nav runa par pienešanu uz paplātes, bet par to, lai būtu līdzvērtīgs partneris vērtībās.
Piemēram, ja cilvēks strādā Maximā par pārdevēju ilgstoši, tas nav kaut kāds pārejas posma darbs, tad viņam nav ambīciju un diez vai viņš sevi attīsta un spētu turēt līdzi intelektuālās sarunās. Es nesaku, ka visi Maximas pārdevēji ir tādi, bet ir savādi, ja cilvēks negrib savā dzīvē sasniegt neko citu kā tikai to.
NIKOLAA @ 27.09.2024 16:08tas jau no dabas ielikts, lai mēs skatītos uz sev līdzvērtīgiem partneriem, par to atsevišķi pat nav jārunā, tas ir pašsaprotami.
Bet ja sieviete postulē, ka vīrietim jābūt mājai, mašīnai, algai min. tik un tik, tad rodas jautājums un tu pati to visu spēj likt pretīm 50:50? Ja nē, sāc ar sevi un padomā, kāpēc tev nav tas, ko tu sagaidi no otra....
NIKOLAA @ 27.09.2024 16:08tas jau no dabas ielikts, lai mēs skatītos uz sev līdzvērtīgiem partneriem, par to atsevišķi pat nav jārunā, tas ir pašsaprotami.
Bet ja sieviete postulē, ka vīrietim jābūt mājai, mašīnai, algai min. tik un tik, tad rodas jautājums un tu pati to visu spēj likt pretīm 50:50? Ja nē, sāc ar sevi un padomā, kāpēc tev nav tas, ko tu sagaidi no otra....
Bebermans @ 27.09.2024 14:39
Kuram tad ir tās ambīcijas?
Kādam vidēja līmeņa vadītājam?
Kā ta izpaužas tās ambīcijas un potenciālā izaugsme?
Griesti jau sasniegti. Pacietīgi gaida kopēju ekonomisku izaugsmi lai pamazām kopā ar visiem celtu dzīves līmeni.
Un tās intelektuālās sieviešu sarunas ar vīriešiem - ir nu tik retas. Bez maz vai neiespējamas.
Kādas būtu tās intelektuālās tēmas, par kurām jūs ar saviem vīriešiem runājat?
Gan jau neviena neko neteiks. Apdomājiet vienkārši.
Maxima pārdevēji var mierīgi risināt intelektuālas sarunas. Un vieni no visintelektuālākajiem ir sētnieki.
Tur ir daudzas intelektuālas zvaigznes.
LifeLines @ 27.09.2024 17:31
Neesmu gan risinājusi intelektuālas sarunas ar Maxima pārdevējiem un sētniekiem, bet zinu, ka tādas starp vīrieti un sievieti ir noteikti iespējamas un ir pat ļoti baudāmas - abiem. Augsts intelekts vīrietim bija man viena no galvenajām vēlmēm, kad tas bija aktuāli, jo kā vispār dzīvot kopā ar kādu bez intelektuālās saderības? Sarunas ir par visu ko - par dzīves norisēm, atziņām, vērojumiem, personīgajiem izaicinājumiem, filozofiskiem uzskatiem, mūsu gadījumā daudz apspriežam visu ko saistībā ar zinātnes nozarēm, par kurām interesējamies. Ak jā, augsts intelekts vīriešiem vispievilcīgāk izpaužas labā humora izjūtā - tas arī ļoti izdaiļo sarunas.
Gaby Moreno @ 27.09.2024 14:28
Ar bdsm bija domāta nevis niekošanās "50 Greja nokrāsu" stilā, bet gan riktīga pieeja ar sesijām un attiecīgu pakalpojumu pirkšana (un tie, starp citu, maksā daudz dārgāk nekā parasto prostitūtu pakalpojumi). Un diemžēl šī nav tā lieta, ko var uz sitiena iemācīties un praktizēt - uz to jābūt iekšējai vilkmei.
Pie tam, viss iepriekš minētais ir tikai aisberga redzamā daļa, visu seksuālo deviāciju sakne ir bērnības traumas, kas ietekmē dzīvi un attiecības kopumā. Man galīgi negribas ar to auklēties.
P. S. Nekāda nosodījuma tiem, kas to praktizē, vienkārši man tas viss neder))