Nu bet ja Tev besij, tad ko Tu te vel savu viedokli raksti un laiku tērē uz lietām, Kuras Tev “ besij”? Nepatīk? Nepaliec te! Ne pasaule, ne forums negriežas ap Tevi!!cory @ 24.09.2024 09:02Piedodiet un atvainojiet, bet man reāli besī šitās diskusijas, kur ir mistiska situācija X, ko nevar uzrakstīt tēmas pieteikumā un lietotājs Y grib no kāda privātu padomu. Šis tomēr ir publisks forums, ja taisi diskusiju, tad arī raksti publiski situāciju, par kuru gribi padomu.
cory @ 24.09.2024 09:02Piedodiet un atvainojiet, bet man reāli besī šitās diskusijas, kur ir mistiska situācija X, ko nevar uzrakstīt tēmas pieteikumā un lietotājs Y grib no kāda privātu padomu. Šis tomēr ir publisks forums, ja taisi diskusiju, tad arī raksti publiski situāciju, par kuru gribi padomu.
cory @ 24.09.2024 09:02Piedodiet un atvainojiet, bet man reāli besī šitās diskusijas, kur ir mistiska situācija X, ko nevar uzrakstīt tēmas pieteikumā un lietotājs Y grib no kāda privātu padomu. Šis tomēr ir publisks forums, ja taisi diskusiju, tad arī raksti publiski situāciju, par kuru gribi padomu.
TimeToDream @ 25.09.2024 02:54
Īstenībā šim piekrītu. Nesaprotu to drāmu, ka cilvēks neraksta savu problēmu tēmas pieteikumā. Tāpat tu esi anonīms, neviens tevi neatpazīs, izņemot random cilvēkus, kuri par tevi aizmirsīs jau pēc 5 minūtēm. Turklāt būs vairāk ieteikumu, ja rakstīsi publiski.
Abava @ 25.09.2024 19:57Lūdzu iespēju privāti padalīties ar situāciju, jo nevēlējos, lai diskusijā katra sāk izteikt savu viedokli vai strīdētos savā starpā un noietu no tēmas.