Vabole. @ 25.11.2024 15:40
KOOOAAAA?
Kādā sakarā. Šis ir tāpat kā tajā sezonā, kurā vinnēja mazā Laila un visas savas dāvanas atdeva citām un pašai neinteresēja nekāda dzīves izmainīšana.
queen2820 @ 25.11.2024 17:42
Es ar kautkur šo lasīju , threados laikam . Es pat nebrinītos , ja viņu tik ilgi tur šovā .
Chikatello @ 26.11.2024 08:31
Drosi vien ari tapec nav tadu ziniet - atskatu. Kaa tad iet ieprieksejo sezonu meitenem.
Jo no visam sezonam tikai dazas meitenes dzivo normali. Parejas gan jau ir apspragushas vai vaaljaajas pritonos nonarkojushaas, taa ka tur nav ko raadiit.
Sunlight @ 26.11.2024 10:15
Kā tad nu nav. Tet+ bija vesels raidījums par to, kā iet iepriekšējo sezonu dalībniecēm. Ne visām, protams, bet daļai. Daudzas tiktokā dzīvojas un naudu diņģē live.
Chikatello @ 26.11.2024 10:34
Vajadzētu atskatu uz tām, kuras nedzīvo normāli! Vot tur būtu īsts realitātes šovs ?
Mercury6 @ 26.11.2024 11:44Daudzi palaiduši garām, ka 2023./2024. Sezonā stv neveidoja ne “Caur ērkšķiem uz”, ne “Mīla kemperī” un tā vietā mēģināja piedāvāt citus šovus. Laikam sauca mīlas nometne un vēl viens, kur pieauguši cilvēki kopā brauca ceļojumā iepazīties. Tur bija paņemti sakarīgāki cilvēki un nebija tā klaunu parāde. Acīmredzot šiem šoviem reitingi vispār bija slikti, tāpēc 2024./2025. sezonā atgriežas gan ērkšķi, gan mīla kemperī, jo šiem šoviem bija gada pauze. Es kādreiz, kad esmu viena pati mājās, tad uzlieku ērkšķus, bet nu grūti tur redzēto aptvert, tīrot māju var paskatīties un pašausmināties, bet pārējo mājinieku klātbūtnē pat neuzdrošinos to sviestu likt.
Kirbis32 @ 26.11.2024 11:55Viktorija visam miestam izstāstija,kura uzvarēja, uzvarēja Diāna. Jaa kas.
NikaYt @ 26.11.2024 12:13
Tā grūtniece? ?
Kirbis32 @ 26.11.2024 12:55
Jā un viņu arī sāks radīt intervijas.
Kkr drīz būšot kādā sarunā ar Ainu Poisu vai ko.
NikaYt @ 26.11.2024 13:04
Jā... es noskatījos tikai 2 sērijas, viena no tām bija ar zīlnieci, kura pateica, ka grūtniecei vajag palīdzību ārpus šova un kura ielika viņai mīnuss punktus. Diāna tika izbalsota, bet Brante iedeva imunitāti... Ja viņai 6 bērni atņemti, 7.bērns ceļā un lielās, ka visās grūtniecībās smēķē - neliekas pareizi viņu izcelt.
queen2820 @ 26.11.2024 13:39
Tas viss ir šovs , ļoti var redzēt ka Viku un Diānu pilnīgi ar "varu" tur šovā, neizbalso, kamēr pārējās nav žēl laist prom .
mokabezpiena @ 23.11.2024 10:10
Vai ne… vot kāda ir iespēja, ka tā grūtniece pēc šova saņemsies un mainīs dzīvi ? Procentuāli cik? 5-10% ? Tāpat aizies atpakaļ uz pritonu pie tā veča, piedzemdēs bērnu un pēc pāris nedēļām jau gulsies un ceps nākamo augšā. Tur vajag nevis šitādus tiri piri pa prikolam šovus, bet reālu un nopietnu psihoterapeita un psihiatra palīdzību. Un tā vietā lai izbalsotajām dotu kaut kādus geštaltterapeites sūdus, one zero u.c influenceru produktus, būtu labāk dāvinājuši fiziskās un mentālās veselības aprūpes speciālistu apmeklējumus. Analīzes, uztura speciālistus, ginekologus, NORMĀLUS psihoterapeitus, psihiatrus utt. Un pa normālām summām, nevis tā, lai konsultācija tikai sanāk. Citādāk kāda jēga piedalīties šovā? Lai producenti nopelnītu un sabiedrība pašokētos par zemākā slāņa dzīves realitāti.
Danaja @ 26.11.2024 15:34Man tik pretīgi palika, ka sexystyle visām uzdāvināja seksīgu apakšveļu. ? Diānai derētu pilns maisiņš ar prežiem vai kontracepcijas tabletes.. Un tā saruna aci pret aci ar Moniku bija kaut kas šausmīgs.. Visur meklē aizbildinājumus. Redz 4 cigaretes dienā apņemas pīpēt. Tas ir prātam neaptverami.. Un tas, ka pateica, ka vīrs izmanto tikai savu iegribu apmierināšanai.. Jesus Maria ??
Par Viku es nevaru nevienu labu vārdu pateikt. Šausmīga izturēšanās un uzvedība, pat Iļjanai palika par viņu kauns. ?
Maija Pienene @ 26.11.2024 14:57
Piekrītu katram vārdam. Šīm mamzelēm nevajag ne striptīzdejotājas, ne seksšopus. Viņām tiešām visām pēc kārtas vajag konsultāciju pie ginekologa, vajag Mirenas sponsorēt. Viņām vajag speciālistu palīdzību, kas pacels viņu pašvērtējumu. Jo īpaši Diānai - viņa ir mentāli slima un veči viņu vienkārši izmanto kā tualetes podu. Viņas visas vajadzētu uz klosteriem vest un pie Dieva. Neesmu ticīga, bet šeit tiešām šķiet, ka kaut kādas vērtības viņām vajag ielikt. Tukši, degradēti cilvēki. Pie darba viņas jāliek - lai iet strādāt uz bezpajumtnieku patversmēm, slimnīcām, kur ieved apnarkojušos narkomānus. Varbūt tad kaut kas galvā saslēgsies. Ne jau pliki pupi un vibratori.
Bet jā - šovs jau nav par palīdzēšanu, bet gan par reitingiem un reklāmlaiku.
P.S. Patīk Ievas humors. vissirdirsāpunktselvē :D