viņai tie visi bērni no šitā viena?Samanta4 @ 20.10.2024 11:51Tas Diānas čalis, Ainārs Degols, jau atkal pie citas aizgājis. Diāna vasarā raudāja, ka negrib pazaudēt, bet nu ar sesto bērnu vederā jau vajadzēja saprast, ka ar seksu nenoturēs
qwe @ 20.10.2024 13:19viņai tie visi bērni no šitā viena?
7 ..viņa.stāvokli ar 7 bērnuSamanta4 @ 20.10.2024 22:08
Vēderā sestais no viņa. Vecākais no cita, dzimis laikam 16/17 gadu vecumā
shark36 @ 21.10.2024 15:19Skatos uz šīm padibenēm un domāju,kā var šitā sevi nemīlēt un pie visa vainot tikai citus! Drausmas!
Pūce Pūcīgā @ 18.10.2024 13:30Man tā Elīna nepatīk. Uzvedas kā bērns, bet blato kā pieaugušais.
Vika ir briesmīgākā no visām. Inga ir slims cilvēks, bet Vika - it kā vesela, bet tik stulba. Liekēde un diedelniece.
Lielākās padibenes ir tie, kas uz šo traumēto dzīves pabērnu rēķina taisa šovu publikai.shark36 @ 21.10.2024 15:19Skatos uz šīm padibenēm un domāju,kā var šitā sevi nemīlēt un pie visa vainot tikai citus! Drausmas!
queen2820 @ 21.10.2024 19:12
Kamēr Iļjana šito uzturēs, šaubos vai kas mainīsies. Diezgan nepareizi ņemt šovā pāri , jo acīmredzams ka viņas viena otru gremdē un Iļjana vairāk fokusējas uz Vikas labsajūtu , nekā vispār uz to , kāpēc viņas atrodas šajā šovā .
albuquerque @ 21.10.2024 21:32Lai cik ļoti man nepatiktu Vikas attieksme un ir skaidrs, ka viņa neko mainīt savā dzīvē netaisās, man viņas ir žēl. Viņa taču tomēr ir tik maziņa, knapi pilngadīga, dzīvo ar gandrīz divas reizes vecāku sievieti, kura, sorry, neuzvedās savam vecumam atbilstoši. Abas saka, ka viena bez otras nebūtu dzīvas utt., bet viņas tomēr viena otru pamatīgi gremdē. Vikai vēl ir visas iespējas. Ja ērkšķi nebūtu kļuvuši par tusiņu, kur Bukumam paņirgt par sievietēm ar acīmredzamām veselības problēmām, bet tā vietā reāli tiktu iesaistīti speciālisti (ĪSTI spečuku, nevis rižā good cop hipijiene un bad cop Bukums) - psihologi, karjeras konsultanti, narkologi, koledžu, kursu pārstāvji, dažām no sievietēm tas tiešām varētu padot roku un pavadīt pareizā ceļa virzienā. Bļin, kā man besī Bukums, es nevaruuuuu?
queen2820 @ 06.11.2024 12:51Kautkur lasīju , ka Vika arī beigās būs uzvarētāja. Nemaz nebrinos ,ja ar viņu šādi auklējas.
queen2820 @ 08.11.2024 12:33Es tikai brīnos , ka ļoti maz vispār kādi speciālisti ir iesaistīti , piemēram Diānai jau nu noteikti vajadzētu kādu konsultāciju , ko viņa vispār plāno darīt ar šo septīto bērnu un vai viņa vispār varēs par viņu parūpēties.