Caur ērkšķiem uz 6.

Reitings 794
Reģ: 29.04.2021
Čau , ko domājat par ērkšķu jauno sezonu? Man šobrīd gandrīz visas izskatās tādas, kas vienkārši atnākušas patusēt , ne kautko mainīt dzīvē . Brīnos par to grūtnieci, kurai 6 bērni jau atņemti , bet stāvoklī vēl ar nākamo .
21.09.2024 19:11 |

Reitings 146
Reģ: 09.09.2024
garsigs_persiks @ 04.10.2024 00:42
Man šī sezona liekas vnk krimināla. Nu tā, ka grūti skatīties uz tām dalībniecēm. Daļa tur vispār garīgi nepieskaitāmas izskatās. Par kādu dzīves mainīšanu tur var būt runa?! Un trakākais, ka tādas turpina vairoties un tikai uzgrūst sabiedrībai savas bezatbildības sekas.
Tā kas stāvokli , abi ar vīru uzražo 7 bērnu ! Gan jau būs vēl daži nākotnē .Iepriekšējie 6 atņemti !
04.10.2024 10:54 |

Reitings 1510
Reģ: 19.01.2024
Nu šito šovu man smadzenes nespēj panest. 10 min paskatījos un ir daudz par daudz..
04.10.2024 10:57 |

Reitings 794
VistaVita @ 04.10.2024 10:54
Tā kas stāvokli , abi ar vīru uzražo 7 bērnu ! Gan jau būs vēl daži nākotnē .Iepriekšējie 6 atņemti !

Kas vispār jādara , lai atņemtu tik daudz bērnus ? Nespēju saprast . Un kas ar šo būs citādāk ?
11.10.2024 07:41 |

Reitings 146
Reģ: 09.09.2024
Pie tam viņai ir virs ,tam arī vienaldzīgi abu kopīgie bērni !
11.10.2024 09:42 |

Reitings 1045
Reģ: 19.08.2023
Vai nebija jau jāiznāk piektajai epizodei? Tet ir tikai pagājušās nedēļas sērija 🤔
11.10.2024 17:00 |

Reitings 794
kitijaarmazok @ 11.10.2024 17:00
Vai nebija jau jāiznāk piektajai epizodei? Tet ir tikai pagājušās nedēļas sērija ?

Ja , vakar vajadzēja itkā būt , bet ar skatos , ka nav vēl ielikta .
11.10.2024 18:52 |

Reitings 32
Reģ: 08.11.2023
Klau, šī nav Inita no ērkšķu 2.sezonas? https://jauns.lv/raksts/zinas/625526-video-10-bernu-gimene-no-rigas-aizbraukusi-uz-baltkrieviju-begot-no-krievvalodigo-diskriminacijas-stasta-baltkrievijas-mediji
17.10.2024 16:56 |

Reitings 71
Reģ: 28.01.2024
Taa damachkas - man nupat tapa skaidrs, hulji pagajuso nedelju izkrita chugjiku shovs!
Pirms 4.serijas es interneta izlasiju kaut kaada durnja baigo viedokli, kuram patiesiba es pat piekritu. Respektivi, tas vecis pareizi pateica - ka shovs patiesiba ir diezgan amorals, jo piedalas - pirmkart - sievietes ar nereali salauztam dziveem un otrkart - dalja - kuram ir nepiecieshama nopietna palidziba - psihiatri, narkologi utt. Ka tas ir izsmiekls, ka nak ar vinam parunaties 15min dziednieki un jogas meistari savu huinju boreet, ka tiem dzives salauztajiem cilvekiem ne lidz tam! Un tagad daamas uzmanibu - tajaa rakstaa bija minets - ka serijaa ar darba intervija piedalijas tadi un tadi smerdelji + Kambalas 😄 Tas rezulteejies ar absolutu izsmieklu un diezgan pazemojoshu raidijumu pret chugjikiem. Tas ir bijis patiesi amoraali un noniecinoshi un izsmejoshi.
Rezumee - pagajushas nedeljas shova serija bija pieejama tam viedoklja dolbim, kur attiecigi pec tik speciga viedokla shova veidotaji saprata, ka ir pa traku. Krietni par traku. Tapec nepalaida eeteraa taas shausmas ar Kambalam un parfilmeja bolje normaljnja ar kaut kadam advancetaakaam vistaam taas benchiku, dzeraaju un atnjemto beenu shausmu darbu intervijas. Sanaca iespejams ne tik drausmigi pazemojoshi, bet tapat pilnigs pizgets 🤦‍♀️
17.10.2024 23:02 |

Reitings 197
Reģ: 12.10.2022
Chikatello @ 17.10.2024 23:02
Taa damachkas - man nupat tapa skaidrs, hulji pagajuso nedelju izkrita chugjiku shovs!
Pirms 4.serijas es interneta izlasiju kaut kaada durnja baigo viedokli, kuram patiesiba es pat piekritu. Respektivi, tas vecis pareizi pateica - ka shovs patiesiba ir diezgan amorals, jo piedalas - pirmkart - sievietes ar nereali salauztam dziveem un otrkart - dalja - kuram ir nepiecieshama nopietna palidziba - psihiatri, narkologi utt. Ka tas ir izsmiekls, ka nak ar vinam parunaties 15min dziednieki un jogas meistari savu huinju boreet, ka tiem dzives salauztajiem cilvekiem ne lidz tam! Un tagad daamas uzmanibu - tajaa rakstaa bija minets - ka serijaa ar darba intervija piedalijas tadi un tadi smerdelji + Kambalas ? Tas rezulteejies ar absolutu izsmieklu un diezgan pazemojoshu raidijumu pret chugjikiem. Tas ir bijis patiesi amoraali un noniecinoshi un izsmejoshi.
Rezumee - pagajushas nedeljas shova serija bija pieejama tam viedoklja dolbim, kur attiecigi pec tik speciga viedokla shova veidotaji saprata, ka ir pa traku. Krietni par traku. Tapec nepalaida eeteraa taas shausmas ar Kambalam un parfilmeja bolje normaljnja ar kaut kadam advancetaakaam vistaam taas benchiku, dzeraaju un atnjemto beenu shausmu darbu intervijas. Sanaca iespejams ne tik drausmigi pazemojoshi, bet tapat pilnigs pizgets ?‍♀️
kaut kādā citā forumā bija teikts, ka iepriekšējās nedēļas sērija nebija Tet, jo sākās izbalsošana. Bet, vispār es arī redzēju kkādu virsrakstu ar Kambalām, domāju, ka tā vienkārši būs nākamā ?!
Tās intervijas, nuuuu, ļoti žēl skatīties vispār. Es tā arī nesapratu, viņām vispār minēja lietas, kuras darba intervijā nevar stāstīt? Atnāk pirmā un nomauc visu savu dzīves monologu, saprotu, ka tas ir "iestudēts", bet vai tiešām arī tā personāla speciāliste nevarēja neko piebilst un ieteikt? Tur nevienu nepaņemtu darbā, reāli. Neviens tā intervijas nevada. Briesmīgi. Vēl atmiņā iespiedās tā sieviete, kura stāvoklī, saka, ka nekad dzīvē nav strādājusi, bijusi intervijās, vai kāds var man paskaidrot, kā var dzīvot, ja nestrādā? Tas vecis viņai arī tāds slidens izskatās un pašam viss vienalga, bet vai tiešām (pat ja tie visi bērni būtu pie viņas) var dzīvot ar septiņu bērnu bērnunaudu? Tā Latvijā vēl sievietes dara? (Protams, ka mēs jau nezinam visu dzīvesstāstu, šis tāds virspusējs novērojums).
Lai gan, lielākajai daļai tur tiešām vajadzētu pamācīties primitīvas komunikācijas prasmes, un tās, kuras tur teica, ka "es jau visu zinu", "kāda jēga piedalīties", "man tas nav vajadzīgs" - pat pozīciju uz kuru piesakās nevar pareizi noformulēt.
Man šķiet, ka šī sezona bija jāfilmē sanatorijā vai kādā citā īpašākā iestādē. Pilnīgi piekrītu, ka tādas 15 min lekcijas un kursiki neko viņām nedod. Es vienkārši brīnos. BRIESMĪGI.
18.10.2024 13:20 |

Reitings 695
Reģ: 04.09.2024
Pirms 4.serijas es interneta izlasiju kaut kaada durnja baigo viedokli, kuram patiesiba es pat piekritu. Respektivi, tas vecis pareizi pateica - ka shovs patiesiba ir diezgan amorals, jo piedalas - pirmkart - sievietes ar nereali salauztam dziveem un otrkart - dalja - kuram ir nepiecieshama nopietna palidziba - psihiatri, narkologi utt. Ka tas ir izsmiekls, ka nak ar vinam parunaties 15min dziednieki un jogas meistari savu huinju boreet, ka tiem dzives salauztajiem cilvekiem ne lidz tam! Un tagad daamas uzmanibu - tajaa rakstaa bija minets - ka serijaa ar darba intervija piedalijas tadi un tadi smerdelji + Kambalas ? Tas rezulteejies ar absolutu izsmieklu un diezgan pazemojoshu raidijumu pret chugjikiem. Tas ir bijis patiesi amoraali un noniecinoshi un izsmejoshi.
Rezumee - pagajushas nedeljas shova serija bija pieejama tam viedoklja dolbim, kur attiecigi pec tik speciga viedokla shova veidotaji saprata, ka ir pa traku. Krietni par traku. Tapec nepalaida eeteraa taas shausmas ar Kambalam un parfilmeja bolje normaljnja ar kaut kadam advancetaakaam vistaam taas benchiku, dzeraaju un atnjemto beenu shausmu darbu intervijas. Sanaca iespejams ne tik drausmigi pazemojoshi, bet tapat pilnigs pizgets ?‍♀️

Kāds sakars bija ar Kambalām? Kambalas bija pavisam citā sezonā.
Darba intervija šoreiz notika ar probācijas dienesta darbiniecēm.
18.10.2024 13:27 |

Reitings 695
Reģ: 04.09.2024
Man tā Elīna nepatīk. Uzvedas kā bērns, bet blato kā pieaugušais.
Vika ir briesmīgākā no visām. Inga ir slims cilvēks, bet Vika - it kā vesela, bet tik stulba. Liekēde un diedelniece.
18.10.2024 13:30 |

Reitings 384
Reģ: 17.06.2024

Man salūza smadzenes un uzmeta error šo lasot.
18.10.2024 13:45 |

Reitings 197
Reģ: 12.10.2022
Pūce Pūcīgā @ 18.10.2024 13:27

Kāds sakars bija ar Kambalām? Kambalas bija pavisam citā sezonā.
Darba intervija šoreiz notika ar probācijas dienesta darbiniecēm.

es pieņemu, ka šeit tiek domāts par Lūša rakstu tvnet. Tur bija rindkopa par to, bet tas bija attiecināms uz citām sezonām.
--------------------------------------------------
Pārskrēju pāri dažādu “Caur ērkšķiem uz...” sezonu raidījumu pieteikumiem, tāpēc zemāk pāris piemēri ar “dažādu jomu profesionāļiem”.
“Ērkšķu” dalībnieces mācās, kā pieklājīgi uzvesties pie galda
"Kristīne dodas uz sarunu ar mācītāju un atkarību speciālistu Māri Ķirsonu, lai ieklausītos garīdznieka padomos un atrastu veidu, kā cīnīties ar savu alkoholismu. "Ērkšķu" dāmām nākas atsvaidzināt arī savas manieres pie etiķetes speciālistes Vitas Masinovas. Mācībstundas laikā dalībniecēm galdā tiek pasniegtas varžu kājas, kuras izraisa emociju vētru. Pēc pusdienām, kurās tiek pielietotas jauniegūtās prasmes, viņas dosies parunāties ar Ievu Branti."
Tātad – nevis narkologs vai psihoterapeits, bet mācītājs, etiķetes speciāliste ar varžu kājiņu ēšanu un Ieva Brante, kurai atšķirībā no Ķirsona, vismaz spriežot pēc internetā pieejamās informācijas, nav nekādu profesionālu priekšzināšanu darbam ar šādiem cilvēkiem.
“Ērkšķu” dalībnieces dodas uz darba intervijām un apmeklē personības izaugsmes kursus
"Šovs straujiem soļiem tuvojas noslēgumam, un šajā izbalsošanā noskaidrosies pusfināla dalībnieces, bet pirms tam viņām jādodas pārbaudīt savas prasmes improvizētā darba intervijā, kurā galvenie intervētāji būs Kambalu pāris. Darba intervijās meitenēm tiks uzdoti arī jautājumi, kurus parasti šādās darba intervijās nenākas dzirdēt. Tāpat ar dalībniecām turpinās runāties Ieva Brante, lai ieskatītos dalībnieču personībās un noskaidrotu viņu nākotnes plānus."
18.10.2024 14:15 |

10 gadi
Reitings 5902
Reģ: 05.08.2013
queen2820 @ 11.10.2024 07:41

Kas vispār jādara , lai atņemtu tik daudz bērnus ? Nespēju saprast . Un kas ar šo būs citādāk ?

Viņa nāk no tās puses, kur man vīram lauki. Tad kad viņai bija 3 bērni un gaidīja ceturto, mēs ar ģimeni gribējām viņiem palīdzēt. Viņi dzīvoja drausmīgos apstākļos, es nekad dzīvē neko tādu nebiju redzējusi. Vājprāts cik tur bija netīrs. Man ļoti sāpēja sirds par tiem bērniem - savedu kalnu ar drēbītēm, ēdienu un mēģināju vest pie prāta. Pat devu naudu, jo viņa mani nereāli iežēlināja. Vēlāk no vietējiem pašvaldības policistiem un soc.darbiniekiem uzzināju, ka viņi to naudu nodzēra, normāli ietusēja. Aizmuka uz citu dzīvesvietu, atstāja parādus un dzīvoja vēl briesmīgākos apstākļos. Tie bērni kā dzīvnieki ēda no grīdas - kur nokārtojās, tur ēda un gulēja. Tas, ka tie bērni ir atņemti ir labākais, kas ar viņiem ir noticis. Tā meitene ir garīgi slima, tāpēc arī sekso tik traki. Es zinu kā tas izklausās, bet tādi cilvēki ir jāsterilizē, jākastrē..pie d*rsas visas cilvēktiesības!! Viņa nemainīsies, tie bērniņi jau arī noteikti ir ar diagnozēm, jo dzerts tika arī grūtniecības laikā. Es nemaz neskatos un neskatīšos to raidījumu. Es neticu, ka viņai var palīdzēt.
18.10.2024 15:13 |

Reitings 383
Reģ: 13.09.2023
Liels FUJ šī ''seriāla'' veidotājiem!!! Lai celtu savus reitingus, viņi ir gatavi publiski ņirgāties par garīgi neveseliem cilvēkiem, kuriem reāli palīdzēt nav spējīgi. Tiešām pretīgi skatīties, tā, it kā tu pats piedalītos kopā ar viņiem publiskā šo nelaimīgi ļaužu izsmiešanā...
Kā Brantei un Bukumam nav kauna!!! Nauda nesmird?
18.10.2024 17:43 |

Reitings 2445
Reģ: 30.05.2024
Šajā sezonā jau tiešām ir šķietami nojaušams, ka dažām sievietēm ir mentālas problēmas… Ingai noteikti, Viktorijai no Liepājas (aktrisei) arī, šķiet, līdz galam kaut kas nav kārtībā. Elīnai, skaidrs, ka ir depresija un pašnāvnieciskas tieksmes.
Kāpēc no šiem cilvēkiem ir jātaisa šovs? Tiešām briesmīgi…
18.10.2024 20:19 |

Patīk
Reitings 2787
Reģ: 08.05.2022
Tur vajag reālu speciālistu palīdzību nevis šo balagānu.
18.10.2024 22:13 |

Reitings 71
Reģ: 28.01.2024
yay @ 18.10.2024 15:13

Viņa nāk no tās puses, kur man vīram lauki. Tad kad viņai bija 3 bērni un gaidīja ceturto, mēs ar ģimeni gribējām viņiem palīdzēt. Viņi dzīvoja drausmīgos apstākļos, es nekad dzīvē neko tādu nebiju redzējusi. Vājprāts cik tur bija netīrs. Man ļoti sāpēja sirds par tiem bērniem - savedu kalnu ar drēbītēm, ēdienu un mēģināju vest pie prāta. Pat devu naudu, jo viņa mani nereāli iežēlināja. Vēlāk no vietējiem pašvaldības policistiem un soc.darbiniekiem uzzināju, ka viņi to naudu nodzēra, normāli ietusēja. Aizmuka uz citu dzīvesvietu, atstāja parādus un dzīvoja vēl briesmīgākos apstākļos. Tie bērni kā dzīvnieki ēda no grīdas - kur nokārtojās, tur ēda un gulēja. Tas, ka tie bērni ir atņemti ir labākais, kas ar viņiem ir noticis. Tā meitene ir garīgi slima, tāpēc arī sekso tik traki. Es zinu kā tas izklausās, bet tādi cilvēki ir jāsterilizē, jākastrē..pie d*rsas visas cilvēktiesības!! Viņa nemainīsies, tie bērniņi jau arī noteikti ir ar diagnozēm, jo dzerts tika arī grūtniecības laikā. Es nemaz neskatos un neskatīšos to raidījumu. Es neticu, ka viņai var palīdzēt.

Taa nepateiksu, ka slima ar galvu. Vina normali runaa, normali uzvedas, iesaistas uzdevumos. Arii darba intervijaa nebija tik traki.
Ja neizlasitu Tavu stastito par apstakliem, nekad nepateiktu, ka taa.
Interesanti ka vinai tagad iet?
19.10.2024 09:01 |

10 gadi
Reitings 5902
Reģ: 05.08.2013
Chikatello @ 19.10.2024 09:01

Taa nepateiksu, ka slima ar galvu. Vina normali runaa, normali uzvedas, iesaistas uzdevumos. Arii darba intervijaa nebija tik traki.
Ja neizlasitu Tavu stastito par apstakliem, nekad nepateiktu, ka taa.
Interesanti ka vinai tagad iet?

Es jau arī neesmu ārsts, lai uzstādītu diagnozi, bet tie dzīves apstākļi.. es vēlētos to visu 'atredzēt'.
Šova veidotāji tikpat labi nākošo sezonu var filmēt Ģintermuižā. Kāda darba intervija... tur cilvēkam pa priekšu jāiemāca nomazgāties, wc ūdeni nolaist!!!!
19.10.2024 09:26 |

Reitings 238
Reģ: 27.10.2022
drusku sanāk liekulība, jo domāju, te liela daļa skatās aizgūtnēm tos mēslus, Degpunktā ainas un ierēc par viņiem
19.10.2024 20:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits