Tā kas stāvokli , abi ar vīru uzražo 7 bērnu ! Gan jau būs vēl daži nākotnē .Iepriekšējie 6 atņemti !garsigs_persiks @ 04.10.2024 00:42Man šī sezona liekas vnk krimināla. Nu tā, ka grūti skatīties uz tām dalībniecēm. Daļa tur vispār garīgi nepieskaitāmas izskatās. Par kādu dzīves mainīšanu tur var būt runa?! Un trakākais, ka tādas turpina vairoties un tikai uzgrūst sabiedrībai savas bezatbildības sekas.
VistaVita @ 04.10.2024 10:54Tā kas stāvokli , abi ar vīru uzražo 7 bērnu ! Gan jau būs vēl daži nākotnē .Iepriekšējie 6 atņemti !
kitijaarmazok @ 11.10.2024 17:00Vai nebija jau jāiznāk piektajai epizodei? Tet ir tikai pagājušās nedēļas sērija ?
kaut kādā citā forumā bija teikts, ka iepriekšējās nedēļas sērija nebija Tet, jo sākās izbalsošana. Bet, vispār es arī redzēju kkādu virsrakstu ar Kambalām, domāju, ka tā vienkārši būs nākamā ?!Chikatello @ 17.10.2024 23:02Taa damachkas - man nupat tapa skaidrs, hulji pagajuso nedelju izkrita chugjiku shovs!
Pirms 4.serijas es interneta izlasiju kaut kaada durnja baigo viedokli, kuram patiesiba es pat piekritu. Respektivi, tas vecis pareizi pateica - ka shovs patiesiba ir diezgan amorals, jo piedalas - pirmkart - sievietes ar nereali salauztam dziveem un otrkart - dalja - kuram ir nepiecieshama nopietna palidziba - psihiatri, narkologi utt. Ka tas ir izsmiekls, ka nak ar vinam parunaties 15min dziednieki un jogas meistari savu huinju boreet, ka tiem dzives salauztajiem cilvekiem ne lidz tam! Un tagad daamas uzmanibu - tajaa rakstaa bija minets - ka serijaa ar darba intervija piedalijas tadi un tadi smerdelji + Kambalas ? Tas rezulteejies ar absolutu izsmieklu un diezgan pazemojoshu raidijumu pret chugjikiem. Tas ir bijis patiesi amoraali un noniecinoshi un izsmejoshi.
Rezumee - pagajushas nedeljas shova serija bija pieejama tam viedoklja dolbim, kur attiecigi pec tik speciga viedokla shova veidotaji saprata, ka ir pa traku. Krietni par traku. Tapec nepalaida eeteraa taas shausmas ar Kambalam un parfilmeja bolje normaljnja ar kaut kadam advancetaakaam vistaam taas benchiku, dzeraaju un atnjemto beenu shausmu darbu intervijas. Sanaca iespejams ne tik drausmigi pazemojoshi, bet tapat pilnigs pizgets ?♀️
Chikatello @ 17.10.2024 23:02Taa damachkas - man nupat tapa skaidrs, hulji pagajuso nedelju izkrita chugjiku shovs!
Pirms 4.serijas es interneta izlasiju kaut kaada durnja baigo viedokli, kuram patiesiba es pat piekritu. Respektivi, tas vecis pareizi pateica - ka shovs patiesiba ir diezgan amorals, jo piedalas - pirmkart - sievietes ar nereali salauztam dziveem un otrkart - dalja - kuram ir nepiecieshama nopietna palidziba - psihiatri, narkologi utt. Ka tas ir izsmiekls, ka nak ar vinam parunaties 15min dziednieki un jogas meistari savu huinju boreet, ka tiem dzives salauztajiem cilvekiem ne lidz tam! Un tagad daamas uzmanibu - tajaa rakstaa bija minets - ka serijaa ar darba intervija piedalijas tadi un tadi smerdelji + Kambalas ? Tas rezulteejies ar absolutu izsmieklu un diezgan pazemojoshu raidijumu pret chugjikiem. Tas ir bijis patiesi amoraali un noniecinoshi un izsmejoshi.
Rezumee - pagajushas nedeljas shova serija bija pieejama tam viedoklja dolbim, kur attiecigi pec tik speciga viedokla shova veidotaji saprata, ka ir pa traku. Krietni par traku. Tapec nepalaida eeteraa taas shausmas ar Kambalam un parfilmeja bolje normaljnja ar kaut kadam advancetaakaam vistaam taas benchiku, dzeraaju un atnjemto beenu shausmu darbu intervijas. Sanaca iespejams ne tik drausmigi pazemojoshi, bet tapat pilnigs pizgets ?♀️
Chikatello @ 17.10.2024 23:02Taa damachkas - man nupat tapa skaidrs, hulji pagajuso nedelju izkrita chugjiku shovs!
Pūce Pūcīgā @ 18.10.2024 13:27
Kāds sakars bija ar Kambalām? Kambalas bija pavisam citā sezonā.
Darba intervija šoreiz notika ar probācijas dienesta darbiniecēm.
queen2820 @ 11.10.2024 07:41
Kas vispār jādara , lai atņemtu tik daudz bērnus ? Nespēju saprast . Un kas ar šo būs citādāk ?
yay @ 18.10.2024 15:13
Viņa nāk no tās puses, kur man vīram lauki. Tad kad viņai bija 3 bērni un gaidīja ceturto, mēs ar ģimeni gribējām viņiem palīdzēt. Viņi dzīvoja drausmīgos apstākļos, es nekad dzīvē neko tādu nebiju redzējusi. Vājprāts cik tur bija netīrs. Man ļoti sāpēja sirds par tiem bērniem - savedu kalnu ar drēbītēm, ēdienu un mēģināju vest pie prāta. Pat devu naudu, jo viņa mani nereāli iežēlināja. Vēlāk no vietējiem pašvaldības policistiem un soc.darbiniekiem uzzināju, ka viņi to naudu nodzēra, normāli ietusēja. Aizmuka uz citu dzīvesvietu, atstāja parādus un dzīvoja vēl briesmīgākos apstākļos. Tie bērni kā dzīvnieki ēda no grīdas - kur nokārtojās, tur ēda un gulēja. Tas, ka tie bērni ir atņemti ir labākais, kas ar viņiem ir noticis. Tā meitene ir garīgi slima, tāpēc arī sekso tik traki. Es zinu kā tas izklausās, bet tādi cilvēki ir jāsterilizē, jākastrē..pie d*rsas visas cilvēktiesības!! Viņa nemainīsies, tie bērniņi jau arī noteikti ir ar diagnozēm, jo dzerts tika arī grūtniecības laikā. Es nemaz neskatos un neskatīšos to raidījumu. Es neticu, ka viņai var palīdzēt.
Chikatello @ 19.10.2024 09:01
Taa nepateiksu, ka slima ar galvu. Vina normali runaa, normali uzvedas, iesaistas uzdevumos. Arii darba intervijaa nebija tik traki.
Ja neizlasitu Tavu stastito par apstakliem, nekad nepateiktu, ka taa.
Interesanti ka vinai tagad iet?