Danaja @ 03.10.2024 13:43Paceļu.
Šodien skatos 4. sēriju, es esmu šokā par Viku. Kā var būt tik briesmīgi egoistiska? Nekas viņai nepatīk, nekas negaršo. . Es tiešām brīnos, kā jebkurš viņu spēj paciest.
LivuxePivuxe @ 03.10.2024 16:21Nu, Vika ir maza meitene, ko var gaidīt no bērna, kuru vecāki nav audzinājuši, dzīvojusies un dzerstījusies pa bērnu namiem, un beigās 15 gadu vecumā sagājusi kopā ar gandrīz 30 gadīgu veceni! Man žēl viņu. Draudzene jau viņai skrien priekšā, pakaļā, tāpēc jau ir tagad izlaidusies. Pati viņa jau atzīst, ka dzīvē nekad nav bijis labs piemērs, kā būtu pareizi un labi.
tetInhabitant29 @ 03.10.2024 18:44Kur internetā šo šovu var redzēt no sākuma?
Ir iespēja noskatīties internetā bez maksas kaut kur?Mayaaa @ 03.10.2024 19:45tet
garsigs_persiks @ 04.10.2024 00:42Man šī sezona liekas vnk krimināla. Nu tā, ka grūti skatīties uz tām dalībniecēm. Daļa tur vispār garīgi nepieskaitāmas izskatās. Par kādu dzīves mainīšanu tur var būt runa?! Un trakākais, ka tādas turpina vairoties un tikai uzgrūst sabiedrībai savas bezatbildības sekas.
Inga taču ir invalīds kopš dzimšanas .Smaga grupa , viņa reāli ir nevesela.Nav normāli tādu ņemt šovā un ņirgāties!Mākoņu Dejotāja @ 03.10.2024 22:43Inga tas protams ir kadrs, ar saviem pirādziņiem visu piesmirdina. Visu piecūko, kā arī nemazgājas. Dziedāšana protams viņai ir ļoti slikta( tur pat ne tikai lācis ir uzkāpis uz auss, bet dzirdes vispār nav). Un sapņo par tik tokeres karjeru.
Un citas dalībnieces- "Tā Inga, gan ir tāda dīvaina."????