Diabolus @ 18.09.2024 20:26Vai tiešām nevar darba laikā izņemt? Tas tev ir kaut kāds princips?
Edit: par to, kāpēc negrib darbiniekus ar ķermeņa dekorācijām, varu tikai minēt. Drīzāk neizskatās profesionāli, saistās ar specifiskām rakstura iezīmēm, kā arī katram ir sava izpratne par eleganci. ?
Lorra @ 18.09.2024 20:24Mūsdienās pat stjuartēm jau ir atļauti tetovējumi, vairs uz to tā neskatās kā pirms 10 gadiem, bet nu katrā darba vietā savi noteikumi.
queen2820 @ 18.09.2024 20:59Man ir pīrsings degunā , nekad nav bijusi problēma dēļ tā atrast darbu .
Bet ticu , ka ir vēl darbi , kur tāpat ir aizspriedumi pret pīrsingiem un tetovējumiem . Piemēram Evolution intervijā man teica , ja strādāšu tur , man būs jaizkrāso tetovējumi , kas liekas smieklīgi , jo man tā ir gandrīz visa roka aiztetovēta.
Gaby Moreno @ 19.09.2024 08:46Izskatās ka Tev vienkārši patrāpījies kaut kāds untumains darba devējs, kā jau te augstāk minēja, mūsdienās praktiski visās sfērās strādā cilvēki gan ar tetovējumiem, gan pīrsingiem, pat tajās sfērās , kur vēl gadus 15 atpakaļ būtu grūti iedomāties (piem., skolotāji, bankas darbinieki).
queen2820 @ 18.09.2024 20:59Man ir pīrsings degunā , nekad nav bijusi problēma dēļ tā atrast darbu .
Bet ticu , ka ir vēl darbi , kur tāpat ir aizspriedumi pret pīrsingiem un tetovējumiem . Piemēram Evolution intervijā man teica , ja strādāšu tur , man būs jaizkrāso tetovējumi , kas liekas smieklīgi , jo man tā ir gandrīz visa roka aiztetovēta.
LivaLauva1 @ 19.09.2024 09:22
Dažiem no ārzemniekiem tetovējumi simbolizē/nozīmē cietumu, noziegumu. Ja nemaldos Āzijā vienā no vietām ar šķību aci skatās, ja Tev ir kāds tetovējums.
Nu nerunā mulķības. Tas attiecas uz bandu grupējumu tetovējumiem, nevis uz VISIEM tetovējumiem.LivaLauva1 @ 19.09.2024 09:22
Dažiem no ārzemniekiem tetovējumi simbolizē/nozīmē cietumu, noziegumu. Ja nemaldos Āzijā vienā no vietām ar šķību aci skatās, ja Tev ir kāds tetovējums.