Nelutina vīrietis

Reitings 56
Reģ: 16.10.2023
Esmu jaunās attiecībās. Un vīrieti mani vispār nelutina un izskatās ka nemaz netaisās to darīt. Viss ir kārtībā, nav strīdu nekādu, bet viņš atsakās man kaut ko nopirkt, uzdāvināt. Iepriekšējais puisis man pirka ziedus, nesa dāvanas svētkos un ikdienā. Man tas bija ļoti svarīgi. Bet tagad man jasamierinās ar tukšumu. Es teicu, ka vēlos to un to(neko dārgu es neprasīju, kā piemēram, rotaslietas vai dārgus zābakus) prasiju niekus. Uz ko saņēmu atbildi, ka viņs man nepirks, ka lai es eju pati sev pirkt par savu naudu. No viņa varot negaidīt. Dēļ viņa es esmu daudz ko darījusi. Piekāpusies, tam kā viņš grib. Ar naudu viņam problēmas tiešām nav. Nav parādnieks un alimentu nemaksātājs. Kapēc man tāda attieksme pretī? Es viņam nepatiku vairs? Neesmu tā vērta lai saņemtu kaut ko? Nekādus darbus manā labā nedara. Vai viņš ir tikai skopulis vai arī es neesmu viņa acīs tā vērta lai man kautko dotu? Kur ir problēma. Vai šādi vīrieši nevienai sievietei nav gatavi neko pirkt un dot. Vai arī... Man tikai jo es neprasu neko ???! Es nevēlos samieirnaties ar šādu attieksmi. Paldies uzklausīsu ieteikumus un padomus. Kā jūs meitenes rīkotos manā vietā ja jūsu vīrieši jums neko nepirktu un ne dāvinātu???
08.09.2024 18:17 |

10 gadi
Reitings 3652
Reģ: 29.01.2009
Raudene @ 11.09.2024 21:20

Sieviete pārāk daudz uzņemas uz sevīm, jo zin kā uz vīriešiem nevar paļauties simtprocentīgi nekad. Bet ja viņas atmestu šo principu, tad atstātu atvases ar tēviem, un tēviem nebūtu izvēles kā tikia rūpēties, ka negrib lai atņemtu viņiem tās. Bet daudziem jau vieglāk ir nodzerties un neiespringt par dzīvi..

Daudzi vīrieši mēdz izgāzt pēc tam dusmas un neapmierinātību uz bērniem, kuriem jau tā ir stresiņš par situāciju. (Gan jau, ka mātes arī, bet tās nav tās, kas patiešām ir atbildīgas).
12.09.2024 11:40 |

Reitings 56
Kaut kā tie cilvēki ar īpašumiem un naudu nesteidzas no tiem atbrīvoties un dzīvot laimīgi.

Tam es piekrītu, ka tie cilvēki, tiešām nesteidzas būt laimīgi, jo patīk labāk pagausties cik dzīve tomēr ir grūta un nekas viegls dzīvē nav.
No laimīgas dzīvošanas nav nekādas jēgas un cilvēks nemaz negrib dzīvot laimīgi.

Daļēja taisnība ir te, jo neprot tiekties pēc laimes nemaz, ir pieradis dzivot nelaimīgi, un tā kā pašam negribas dzīvot nesniedz gandarījumu tā dzīvošana ar tiem īpašumiem. Jo ikdienā un domāšana nemainās.
Tieši pretēji - cilvēkam ir tendence meklēt trūkumus, negācijas, nevs to kas labs. Kā otrā cilvēkā ar ko dzīvo, tā darbā, valdībā, visā pasaulē.

Piekrītu, tā arī daudziem ir, kuri negrib attīstīties un mainīt savu attieksmi un domāšanu, jo vieglāk ir skandināt, ka citi vainīgi pie tā ka jūtas nelaimīgs.
Bet lai vai cik tas neliktos jocīgi arī tā laime nesanāk.
Laime nesanāk, jo cilvēks negrib ieguldīt pūles lai kautko mainītu savā rīcībā. Vieglāk ir dzīvot pa vecam.
Tāpēc ir jāatmet pati doma par laimi un jākoncentrējas uz to ko var nomērīt un saskaitīt - uz naudu un īpašumiem.

Laime ir īslaicīga un pārejoša sajūta. Tas ir prieks kurš vienu dienu beidzās un citu dienu sākās. Katram pa savam. Katru dienu neskaitīsi naudu makā, kontā. Un īpašums katru dienu nesniegs laimes sajūtu . Viss neaprobežojas ar naudas skaitli un īpašumu. Ir jābūt arī fonam uz kā tā viss balstās un ja tas fons ir nepatīkams, vecs un negaršīgs, tad pārējais arī liekas negaršīgs un neēdam. Cilvēks nav robots kas tikai skaitīs un skaitīs, kas pieder, kas nepieder. Ir jādomā arī plašāk par citām dzives vērtībām un baudām, ka piemēram ceļošanu, hobijiem.
12.09.2024 13:41 |

Reitings 354
Reģ: 30.08.2024
Ir jādomā arī plašāk par citām dzives vērtībām un baudām, ka piemēram ceļošanu, hobijiem.
Ceļošana un hobiji tā pati matērija vien ir ko var sakskaitīt un nomērīt.
Katram savs. Vienam nauda un īpašumi, citam ceļojumi.
Nekas plašs tajā ceļošanā un hobijos nav. Un ceļojumu laime ir muļķīga. Bet muļķi biežāk ir laimīgi.
12.09.2024 14:05 |

Reitings 56
Nekas plašs tajā ceļošanā un hobijos nav. Un ceļojumu laime ir muļķīga. Bet muļķi biežāk ir laimīgi.

Ceļojumu laime ir muļķīga... Jo? Vai tu vispār pats esi kur izbraucis no Latvijas, un redzējis ko vairāk par Lietuvu un Igauniju? Šaubos, domāju, ka Tu spriedelē pēc citu cilvēku runām, ka ceļojumos jau nekā nav. Pats nemaz neesi to pieredzējis savām acīm lai spriestu te. Muļķīgi ir teikt ka kautkass ir muļķīgs un nepaksaidrot konkrēti kāpēc. Jo tev tā liekas? Jo citi tā apgalvo.
12.09.2024 14:46 |

Reitings 56
var nomērīt un saskaitīt - uz naudu un īpašumiem
.
Nomērīt un saskaitīt var arī citas lietas un nodarbes - cik daudz esi sportojis šogad, ko esi jaunu iemācījies, ceļojumu valstīs un pilsētas kuras esi apmeklējis, lietas ko esi izdarījis... Viss negriežas ap naudu un īpašumu, kur paliek pārējā dzīves daļa? Veselība un viss pārējais. Tu katru dienu tikai skaiti savu naudu, kā edienu ko ēd un jūties baigi laimīgs par to visu? Ja cilvēkam atliek priecāties tikai par naudas esamību un pelnīšanu, tad kļūstot par bezdarbnieku zaudējot darbu, ir jākrīt milzīgā depresijā, jo viss kas bija laime bija nauda. Nauda nāk grūti un aiziet pārāk viegli prom, bet citas dzīves vērtības paliek nemainīgas.
12.09.2024 15:36 |

Reitings 2079
Reģ: 03.11.2023
Bebermans @ 12.09.2024 14:05
Ir jādomā arī plašāk par citām dzives vērtībām un baudām, ka piemēram ceļošanu, hobijiem.
Ceļošana un hobiji tā pati matērija vien ir ko var sakskaitīt un nomērīt.
Katram savs. Vienam nauda un īpašumi, citam ceļojumi.

Nu tu toč troļļo, laime ir nekustamajā īpašumā, bet ne ceļošanā? :D :D
12.09.2024 16:00 |

Reitings 354
Džinga @ 12.09.2024 16:00

Nu tu toč troļļo, laime ir nekustamajā īpašumā, bet ne ceļošanā? :D :D

Laimes nebūs ne vienā no variantiem. Par laimi jāaizmirst. Jādara to ko grib darīt un jādara pašai nevis jāmoka otrs ar savām vajadzībām.
Ja tu domā ka ceļošana dos tev laimi - noteikti jāizmēģina.
12.09.2024 16:05 |

Reitings 2079
Bebermans @ 12.09.2024 16:05

Laimes nebūs ne vienā no variantiem. Par laimi jāaizmirst. Jādara to ko grib darīt un jādara pašai nevis jāmoka otrs ar savām vajadzībām.
Ja tu domā ka ceļošana dos tev laimi - noteikti jāizmēģina.

Oi ir daudz mēģināts un tie ir varen laimīgi brīži manā dzīvē. :) + arī pēc tam ir tā neko laimīguma pakāpe augusi
Vispār kāds tam sakars ar otra mocīšanu ar savām vajadzībām?
12.09.2024 17:31 |

Reitings 354
Lai saprastu vai laime ir no ceļojuma - par ceļojumu jāmaksā no saviem sapelnītajiem līdzekļiem.
Ja par ceļojumu maksā vīrietis, tad sievietei laime ir nevis no ceļojuma, bet gan no tā ka šīs kontrolē ir vīrietis, kas apmaksā ceļojumu. Tātad garīgā vērtība.
Te tēmas pamatdoma ir tas ka sievietei ir vajadzības, bet vīrietim tās ir jārealizē. Un ja sieviete pati tās realizēs, tad tās nebūs vairs nekādas vajadzības.
12.09.2024 18:31 |

Reitings 2079
Bebermans @ 12.09.2024 18:31
Lai saprastu vai laime ir no ceļojuma - par ceļojumu jāmaksā no saviem sapelnītajiem līdzekļiem.
Ja par ceļojumu maksā vīrietis, tad sievietei laime ir nevis no ceļojuma, bet gan no tā ka šīs kontrolē ir vīrietis, kas apmaksā ceļojumu. Tātad garīgā vērtība.
Te tēmas pamatdoma ir tas ka sievietei ir vajadzības, bet vīrietim tās ir jārealizē. Un ja sieviete pati tās realizēs, tad tās nebūs vairs nekādas vajadzības.

Es pati maksājumu par saviem ceļojumiem, vai kopā ar vīru. Man ir vajadzība gan pēc ceļojuma, gan vīra. Vairs nesaprotu ko tu tur lej.
12.09.2024 18:41 |

Reitings 354
Džinga @ 12.09.2024 18:41

Es pati maksājumu par saviem ceļojumiem, vai kopā ar vīru. Man ir vajadzība gan pēc ceļojuma, gan vīra. Vairs nesaprotu ko tu tur lej.

šķiet ka es neapspriežu nevienu konkrētu personu. Jo man nav nejausmas kurš tur maksā kuram par ko un ir pilnīgi vienalga. Tāpat pilnīgi vienalga vai kāds ir laimīgs.
Leju to ka ceļojumos prieks var rasties nevis no paša ceļojuma, bet no tā ka citi nespēj tā ceļot.
Un vēl leju to ka pavisam citas sajūtas ir tad ja tērē savu nopelnītu naudu. Visforšāk ir ceļot par svešu naudu, kuru nekādi nevarētu nopelnīt. Un ja vēl par ceļošanu kāds piemaksā - tad vēl foršāk ceļot. Tikai vai tur rodas laime vai nerodas - nevar zināt. Kā nu kuram. Jāizmēģina. Tik vien ka ļoti grūti izmēģināt ceļošanu, kur kāds cits vēl piemaksā.
Ar dāvanām tas pats. Redz, autorei pašai sev nopirktas dāvanas nemaz nevajag, bet vajag pašu lutināšanu caur dāvanām. Būttībā grib nodarīt otram materiālus zaudējumus un no tā gūt laimi.
To var saprast. Pamatlaime. Tik vien ka nepatīk atzīt sev šo patiesību.
12.09.2024 21:34 |

Reitings 2079
Bebermans @ 12.09.2024 21:34

šķiet ka es neapspriežu nevienu konkrētu personu. Jo man nav nejausmas kurš tur maksā kuram par ko un ir pilnīgi vienalga. Tāpat pilnīgi vienalga vai kāds ir laimīgs.
Leju to ka ceļojumos prieks var rasties nevis no paša ceļojuma, bet no tā ka citi nespēj tā ceļot.
Un vēl leju to ka pavisam citas sajūtas ir tad ja tērē savu nopelnītu naudu. Visforšāk ir ceļot par svešu naudu, kuru nekādi nevarētu nopelnīt. Un ja vēl par ceļošanu kāds piemaksā - tad vēl foršāk ceļot. Tikai vai tur rodas laime vai nerodas - nevar zināt. Kā nu kuram. Jāizmēģina. Tik vien ka ļoti grūti izmēģināt ceļošanu, kur kāds cits vēl piemaksā.
Ar dāvanām tas pats. Redz, autorei pašai sev nopirktas dāvanas nemaz nevajag, bet vajag pašu lutināšanu caur dāvanām. Būttībā grib nodarīt otram materiālus zaudējumus un no tā gūt laimi.

🥱
13.09.2024 00:14 |

Reitings 1107
Reģ: 31.01.2023
Džinga @ 12.09.2024 18:41

Tak trollēns pied*** visu tēmu.
14.09.2024 00:26 |

Reitings 56
Bebermans @ 12.09.2024 21:34

Materiāli zaudējumi finansiāli nodrošinātām vīrietim no dāvanām pāris desmitu € vērtībā? Neiet runa par vairākiem simtiem vai tukstošiem €. Tur materiāli zaudëjumi, nekādīgi nevar būt. Tas ir tieši ieguldijums attiecībās ar sievieti, lai viņa būtu vēl priecīgaka, vēl laimīgaka un priecātos par savu vīrieti. Kādam skolas studentam varētu būt zaudējumi no dažām dāvanām savai meitenei, bet te iet runa par patstāvīgu nodrošinātu vīrieti. Un jebkurā gadījumā, ja viņš to naudu ne ieguldīs sievietes laimē, tad to naudu iztērēs kādās citās nodarbēs, ēdienā vai jebkur citur, tāpat tā nauda aiziet kautkur prom.🤑
14.09.2024 09:50 |

Reitings 3164
Reģ: 05.09.2023
Raudene @ 14.09.2024 09:50

Materiāli zaudējumi finansiāli nodrošinātām vīrietim no dāvanām pāris desmitu € vērtībā? Neiet runa par vairākiem simtiem vai tukstošiem €. Tur materiāli zaudëjumi, nekādīgi nevar būt. Tas ir tieši ieguldijums attiecībās ar sievieti, lai viņa būtu vēl priecīgaka, vēl laimīgaka un priecātos par savu vīrieti. Kādam skolas studentam varētu būt zaudējumi no dažām dāvanām savai meitenei, bet te iet runa par patstāvīgu nodrošinātu vīrieti. Un jebkurā gadījumā, ja viņš to naudu ne ieguldīs sievietes laimē, tad to naudu iztērēs kādās citās nodarbēs, ēdienā vai jebkur citur, tāpat tā nauda aiziet kautkur prom.?

Es saku jau 15to reizi manuprāt, nu tam vecim tā autore ir pie vienas vietas tapēc viņš neizpildīsies viņas labā ne par kapeiku!
14.09.2024 09:57 |

Reitings 56
Būttībā grib nodarīt otram materiālus zaudējumus un no tā gūt laimi.

Varbūt vispār nevajag veidot attiecības ar vīrieti, jo ja piedzimst bērni tad vīrietim dēļ sievietes tiek nodarīti milzīgi materiāli zaudējumi, kā nekā, tur būt jāpērk bērnam ļoti daudz mantas un vajadzības minimums 18 gadu garumā. Nabaga vīrieši, cietis materiālus zaudējumus tik ilgi 😂
14.09.2024 10:01 |

Reitings 1594
Reģ: 19.05.2016
Visa šī tēma gives me the ick. "Mana mīlestības valoda ir kad TU man pērc mantas par NAUDU" 😖
14.09.2024 11:18 |

Reitings 1107
Reģ: 31.01.2023
Jupiter @ 14.09.2024 11:18
Visa šī tēma gives me the ick. "Mana mīlestības valoda ir kad TU man pērc mantas par NAUDU" ?
Nē. Tas nav par dāvanām, bet attieksmi.
Atvainojos, ka krievu val., bet te ir paskaidrots, kā tas darbojas.
https://failiem.lv/u/afau2pk2sk
14.09.2024 11:46 |

Reitings 1594
Reģ: 19.05.2016
Pilgrim @ 14.09.2024 11:46
Nē. Tas nav par dāvanām, bet attieksmi.
Atvainojos, ka krievu val., bet te ir paskaidrots, kā tas darbojas.
https://failiem.lv/u/afau2pk2sk
Es neparakstos uz visiem šitiem "vīrietis dod x sieviete y" tekstiem. Divi cilvēki grib pavadīt dzīvi kopā un ja Tu to redzi kā transakciju tad tur arī visas problēmas rodas. Es neesmu bērns par ko jārūpējas.
14.09.2024 11:59 |

Reitings 3164
Reģ: 05.09.2023
Jupiter @ 14.09.2024 11:59
Es neparakstos uz visiem šitiem "vīrietis dod x sieviete y" tekstiem. Divi cilvēki grib pavadīt dzīvi kopā un ja Tu to redzi kā transakciju tad tur arī visas problēmas rodas. Es neesmu bērns par ko jārūpējas.

Pavadīt dzīvi kopā nozīmē arī rūpēties par otra vajadzībām.
14.09.2024 14:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!