Raudene @ 11.09.2024 21:20
Sieviete pārāk daudz uzņemas uz sevīm, jo zin kā uz vīriešiem nevar paļauties simtprocentīgi nekad. Bet ja viņas atmestu šo principu, tad atstātu atvases ar tēviem, un tēviem nebūtu izvēles kā tikia rūpēties, ka negrib lai atņemtu viņiem tās. Bet daudziem jau vieglāk ir nodzerties un neiespringt par dzīvi..
Kaut kā tie cilvēki ar īpašumiem un naudu nesteidzas no tiem atbrīvoties un dzīvot laimīgi.
No laimīgas dzīvošanas nav nekādas jēgas un cilvēks nemaz negrib dzīvot laimīgi.
Tieši pretēji - cilvēkam ir tendence meklēt trūkumus, negācijas, nevs to kas labs. Kā otrā cilvēkā ar ko dzīvo, tā darbā, valdībā, visā pasaulē.
Tāpēc ir jāatmet pati doma par laimi un jākoncentrējas uz to ko var nomērīt un saskaitīt - uz naudu un īpašumiem.
Nekas plašs tajā ceļošanā un hobijos nav. Un ceļojumu laime ir muļķīga. Bet muļķi biežāk ir laimīgi.
var nomērīt un saskaitīt - uz naudu un īpašumiem.
Bebermans @ 12.09.2024 14:05Ir jādomā arī plašāk par citām dzives vērtībām un baudām, ka piemēram ceļošanu, hobijiem.
Ceļošana un hobiji tā pati matērija vien ir ko var sakskaitīt un nomērīt.
Katram savs. Vienam nauda un īpašumi, citam ceļojumi.
Nekas plašs tajā ceļošanā un hobijos nav. Un ceļojumu laime ir muļķīga. Bet muļķi biežāk ir laimīgi.
Džinga @ 12.09.2024 16:00
Nu tu toč troļļo, laime ir nekustamajā īpašumā, bet ne ceļošanā? :D :D
Bebermans @ 12.09.2024 16:05
Laimes nebūs ne vienā no variantiem. Par laimi jāaizmirst. Jādara to ko grib darīt un jādara pašai nevis jāmoka otrs ar savām vajadzībām.
Ja tu domā ka ceļošana dos tev laimi - noteikti jāizmēģina.
Bebermans @ 12.09.2024 18:31Lai saprastu vai laime ir no ceļojuma - par ceļojumu jāmaksā no saviem sapelnītajiem līdzekļiem.
Ja par ceļojumu maksā vīrietis, tad sievietei laime ir nevis no ceļojuma, bet gan no tā ka šīs kontrolē ir vīrietis, kas apmaksā ceļojumu. Tātad garīgā vērtība.
Te tēmas pamatdoma ir tas ka sievietei ir vajadzības, bet vīrietim tās ir jārealizē. Un ja sieviete pati tās realizēs, tad tās nebūs vairs nekādas vajadzības.
Džinga @ 12.09.2024 18:41
Es pati maksājumu par saviem ceļojumiem, vai kopā ar vīru. Man ir vajadzība gan pēc ceļojuma, gan vīra. Vairs nesaprotu ko tu tur lej.
Bebermans @ 12.09.2024 21:34
šķiet ka es neapspriežu nevienu konkrētu personu. Jo man nav nejausmas kurš tur maksā kuram par ko un ir pilnīgi vienalga. Tāpat pilnīgi vienalga vai kāds ir laimīgs.
Leju to ka ceļojumos prieks var rasties nevis no paša ceļojuma, bet no tā ka citi nespēj tā ceļot.
Un vēl leju to ka pavisam citas sajūtas ir tad ja tērē savu nopelnītu naudu. Visforšāk ir ceļot par svešu naudu, kuru nekādi nevarētu nopelnīt. Un ja vēl par ceļošanu kāds piemaksā - tad vēl foršāk ceļot. Tikai vai tur rodas laime vai nerodas - nevar zināt. Kā nu kuram. Jāizmēģina. Tik vien ka ļoti grūti izmēģināt ceļošanu, kur kāds cits vēl piemaksā.
Ar dāvanām tas pats. Redz, autorei pašai sev nopirktas dāvanas nemaz nevajag, bet vajag pašu lutināšanu caur dāvanām. Būttībā grib nodarīt otram materiālus zaudējumus un no tā gūt laimi.
To var saprast. Pamatlaime. Tik vien ka nepatīk atzīt sev šo patiesību.
Tak trollēns pied*** visu tēmu.Džinga @ 12.09.2024 18:41
Es pati maksājumu par saviem ceļojumiem, vai kopā ar vīru. Man ir vajadzība gan pēc ceļojuma, gan vīra. Vairs nesaprotu ko tu tur lej.
Bebermans @ 12.09.2024 21:34
šķiet ka es neapspriežu nevienu konkrētu personu. Jo man nav nejausmas kurš tur maksā kuram par ko un ir pilnīgi vienalga. Tāpat pilnīgi vienalga vai kāds ir laimīgs.
Leju to ka ceļojumos prieks var rasties nevis no paša ceļojuma, bet no tā ka citi nespēj tā ceļot.
Un vēl leju to ka pavisam citas sajūtas ir tad ja tērē savu nopelnītu naudu. Visforšāk ir ceļot par svešu naudu, kuru nekādi nevarētu nopelnīt. Un ja vēl par ceļošanu kāds piemaksā - tad vēl foršāk ceļot. Tikai vai tur rodas laime vai nerodas - nevar zināt. Kā nu kuram. Jāizmēģina. Tik vien ka ļoti grūti izmēģināt ceļošanu, kur kāds cits vēl piemaksā.
Ar dāvanām tas pats. Redz, autorei pašai sev nopirktas dāvanas nemaz nevajag, bet vajag pašu lutināšanu caur dāvanām. Būttībā grib nodarīt otram materiālus zaudējumus un no tā gūt laimi.
To var saprast. Pamatlaime. Tik vien ka nepatīk atzīt sev šo patiesību.
Raudene @ 14.09.2024 09:50
Materiāli zaudējumi finansiāli nodrošinātām vīrietim no dāvanām pāris desmitu € vērtībā? Neiet runa par vairākiem simtiem vai tukstošiem €. Tur materiāli zaudëjumi, nekādīgi nevar būt. Tas ir tieši ieguldijums attiecībās ar sievieti, lai viņa būtu vēl priecīgaka, vēl laimīgaka un priecātos par savu vīrieti. Kādam skolas studentam varētu būt zaudējumi no dažām dāvanām savai meitenei, bet te iet runa par patstāvīgu nodrošinātu vīrieti. Un jebkurā gadījumā, ja viņš to naudu ne ieguldīs sievietes laimē, tad to naudu iztērēs kādās citās nodarbēs, ēdienā vai jebkur citur, tāpat tā nauda aiziet kautkur prom.?
Būttībā grib nodarīt otram materiālus zaudējumus un no tā gūt laimi.
Nē. Tas nav par dāvanām, bet attieksmi.Jupiter @ 14.09.2024 11:18Visa šī tēma gives me the ick. "Mana mīlestības valoda ir kad TU man pērc mantas par NAUDU" ?
Es neparakstos uz visiem šitiem "vīrietis dod x sieviete y" tekstiem. Divi cilvēki grib pavadīt dzīvi kopā un ja Tu to redzi kā transakciju tad tur arī visas problēmas rodas. Es neesmu bērns par ko jārūpējas.Pilgrim @ 14.09.2024 11:46Nē. Tas nav par dāvanām, bet attieksmi.
Atvainojos, ka krievu val., bet te ir paskaidrots, kā tas darbojas.
https://failiem.lv/u/afau2pk2sk
Jupiter @ 14.09.2024 11:59Es neparakstos uz visiem šitiem "vīrietis dod x sieviete y" tekstiem. Divi cilvēki grib pavadīt dzīvi kopā un ja Tu to redzi kā transakciju tad tur arī visas problēmas rodas. Es neesmu bērns par ko jārūpējas.