Nelutina vīrietis

Reitings 56
Reģ: 16.10.2023
Esmu jaunās attiecībās. Un vīrieti mani vispār nelutina un izskatās ka nemaz netaisās to darīt. Viss ir kārtībā, nav strīdu nekādu, bet viņš atsakās man kaut ko nopirkt, uzdāvināt. Iepriekšējais puisis man pirka ziedus, nesa dāvanas svētkos un ikdienā. Man tas bija ļoti svarīgi. Bet tagad man jasamierinās ar tukšumu. Es teicu, ka vēlos to un to(neko dārgu es neprasīju, kā piemēram, rotaslietas vai dārgus zābakus) prasiju niekus. Uz ko saņēmu atbildi, ka viņs man nepirks, ka lai es eju pati sev pirkt par savu naudu. No viņa varot negaidīt. Dēļ viņa es esmu daudz ko darījusi. Piekāpusies, tam kā viņš grib. Ar naudu viņam problēmas tiešām nav. Nav parādnieks un alimentu nemaksātājs. Kapēc man tāda attieksme pretī? Es viņam nepatiku vairs? Neesmu tā vērta lai saņemtu kaut ko? Nekādus darbus manā labā nedara. Vai viņš ir tikai skopulis vai arī es neesmu viņa acīs tā vērta lai man kautko dotu? Kur ir problēma. Vai šādi vīrieši nevienai sievietei nav gatavi neko pirkt un dot. Vai arī... Man tikai jo es neprasu neko ???! Es nevēlos samieirnaties ar šādu attieksmi. Paldies uzklausīsu ieteikumus un padomus. Kā jūs meitenes rīkotos manā vietā ja jūsu vīrieši jums neko nepirktu un ne dāvinātu???
08.09.2024 18:17 |

Reitings 56
Bebermans @ 11.09.2024 20:00
Es vēlos est daudzveidīgi un garšīgi tāpēc es arī daudz gatavoju.
Pilnīgi pareizi. Man nav ne jausmas kas ir uzkopšana, jo gandrīz nekad neuzkopju. Tāpat arī gatavo tāpēc ka vēlas ēst daudzveidīgi un garšīgi un nedaudz ietaupīt naudu.
Cilvēki dara to ko vēlas darīt un nedara to ko nevēlas darīt.
Ja cilvēks vēlas ēst mājās gatavotu ēdienu bet neviens cits negatavo - nākas gatavot pašam. Tā tas tiešām arī notiek. Tas nav nekāds lomu sadalījums pa dzimumiem ģimenē, bet katra brīvprātīga rīcība.
Es arī gatavoju tad kad vēlos apēst kaut ko pašgatavotu. Bet ja nevēlos gatavot - nopērku kaut ko kas nav jāgatavo. Ja kādu dienu es vēlēšos veikt uzkopšanu, tad arī to izdarīšu. Bet kamēr nevēlos - nedarīšu, nevis centīšos piesaistīt sievieti kas grib dāvanas un gatava uzkopt.

Visur pin dāvanas iekšā tagad? 😂😂Lielā cemme tev?
11.09.2024 21:12 |

Reitings 56
Diabolus @ 11.09.2024 20:02

Tas, ko Sarma aizmirsa piebilst: ka sievietes funkcija ir rūpēties KĀRTĪGI, kas nozīmē daudz vairāk par poda nolaišanu un sagrieztas desas uzlidināšanu uz šķīvja, tās ir rūpes par visu ģimeni, arī par lietām, kuras citi nemaz neievēro vai nenovērtē (kā tas ir tavā gadījumā), bet, kas padara telpu par mājām un šūnu savienojumu par ģimeni. Ja tas tā nav, tad jā, sievietes funkcija ir tikai pelnīt naudu. Un var jau arī tā dzīvot, bet diez vai tas ir vēlams.
P.S. Jā, tas ir brīvprātīgs darbs…tiktāl, cik elpot ir brīvprātīgi. Neobligāti gan tas nav

Ir vīrieši kas grib no sievietes šo te naudas pelnīšanas funkciju tikai dabūt, un viņuem nerūp ne gatavots ēdiens, ne mājas kārtības uzturēšanā galvenais, lai sieviete dabū naudu. Un ir protams vel gudrāki, kas grib dabūt visu, - edienu, paveiktie mājas darbus, un nauda pelnīšanu no sievietes visu komplektu.
11.09.2024 21:14 |

Reitings 354
Reģ: 30.08.2024
Ja tas tā nav, tad jā, sievietes funkcija ir tikai pelnīt naudu. Un var jau arī tā dzīvot, bet diez vai tas ir vēlams.
Nauda ir ne tikai vēlama bet absolūti nepieciešama mūsdienu sabiedrībā.
Kamēr uzkopšana nav absolūti nepieciešama.
Par naudu tiek iegūts viss izdzīvošanai nepieciešamais. Un jebkuru citu trūkumu var kompensēt ar naudu. Kamēr naudu ar darbu var kompensēt tikai daļēji.
Tieši tāpēc abiem vecākiem ir galvenokārt jāfokusējas uz naudas pelnīšanu. It īpaši tāpēc ka vīrietis var aiziet un arī sieviete var aiziet. Pie kam pastāv riski arī nomirt vai zaudēt darbaspējas.
Savukārt uzkopšana un ēst gatavošana, bērnu nēsāšana apkārt pa istabu lai nebļauj - salīdzinoši ir absolūti nebūtiska.
Salīdzinoši.
Ir ļoti vieglprātīgi ļaut vīrietim pelnīt vienam naudu. Un vēl vieglptātīgāk ir kaut ko pārmest vīrietim, kas vienīgais ģimenē pelna naudu vai pelna pāri 60 procentiem.
Kāpēc tu iedomājies ka tikai vīrietis var un dzirkst uzdrīkstēties aiziet no ģimenes, jo tā sabiedrība ir pieņemts?
Empīriski novērojumi liecina, ka no ģimenes aiziet tieši vīrietis. Pie kam nevis aiziet, bet vairumā gadījumu tiek padzīts. Tā parasti notiek. Lai gan gadās arī otrādi. Neiedziļināsimies kvantu fizikā. Jau tā par daudz skaidroju.
Sabiedrībā ir pieņemts ka sievieted padzen vīriešus. Tie ir fakti ar ko mums jāsadzīvo un apstākļi kam ir jāpielāgojas nevis daudz jāspriež laibi vai slikti, pareizi vai nepareizi.
11.09.2024 21:18 |

Patīk
Reitings 11244
Reģ: 18.09.2021
Bebermans @ 11.09.2024 20:00
Es vēlos est daudzveidīgi un garšīgi tāpēc es arī daudz gatavoju.
Pilnīgi pareizi. Man nav ne jausmas kas ir uzkopšana, jo gandrīz nekad neuzkopju. Tāpat arī gatavo tāpēc ka vēlas ēst daudzveidīgi un garšīgi un nedaudz ietaupīt naudu.
Cilvēki dara to ko vēlas darīt un nedara to ko nevēlas darīt.
Ja cilvēks vēlas ēst mājās gatavotu ēdienu bet neviens cits negatavo - nākas gatavot pašam. Tā tas tiešām arī notiek. Tas nav nekāds lomu sadalījums pa dzimumiem ģimenē, bet katra brīvprātīga rīcība.
Es arī gatavoju tad kad vēlos apēst kaut ko pašgatavotu. Bet ja nevēlos gatavot - nopērku kaut ko kas nav jāgatavo. Ja kādu dienu es vēlēšos veikt uzkopšanu, tad arī to izdarīšu. Bet kamēr nevēlos - nedarīšu, nevis centīšos piesaistīt sievieti kas grib dāvanas un gatava uzkopt.

Pag, Bebermans, Tu esi sieviete vai vīrietis?
11.09.2024 21:19 |

Reitings 56
Bebermans @ 11.09.2024 19:35

Nē. Sievietes nevar aiziet no ģimenes. Jo ģimene ir tur kur ir bērni.
Vīrieši ir apmēram kā elektroni vadītājā vai pusvadītājā.
Elektroni pāriet no viena atoma uz citu vai arī emitējas vidē (katodstaru lampa).
Savukārt sievietes ir kā protoni un bērni kā neitroni. Tie ir atoma kodols un nevar brīvi pārvietoties nepiešķirot milzīgu enerģiju.
Elektronam aizplūstot projām - atoma kodolu bez elektrona sauc par caurumu. Un caurums ir tas kas rada pievilkšanas spēku elektronam. Un elektrons ir tas kas iet uz caurumu, un nekad nenotiek otrādi.
Paši bērni ir kā neitroni, jo nespēj atsevišķi piesaistīt ne protonu ne elektronu. Viņiem nav lādiņa, kas spēj veidot elektrisko pievilkšanās spēku. Tādējādi ir vienalga vientuļā māte ar meitu vai dēlu.
Analoģija ir tikai daļēja. Bet tomēr rāda ka pasaulē visas jomas ir ar līdzīgām īpašībām.
Tehniski un juridiski arī sieviete var aiziet no ģimenes. Un ja sieviete aizies, tad visus bērnu audzināšanas darbus, uzkopšanu un ēst gatavošanu un arī naudas pelnīšanu veiks vīrietis.
Tādējādi it kā atšķirības tiešām nav. Tikai tāds pavērsiens notiek reti. Kamēr vīrieši visai bieži plūst uz citiem caurumiem, kas tos pievelk. Vīrieši ir mobilāki, jo tāpat kā elektroni ir daudz vieglāki un saite ar kodolu tiem ir daudz vājāka nekā protoniem.

Sieviete pārāk daudz uzņemas uz sevīm, jo zin kā uz vīriešiem nevar paļauties simtprocentīgi nekad. Bet ja viņas atmestu šo principu, tad atstātu atvases ar tēviem, un tēviem nebūtu izvēles kā tikia rūpēties, ka negrib lai atņemtu viņiem tās. Bet daudziem jau vieglāk ir nodzerties un neiespringt par dzīvi..
11.09.2024 21:20 |

Reitings 56
Apple of my eye @ 11.09.2024 21:19

Domāju ka. Viņs ir vīrietis. Teksti ka vīrietim.
11.09.2024 21:21 |

Reitings 56
Bebermans @ 11.09.2024 21:18
Ja tas tā nav, tad jā, sievietes funkcija ir tikai pelnīt naudu. Un var jau arī tā dzīvot, bet diez vai tas ir vēlams.
Par naudu tiek iegūts viss izdzīvošanai nepieciešamais. Un jebkuru citu trūkumu var kompensēt ar naudu. Kamēr naudu ar darbu var kompensēt tikai daļēji.
Tieši tāpēc abiem vecākiem ir galvenokārt jāfokusējas uz naudas pelnīšanu. It īpaši tāpēc ka vīrietis var aiziet un arī sieviete var aiziet. Pie kam pastāv riski arī nomirt vai zaudēt darbaspējas.
Savukārt uzkopšana un ēst gatavošana, bērnu nēsāšana apkārt pa istabu lai nebļauj - salīdzinoši ir absolūti nebūtiska.
Salīdzinoši.
Ir ļoti vieglprātīgi ļaut vīrietim pelnīt vienam naudu. Un vēl vieglptātīgāk ir kaut ko pārmest vīrietim, kas vienīgais ģimenē pelna naudu vai pelna pāri 60 procentiem.
Kāpēc tu iedomājies ka tikai vīrietis var un dzirkst uzdrīkstēties aiziet no ģimenes, jo tā sabiedrība ir pieņemts?
Empīriski novērojumi liecina, ka no ģimenes aiziet tieši vīrietis. Pie kam nevis aiziet, bet vairumā gadījumu tiek padzīts. Tā parasti notiek. Lai gan gadās arī otrādi. Neiedziļināsimies kvantu fizikā. Jau tā par daudz skaidroju.
Sabiedrībā ir pieņemts ka sievieted padzen vīriešus. Tie ir fakti ar ko mums jāsadzīvo un apstākļi kam ir jāpielāgojas nevis daudz jāspriež laibi vai slikti, pareizi vai nepareizi.

Kādi iemesli padzīšanai?
11.09.2024 21:24 |

Reitings 29137
Reģ: 21.08.2023
Sieviete var iet bojā autoavārijā, var smagi saslimt un nomirt, var būt insults un palikt uz gultas kopjama, un vēl daudz un dažādas dzīves situācijas.
11.09.2024 21:26 |

Reitings 354
Apple of my eye @ 11.09.2024 21:19

manam dzimumam argumentācijā nav nekādas nozīmes. Tas nemaina teiktā būtību.
11.09.2024 21:28 |

Reitings 56
Biezlape @ 11.09.2024 21:26
Sieviete var iet bojā autoavārijā, var smagi saslimt un nomirt, var būt insults un palikt uz gultas kopjama, un vēl daudz un dažādas dzīves situācijas.

Taisnība, lai gan reti bet tas ir iespējams un realitāte nevis fantāzijas. Tāpēc arī vīrietis nedrīkst paļauties uz sievietes maņām. Tam butu jāmainās. Vīriešiem jāpaliek apzinigākiem. Jo vairāk bērnu ģimenē jo ir bīstamāk tajā ziņā, ka kas var noiet greizi ar veselību vecāki vai bērniem, un tad izdzīvošana ir grūtāka
11.09.2024 21:28 |

Reitings 354
Raudene @ 11.09.2024 21:24

Kādi iemesli padzīšanai?

Iemesli nav būtiski. Statistika ir tāda ka vairumu šķiršanās iniciē sievietes.
Pie kam iemeslus zin tie kas uzsāk šķiršanos. Es nevaru zināt patiesos iemeslus. Varu tikai spekulēt.
11.09.2024 21:31 |

Reitings 1093
Reģ: 13.12.2023
Bebermans @ 11.09.2024 21:18
Salīdzinoši.

Tu paliksi pie sava viedokļa, es palikšu pie savējā.
Es tikai iedomājos, cik patiesībā labi, ka sievietēm un vīriešiem bieži vien atšķiras skatījums uz dzīvi. Visam jābūt līdzsvarā. Plika nauda bez dvēseles nedod piepildījumu, tāpat kā dvēsele bez naudas. Pilnvērtīgai dzīvei vajag abus.
11.09.2024 21:32 |

Reitings 3164
Reģ: 05.09.2023
Raudene @ 11.09.2024 21:14

Ir vīrieši kas grib no sievietes šo te naudas pelnīšanas funkciju tikai dabūt, un viņuem nerūp ne gatavots ēdiens, ne mājas kārtības uzturēšanā galvenais, lai sieviete dabū naudu. Un ir protams vel gudrāki, kas grib dabūt visu, - edienu, paveiktie mājas darbus, un nauda pelnīšanu no sievietes visu komplektu.

Kam tad viņiem to naudu? 😀
11.09.2024 22:00 |

Reitings 354
Diabolus @ 11.09.2024 21:32

Tu paliksi pie sava viedokļa, es palikšu pie savējā.
Es tikai iedomājos, cik patiesībā labi, ka sievietēm un vīriešiem bieži vien atšķiras skatījums uz dzīvi. Visam jābūt līdzsvarā. Plika nauda bez dvēseles nedod piepildījumu, tāpat kā dvēsele bez naudas. Pilnvērtīgai dzīvei vajag abus.

Piepildījums nepastāv un nav vajadzīgs.
Un nauda nekad nav plika.
11.09.2024 22:14 |

Reitings 56
SarmaD @ 11.09.2024 22:00

Kam tad viņiem to naudu? ?

Lai pašiem viss būtu mazāk jāmaksā, lai sieviete samaksā par. Sevi un bērniem un neko neprasa viņam maksāt.
11.09.2024 22:24 |

Reitings 3164
Raudene @ 11.09.2024 22:24

Lai pašiem viss būtu mazāk jāmaksā, lai sieviete samaksā par. Sevi un bērniem un neko neprasa viņam maksāt.

Toč tà kā tavējais 😀
11.09.2024 22:47 |

Reitings 2079
Reģ: 03.11.2023
Bebermans @ 11.09.2024 21:28

manam dzimumam argumentācijā nav nekādas nozīmes. Tas nemaina teiktā būtību.

yeah right :D
Tāpat kā viens cits vīrietis te ir eksperts par sieviešu orgasmiem :D
11.09.2024 23:30 |

Reitings 56
Bebermans @ 11.09.2024 22:14

Piepildījums nepastāv un nav vajadzīgs.
Un nauda nekad nav plika.

Cilveks var būt laimīgs bez naudas un ja viņam nekas nepieder. Un cilveks var būt nelaimīgs ar visiem īpašumiem , automašīnām, un pārējo.
12.09.2024 00:18 |

Reitings 354
Raudene @ 12.09.2024 00:18

Cilveks var būt laimīgs bez naudas un ja viņam nekas nepieder. Un cilveks var būt nelaimīgs ar visiem īpašumiem , automašīnām, un pārējo.

Kaut kā tie cilvēki ar īpašumiem un naudu nesteidzas no tiem atbrīvoties un dzīvot laimīgi.
No laimīgas dzīvošanas nav nekādas jēgas un cilvēks nemaz negrib dzīvot laimīgi.
Tieši pretēji - cilvēkam ir tendence meklēt trūkumus, negācijas, nevs to kas labs. Kā otrā cilvēkā ar ko dzīvo, tā darbā, valdībā, visā pasaulē (Grēta Tumberga).
Jā, lai būtu nauda īpašumi - daudz jāstrādā, jādomā, jāplāno, jāorganizē, jāoptimizē. Kāda tur laime. Laimei vajadzētu būt tam otram kas hop uz visa gatava piezīžas pie veiksmīga cilvēka budžeta un var nestrādāt, bet hobijot un dot padomus par to ko būtu jāpērk par otra naudu un šim jādāvina, lai šis būtu laimīgs.
Bet lai vai cik tas neliktos jocīgi arī tā laime nesanāk. Parasti vainu par laimes trūkumu šādos gadījumos saliek uz otru. Bet tur ir cita lieta. Laime nemaz nav iespējama cilvēkam ar darbīgām smadzenēm. Tāpēc ir jāatmet pati doma par laimi un jākoncentrējas uz to ko var nomērīt un saskaitīt - uz naudu un īpašumiem.
12.09.2024 07:10 |

Reitings 3164
Raudene @ 12.09.2024 00:18

Tipiska ubaga runasveids 😀
12.09.2024 09:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!