Nelutina vīrietis

Reitings 56
Reģ: 16.10.2023
Esmu jaunās attiecībās. Un vīrieti mani vispār nelutina un izskatās ka nemaz netaisās to darīt. Viss ir kārtībā, nav strīdu nekādu, bet viņš atsakās man kaut ko nopirkt, uzdāvināt. Iepriekšējais puisis man pirka ziedus, nesa dāvanas svētkos un ikdienā. Man tas bija ļoti svarīgi. Bet tagad man jasamierinās ar tukšumu. Es teicu, ka vēlos to un to(neko dārgu es neprasīju, kā piemēram, rotaslietas vai dārgus zābakus) prasiju niekus. Uz ko saņēmu atbildi, ka viņs man nepirks, ka lai es eju pati sev pirkt par savu naudu. No viņa varot negaidīt. Dēļ viņa es esmu daudz ko darījusi. Piekāpusies, tam kā viņš grib. Ar naudu viņam problēmas tiešām nav. Nav parādnieks un alimentu nemaksātājs. Kapēc man tāda attieksme pretī? Es viņam nepatiku vairs? Neesmu tā vērta lai saņemtu kaut ko? Nekādus darbus manā labā nedara. Vai viņš ir tikai skopulis vai arī es neesmu viņa acīs tā vērta lai man kautko dotu? Kur ir problēma. Vai šādi vīrieši nevienai sievietei nav gatavi neko pirkt un dot. Vai arī... Man tikai jo es neprasu neko ???! Es nevēlos samieirnaties ar šādu attieksmi. Paldies uzklausīsu ieteikumus un padomus. Kā jūs meitenes rīkotos manā vietā ja jūsu vīrieši jums neko nepirktu un ne dāvinātu???
08.09.2024 18:17 |

Reitings 8
Reģ: 09.09.2024
Vai tev svarīgi tieši, ka tevi lutina vai, kas cits attiecībās? Varbūt viņš tev pienes attiecībās, ko citu un nelutina? Tāpēc arī paliec kopā vai gaidi, kas lutinās. Ja tiešām, ļoti svarīgi, lai kaut ko pērk, tad jāmeklē, kas pērk nevis vīrietim, kas nevēlas to darīt, likt pirkt.
10.09.2024 23:08 |

Reitings 8
Reģ: 09.09.2024
Bebermans @ 10.09.2024 23:01

vīrieša funkcija ģimenē ir tieši tāda pati kā sievietes - pelnīt naudu.
Tāpat arī kaut cik pieskatīt un audzināt bērnus.
Neaizmirsam, ka sievietes arī nēsā un dzemdē bērnus. Ar bērnu daudz vairāk auklējas gadiem. Vīrietim vajadzētu parādīt, kā viņš var palīdzēt viņai un kopīgajiem bērniem, jo sievietes resursi var būt pārāk mazi. Vīrietim ir japalīdz sievietei.
10.09.2024 23:11 |

Reitings 354
Reģ: 30.08.2024
Vārds26 @ 10.09.2024 23:11
Neaizmirsam, ka sievietes arī nēsā un dzemdē bērnus. Ar bērnu daudz vairāk auklējas gadiem. Vīrietim vajadzētu parādīt, kā viņš var palīdzēt viņai un kopīgajiem bērniem, jo sievietes resursi var būt pārāk mazi. Vīrietim ir japalīdz sievietei.

vīrieši jau arī nēsā un auklē bērnus. Vairāk vai mazāk - tā ir sievietes brīva izvēle. Sievietēm patīk nēsāt un audzināt bērnus, tāpēc to arī dara.
Vīriešiem arī patīk un tieši tāpēc to arī dara.
Nu a dzemdēšana ir nebūtiski īslaicīga. Pie kam sievietēm patīk dzemdēt.
10.09.2024 23:28 |

Reitings 354
Sievietēm patīk dzemdēt, vīriešiem patīk apaugļot. Tā ka abi dzimumi kviti.
10.09.2024 23:33 |

Reitings 56
Bebermans @ 10.09.2024 23:33

Un tev patīk rakstīt murgojumus.
11.09.2024 01:00 |

Reitings 2079
Reģ: 03.11.2023
Bebermans @ 10.09.2024 23:33

izgulies
11.09.2024 01:16 |

Reitings 354
Raudene @ 11.09.2024 01:00

Un tev patīk rakstīt murgojumus.

Jā doma ka sievietēm patīk dzemdēt ir tāda neierasta.
Bet nu padomājiet - dēļ kam sievietes dzemdē, ja nepatīk?
Tā kā vīrietim? Upurējas? Vai valstij nodokļu maksātājus reproducē?
Neiet kopā šī doma. Benzīnu ieliet žēl, bet vīrietim dziemdēs?
Tam vīrietim kas ir mūdzis, gandrīz nepateiks labu vārdu un reizēm pat ieklapēs?
Tam vīrietim ar kuru jau gadiem apsver šķiršanos piedzemdēs vēl otro?
Pie kam sievieti pati apaugļošana - sex interesē maz. Vīrietim tur vajag iespringt, pierunāt, aplidot, rādīt baigo mīlestību un ieinteresētību. Sievietei sex pats nav vajadzīgs, lai gan mēdz arī patikt. Un pie dzemdēšanas savādāk tikt nevar.
11.09.2024 07:00 |

Reitings 482
Reģ: 14.05.2024
Bebermans @ 11.09.2024 07:00

Tam vīrietim kas ir mūdzis, gandrīz nepateiks labu vārdu un reizēm pat ieklapēs?
Pie kam sievieti pati apaugļošana - sex interesē maz. Vīrietim tur vajag iespringt, pierunāt, aplidot, rādīt baigo mīlestību un ieinteresētību. Sievietei sex pats nav vajadzīgs, lai gan mēdz arī patikt. Un pie dzemdēšanas savādāk tikt nevar.

Kādu sviestu Tu te raksti? Tu vispār pati saproti, ko esi uzrakstījusi? :D
11.09.2024 09:29 |

Reitings 2079
Bebermans @ 11.09.2024 07:00

Jā nu dzemdēšana ir f-ing bauda 😂
11.09.2024 09:35 |

Reitings 3164
Reģ: 05.09.2023
Bebermans @ 10.09.2024 23:01

vīrieša funkcija ģimenē ir tieši tāda pati kā sievietes - pelnīt naudu.
Tāpat arī kaut cik pieskatīt un audzināt bērnus.

Vīrieša funkcija ģimenē ir nodrošināt materiàlas vērtības un sievietei par tām parūpēties. Mājas solis, uzkopšana, ēst gatavošana, ja ir bērni tad rūpes par to lai tie ir paēduši, normālās drēbēs, izmācījušies utt.
11.09.2024 14:30 |

Reitings 354
SarmaD @ 11.09.2024 14:30

Vīrieša funkcija ģimenē ir nodrošināt materiàlas vērtības un sievietei par tām parūpēties. Mājas solis, uzkopšana, ēst gatavošana, ja ir bērni tad rūpes par to lai tie ir paēduši, normālās drēbēs, izmācījušies utt.

visas vērtības ir materiālas un abiem vecākiem ir vienādas tiesības un pienākumi ģimenē.
Mājas solis, uzkopšana, ēst gatavošana - ir brīvprātīgais un neobligātais darbs.
Mierīgi var iztikt bez uzkopšanas un ēst gatavošanas.
Nopirki sagrieztu maizi, sagrieztu desu - paņēmi un liec mutē. Kāda gatavošana?
Dēļ kam gatavot? Dēļ tam ka gribas.
Tāpat ar uzkopšanu.
Ko tur daudz kopt? Čurā podā, nolaid ūdeni. Kāda tur baigā uzkopšana? Nauda ir daudz svarīgāk. Uzkopt var mierīgi paši bērni no 6 gadu vecuma. Ja bērni nekopj - tad jau tiem nav svarīgi ka kaut kur kaut kas nokritis uz grīdas.
11.09.2024 16:13 |

Reitings 354
Pie kam jāatceras svarīga lieta - te vīrietis ir - te viņa vairs nav.
Kāda tad ģimenei svarīga funkcija var būt viņam deleģēta?
11.09.2024 16:14 |

Reitings 56
Bebermans @ 11.09.2024 16:14

Nav tie kas nav monogāmi, tie ātri aiziet prom, bet ja runa ir par monogāmu vīrieti tur nevajadzētu but problēmai ar to.
11.09.2024 19:00 |

Reitings 56
Tāpat ar uzkopšanu.
Ko tur daudz kopt? Čurā podā, nolaid ūdeni. Kāda tur baigā uzkopšana? Nauda ir daudz svarīgāk.

Man izklausās kā mājās tīrīšana tev ir ļoti sveša lieta, un viss neaprobežojas ar podā vāka nolaišanu zemē. Acīmredzot tu neesi tīrījis savu dzivess vietu nekad! Mamma tīra tev visu un draudzene?
Ja tev pietiek tikai ar desas šķēlēm un maizi pusdienas no rīta un vakarā tad man prieks par tevi, bet tas nenozīmē, ka citi var un grib tā dzīvot pa tavam piemēram, kā tu te apraksti mums 😅 citi grib ēst kvalitatīvu un gatavotu mājas edienu, nevis sausu tostermaizi ar sieru.🧀 Es vēlos est daudzveidīgi un garšīgi tāpēc es arī daudz gatavoju. Es nevēlos pirkt gatavo rimi produkciju mazu kastīti par 3 - 4 €, ja varu mājas pagatavot lielaku daudzumu par lētāku naudas summu. Tu vari iztikt bez tā - Okey. Citi nevar iztikt.
11.09.2024 19:04 |

Reitings 56
Bebermans @ 11.09.2024 16:14

Tas pats arī attiecas uz sievietēm, sievietes arī nāk in iziet no vīrieša dzīves nekas tur neatšķiras
11.09.2024 19:09 |

Reitings 354
Raudene @ 11.09.2024 19:09

Tas pats arī attiecas uz sievietēm, sievietes arī nāk in iziet no vīrieša dzīves nekas tur neatšķiras

Nē. Sievietes nevar aiziet no ģimenes. Jo ģimene ir tur kur ir bērni.
Vīrieši ir apmēram kā elektroni vadītājā vai pusvadītājā.
Elektroni pāriet no viena atoma uz citu vai arī emitējas vidē (katodstaru lampa).
Savukārt sievietes ir kā protoni un bērni kā neitroni. Tie ir atoma kodols un nevar brīvi pārvietoties nepiešķirot milzīgu enerģiju.
Elektronam aizplūstot projām - atoma kodolu bez elektrona sauc par caurumu. Un caurums ir tas kas rada pievilkšanas spēku elektronam. Un elektrons ir tas kas iet uz caurumu, un nekad nenotiek otrādi.
Paši bērni ir kā neitroni, jo nespēj atsevišķi piesaistīt ne protonu ne elektronu. Viņiem nav lādiņa, kas spēj veidot elektrisko pievilkšanās spēku. Tādējādi ir vienalga vientuļā māte ar meitu vai dēlu.
Analoģija ir tikai daļēja. Bet tomēr rāda ka pasaulē visas jomas ir ar līdzīgām īpašībām.
Tehniski un juridiski arī sieviete var aiziet no ģimenes. Un ja sieviete aizies, tad visus bērnu audzināšanas darbus, uzkopšanu un ēst gatavošanu un arī naudas pelnīšanu veiks vīrietis.
Tādējādi it kā atšķirības tiešām nav. Tikai tāds pavērsiens notiek reti. Kamēr vīrieši visai bieži plūst uz citiem caurumiem, kas tos pievelk. Vīrieši ir mobilāki, jo tāpat kā elektroni ir daudz vieglāki un saite ar kodolu tiem ir daudz vājāka nekā protoniem.
11.09.2024 19:35 |

Reitings 2079
Bebermans @ 11.09.2024 19:35

Nē. Sievietes nevar aiziet no ģimenes. Jo ģimene ir tur kur ir bērni.
Vīrieši ir apmēram kā elektroni vadītājā vai pusvadītājā.
Elektroni pāriet no viena atoma uz citu vai arī emitējas vidē (katodstaru lampa).
Savukārt sievietes ir kā protoni un bērni kā neitroni. Tie ir atoma kodols un nevar brīvi pārvietoties nepiešķirot milzīgu enerģiju.
Elektronam aizplūstot projām - atoma kodolu bez elektrona sauc par caurumu. Un caurums ir tas kas rada pievilkšanas spēku elektronam. Un elektrons ir tas kas iet uz caurumu, un nekad nenotiek otrādi.
Paši bērni ir kā neitroni, jo nespēj atsevišķi piesaistīt ne protonu ne elektronu. Viņiem nav lādiņa, kas spēj veidot elektrisko pievilkšanās spēku. Tādējādi ir vienalga vientuļā māte ar meitu vai dēlu.
Analoģija ir tikai daļēja. Bet tomēr rāda ka pasaulē visas jomas ir ar līdzīgām īpašībām.
Tehniski un juridiski arī sieviete var aiziet no ģimenes. Un ja sieviete aizies, tad visus bērnu audzināšanas darbus, uzkopšanu un ēst gatavošanu un arī naudas pelnīšanu veiks vīrietis.
Tādējādi it kā atšķirības tiešām nav. Tikai tāds pavērsiens notiek reti. Kamēr vīrieši visai bieži plūst uz citiem caurumiem, kas tos pievelk. Vīrieši ir mobilāki, jo tāpat kā elektroni ir daudz vieglāki un saite ar kodolu tiem ir daudz vājāka nekā protoniem.

Tu saproti, ka katra ziņa tev arvien garāka paliek? :D
11.09.2024 19:52 |

Reitings 354
Es vēlos est daudzveidīgi un garšīgi tāpēc es arī daudz gatavoju.
Pilnīgi pareizi. Man nav ne jausmas kas ir uzkopšana, jo gandrīz nekad neuzkopju. Tāpat arī gatavo tāpēc ka vēlas ēst daudzveidīgi un garšīgi un nedaudz ietaupīt naudu.
Cilvēki dara to ko vēlas darīt un nedara to ko nevēlas darīt.
Ja cilvēks vēlas ēst mājās gatavotu ēdienu bet neviens cits negatavo - nākas gatavot pašam. Tā tas tiešām arī notiek. Tas nav nekāds lomu sadalījums pa dzimumiem ģimenē, bet katra brīvprātīga rīcība.
Es arī gatavoju tad kad vēlos apēst kaut ko pašgatavotu. Bet ja nevēlos gatavot - nopērku kaut ko kas nav jāgatavo. Ja kādu dienu es vēlēšos veikt uzkopšanu, tad arī to izdarīšu. Bet kamēr nevēlos - nedarīšu, nevis centīšos piesaistīt sievieti kas grib dāvanas un gatava uzkopt.
11.09.2024 20:00 |

Reitings 1093
Reģ: 13.12.2023
Bebermans @ 11.09.2024 16:13

visas vērtības ir materiālas un abiem vecākiem ir vienādas tiesības un pienākumi ģimenē.
Mājas solis, uzkopšana, ēst gatavošana - ir brīvprātīgais un neobligātais darbs.
Tāpat ar uzkopšanu.
Ko tur daudz kopt? Čurā podā, nolaid ūdeni. Kāda tur baigā uzkopšana? Nauda ir daudz svarīgāk. Uzkopt var mierīgi paši bērni no 6 gadu vecuma. Ja bērni nekopj - tad jau tiem nav svarīgi ka kaut kur kaut kas nokritis uz grīdas.

Tas, ko Sarma aizmirsa piebilst: ka sievietes funkcija ir rūpēties KĀRTĪGI, kas nozīmē daudz vairāk par poda nolaišanu un sagrieztas desas uzlidināšanu uz šķīvja, tās ir rūpes par visu ģimeni, arī par lietām, kuras citi nemaz neievēro vai nenovērtē (kā tas ir tavā gadījumā), bet, kas padara telpu par mājām un šūnu savienojumu par ģimeni. Ja tas tā nav, tad jā, sievietes funkcija ir tikai pelnīt naudu. Un var jau arī tā dzīvot, bet diez vai tas ir vēlams.
P.S. Jā, tas ir brīvprātīgs darbs…tiktāl, cik elpot ir brīvprātīgi. Neobligāti gan tas nav
11.09.2024 20:02 |

Reitings 56

Doma jau tev ir interesanta, bet pārāk gari izklāstīta. 🤔😂 Kāpēc tu iedomājies ka tikai vīrietis var un dzirkst uzdrīkstēties aiziet no ģimenes, jo tā sabiedrība ir pieņemts? Sievietes ir līdzvērtīgas un arī var pacelt savu asti gaisa un aiziet meklēt laimi pie cita virieša! Varbūt gadījumi ir dzirdēti vairāk par vīrieša aiziešanu, jo viņam ir uzlikta mazāka atbildība uz pleciem un tāpēc sievietei nākas būt stiprākai gan emocionāli, finansiāli un citādāk. Daudzi vīrieši ir pierauduši un labi apzinās, ka viņu aiziešana no ģimenes nepadarīs bērnus un māti galīgi bezspēcīgu likteņa priekšā, tāpēc viņi zin kā sieviete saņemsies pat ja ļoti grūti bet izturēs ar bērniem un izdzīvos, nenkoirstot badā vai ne pārvēršoties par bomziem uz ielas. Ja būtu otrādāk tad sieviete aizietu prom no bērna un vīrieša un atstatu bērnu pilnībā vīrieša kontrolē, bet daudz to nespēj, jo bērns uzliek milzīgu atbildību un saiti ko nevar parraut mamma no bērna. Vīrietim ir vieglāk paraut nabassaiti no savas atvases, jo viņš nav dzemdejis un iznesajis to bērnu.Viņam ir dabīga tieksme, uzsākt jaunu ģimeni sākt no nulles ieguldīties, nekā atjaunot vecos pamatus. Tak vieglāk ir nopirkt jaunu krūzi par 3 € nekā limēt veco krūzi kopā, tikai jaunā kruze arī vienu dienu var saplīst, ja neuzmanīgi rīkokas ar to.
11.09.2024 21:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!