Raudene @ 09.09.2024 19:34
Tāpēc ka tāds vīrietis ir liels egoists. Galvenās intereses kas viņam būs nevis otram. Domā vairāk par sevi nevis abiem. Negribēs saviem bērniem arī neko pirkt- teiks, lai pērk sieviete bērniem visu. Negribēs degvielu tērēt prasīs sievietei ieliet. Negribēs maksāt rēķinus utt.
Sievietei būs milzīgs finansiāls slogs uz pleciem, jo vīrietis naudas ziņā negribēs iesaistīties
Raudene @ 09.09.2024 19:39
Pretjautājums - Kāpēc skops vīrietis būtu labs ģimenes attiecībām?
Bebermans @ 09.09.2024 20:23
Egoists ir pozitīva īpašība. Tas ka cilvēkus saukā par egoistiem ir saistīts ar manipulāciju izspiest no viņa tos resursus, ko šis satuapīja kamēr citi izšķērdēja.
Ja viņš ir egoists un skops, tas nenozīmē ka bērni badu mirs. Tas nozīmē ka varēs atļauties lielāku pulciņu bērnu.
Sieviete jau arī skopa, nelies vīrieša mašīnā degvielu, nepirks šim dāvanas ik nedēļu pa 20 eur lai šis iepriecinātos.
Tak mēs viena suga - sievietes un vīrieši. Ar līdzīgām īpašībām.
Un tas ka negribēs degvielu liet, bet prasīs sievietei ieliet - nav jau baigā problēma. Sieviete vienkārši pateiks - lej pats, es neliešu - un problēma atrisināta.
Skopam ir dažas priekšrocības. Ietaupās nauda. Viņam vienmēr ir rezerves, cilvēks saprātīgs un būs skopi bērni. Bez tam - nav jau baigā izvēle.
Kāda jēga no dāsna, kam nekā nava? Nu jā - pēdējo kumosiņu sadalīja. Nu tur zobus sev nelabo, bet puķes nēsā, nošļukušās biksēs.
Un vēl skops citām nebūs vajadzīgs un būs uzticīgs.
Papilnam plusu.
Raudene @ 09.09.2024 14:59
Netaisos viņam neko dot un maksāt vēl es netaisos pildīt vīrieša lomu.
Zini, ir visādi assholi redzēti. Jo tu pret viņu mīļāka, jo viņš paliek lielāks kretīns.brunettte @ 10.09.2024 12:11
Skops NEVIENAI nebūs vajadzēs:D atrodi sev mīlošu sievieti, kura tev gatavos vakariņas, sagaidīs mīļi mājās un Tu pat pirkstu viņas labā nepakustināsi...šaubos vai sanāks.
brunettte @ 10.09.2024 12:11
Skops NEVIENAI nebūs vajadzēs:D atrodi sev mīlošu sievieti, kura tev gatavos vakariņas, sagaidīs mīļi mājās un Tu pat pirkstu viņas labā nepakustināsi...šaubos vai sanāks.
Spooky1070 @ 10.09.2024 10:32Tā autore, uzskaiti man lūdzu tagad ko tu pēdējā laikā esi darījusi vīrieša labā, jo pēc taviem palagiem izskatās ka tikai gribi ņemt un ņemt bet kā ar to pretim došanu.
Raudene @ 10.09.2024 14:10
Es gatavoju ēst, māju kārtīgi tīru vienmēr. Nopērku produktus veikalā.
Bebermans @ 10.09.2024 14:53Gatavot ēst nav nekādas vairs vajadzības. Ir Rimi, Maxima kulinārija.
Veikali pilni ar pārtiku. Var ieiet kādā ēstuvē.
Pie kam... ēst gatavot viegli. Samet visu ko pannā, pieber sāli uzliec taimeri un pēc laika ēdiens gatavs.
Tīra māju... Nu tīra māja ir labi. Šādi tādi darbi mājās ir darāmi.
Bet tai tīrajai mājais klāt nāk dāvanu izspiedējs. Neadekvāta cena.
Sievietes funkcija mūsdienās ir pelnīt naudu.
bet teici tak ka stundām pastaigājies pa veikalu lai izvēlētos mīļotajam to īsto dāvanu ko pasniegt? Vai arī tā istā dāvanas izvēle slēpjas vistas vai cūkgaļas karbonādē?😂Raudene @ 10.09.2024 14:10
Es gatavoju ēst, māju kārtīgi tīru vienmēr. Nopērku produktus veikalā.
Sassy @ 10.09.2024 14:36
Tas viss labi, bet to var izdarīt arī mājkalpotāja. Jautājums nebija mans, bet tas bija labs jautājums. Tomēr vairāk, manuprāt, par to, ko tu viņam dod attiecībās kā sieviete — tīri emocionāli. Kādu atsmosfēru veicini savstarpējās attiecībās.
SarmaD @ 10.09.2024 15:32
Nu vo! Sievietei ir jābūt gudrai. Autore tāda nav.
Bebermans @ 10.09.2024 14:53Gatavot ēst nav nekādas vairs vajadzības. Ir Rimi, Maxima kulinārija.
Veikali pilni ar pārtiku. Var ieiet kādā ēstuvē.
Pie kam... ēst gatavot viegli. Samet visu ko pannā, pieber sāli uzliec taimeri un pēc laika ēdiens gatavs.
Tīra māju... Nu tīra māja ir labi. Šādi tādi darbi mājās ir darāmi.
Bet tai tīrajai mājais klāt nāk dāvanu izspiedējs. Neadekvāta cena.
Sievietes funkcija mūsdienās ir pelnīt naudu.
Raudene @ 10.09.2024 21:45
Tas bija viss? Un tālāk? ?