Nelutina vīrietis

Reitings 56
Reģ: 16.10.2023
Esmu jaunās attiecībās. Un vīrieti mani vispār nelutina un izskatās ka nemaz netaisās to darīt. Viss ir kārtībā, nav strīdu nekādu, bet viņš atsakās man kaut ko nopirkt, uzdāvināt. Iepriekšējais puisis man pirka ziedus, nesa dāvanas svētkos un ikdienā. Man tas bija ļoti svarīgi. Bet tagad man jasamierinās ar tukšumu. Es teicu, ka vēlos to un to(neko dārgu es neprasīju, kā piemēram, rotaslietas vai dārgus zābakus) prasiju niekus. Uz ko saņēmu atbildi, ka viņs man nepirks, ka lai es eju pati sev pirkt par savu naudu. No viņa varot negaidīt. Dēļ viņa es esmu daudz ko darījusi. Piekāpusies, tam kā viņš grib. Ar naudu viņam problēmas tiešām nav. Nav parādnieks un alimentu nemaksātājs. Kapēc man tāda attieksme pretī? Es viņam nepatiku vairs? Neesmu tā vērta lai saņemtu kaut ko? Nekādus darbus manā labā nedara. Vai viņš ir tikai skopulis vai arī es neesmu viņa acīs tā vērta lai man kautko dotu? Kur ir problēma. Vai šādi vīrieši nevienai sievietei nav gatavi neko pirkt un dot. Vai arī... Man tikai jo es neprasu neko ???! Es nevēlos samieirnaties ar šādu attieksmi. Paldies uzklausīsu ieteikumus un padomus. Kā jūs meitenes rīkotos manā vietā ja jūsu vīrieši jums neko nepirktu un ne dāvinātu???
08.09.2024 18:17 |

Reitings 56
debestinaa @ 09.09.2024 14:39
Un nestāsti ka nevienu reizi nevienu rozi nav atnesis vai ko tādu, citadi tu nebutu sakusi dzivot ar viņu

Puķes nav man nesis to es labi atceros. Nekādu puķu nav bijis 😅
09.09.2024 15:04 |

Reitings 56
debestinaa @ 09.09.2024 14:39
Un nestāsti ka nevienu reizi nevienu rozi nav atnesis vai ko tādu, citadi tu nebutu sakusi dzivot ar viņu

Cilvēki uzsāka kopdzīvi jo dāvina puķes?! 😅
09.09.2024 15:06 |

Reitings 1854
Reģ: 11.04.2023
Raudene @ 09.09.2024 14:59

Netaisos viņam neko dot un maksāt vēl es netaisos pildīt vīrieša lomu.

Raudene @ 09.09.2024 15:02

Smiekli nāk nu gan. Apmaksā izklaides un restorānus.. Nekā viņš jo tā nemaksā ?

Izskatās, ka jau esi sākusi maksāt 😁
09.09.2024 15:12 |

Reitings 183
Reģ: 09.09.2024
Raudene @ 08.09.2024 18:17
Esmu jaunās attiecībās. Un vīrieti mani vispār nelutina un izskatās ka nemaz netaisās to darīt. Viss ir kārtībā, nav strīdu nekādu, bet viņš atsakās man kaut ko nopirkt, uzdāvināt. Iepriekšējais puisis man pirka ziedus, nesa dāvanas svētkos un ikdienā. Man tas bija ļoti svarīgi. Bet tagad man jasamierinās ar tukšumu. Es teicu, ka vēlos to un to(neko dārgu es neprasīju, kā piemēram, rotaslietas vai dārgus zābakus) prasiju niekus. Uz ko saņēmu atbildi, ka viņs man nepirks, ka lai es eju pati sev pirkt par savu naudu. No viņa varot negaidīt. Dēļ viņa es esmu daudz ko darījusi. Piekāpusies, tam kā viņš grib. Ar naudu viņam problēmas tiešām nav. Nav parādnieks un alimentu nemaksātājs. Kapēc man tāda attieksme pretī? Es viņam nepatiku vairs? Neesmu tā vērta lai saņemtu kaut ko? Nekādus darbus manā labā nedara. Vai viņš ir tikai skopulis vai arī es neesmu viņa acīs tā vērta lai man kautko dotu? Kur ir problēma. Vai šādi vīrieši nevienai sievietei nav gatavi neko pirkt un dot. Vai arī... Man tikai jo es neprasu neko ???! Es nevēlos samieirnaties ar šādu attieksmi. Paldies uzklausīsu ieteikumus un padomus. Kā jūs meitenes rīkotos manā vietā ja jūsu vīrieši jums neko nepirktu un ne dāvinātu???
09.09.2024 15:12 |

Reitings 482
Reģ: 14.05.2024
Raudene @ 09.09.2024 15:06

Cilvēki uzsāka kopdzīvi jo dāvina puķes?! ?

Jautājums par dzīvošanu. Kurš ko maksā? Kurš maksā par dzīvokli? Par komunālajiem? Par ēdienu? Internetu utt.? Braukājat ar viņa mašīnu? Kas maksā par degvielu? Par restorāniem? Kino?
09.09.2024 15:15 |

Reitings 1271
Reģ: 19.01.2024
Nu redz.. Pēc tavas "problēmas" apraksta un pārējām siegtajām atbildēm, ir skaidrs, ka neesi tāda tipa sieviete, kuru vīrietis nēsās uz rokām, apdāvinās, sargās un lolos... Tu neesi tāda tipa sieviete.. Tik vienkārši.. Un pašos pirmsākumos, sieviete, kas sevi ciena, ir ar pašapziņu, nežēlosies forumā un nekad nepīsies ar tāda tipa vīriešiem, kā tevis aprakstītais.
09.09.2024 15:27 |

Reitings 2485
Reģ: 22.02.2023
Debestiņ, Tev parasti ir labi, jēgpilni komentāri, bet nu jau esi pārāk skarba. Pāris kopā ir gadu, no vīrieša - minimāli uzmanības apliecinājumi (nekādi, principā). Ko tur gaidīt 3-4 gadus, ja jau tagad viņam viss vienalga?
09.09.2024 15:28 |

Reitings 769
Reģ: 28.01.2023
Raudene @ 09.09.2024 15:06

Cilvēki uzsāka kopdzīvi jo dāvina puķes?! ?
lab ok , a kapec tad jūs uzsākāt kopdzīvi? Ja nebija nekāds aplidošanas periods, rozā brilles, iemīlēšanās, nekā nebija? Neko viņš nemaksāja par tevi, puķes nedāvināja, neko labu nedarīja, tad ar ko viņš tevi iekaroja?😂😂😂😂 tāpat vien aiz smuka smaida un par to ka vienīgā tāda saulīte kā viņs eksistē?
Es taka nesaprotu - ja viņš nav darījis nekā laba, neko nedāvināja, nesamaksāja par restorānā, kāda velna pēc viņš tev saka patikt līdz tādai stadijai ka jādzīvo kopā???😭
09.09.2024 15:34 |

Reitings 769
LuckyStrike @ 09.09.2024 15:28
Debestiņ, Tev parasti ir labi, jēgpilni komentāri, bet nu jau esi pārāk skarba. Pāris kopā ir gadu, no vīrieša - minimāli uzmanības apliecinājumi (nekādi, principā). Ko tur gaidīt 3-4 gadus, ja jau tagad viņam viss vienalga?
piedod bet es nesaprotu šo sievieti- viņa pati skaidro, ka nav maksājis par viņu restorānā un nav dāvinājis nevienu ziedu, kā viņi tika līdz kopdzīvei? Jau attiecību sākumā nebija ok, bet vienalga sāka dzīvot kopā? Takaaa paskaidrot man, or es esmu stulba ,jo nu es nesaprotu kapec jasak dzivot kopa ar kadu kas jau attiecibu sakuma bijis skops
09.09.2024 15:38 |

Reitings 2079
Reģ: 03.11.2023
debestinaa @ 09.09.2024 15:38
piedod bet es nesaprotu šo sievieti- viņa pati skaidro, ka nav maksājis par viņu restorānā un nav dāvinājis nevienu ziedu, kā viņi tika līdz kopdzīvei? Jau attiecību sākumā nebija ok, bet vienalga sāka dzīvot kopā? Takaaa paskaidrot man, or es esmu stulba ,jo nu es nesaprotu kapec jasak dzivot kopa ar kadu kas jau attiecibu sakuma bijis skops

Vēl jo vairāk liekas, ka šī ir kārtējā neīstā tēma foruma uzturēšanai.
Nesaku, ka attiecības nevar izveidoties, ja nav nekad dāvinātas puķes. :D Ber redzot, ka autorei tas ir afigenna svarīgi, es arī nesaprotu kādā veidā tad viņi tika līdz kopdzīvei un tikai gadas izbesījās,
09.09.2024 16:03 |

Reitings 56
lauku bāba @ 09.09.2024 15:27
Nu redz.. Pēc tavas "problēmas" apraksta un pārējām siegtajām atbildēm, ir skaidrs, ka neesi tāda tipa sieviete, kuru vīrietis nēsās uz rokām, apdāvinās, sargās un lolos... Tu neesi tāda tipa sieviete.. Tik vienkārši.. Un pašos pirmsākumos, sieviete, kas sevi ciena, ir ar pašapziņu, nežēlosies forumā un nekad nepīsies ar tāda tipa vīriešiem, kā tevis aprakstītais.

Nu redz.. Pēc tavas "problēmas" apraksta un pārējām siegtajām atbildēm, ir skaidrs, ka neesi tāda tipa sieviete, kuru vīrietis nēsās uz rokām, apdāvinās, sargās un lolos... Tu neesi tāda tipa sieviete.. Tik vienkārši.. Un

Kāda tipa sievietei jābūt lai Inu nēsātu uz rokām? Kāds izskats, kāds raksturs, ar ko ja nodarbojas? 🤔
09.09.2024 16:08 |

Reitings 79
Reģ: 30.08.2024
Vīrietis grib dot sievietei, kura ir pateicīga, laimīga, dzīvespriecīga. Ja vīrietis nopērk dzeltenas rozes un sieviete sapūšās par to, ka ir dzeltenas nevis sarkanas, tad nākamreiz rožu nebūs vispār. 😅
Ja autore par daudz zāģē savu vīrieti, tad vēl jo vairāk viņš neko negribēs pirkt. Drīzāk vēl iespītēsies pretī. Bet nu tas vairāk par ikdienu. Man nešķiet okey neko neuzdāvināt svētkos kā dzimšanas diena, ziemassvētki utmldz.
09.09.2024 16:13 |

Reitings 56

Pašā sakumā varbūt viņš nebija tik skops kaut o jau pirka, bet arī tā uz robežas. Sākumā izlikās mazāk skops nekā ir patiesībā laikam ejot paliek ar vien skopāks, domāju tas novedīs iepsejams pie tā ka pat svētkos vairs dāvanas negribēs dāvināt.
09.09.2024 16:18 |

Reitings 2485
Reģ: 22.02.2023
Nu, mazums. Cilvēki, noguruši no vientulības, bieži iepinas nejēdzīgās attiecībās, izvēloties neredzēt acīmredzamas problēmas. Nu skops, bet toties nedzer un apkārt nevazājas. Varbūt mainīsies ar laiku utt., utjpr.
09.09.2024 16:36 |

Reitings 25
Reģ: 02.01.2024
Ja tev kas nepatīk attiecībās, tad labāk to pateikt un atrisināt šo jautājumu kopā ar vīrieti. Ja nesakrīt domas, tad jāmeklē vai nu kāda izeja no situācijas vai cits vīrietis...
09.09.2024 17:49 |

Reitings 769
Raudene @ 09.09.2024 16:18

Pašā sakumā varbūt viņš nebija tik skops kaut o jau pirka, bet arī tā uz robežas. Sākumā izlikās mazāk skops nekā ir patiesībā laikam ejot paliek ar vien skopāks, domāju tas novedīs iepsejams pie tā ka pat svētkos vairs dāvanas negribēs dāvināt.
aaaa redz kā😂tad tomēr kaut kas jau bija. Tev kaut ko pirka, kaut ko gan jau tu nenovērtēji, un vīrietis saprata ka tev nav gana un pārstāja pirkt vispār.
Kaut kas jau tur apakšā slēpjas.
09.09.2024 18:12 |

Reitings 354
Viens no galvenajiem pārmetumiem vīrietim ir tas ka viņš ir skops.
Vai kāda var paskaidrot kāpēc skops vīrietis ir slikts ģimenes attiecībām?
Kāpēc jābrāķē skopi vīrieši? Jau tā vīriešu pietrūkst a sievietes vēl skopos sabrāķēs.
Kur loģika?
09.09.2024 19:10 |

Reitings 354
Raudene @ 09.09.2024 16:08

Kāda tipa sievietei jābūt lai Inu nēsātu uz rokām? Kāds izskats, kāds raksturs, ar ko ja nodarbojas? ?

Vieglai. zem 35 kg.
Patiesībā bubukus arī vecāki ne visai grib nēsāt uz rokām. Pirmajās 2 nedēļās var būt vēl grib. A pēc tam tikai uz brītiņu pacelt un samīļot. Ne jau nu nēsāt.
Un kāpēc bebukus nēsā uz rokām?
Tāpēc ka tie ir bebuki un nemāk paši staigāt. Bet māk toties pieglausties vai uzmest tādu foršu lūpiņu. Un viņiem ļoti ļoti vajag kādu kas tos paņems rokās.
Šis pats princips darbojas arī sievietes nēsāšanā vai kaut kāda kaķīša nēsāšanai uz rokām.
Bet tiklīdz tas ko nēsā sāk saprast ka ir vienlīdzīgs, tiesības šim visādas, tūlīt tik ies prom... tā nēsāšana uz rokām beidzas un nenāk ne prātā.
09.09.2024 19:18 |

Reitings 56

Tāpēc ka tāds vīrietis ir liels egoists. Galvenās intereses kas viņam būs nevis otram. Domā vairāk par sevi nevis abiem. Negribēs saviem bērniem arī neko pirkt- teiks, lai pērk sieviete bērniem visu. Negribēs degvielu tērēt prasīs sievietei ieliet. Negribēs maksāt rēķinus utt.
Sievietei būs milzīgs finansiāls slogs uz pleciem, jo vīrietis naudas ziņā negribēs iesaistīties
09.09.2024 19:34 |

Reitings 56
Bebermans @ 09.09.2024 19:10
Viens no galvenajiem pārmetumiem vīrietim ir tas ka viņš ir skops.
Kāpēc jābrāķē skopi vīrieši? Jau tā vīriešu pietrūkst a sievietes vēl skopos sabrāķēs.
Kur loģika?

Pretjautājums - Kāpēc skops vīrietis būtu labs ģimenes attiecībām?
09.09.2024 19:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits