Nelutina vīrietis

Reitings 56
Reģ: 16.10.2023
Esmu jaunās attiecībās. Un vīrieti mani vispār nelutina un izskatās ka nemaz netaisās to darīt. Viss ir kārtībā, nav strīdu nekādu, bet viņš atsakās man kaut ko nopirkt, uzdāvināt. Iepriekšējais puisis man pirka ziedus, nesa dāvanas svētkos un ikdienā. Man tas bija ļoti svarīgi. Bet tagad man jasamierinās ar tukšumu. Es teicu, ka vēlos to un to(neko dārgu es neprasīju, kā piemēram, rotaslietas vai dārgus zābakus) prasiju niekus. Uz ko saņēmu atbildi, ka viņs man nepirks, ka lai es eju pati sev pirkt par savu naudu. No viņa varot negaidīt. Dēļ viņa es esmu daudz ko darījusi. Piekāpusies, tam kā viņš grib. Ar naudu viņam problēmas tiešām nav. Nav parādnieks un alimentu nemaksātājs. Kapēc man tāda attieksme pretī? Es viņam nepatiku vairs? Neesmu tā vērta lai saņemtu kaut ko? Nekādus darbus manā labā nedara. Vai viņš ir tikai skopulis vai arī es neesmu viņa acīs tā vērta lai man kautko dotu? Kur ir problēma. Vai šādi vīrieši nevienai sievietei nav gatavi neko pirkt un dot. Vai arī... Man tikai jo es neprasu neko ???! Es nevēlos samieirnaties ar šādu attieksmi. Paldies uzklausīsu ieteikumus un padomus. Kā jūs meitenes rīkotos manā vietā ja jūsu vīrieši jums neko nepirktu un ne dāvinātu???
08.09.2024 18:17 |

Reitings 56
LivaLauva1 @ 09.09.2024 10:19

Labi, izlasot šo, mazliet mainīju domas. Ja prasi, lai ir vismaz 100 EUR, tad nu tās jau paliek stulbas prasības.
Kā arī, ja ilgāk esi attiecībās, tad vīrieša maciņu vajag atvērt plašāk? Nu neizklausās ok.
Ja nebūtu šādas prasības un cilvēks vienkārši nedāvina un saka, ka nopērc pati, tad tā ir cita lieta, tad tiešām tas ir skopums, bet, ja ir šādas prasības, bet nu gan jau viņam jau paliek besis. :D

Viņs man nedavina un nepērk mantas kas maksā zem 20 € kādi tev vēl 100€😂tur jau vispār mani pasūtītu 3 mājas tālāk, nenod dievs būtu man jāpērk saderināšanās gredzens, tad nevarētu nopirkt jo tak maksātu "lielu" naudu viņš. Virs 100€
09.09.2024 12:56 |

Reitings 482
Reģ: 14.05.2024
Raudene @ 09.09.2024 12:56

Viņs man nedavina un nepērk mantas kas maksā zem 20 € kādi tev vēl 100€?tur jau vispār mani pasūtītu 3 mājas tālāk, nenod dievs būtu man jāpērk saderināšanās gredzens, tad nevarētu nopirkt jo tak maksātu "lielu" naudu viņš. Virs 100€

...dzīvojam kopā ilgāk nekā gadu piemēram tad var arī plašāk atvērt savu maciņu vaļā un pasniegt dārgākas dāvanas. Dāvana par 100 eur nekas traks nav tas ir standarts ilgu gadu attiecībās...
Ja šādi esi viņam arī pateikusi, ne tikai mums, rakstot forumā, tad, iespējams, ir iemesls, kādēļ viņš negrib neko pirkt. Ja jau noliec viņu un skaidrs ir redzams, ka Tev neapmierina šis, tad kādēļ esi vēl attiecībās? Pati arī atbildēji uz savu problēmu. Neapmierina Tev šis vīrietis, tad viss, jābeidz tikties. Viņš negrib dāvināt Tev dāvanas.
09.09.2024 13:40 |

Reitings 1099
Reģ: 13.12.2023
Raudene @ 09.09.2024 12:56

Viņs man nedavina un nepērk mantas kas maksā zem 20 € kādi tev vēl 100€?tur jau vispār mani pasūtītu 3 mājas tālāk, nenod dievs būtu man jāpērk saderināšanās gredzens, tad nevarētu nopirkt jo tak maksātu "lielu" naudu viņš. Virs 100€

Kāds vēl saderināšanās gredzens. Tu viņam jau pēc 2 mēnešiem būsi apnikusi ar savu īdēšanu.
Padoms tavam draugam: bēdz, kamēr nav iznestas smadzenes. Un skaties, ka uz atvadām kā morālo kompensāciju nepaņem vērtslietas, jo viņai PiEnĀKAS
09.09.2024 13:44 |

Reitings 3208
Reģ: 05.09.2023
LivaLauva1 @ 09.09.2024 11:47

Protams, ir vairāki fakotri, kas ietekmē, bet nu es neuzskatu, ka, ja esi jau attiecībās ilgāk, tad uzreiz jādāvina dārgākas dāvanas. 1 gads, tad 200 EUR, 2 gadi, tad 400 EUR?
Pašam vīrietim tas ir jāgrib. Ja viņš gribēs, tad kaut vai katru dienu dāvinās dāvanas. Ir arī runa par sievieti kā pašu, jo ir tiešām tādas, kas prasa visu, bet pati neko nevar dot. Tas pats ar vīrieti.

Es nesaku ka summām ir jābūt ģeometriskā progresijā gadu no gada. Par to, ka vīrietis dod ja grib dot, tā ir taisnība. Un gadiem ejot tās dotās lietas ir ar lielāku pievienoto vērtību.
09.09.2024 13:45 |

Reitings 3208
Bebermans @ 09.09.2024 11:39

Maciņu atver tad ja sieviete netiek galā ar savām finansēm un ir nepieciešams atbalsts.
Šeit sievietei visa gana un pati var mierīgi visu nepieciešamo iegādāt.
Patiesībā ja sieviete ir vērtīga, tad nekāds maciņš vīrietim nav jāver. Jāver maciņš tad ja sievieti darba devējs nevērtē. Vai arī īslaicīgu pārejošu grūtību gadījumā.
Ar investīcijām ir tā - cilvēks investē - paskatās vai bija jēga, ienakums, peļņa, uzlabota situācija, vērtība... Ja nekā tāda nav, tad vairs neinvestē, bet gan cenšas uzturēt. Un arī tad ne vienmēr.
Tas pats ir ar investīcijām sievietē. Kaut kur tālumā jārēgojas dividendēm.
Šeit sieviete nesagaida dividendes no vīrieša. Un to ko no vīrieša jau saņem - galīgi nevērtē. Tam ko vīrietis dod nav vērtības sievietes acīs, tāpēc nebūtu jādod arī tas kas šobrīd tiek dots (var būt).

Aplami. Maciņu atver arī tad, ja sieviete ar finansēm tiek galā, jo pavisam vienkārši tā tas ir iekārtots. Vīrietis savu mīlestību rāda vai nu caur darbu vai naudu. Ja nav ne viens ne otrs, tad jādomā kur problēma.
09.09.2024 13:48 |

Reitings 362
Reģ: 30.08.2024
Katrs iekārto kā pats grib. Vīrietim nav nekādas vajadzības rādīt un pierādīt savu mīlestību. Nu i kas būs ja neparādīs? Sieviete - ak vai - mani nemīl - ies prom?
Ja ies prom - tad jau sieviete nemīl.
I dēļ kam šādai rādīt savu mīlestību?
Viņai, lai ietu prom, vēl vajag atrast kādu kas dāvanas dos.
Bet neatradīs, jo tas dāvinātāju dzīves posms ir jau garām un dāvinātāju pati ir samainījusi pret citu, kuram redzams ka resursu ir vairāk. Un resursu ir vairāk, jo prātīgāk ar tiem apietas.
Nekur sieviete vairs nespruks. Un ja spruks - būs interesanti paskatīties kā šai veicas.
Interesanti tak.
09.09.2024 14:02 |

Reitings 1866
Reģ: 11.04.2023
Ar naudu viņam problēmas tiešām nav.

Tas, ka biezs naudas maks nenozīmē, ka dāvinās dāvanas, varbūt tieši otrādi tu viņam vēl piemetīsi naudu priekš viņa mega plāniem. 😁
09.09.2024 14:03 |

Reitings 362
Ar dāvanām vīrieši nevis rāda mīlestību bet bloķē/mazina savas mīļotās iespējas sameklēt kādu citu vīrieti un cenšas izraisīt pieradumu.
Tam ar vīrieša mīkestību jo mazāk sakara, jo vairāk vīrietim naudas.
Savukārt sievietēm nemaz neinteresē to vīriesu mīlestība, kam nav resursu vai ir resursu izsīkums.
Dāvanas uzliek sievietei latiņu un vīrietis samazina šīs sievietes iespēju jel kad sameklēt vīrieti, kam resursu ir mazāk.
Nu var būt ne jel kad, bet uz gadiem 2-3.
Pie kam viens vīrietis šādi mīlestību var rādīt kādām 5-6 sievietēm vienlaicīgi.
09.09.2024 14:10 |

Reitings 362
Tāpat arī sieviete var no 5-6 vīriešiem saņemt dāvanas un mīlestības apliecinājumus. Iesprausties dāvinātāju bariņā ir muļķīgi.
Ja sieviete domā ka nu tik dabūs labāku - šai jāiet prom.
09.09.2024 14:12 |

Reitings 2058
Reģ: 03.11.2023
Bebermans @ 09.09.2024 14:10
Ar dāvanām vīrieši nevis rāda mīlestību bet bloķē/mazina savas mīļotās iespējas sameklēt kādu citu vīrieti un cenšas izraisīt pieradumu.
Tam ar vīrieša mīkestību jo mazāk sakara, jo vairāk vīrietim naudas.
Savukārt sievietēm nemaz neinteresē to vīriesu mīlestība, kam nav resursu vai ir resursu izsīkums.
Dāvanas uzliek sievietei latiņu un vīrietis samazina šīs sievietes iespēju jel kad sameklēt vīrieti, kam resursu ir mazāk.
Nu var būt ne jel kad, bet uz gadiem 2-3.
Pie kam viens vīrietis šādi mīlestību var rādīt kādām 5-6 sievietēm vienlaicīgi.

Ko tu tur fantazē :D
09.09.2024 14:19 |

Reitings 1574
Reģ: 05.07.2024
Diabolus @ 09.09.2024 13:44

Kāds vēl saderināšanās gredzens. Tu viņam jau pēc 2 mēnešiem būsi apnikusi ar savu īdēšanu.
Padoms tavam draugam: bēdz, kamēr nav iznestas smadzenes. Un skaties, ka uz atvadām kā morālo kompensāciju nepaņem vērtslietas, jo viņai PiEnĀKAS
Tu normāla esi?
09.09.2024 14:37 |

Reitings 772
Reģ: 28.01.2023
Tāda “vērtība” šīm attiecībām ka smiekli nāk😂 iepazinušies tikko, sākuši tikko dzīvot kopā. Ne jums bērni, ne jūs esat pārdzīvojuši ntās attiecību krīzes, ne jūs kopā nomaksajuši kredītu par māju. Tagad atnāk viena princese un viss, nes viņai visu tikai un ar katru gadu vairāk.
Ok es saprastu, ja pāris dzīvo kopā tur 3-5 + gadus un tad vīrietis nevienu reizi nav ieguldījies, bet tagad runāt par tādu laiku vispār ir bezjēdzīgi. Varbūt vīrietim mīlestības valoda ir kas cits, neticu ka viņš nedara nekā laba, kā tad citādāk būtu sakuši dzīvot kopā.
Godīgi sakot kretinē šitādas sievietes, kas tikai grib grib un grib, bet ne sūda laiks pagajis, ne tev kada vertība viņa dzīvē pagaidām un neraudi, bet arī tā vīrieša vērtiba pagaidām nav nekāda tavā dzîvē.
Mazliet atslābsti ar tām dāvanām. Gan jau kaut kādu restorānu, dzîvošanu, izklaides viņš maksā
09.09.2024 14:38 |

Reitings 2058
Reģ: 03.11.2023
brunettte @ 09.09.2024 14:37
Tu normāla esi?

Varbūt ap pms paliek niķīga
09.09.2024 14:39 |

Reitings 772
Reģ: 28.01.2023
Un nestāsti ka nevienu reizi nevienu rozi nav atnesis vai ko tādu, citadi tu nebutu sakusi dzivot ar viņu
09.09.2024 14:39 |

Reitings 1866
Reģ: 11.04.2023
jo vairāk vīrietim naudas.

Pasaulē tik daudz sub5 simpi, kuriem nauda netrūkst, bet sievietes viņus tikai izmanto.
Vīrietim nav jābūt naudai, ja viņš ir topG chad ar harizmu.
09.09.2024 14:41 |

Reitings 3208
debestinaa @ 09.09.2024 14:38
Tāda “vērtība” šīm attiecībām ka smiekli nāk? iepazinušies tikko, sākuši tikko dzīvot kopā. Ne jums bērni, ne jūs esat pārdzīvojuši ntās attiecību krīzes, ne jūs kopā nomaksajuši kredītu par māju. Tagad atnāk viena princese un viss, nes viņai visu tikai un ar katru gadu vairāk.
Ok es saprastu, ja pāris dzīvo kopā tur 3-5 + gadus un tad vīrietis nevienu reizi nav ieguldījies, bet tagad runāt par tādu laiku vispār ir bezjēdzīgi. Varbūt vīrietim mīlestības valoda ir kas cits, neticu ka viņš nedara nekā laba, kā tad citādāk būtu sakuši dzīvot kopā.
Godīgi sakot kretinē šitādas sievietes, kas tikai grib grib un grib, bet ne sūda laiks pagajis, ne tev kada vertība viņa dzīvē pagaidām un neraudi, bet arī tā vīrieša vērtiba pagaidām nav nekāda tavā dzîvē.
Mazliet atslābsti ar tām dāvanām. Gan jau kaut kādu restorānu, dzîvošanu, izklaides viņš maksā

Kuras un kādas ir tās krīzes kuras ir jāpārdzīvo attiecībās? Mazliet off topic, soriki.
09.09.2024 14:47 |

Reitings 56
akul12 @ 09.09.2024 14:03

Tas, ka biezs naudas maks nenozīmē, ka dāvinās dāvanas, varbūt tieši otrādi tu viņam vēl piemetīsi naudu priekš viņa mega plāniem. ?

Netaisos viņam neko dot un maksāt vēl es netaisos pildīt vīrieša lomu.
09.09.2024 14:59 |

Reitings 187
Reģ: 09.09.2024
sauliiite.paula @ 08.09.2024 18:43

Piekrītu. Arī mans vīrs ikdienā nedāvina dāvanas, tikai svētkos un es to uztveru, kā normu. Manuprāt mīlestību vīrietis izrāda lieliski ar to, ka palīdz vai pagatavo ēst, pamasē sāpošās pēdas pēc garās darbadienas, izmazgā veļu, kad enerģija ir 0.
Katru dienu dāvināt ziedus, dāvanas utt man liekas muļķīga un izlutinoša. Tādus večus es uzskatu par kablučņikiem, lēkā tik pēc sievietes stabules. Un sievietei prasīt no veča arī liekas stulbi, ja tev tik ļoti vajag, pati paņem un nopērc, zināsiet kā nauda nelietderīgi iztērējās.

Klau, nu izklausās, ka jūs tur esat mainītās lomās! Kurš tev iemācīja, ka vīrietim rūpēties par sievieti ir slikti, ka sieviete neko nedrīkst prasīt, ka vīrietis, kurš sievieti iepriecina vai palutina, ir kablučņiks?
Nav taču runa par to, ka vīrietim kaut kas jādāvina katru dienu vai sievietei kaut kas jāpieprasa! Normāli ir, ka vīrietis uzvedas vīrišķīgi un sieviete bauda sievišķīgas baudas.
09.09.2024 14:59 |

Reitings 56
akul12 @ 09.09.2024 14:03

Tas, ka biezs naudas maks nenozīmē, ka dāvinās dāvanas, varbūt tieši otrādi tu viņam vēl piemetīsi naudu priekš viņa mega plāniem. ?

Jā viņš tā domā Taad lai sapņo tālāk lai vai meklē sev sievieti kas visu apmaksā pati viņam es tā nebūšu.
09.09.2024 15:00 |

Reitings 56
debestinaa @ 09.09.2024 14:38
Tāda “vērtība” šīm attiecībām ka smiekli nāk? iepazinušies tikko, sākuši tikko dzīvot kopā. Ne jums bērni, ne jūs esat pārdzīvojuši ntās attiecību krīzes, ne jūs kopā nomaksajuši kredītu par māju. Tagad atnāk viena princese un viss, nes viņai visu tikai un ar katru gadu vairāk.

Smiekli nāk nu gan. Apmaksā izklaides un restorānus.. Nekā viņš jo tā nemaksā 😂
09.09.2024 15:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits