LivaLauva1 @ 09.09.2024 10:19
Labi, izlasot šo, mazliet mainīju domas. Ja prasi, lai ir vismaz 100 EUR, tad nu tās jau paliek stulbas prasības.
Kā arī, ja ilgāk esi attiecībās, tad vīrieša maciņu vajag atvērt plašāk? Nu neizklausās ok.
Ja nebūtu šādas prasības un cilvēks vienkārši nedāvina un saka, ka nopērc pati, tad tā ir cita lieta, tad tiešām tas ir skopums, bet, ja ir šādas prasības, bet nu gan jau viņam jau paliek besis. :D
Raudene @ 09.09.2024 12:56
Viņs man nedavina un nepērk mantas kas maksā zem 20 € kādi tev vēl 100€?tur jau vispār mani pasūtītu 3 mājas tālāk, nenod dievs būtu man jāpērk saderināšanās gredzens, tad nevarētu nopirkt jo tak maksātu "lielu" naudu viņš. Virs 100€
Raudene @ 09.09.2024 12:56
Viņs man nedavina un nepērk mantas kas maksā zem 20 € kādi tev vēl 100€?tur jau vispār mani pasūtītu 3 mājas tālāk, nenod dievs būtu man jāpērk saderināšanās gredzens, tad nevarētu nopirkt jo tak maksātu "lielu" naudu viņš. Virs 100€
LivaLauva1 @ 09.09.2024 11:47
Protams, ir vairāki fakotri, kas ietekmē, bet nu es neuzskatu, ka, ja esi jau attiecībās ilgāk, tad uzreiz jādāvina dārgākas dāvanas. 1 gads, tad 200 EUR, 2 gadi, tad 400 EUR?
Pašam vīrietim tas ir jāgrib. Ja viņš gribēs, tad kaut vai katru dienu dāvinās dāvanas. Ir arī runa par sievieti kā pašu, jo ir tiešām tādas, kas prasa visu, bet pati neko nevar dot. Tas pats ar vīrieti.
Bebermans @ 09.09.2024 11:39
Maciņu atver tad ja sieviete netiek galā ar savām finansēm un ir nepieciešams atbalsts.
Šeit sievietei visa gana un pati var mierīgi visu nepieciešamo iegādāt.
Patiesībā ja sieviete ir vērtīga, tad nekāds maciņš vīrietim nav jāver. Jāver maciņš tad ja sievieti darba devējs nevērtē. Vai arī īslaicīgu pārejošu grūtību gadījumā.
Ar investīcijām ir tā - cilvēks investē - paskatās vai bija jēga, ienakums, peļņa, uzlabota situācija, vērtība... Ja nekā tāda nav, tad vairs neinvestē, bet gan cenšas uzturēt. Un arī tad ne vienmēr.
Tas pats ir ar investīcijām sievietē. Kaut kur tālumā jārēgojas dividendēm.
Šeit sieviete nesagaida dividendes no vīrieša. Un to ko no vīrieša jau saņem - galīgi nevērtē. Tam ko vīrietis dod nav vērtības sievietes acīs, tāpēc nebūtu jādod arī tas kas šobrīd tiek dots (var būt).
Ar naudu viņam problēmas tiešām nav.
Bebermans @ 09.09.2024 14:10Ar dāvanām vīrieši nevis rāda mīlestību bet bloķē/mazina savas mīļotās iespējas sameklēt kādu citu vīrieti un cenšas izraisīt pieradumu.
Tam ar vīrieša mīkestību jo mazāk sakara, jo vairāk vīrietim naudas.
Savukārt sievietēm nemaz neinteresē to vīriesu mīlestība, kam nav resursu vai ir resursu izsīkums.
Dāvanas uzliek sievietei latiņu un vīrietis samazina šīs sievietes iespēju jel kad sameklēt vīrieti, kam resursu ir mazāk.
Nu var būt ne jel kad, bet uz gadiem 2-3.
Pie kam viens vīrietis šādi mīlestību var rādīt kādām 5-6 sievietēm vienlaicīgi.
Tu normāla esi?Diabolus @ 09.09.2024 13:44
Kāds vēl saderināšanās gredzens. Tu viņam jau pēc 2 mēnešiem būsi apnikusi ar savu īdēšanu.
Padoms tavam draugam: bēdz, kamēr nav iznestas smadzenes. Un skaties, ka uz atvadām kā morālo kompensāciju nepaņem vērtslietas, jo viņai PiEnĀKAS
jo vairāk vīrietim naudas.
debestinaa @ 09.09.2024 14:38Tāda “vērtība” šīm attiecībām ka smiekli nāk? iepazinušies tikko, sākuši tikko dzīvot kopā. Ne jums bērni, ne jūs esat pārdzīvojuši ntās attiecību krīzes, ne jūs kopā nomaksajuši kredītu par māju. Tagad atnāk viena princese un viss, nes viņai visu tikai un ar katru gadu vairāk.
Ok es saprastu, ja pāris dzīvo kopā tur 3-5 + gadus un tad vīrietis nevienu reizi nav ieguldījies, bet tagad runāt par tādu laiku vispār ir bezjēdzīgi. Varbūt vīrietim mīlestības valoda ir kas cits, neticu ka viņš nedara nekā laba, kā tad citādāk būtu sakuši dzīvot kopā.
Godīgi sakot kretinē šitādas sievietes, kas tikai grib grib un grib, bet ne sūda laiks pagajis, ne tev kada vertība viņa dzīvē pagaidām un neraudi, bet arī tā vīrieša vērtiba pagaidām nav nekāda tavā dzîvē.
Mazliet atslābsti ar tām dāvanām. Gan jau kaut kādu restorānu, dzîvošanu, izklaides viņš maksā
akul12 @ 09.09.2024 14:03
Tas, ka biezs naudas maks nenozīmē, ka dāvinās dāvanas, varbūt tieši otrādi tu viņam vēl piemetīsi naudu priekš viņa mega plāniem. ?
sauliiite.paula @ 08.09.2024 18:43
Piekrītu. Arī mans vīrs ikdienā nedāvina dāvanas, tikai svētkos un es to uztveru, kā normu. Manuprāt mīlestību vīrietis izrāda lieliski ar to, ka palīdz vai pagatavo ēst, pamasē sāpošās pēdas pēc garās darbadienas, izmazgā veļu, kad enerģija ir 0.
Katru dienu dāvināt ziedus, dāvanas utt man liekas muļķīga un izlutinoša. Tādus večus es uzskatu par kablučņikiem, lēkā tik pēc sievietes stabules. Un sievietei prasīt no veča arī liekas stulbi, ja tev tik ļoti vajag, pati paņem un nopērc, zināsiet kā nauda nelietderīgi iztērējās.
akul12 @ 09.09.2024 14:03
Tas, ka biezs naudas maks nenozīmē, ka dāvinās dāvanas, varbūt tieši otrādi tu viņam vēl piemetīsi naudu priekš viņa mega plāniem. ?
debestinaa @ 09.09.2024 14:38Tāda “vērtība” šīm attiecībām ka smiekli nāk? iepazinušies tikko, sākuši tikko dzīvot kopā. Ne jums bērni, ne jūs esat pārdzīvojuši ntās attiecību krīzes, ne jūs kopā nomaksajuši kredītu par māju. Tagad atnāk viena princese un viss, nes viņai visu tikai un ar katru gadu vairāk.
Ok es saprastu, ja pāris dzīvo kopā tur 3-5 + gadus un tad vīrietis nevienu reizi nav ieguldījies, bet tagad runāt par tādu laiku vispār ir bezjēdzīgi. Varbūt vīrietim mīlestības valoda ir kas cits, neticu ka viņš nedara nekā laba, kā tad citādāk būtu sakuši dzīvot kopā.
Godīgi sakot kretinē šitādas sievietes, kas tikai grib grib un grib, bet ne sūda laiks pagajis, ne tev kada vertība viņa dzīvē pagaidām un neraudi, bet arī tā vīrieša vērtiba pagaidām nav nekāda tavā dzîvē.
Mazliet atslābsti ar tām dāvanām. Gan jau kaut kādu restorānu, dzîvošanu, izklaides viņš maksā