Nelutina vīrietis

Reitings 56
Reģ: 16.10.2023
Esmu jaunās attiecībās. Un vīrieti mani vispār nelutina un izskatās ka nemaz netaisās to darīt. Viss ir kārtībā, nav strīdu nekādu, bet viņš atsakās man kaut ko nopirkt, uzdāvināt. Iepriekšējais puisis man pirka ziedus, nesa dāvanas svētkos un ikdienā. Man tas bija ļoti svarīgi. Bet tagad man jasamierinās ar tukšumu. Es teicu, ka vēlos to un to(neko dārgu es neprasīju, kā piemēram, rotaslietas vai dārgus zābakus) prasiju niekus. Uz ko saņēmu atbildi, ka viņs man nepirks, ka lai es eju pati sev pirkt par savu naudu. No viņa varot negaidīt. Dēļ viņa es esmu daudz ko darījusi. Piekāpusies, tam kā viņš grib. Ar naudu viņam problēmas tiešām nav. Nav parādnieks un alimentu nemaksātājs. Kapēc man tāda attieksme pretī? Es viņam nepatiku vairs? Neesmu tā vērta lai saņemtu kaut ko? Nekādus darbus manā labā nedara. Vai viņš ir tikai skopulis vai arī es neesmu viņa acīs tā vērta lai man kautko dotu? Kur ir problēma. Vai šādi vīrieši nevienai sievietei nav gatavi neko pirkt un dot. Vai arī... Man tikai jo es neprasu neko ???! Es nevēlos samieirnaties ar šādu attieksmi. Paldies uzklausīsu ieteikumus un padomus. Kā jūs meitenes rīkotos manā vietā ja jūsu vīrieši jums neko nepirktu un ne dāvinātu???
08.09.2024 18:17 |

Reitings 56
Reģ: 16.10.2023
Bebermans @ 08.09.2024 21:29
ja patrieks ratā - tad jau vīrietis būs gudri darījis ka neinvestēja.
Investētīcijas sievietē nekad neatmaksājas.
It īpaši tad stulbi dāvināt, ja sievietei iepriekšējais vīrietis visu dāvināja un ši to vienalga pameta.
Vienkārši šis vīrietis nav stulbs.
Un sieviete tāpat nekur neliksies. Un prieka nodrošināšanai vajadzēs ar vien lielākas dāvanas tāpat kā narkomānam dozas.

Nu tad ar seksu arī nevar ko darboties 3 x nedēļā jo sieviete vīrietim prasīs nodarboties beigās 3x diena bez atpūtas un pauzēm.kas par murgu!?
08.09.2024 21:58 |

Reitings 769
Reģ: 28.01.2023
Raudene @ 08.09.2024 21:58

Nu tad ar seksu arī nevar ko darboties 3 x nedēļā jo sieviete vīrietim prasīs nodarboties beigās 3x diena bez atpūtas un pauzēm.kas par murgu!?
izskatas ka tu pati esi atbildējusi uz visiem jautajumiem. Viņš pateica- nedāvina un nedāvinās. Tevi tas neapmierina. Kur problēma? Sķiries un meklē sev tādu kas tev 50x gadā dāvinas dāvanas un dzīvo laimīga 😂
Ja pats cilvēks sev ir atbildējis uz visiem jautājumiem, ko tur vēl domāt? Viņš NEMAINĪSIES or tu neesi ĪSTĀ, kuras dēļ mainītos viņa izpratnē, matemātika vienkārša
08.09.2024 22:07 |

Reitings 769
Es vispār nekad neesmu prasījusi dāvanas no otra. Ja mana otra pusīte man uzdāvina pa kādai puķei, vai aizejam kopā vakariņas ārpus mājām kur viņš maksā, kādu kopīgu darīšanu ko viņš apmaksā, mani tas pilnībā apmierina. Lielākā mīlestība ir kad ziemā nakts laikā sasniga līdz ceļiem, es eju no mājas ārā pikta, jo tūlīt būs jātira mašīna, bet viss jau notīrīts un sagatavots man.
Vecim var būt tūkstoši, pirks tev gučī hujučī, bet mājās nepalīdzes pat makaronus novārīt
08.09.2024 22:13 |

Reitings 769
Un beidz salīdzināt ar iepriekšējām attiecībām. Tādu pašu neatradīsi
08.09.2024 22:14 |

Reitings 354
Reģ: 30.08.2024
Raudene @ 08.09.2024 21:58

Kāds tam sakars ar sex un reizēm nedēļā?
Tev te ir problēmiņa. Tev nosacījuma reflekss izveidojās - dāvana -> sex.
Nav dāvanas - viss sauss.
Vajag nevainīgu sievieti. Kas vēl nav citu vīriešu sačakarēta.
08.09.2024 22:15 |

Moderators
Reitings 5293
Reģ: 13.11.2016
Izskatās, ka Bebermans te pamatīgi troļļo tēmu.😀
08.09.2024 22:44 |

Reitings 2079
Reģ: 03.11.2023
law7 @ 08.09.2024 21:02

Ja jau pati uzskati viņu par sarkano karogu- skopuli, kādēļ uzsāki attiecības ar viņu un kādēļ sāki dzīvot kopā?
Vēl jautājums, ko kāda jau te jautāja, kur palika iepriekšējais vīrietis, kurš dāvināja dāvanas? Kādēļ izšķīries?

Man liekas, ka te notiek troļļošana vai foruma tēmu mākslīga uzturēšana, tāpēc arī tik muļķīgs izteikšanās stils. :)
08.09.2024 22:52 |

Reitings 66
Reģ: 10.12.2020
Jums, vienkārši, nesakrīt mīlestības valodas.
Man, personīgi, ex dāvināja gan ziedus, gan lietas, gan dāvanas un man tas tā nepatika, jo ko es atkal ar kārtējo rožu pušķi varēju pasākt, ja laiku kopā nevar pavadīt un sekss bija reti ( divas manas mīlestības valodas). Beigās izbesīja, ka visu laiku metu ārā pusvītušus ziedus, jo nākamie jau ierindā gaida.
Katram savs!
iesaku runāt un paskaidrot, kāpēc tas ir svarīgi, ja nesaprot un tev tas ir tik nozīmīgi, tad labāk šķirties, jo ar laiku tevi tas grauzīs tikai vairāk un vairāk, iedzenot domās - ka neesi svarīga, vērtīga utt.,
09.09.2024 10:01 |

Reitings 482
Reģ: 14.05.2024
Pamet viņu. That's it.
Izklausīšo varbūt nejauka, bet gribētu redzēt šo vīrieti kā viņš izskatās, ko viņš dara un ko viņš ir sasniedzis. Parasti tādi ir nekādi, bet prasības ir super lielas pret meiteni.
Nav obligāti jāpērk lietas, bet nu tomēr, svarīgi apzināties to, ka ja vajadzētu, viņš spētu finansiāli arī nodrošināt. Skopums nav laba lieta. It īpaši, ja attiecībās ir divi cilvēki un ir jādod viens otram to pašu. Ir arī iespējama, ka viņam īsti Tu neesi tik svarīga, lai mainītos, vai arī vienkārši l**s, kurš nez ko ir sadomājies par sevi.
09.09.2024 10:11 |

Reitings 482
Raudene @ 08.09.2024 19:26

Šis der iesākumam,bet kad jau ir nopietnas attiecības un dzīvojam kopā ilgāk nekā gadu piemēram tad var arī plašāk atvērt savu maciņu vaļā un pasniegt dārgākas dāvanas. Es no dabas esmu ļoti pieticīga, es varu iztikt ar minimumu gandrīz, bet tas nenozīmē ka es negribētu vairāk. Dāvana par 100 eur nekas traks nav tas ir standarts ilgu gadu attiecībās. Bet pušķi par 50 eur gan es nekāroju, es neuzkatu to par vērtību. ? Ja man nav pasniegtas tas 3 rozes, pat tad par ko var runāt tālāk? Tas ir pats vienkāršākais savai sievietei pasniegt ziedus.

Labi, izlasot šo, mazliet mainīju domas. Ja prasi, lai ir vismaz 100 EUR, tad nu tās jau paliek stulbas prasības.
Kā arī, ja ilgāk esi attiecībās, tad vīrieša maciņu vajag atvērt plašāk? Nu neizklausās ok.
Ja nebūtu šādas prasības un cilvēks vienkārši nedāvina un saka, ka nopērc pati, tad tā ir cita lieta, tad tiešām tas ir skopums, bet, ja ir šādas prasības, bet nu gan jau viņam jau paliek besis. :D
09.09.2024 10:19 |

Reitings 2485
Reģ: 22.02.2023
Es domāju, ka tas ir ne tik daudz par mīlestības valodām, bet tiešām par attieksmi un to, kā viņš vērtē šo sievieti. Ir tādi skopuļi, kam pat benzīna žēl, lai tevi aizvestu līdz jūrai, bet ir tādi, kas bez jebkāda pompa nopirks biļetes uz Romu.
Tajā pat laikā, tur arī no sievietes daudz atkarīgs. Man nav šīs sievišķās prasmes nemanāmi kaut ko sev palūgt, bet ir paziņu lokā tādas, kam visi kaut ko dāvina, sākot ar svešu vīrieti uz ielas, kurš Saktas tirdziņā nopērk puķes, beidzot ar draugu, kurš tāpat vien atdod savu apvidnieku, sak, lai braukā.
09.09.2024 10:22 |

Reitings 648
Reģ: 04.09.2024
Ja attiecībās ir cieņa un mīlestība, rūpes, tad vienalga kāda ir tava mīlestības valoda, bet gribas 'tāpat iepriecināt otru. Mana mīlestības valoda nav dāvaniņas, piemēram, bet tas nenozīmē, ka tāpēc es tagad iecirtīšos un nekad, nekad neko nepirkšu par prieku savam vīram. Mana vīra mīlestības valoda nav komplimenti, bet tas nenozīmē, ka nekad neko labu par sevi no viņa nedzirdēšu.
Nevajag jau arī pārspīlēt, grāmatas salasījušās te visas.😁
Šis ir par attieksmi.
"bet viņš atsakās man kaut ko nopirkt, uzdāvināt."
Vārds "atsakās" te pasaka daudz un tam nav nekāda sakar ar nekādu mīlestības valodu.
09.09.2024 10:48 |

Reitings 648
Reģ: 04.09.2024
"Es kategoriski nepirkšu tev saldējumu, negaidi to no manis, nebūs, jo dāvanas nav mana mīlestības valoda." Tad tu justu cita veida mīlestību vairāk - kopīgas aktivitātes, vai daudz vārdiskus apliecinājumus, vai daudz pieskārienus.
Ja nav mīlestības, tad nav arī nekādu apliecinājumu.
09.09.2024 10:51 |

Reitings 354

Izklausīšo varbūt nejauka, bet gribētu redzēt šo vīrieti kā viņš izskatās, ko viņš dara un ko viņš ir sasniedzis. Parasti tādi ir nekādi, bet prasības ir super lielas pret meiteni.

Šķiet ka tur pat prasību nava no vīrieša puses. Visas prasības ir vien sievietei.
09.09.2024 11:05 |

Reitings 482
Bebermans @ 09.09.2024 11:05

Šķiet ka tur pat prasību nava no vīrieša puses. Visas prasības ir vien sievietei.

Tādēļ pēc tam uzrakstīju komentāru, ka mazliet mainīju savas domas, jo neizlasīju citus komentārus.
Vienkārši zinu tādus, kas visu ņem, bet pretī neko, tādēļ izlasot tekstu, iedomājos, ka tāds arī ir tas vīrietis, pirms sāku lasīt komentārus. Tad, protams, mainīju viedokli.
09.09.2024 11:15 |

Reitings 3164
Reģ: 05.09.2023
Kā arī, ja ilgāk esi attiecībās, tad vīrieša maciņu vajag atvērt plašāk? Nu neizklausās ok.

Ja tā sieviete vīrieša acīs būs kā vērta viņš pats to maku atvērs. Te ir runa par attieksmi. Ir tāds sieviešu tips kurām viss vīrietim ir jāizdīc. Un nav svarīgi kas tas par vīrieti, viņas vienkārši neprot nodot vīrietim to savu vērtību vai arī vīrietim viņa nešķiet pietiekoša.
09.09.2024 11:21 |

Reitings 1107
Reģ: 31.01.2023
SarmaD @ 09.09.2024 11:21

Ja tā sieviete vīrieša acīs būs kā vērta viņš pats to maku atvērs. Te ir runa par attieksmi. Ir tāds sieviešu tips kurām viss vīrietim ir jāizdīc. Un nav svarīgi kas tas par vīrieti, viņas vienkārši neprot nodot vīrietim to savu vērtību vai arī vīrietim viņa nešķiet pietiekoša.
Jā, šis ir vistuvāk tai problēmas saknei.
Bet kas nosaka to sievietes vērtību, kā tas izpaužas?
Protams, IG skaistulēm un pieprasītām dāmām lutinātāju netrūkst, bet kā ir ar parastām sievietēm? Kas viņas padara vērtīgas vīrieša acīs?
09.09.2024 11:32 |

Reitings 3164
Reģ: 05.09.2023
Pilgrim @ 09.09.2024 11:32
Jā, šis ir vistuvāk tai problēmas saknei.
Bet kas nosaka to sievietes vērtību, kā tas izpaužas?
Protams, IG skaistulēm un pieprasītām dāmām lutinātāju netrūkst, bet kā ir ar parastām sievietēm? Kas viņas padara vērtīgas vīrieša acīs?

Atkarīgs kas katram vīrietim ir šī te vērtība. Vienam skaista, kopta, mīļa un jauka, kādam svarīgi lai labi māk turēt saimnieces godu virtuvē, vel kādam svarīgi lai vienmēr viss tīrs, kāds cits piedos ka nemāk kotletes, bet prot iesaistīties finanšu lietās un nep!š prātu. Tas ir attiecīgs lietu kombo un katram tas ir savs.
09.09.2024 11:34 |

Reitings 354

Maciņu atver tad ja sieviete netiek galā ar savām finansēm un ir nepieciešams atbalsts.
Šeit sievietei visa gana un pati var mierīgi visu nepieciešamo iegādāt.
Patiesībā ja sieviete ir vērtīga, tad nekāds maciņš vīrietim nav jāver. Jāver maciņš tad ja sievieti darba devējs nevērtē. Vai arī īslaicīgu pārejošu grūtību gadījumā.
Ar investīcijām ir tā - cilvēks investē - paskatās vai bija jēga, ienakums, peļņa, uzlabota situācija, vērtība... Ja nekā tāda nav, tad vairs neinvestē, bet gan cenšas uzturēt. Un arī tad ne vienmēr.
Tas pats ir ar investīcijām sievietē. Kaut kur tālumā jārēgojas dividendēm.
Šeit sieviete nesagaida dividendes no vīrieša. Un to ko no vīrieša jau saņem - galīgi nevērtē. Tam ko vīrietis dod nav vērtības sievietes acīs, tāpēc nebūtu jādod arī tas kas šobrīd tiek dots (var būt).
09.09.2024 11:39 |

Reitings 482

Protams, ir vairāki fakotri, kas ietekmē, bet nu es neuzskatu, ka, ja esi jau attiecībās ilgāk, tad uzreiz jādāvina dārgākas dāvanas. 1 gads, tad 200 EUR, 2 gadi, tad 400 EUR?
Pašam vīrietim tas ir jāgrib. Ja viņš gribēs, tad kaut vai katru dienu dāvinās dāvanas. Ir arī runa par sievieti kā pašu, jo ir tiešām tādas, kas prasa visu, bet pati neko nevar dot. Tas pats ar vīrieti.
09.09.2024 11:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!