Bebermans @ 08.09.2024 21:29ja patrieks ratā - tad jau vīrietis būs gudri darījis ka neinvestēja.
Investētīcijas sievietē nekad neatmaksājas.
It īpaši tad stulbi dāvināt, ja sievietei iepriekšējais vīrietis visu dāvināja un ši to vienalga pameta.
Vienkārši šis vīrietis nav stulbs.
Un sieviete tāpat nekur neliksies. Un prieka nodrošināšanai vajadzēs ar vien lielākas dāvanas tāpat kā narkomānam dozas.
izskatas ka tu pati esi atbildējusi uz visiem jautajumiem. Viņš pateica- nedāvina un nedāvinās. Tevi tas neapmierina. Kur problēma? Sķiries un meklē sev tādu kas tev 50x gadā dāvinas dāvanas un dzīvo laimīga 😂Raudene @ 08.09.2024 21:58
Nu tad ar seksu arī nevar ko darboties 3 x nedēļā jo sieviete vīrietim prasīs nodarboties beigās 3x diena bez atpūtas un pauzēm.kas par murgu!?
Raudene @ 08.09.2024 21:58
Nu tad ar seksu arī nevar ko darboties 3 x nedēļā jo sieviete vīrietim prasīs nodarboties beigās 3x diena bez atpūtas un pauzēm.kas par murgu!?
law7 @ 08.09.2024 21:02
Ja jau pati uzskati viņu par sarkano karogu- skopuli, kādēļ uzsāki attiecības ar viņu un kādēļ sāki dzīvot kopā?
Vēl jautājums, ko kāda jau te jautāja, kur palika iepriekšējais vīrietis, kurš dāvināja dāvanas? Kādēļ izšķīries?
Raudene @ 08.09.2024 19:26
Šis der iesākumam,bet kad jau ir nopietnas attiecības un dzīvojam kopā ilgāk nekā gadu piemēram tad var arī plašāk atvērt savu maciņu vaļā un pasniegt dārgākas dāvanas. Es no dabas esmu ļoti pieticīga, es varu iztikt ar minimumu gandrīz, bet tas nenozīmē ka es negribētu vairāk. Dāvana par 100 eur nekas traks nav tas ir standarts ilgu gadu attiecībās. Bet pušķi par 50 eur gan es nekāroju, es neuzkatu to par vērtību. ? Ja man nav pasniegtas tas 3 rozes, pat tad par ko var runāt tālāk? Tas ir pats vienkāršākais savai sievietei pasniegt ziedus.
Bebermans @ 09.09.2024 11:05
Izklausīšo varbūt nejauka, bet gribētu redzēt šo vīrieti kā viņš izskatās, ko viņš dara un ko viņš ir sasniedzis. Parasti tādi ir nekādi, bet prasības ir super lielas pret meiteni.
Šķiet ka tur pat prasību nava no vīrieša puses. Visas prasības ir vien sievietei.
Kā arī, ja ilgāk esi attiecībās, tad vīrieša maciņu vajag atvērt plašāk? Nu neizklausās ok.
Jā, šis ir vistuvāk tai problēmas saknei.SarmaD @ 09.09.2024 11:21
Ja tā sieviete vīrieša acīs būs kā vērta viņš pats to maku atvērs. Te ir runa par attieksmi. Ir tāds sieviešu tips kurām viss vīrietim ir jāizdīc. Un nav svarīgi kas tas par vīrieti, viņas vienkārši neprot nodot vīrietim to savu vērtību vai arī vīrietim viņa nešķiet pietiekoša.
Pilgrim @ 09.09.2024 11:32Jā, šis ir vistuvāk tai problēmas saknei.
Bet kas nosaka to sievietes vērtību, kā tas izpaužas?
Protams, IG skaistulēm un pieprasītām dāmām lutinātāju netrūkst, bet kā ir ar parastām sievietēm? Kas viņas padara vērtīgas vīrieša acīs?
SarmaD @ 09.09.2024 11:21
Ja tā sieviete vīrieša acīs būs kā vērta viņš pats to maku atvērs. Te ir runa par attieksmi. Ir tāds sieviešu tips kurām viss vīrietim ir jāizdīc. Un nav svarīgi kas tas par vīrieti, viņas vienkārši neprot nodot vīrietim to savu vērtību vai arī vīrietim viņa nešķiet pietiekoša.
SarmaD @ 09.09.2024 11:21