Nelutina vīrietis

Reitings 56
Reģ: 16.10.2023
Esmu jaunās attiecībās. Un vīrieti mani vispār nelutina un izskatās ka nemaz netaisās to darīt. Viss ir kārtībā, nav strīdu nekādu, bet viņš atsakās man kaut ko nopirkt, uzdāvināt. Iepriekšējais puisis man pirka ziedus, nesa dāvanas svētkos un ikdienā. Man tas bija ļoti svarīgi. Bet tagad man jasamierinās ar tukšumu. Es teicu, ka vēlos to un to(neko dārgu es neprasīju, kā piemēram, rotaslietas vai dārgus zābakus) prasiju niekus. Uz ko saņēmu atbildi, ka viņs man nepirks, ka lai es eju pati sev pirkt par savu naudu. No viņa varot negaidīt. Dēļ viņa es esmu daudz ko darījusi. Piekāpusies, tam kā viņš grib. Ar naudu viņam problēmas tiešām nav. Nav parādnieks un alimentu nemaksātājs. Kapēc man tāda attieksme pretī? Es viņam nepatiku vairs? Neesmu tā vērta lai saņemtu kaut ko? Nekādus darbus manā labā nedara. Vai viņš ir tikai skopulis vai arī es neesmu viņa acīs tā vērta lai man kautko dotu? Kur ir problēma. Vai šādi vīrieši nevienai sievietei nav gatavi neko pirkt un dot. Vai arī... Man tikai jo es neprasu neko ???! Es nevēlos samieirnaties ar šādu attieksmi. Paldies uzklausīsu ieteikumus un padomus. Kā jūs meitenes rīkotos manā vietā ja jūsu vīrieši jums neko nepirktu un ne dāvinātu???
08.09.2024 18:17 |

Reitings 56
EmilijaArm @ 08.09.2024 20:02
Tev obligāti jāizlasa grāmata "5 mīlestības valodas". Iepriekšējam puisim acīmredzot tā sakrita ar Tavējo, bet šim visticamāk ir cita mīlestības valoda. Ja nu kopīgs laiks? (Vai darbi Ok, Tu saki, ka neko tavā labā nedara) ?
Tas ir tik tipiski, ka sieviete gaida ziedus un dāvanas, jo viņas mīlestības valoda ir ziedi un dāvanas, bet vecis ziemas spelgonī katru rītu nepaguris iet iesildīt mīļotās auto, bet viņa nepamana to, taču pamana, ka nedāvina ziedus. Ir labi zināt, kādā valodā tavs puisis pauž jūtas. Visticamāk, arī Tu pati esi cilvēks, kam ļoti patīk dāvināt dāvanas citiem - tā ir Tava mīlestības valoda ;)

Man patīk rūpēt dāvanas savām virietim, varu staigāt stundu pa veikalu un tērēt savu laiku lai izvēlētos labākās dāvanas.
08.09.2024 20:30 |

Reitings 56
Merilda @ 08.09.2024 20:18
Cik ilgi jau tiekaties?

Mēs nesen sākām dzīvot kopā.
08.09.2024 20:31 |

Reitings 56
Meredita @ 08.09.2024 20:20
Kāda jēga ir pirkt nevajadzīgu nieku tikai pirkšanas pēc? Man liekas, tie kaut kādi mazvērtības kompleksi, ja pieprasa tāda veida mīlestības apliecinājumus.

Tad arī svētkos nekas nav jādāvina. Nebūs kompleksu vispār 😅
08.09.2024 20:32 |

Reitings 56
Kāda jēga ir pirkt nevajadzīgu nieku tikai pirkšanas pēc? Man liekas, tie kaut kādi mazvērtības kompleksi, ja pieprasa tāda veida mīlestības apliecinājumus.

Kurš teica ka nevajadzīgu. Man tas mantas noderētu. Es sev gribu tikai to kas man patīk un noder. Bezjēdzīgas mantas neprasu nemaz.
08.09.2024 20:33 |

Reitings 769
Reģ: 28.01.2023
Raudene @ 08.09.2024 20:30

Man patīk rūpēt dāvanas savām virietim, varu staigāt stundu pa veikalu un tērēt savu laiku lai izvēlētos labākās dāvanas.
es domaju ka viņam tam nav laika, vīrieši nav sievietes, viņi ir praktiķi un neterēs divas stundas lai izvēlētos tev dāvanu.
Ar tādu attieksmi kā izklāsti forumā, es tev arī neko negribētu dāvināt vai pirkt.
Sev viņš pērk dārgas lietas? Un? Tu sev nepērc dārgas lietas? Labu apakšveļu, smaržas, rotas ?
08.09.2024 20:37 |

Reitings 56

Kur es minu, ka pieprasu, es palūdzu,😂nekad es neesmu neko pieprasījusi kā ultimātu lai man pērk. Tāda veida spēlītes ir bērniem ne pieaugušajiem
08.09.2024 20:37 |

Reitings 29
Reģ: 25.06.2024
Tad arī svētkos nekas nav jādāvina.
Īsti neredzu vajadzību pēc tā, vismaz ne pēc mantiskām lietām, kopīgi pavadīts laiks, īpaši ārpus ierastās vides, pilnīgi noteikti ir labāka dāvana kā smaržas un rožu pušķis.
08.09.2024 20:41 |

Reitings 1107
Reģ: 31.01.2023
debestinaa @ 08.09.2024 20:37
es domaju ka viņam tam nav laika, vīrieši nav sievietes, viņi ir praktiķi un neterēs divas stundas lai izvēlētos tev dāvanu.
Ar tādu attieksmi kā izklāsti forumā, es tev arī neko negribētu dāvināt vai pirkt.
Sev viņš pērk dārgas lietas? Un? Tu sev nepērc dārgas lietas? Labu apakšveļu, smaržas, rotas ?
Nu paga. Manuprāt saprotams, ka viņai attieksme ir tāda, jo tiešām jūtas nenovērtēta. Mums izkratīja sirdi, vīrietim gan jau neko nepieprasa.
08.09.2024 20:51 |

Reitings 56
debestinaa @ 08.09.2024 20:37

Sev es varu pirkt dārgas lietas. Un to daru bet reti. Ja vīrietis sev pasniedz dāvanu par 500 €
Bet man negrib tērēties pat par 20 €. Tad tas ir sarkans karogs - skopulis. Tas nav normāli manā uztverē. Un priekš kam tad man vispār vīrieti vajag? Tikai seksam un kopdzīvei? Ja nevar nopirkt adekvātas dāvanas savam makam
Viņs nav nekāds nabags kam jāskaita pēdējās kapeikas. Es negribu vīrieša dēļ izklatie ska paklājs. . Kāpēc man būtu jāpilda vīrieša vēlmes, ka pat viņš nevar izpildīt manējās? Un dārgas dāvanas vīrietis var pasniegt reti, bet pasniegt. Vai arī mazās un lētas dāvaniņas biežāk par svētkiem. Svētki obligāti ir tikai 4 reizes gadā. Dzimšanas diena, vārda dienā, Valentīna diena, un sieviešu diena. Ka arī ziemassvētki. Ko tad man tikai 5 x gadā pienākas kautkas no vīrieša jo datums sarkans kalendārā?
08.09.2024 20:53 |

Reitings 2669
Reģ: 11.10.2022
man jaunakkais bij viens calis,kurs ar neko nedavinaja...teica,ka janevar neko dargaku uzdavinat,tad nedavinas vcispar...es butu bijusi prieciga pat pa sokoladiti vai kadu citu gardumu jebkadu sikumu,jo ta vnk ir attieksmes.Za to alinu vai kokcu sev katru vakaru gan vareja atlauties.
08.09.2024 20:57 |

Reitings 1107
Reģ: 31.01.2023
Raudene @ 08.09.2024 20:53

Sev es varu pirkt dārgas lietas. Un to daru bet reti. Ja vīrietis sev pasniedz dāvanu par 500 €
Bet man negrib tērēties pat par 20 €. Tad tas ir sarkans karogs - skopulis. Tas nav normāli manā uztverē. Un priekš kam tad man vispār vīrieti vajag? Tikai seksam un kopdzīvei? Ja nevar nopirkt adekvātas dāvanas savam makam
Viņs nav nekāds nabags kam jāskaita pēdējās kapeikas. Es negribu vīrieša dēļ izklatie ska paklājs. . Kāpēc man būtu jāpilda vīrieša vēlmes, ka pat viņš nevar izpildīt manējās? Un dārgas dāvanas vīrietis var pasniegt reti, bet pasniegt. Vai arī mazās un lētas dāvaniņas biežāk par svētkiem. Svētki obligāti ir tikai 4 reizes gadā. Dzimšanas diena, vārda dienā, Valentīna diena, un sieviešu diena. Ka arī ziemassvētki. Ko tad man tikai 5 x gadā pienākas kautkas no vīrieša jo datums sarkans kalendārā?
Tas nav normāli. Tātad negrib Tevī ieguldīt, jo neredz Tevi kā nopietnu partneri. Atvaino, bet tā tas izskatās. Un Tu būtu gudra, ja triektu to skopuli ratā, bet mums tak gribās domāt, ka nu nav jau tik slikti un tā…un pieciešam ne to vien.
Man bija viens brūtgāns studiju laikos, kas vienmēr nāca ciemos ar puķi un saldumiem (pats nabadzīgs students būdams) un bija viens programmētājs, kas tik runāja par savu lielo piķi, bet pat lētāko šampi vai končas neatnesa.
Ne jau par autores mantkārību te runa, bet par veča paviršo ATTIEKSMI.
08.09.2024 21:02 |

Moderators
Reitings 5293
Reģ: 13.11.2016

Ja jau pati uzskati viņu par sarkano karogu- skopuli, kādēļ uzsāki attiecības ar viņu un kādēļ sāki dzīvot kopā?
Vēl jautājums, ko kāda jau te jautāja, kur palika iepriekšējais vīrietis, kurš dāvināja dāvanas? Kādēļ izšķīries?
08.09.2024 21:02 |

Reitings 1093
Reģ: 13.12.2023

😂 omg TiKaI 5x gadā dāvanas
Kurš tev lika izklāties? Kāpēc vispār dzīvojat kopā, ja jau tie nieciņi tev tik svarīgi? Un negribi gadījumā izrunāties ar to savu vīrieti, nevis ar scēnām no sērijas “kas es neesmu tā vērta”, bet normāli kā cilvēks paskaidrot, kāpēc tev tas ir tik svarīgi?
Man personīgi tāda nieciņu dāvināšana obligātā piespiedu kārtā šķiet bērnišķīga. Tas ir kā iet ciemos pie bērna ar konfektēm, lai neapvainojas. Iemācies pati sevi apdāvināt. Un bez seksa un radiatora gultā normāliem vīriešiem ir arī cita pievienotā vērtība 😎
08.09.2024 21:08 |

Reitings 354
Reģ: 30.08.2024
juveliere @ 08.09.2024 19:25
Nu vispār tas ir dīvaini! Autore jau sākumā minēja, ka tās ir jaunas attiecības. Parasti vīriešiem attiecību sākumā patīk aplidot savu sievieti ar ziediem, konfektēm utt.

Tas ir nepārliecinātiem vīriešiem kas nevērtē sevi augstu.
08.09.2024 21:20 |

Reitings 354
ja patrieks ratā - tad jau vīrietis būs gudri darījis ka neinvestēja.
Investētīcijas sievietē nekad neatmaksājas.
It īpaši tad stulbi dāvināt, ja sievietei iepriekšējais vīrietis visu dāvināja un ši to vienalga pameta.
Vienkārši šis vīrietis nav stulbs.
Un sieviete tāpat nekur neliksies. Un prieka nodrošināšanai vajadzēs ar vien lielākas dāvanas tāpat kā narkomānam dozas.
08.09.2024 21:29 |

Reitings 3164
Reģ: 05.09.2023
Ko tad man tikai 5 x gadā pienākas kautkas no vīrieša jo datums sarkans kalendārā?

No attiecīgā vīrieša tev nepienākas nekas. Kamēr esi viņam piegulētāja, nevis laulātā, pienākuma vienam pret otru nav.
08.09.2024 21:34 |

Reitings 3164
Reģ: 05.09.2023
Bebermans @ 08.09.2024 21:20

Tas ir nepārliecinātiem vīriešiem kas nevērtē sevi augstu.

Āmen. Mans vīrs nekad nav man kā pāvs apkārt lidinājies ar končām un buķetēm. Toties ir ieinvestējis sevī, manī un mūsos tik daudz, cik vidējais latvietis nekad sievietē neinvestēs, ja jau te bija statistika par to ka sotaks no vīrieša esot sievietes ilūzijas.
08.09.2024 21:38 |

Reitings 56
Un bez seksa un radiatora gultā normāliem vīriešiem ir arī cita pievienotā vērtība

Ja? Konkrēti kāda? Ja pat pasniegt dāvanu nevar ko tad viņi vispār var? Nomazgāt traukus Aiz sevis?
08.09.2024 21:51 |

Reitings 56
Bebermans @ 08.09.2024 21:29
ja patrieks ratā - tad jau vīrietis būs gudri darījis ka neinvestēja.
Investētīcijas sievietē nekad neatmaksājas.
It īpaši tad stulbi dāvināt, ja sievietei iepriekšējais vīrietis visu dāvināja un ši to vienalga pameta.
Vienkārši šis vīrietis nav stulbs.
Un sieviete tāpat nekur neliksies. Un prieka nodrošināšanai vajadzēs ar vien lielākas dāvanas tāpat kā narkomānam dozas.

Tad sanāk no. Vīrieša vispār neko nevar prasīt un lūgt? Tikai to ko viņš pats izdomā 1x gadā? Nu es arī neesmu stulba diemžēl.
08.09.2024 21:56 |

Reitings 354
Tāda sieviete kas var iztikt bez sex, bez vīrieša ja šai nav dāvanu - patiesībā nav īsti sieviete.
Dēļ kam ta vīrietim tāda?
Lai būtu kam dāvināt?
Tak sex ar tādu ir slēptā vardarbība, kur slēpj vardarbību sieviete.
Nevajag dāvināt neko. Tad visas šādas pašas pamuks un paliks daudz maz neko.
08.09.2024 21:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!