EmilijaArm @ 08.09.2024 20:02Tev obligāti jāizlasa grāmata "5 mīlestības valodas". Iepriekšējam puisim acīmredzot tā sakrita ar Tavējo, bet šim visticamāk ir cita mīlestības valoda. Ja nu kopīgs laiks? (Vai darbi Ok, Tu saki, ka neko tavā labā nedara) ?
Tas ir tik tipiski, ka sieviete gaida ziedus un dāvanas, jo viņas mīlestības valoda ir ziedi un dāvanas, bet vecis ziemas spelgonī katru rītu nepaguris iet iesildīt mīļotās auto, bet viņa nepamana to, taču pamana, ka nedāvina ziedus. Ir labi zināt, kādā valodā tavs puisis pauž jūtas. Visticamāk, arī Tu pati esi cilvēks, kam ļoti patīk dāvināt dāvanas citiem - tā ir Tava mīlestības valoda ;)
Merilda @ 08.09.2024 20:18Cik ilgi jau tiekaties?
Meredita @ 08.09.2024 20:20Kāda jēga ir pirkt nevajadzīgu nieku tikai pirkšanas pēc? Man liekas, tie kaut kādi mazvērtības kompleksi, ja pieprasa tāda veida mīlestības apliecinājumus.
Meredita @ 08.09.2024 20:20Kāda jēga ir pirkt nevajadzīgu nieku tikai pirkšanas pēc? Man liekas, tie kaut kādi mazvērtības kompleksi, ja pieprasa tāda veida mīlestības apliecinājumus.
es domaju ka viņam tam nav laika, vīrieši nav sievietes, viņi ir praktiķi un neterēs divas stundas lai izvēlētos tev dāvanu.Raudene @ 08.09.2024 20:30
Man patīk rūpēt dāvanas savām virietim, varu staigāt stundu pa veikalu un tērēt savu laiku lai izvēlētos labākās dāvanas.
Tad arī svētkos nekas nav jādāvina.Īsti neredzu vajadzību pēc tā, vismaz ne pēc mantiskām lietām, kopīgi pavadīts laiks, īpaši ārpus ierastās vides, pilnīgi noteikti ir labāka dāvana kā smaržas un rožu pušķis.
Nu paga. Manuprāt saprotams, ka viņai attieksme ir tāda, jo tiešām jūtas nenovērtēta. Mums izkratīja sirdi, vīrietim gan jau neko nepieprasa.debestinaa @ 08.09.2024 20:37es domaju ka viņam tam nav laika, vīrieši nav sievietes, viņi ir praktiķi un neterēs divas stundas lai izvēlētos tev dāvanu.
Ar tādu attieksmi kā izklāsti forumā, es tev arī neko negribētu dāvināt vai pirkt.
Sev viņš pērk dārgas lietas? Un? Tu sev nepērc dārgas lietas? Labu apakšveļu, smaržas, rotas ?
debestinaa @ 08.09.2024 20:37es domaju ka viņam tam nav laika, vīrieši nav sievietes, viņi ir praktiķi un neterēs divas stundas lai izvēlētos tev dāvanu.
Ar tādu attieksmi kā izklāsti forumā, es tev arī neko negribētu dāvināt vai pirkt.
Sev viņš pērk dārgas lietas? Un? Tu sev nepērc dārgas lietas? Labu apakšveļu, smaržas, rotas ?
Tas nav normāli. Tātad negrib Tevī ieguldīt, jo neredz Tevi kā nopietnu partneri. Atvaino, bet tā tas izskatās. Un Tu būtu gudra, ja triektu to skopuli ratā, bet mums tak gribās domāt, ka nu nav jau tik slikti un tā…un pieciešam ne to vien.Raudene @ 08.09.2024 20:53
Sev es varu pirkt dārgas lietas. Un to daru bet reti. Ja vīrietis sev pasniedz dāvanu par 500 €
Bet man negrib tērēties pat par 20 €. Tad tas ir sarkans karogs - skopulis. Tas nav normāli manā uztverē. Un priekš kam tad man vispār vīrieti vajag? Tikai seksam un kopdzīvei? Ja nevar nopirkt adekvātas dāvanas savam makam
Viņs nav nekāds nabags kam jāskaita pēdējās kapeikas. Es negribu vīrieša dēļ izklatie ska paklājs. . Kāpēc man būtu jāpilda vīrieša vēlmes, ka pat viņš nevar izpildīt manējās? Un dārgas dāvanas vīrietis var pasniegt reti, bet pasniegt. Vai arī mazās un lētas dāvaniņas biežāk par svētkiem. Svētki obligāti ir tikai 4 reizes gadā. Dzimšanas diena, vārda dienā, Valentīna diena, un sieviešu diena. Ka arī ziemassvētki. Ko tad man tikai 5 x gadā pienākas kautkas no vīrieša jo datums sarkans kalendārā?
Raudene @ 08.09.2024 20:53
Sev es varu pirkt dārgas lietas. Un to daru bet reti. Ja vīrietis sev pasniedz dāvanu par 500 €
Bet man negrib tērēties pat par 20 €. Tad tas ir sarkans karogs - skopulis. Tas nav normāli manā uztverē. Un priekš kam tad man vispār vīrieti vajag? Tikai seksam un kopdzīvei? Ja nevar nopirkt adekvātas dāvanas savam makam
Viņs nav nekāds nabags kam jāskaita pēdējās kapeikas. Es negribu vīrieša dēļ izklatie ska paklājs. . Kāpēc man būtu jāpilda vīrieša vēlmes, ka pat viņš nevar izpildīt manējās? Un dārgas dāvanas vīrietis var pasniegt reti, bet pasniegt. Vai arī mazās un lētas dāvaniņas biežāk par svētkiem. Svētki obligāti ir tikai 4 reizes gadā. Dzimšanas diena, vārda dienā, Valentīna diena, un sieviešu diena. Ka arī ziemassvētki. Ko tad man tikai 5 x gadā pienākas kautkas no vīrieša jo datums sarkans kalendārā?
Raudene @ 08.09.2024 20:53
juveliere @ 08.09.2024 19:25Nu vispār tas ir dīvaini! Autore jau sākumā minēja, ka tās ir jaunas attiecības. Parasti vīriešiem attiecību sākumā patīk aplidot savu sievieti ar ziediem, konfektēm utt.
Ko tad man tikai 5 x gadā pienākas kautkas no vīrieša jo datums sarkans kalendārā?
Bebermans @ 08.09.2024 21:20
Tas ir nepārliecinātiem vīriešiem kas nevērtē sevi augstu.
Un bez seksa un radiatora gultā normāliem vīriešiem ir arī cita pievienotā vērtība
Bebermans @ 08.09.2024 21:29ja patrieks ratā - tad jau vīrietis būs gudri darījis ka neinvestēja.
Investētīcijas sievietē nekad neatmaksājas.
It īpaši tad stulbi dāvināt, ja sievietei iepriekšējais vīrietis visu dāvināja un ši to vienalga pameta.
Vienkārši šis vīrietis nav stulbs.
Un sieviete tāpat nekur neliksies. Un prieka nodrošināšanai vajadzēs ar vien lielākas dāvanas tāpat kā narkomānam dozas.