Manuprāt, ir tikai normāli parūpēties par mīļiem, tuviem cilvēkiem. Iepriecināt, neatkarīgi no vecuma, statusa, vienkārši tāpat. Pie mammas ciemos ejot, aiznest puķīti vai viņas mīļākos saldumus. Iepriecināt labu draudzeni, uzdāvinot teātra biļetes utt., utjpr. Bez jebkāda merkantilisma, bet parādot savu attieksmi.Jupiter @ 14.09.2024 11:59Es neparakstos uz visiem šitiem "vīrietis dod x sieviete y" tekstiem. Divi cilvēki grib pavadīt dzīvi kopā un ja Tu to redzi kā transakciju tad tur arī visas problēmas rodas. Es neesmu bērns par ko jārūpējas.
Raudene @ 14.09.2024 09:50
Materiāli zaudējumi finansiāli nodrošinātām vīrietim no dāvanām pāris desmitu € vērtībā? Neiet runa par vairākiem simtiem vai tukstošiem €. Tur materiāli zaudëjumi, nekādīgi nevar būt. Tas ir tieši ieguldijums attiecībās ar sievieti, lai viņa būtu vēl priecīgaka, vēl laimīgaka un priecātos par savu vīrieti. Kādam skolas studentam varētu būt zaudējumi no dažām dāvanām savai meitenei, bet te iet runa par patstāvīgu nodrošinātu vīrieti. Un jebkurā gadījumā, ja viņš to naudu ne ieguldīs sievietes laimē, tad to naudu iztērēs kādās citās nodarbēs, ēdienā vai jebkur citur, tāpat tā nauda aiziet kautkur prom.?
Interesanti, es nekur nemanīju kaut ko pieminētu par to kā autore rūpējas par savu mīļoto cilvēku un pērk VIŅAM nieciņus...Pilgrim @ 14.09.2024 14:11Manuprāt, ir tikai normāli parūpēties par mīļiem, tuviem cilvēkiem. Iepriecināt, neatkarīgi no vecuma, statusa, vienkārši tāpat. Pie mammas ciemos ejot, aiznest puķīti vai viņas mīļākos saldumus. Iepriecināt labu draudzeni, uzdāvinot teātra biļetes utt., utjpr. Bez jebkāda merkantilisma, bet parādot savu attieksmi.
Jupiter @ 15.09.2024 10:03Interesanti, es nekur nemanīju kaut ko pieminētu par to kā autore rūpējas par savu mīļoto cilvēku un pērk VIŅAM nieciņus...
SarmaD @ 15.09.2024 10:34
Pag, vai tad tu neteici ka attiecības nav transakcija?
Bebermans @ 14.09.2024 19:00
10 eur zaudējumi ir nelieli zaudējumi, kurus protams vīrietis īsti nepamanīs.
Ja sievietei vajadzētu to mantu - sieviete to nopirktu un gūtu pati prieku no nopirktās mantas lietošanas.
Ja to mantu nepērk, bet prasa no vīrieša, tad to mantu patiesībā nevajag.
Vai arī uzksata ka vīrietis šai ir parādā par kaut ko.
Un ja vīrietis ir parādā, tad vīrietis ir slikts. Un jāšķiras. Vai arī steidzami jānomaksā parāds.
Doma ka sievietei patīk nodarīt zaudējumus neatbilst situācijai, bet ir vērts to apdomāt.
Es nevaru zināt kas cilvēkiem aiz ādas konkrētā gadījumā, tāpēc nestāstiet ka tieši jums ir citādi.