ja tev gribas, lai izskatās skaisti, izturīgi un ilgtermiņā, labāk apdomā variantu par venīriem. Tas kompozīts var tevi pievilt pašā svarīgākajā brīdī kad var nodrupt daļa zoba, piemeram, pirms kādiem svētkiem vai pasākumiem, un tā uzreiz tajā pašā dienā pie zobārsta diez vai tiksi. + plaisas kuras iekrāsojas neizskatās smuki vispār, tad jāiet uz pulēšanu speciāli un atkal vien tik jāmaksā par to.Chikitita @ 04.09.2024 19:21Kā ar dabisko skatu? Ilgi staigājāt? Speciālisti, kas veic šo manipulāciju arī nosaka, ka vismaz 1x gadā jāapmeklē zibu higiēnists un 1x gadā jāiet uz zobu pulēšanu + šie krāsainie ēdieni un dzērieni jālimitē
sauliiite.paula @ 05.09.2024 13:04Man te tikko galvā ienāca jautājums..esmu redzējusi vairākiem cilvēkiem kuriem ir dabīgi tumsnējs zobs, zils tāds nedzīvs, nez ar to kompozīta materiālu arī var izlabot defektu par efektu?
Starp kompozīta plombēm un venīriem ir kā minimums 500e starpība. Domāju, ka tā varētu būt pietiekami liela problēma.Kate9 @ 04.09.2024 13:44Kas tad nu? Kur problēma ielikt venīrus vai porcelāna keramiku?
sauliiite.paula @ 05.09.2024 13:04Man te tikko galvā ienāca jautājums..esmu redzējusi vairākiem cilvēkiem kuriem ir dabīgi tumsnējs zobs, zils tāds nedzīvs, nez ar to kompozīta materiālu arī var izlabot defektu par efektu?