vienkārši uzķērusies uz toksisko narcisu.
Attiecībās taču jābūt viegli, nevis katru minūti jāuztraucas, vai pateicu pareizi, vai izdarīju pareizi, lai tikai atkal nav kašķis
Aniia @ 26.08.2024 20:21Jaunas attiecības, bet kaut kas nav. Vai viņš ne tāds, vai es neriktīga, vai vienkārši nesaskan?
Kad es kaut ko jautāju, normāli (manuprāt) uzturu sarunu, viņam šķiet, ka es viņu mācu, zāģēju, izprašņāju un lienu ar savu viedokli. Es iznesot smadzenes, jo "kā to var nesaprast?". Man patīk izrunāt lietas, bet es jau redzu "Tikai ne atkal!" viņa sejā.
Kad apnīk lēkāt apkārt, nolemju, ka vairs neko neteikšu, ieraujos sevī, tad es esot vienmēr dusmīga un kam viņam tādu sapūtušos sievieti?
Kad mēģinu neko neņemt galvā, tad man šķiet, ka tik izdabāju viņam, despotam un esmu tukša vieta.
Beigās es jau vairs nesaprotu, varbūt tiešām esmu stulba, sekla sieviete, vai man kāda neiroze vai vienkārši uzķērusies uz toksisko narcisu.
Attiecībās taču jābūt viegli, nevis katru minūti jāuztraucas, vai pateicu pareizi, vai izdarīju pareizi, lai tikai atkal nav kašķis ? Bet varbūt tiešām esmu egoiste un neprotu pieslīpēties?
debestinaa @ 27.08.2024 18:40Protams varētu teikt , ka jāšķiras, bet nav zināma otras puses skatījums.
Kas ir tas -“man patīk izrunāt lietas.” Kādas? Par to kā gājis pa dienu un kā garšoja pusdienu zupa, vai kad jūs precēsieties un kad būs bērni un ko nozīmē x un y lietas, ko viņš ir teicis?
Es zinu sievietes, kas arī uzskata, ka nekad nezāģē smadzenes, bet sarunas laikā visu laiku , lai ko vīrietis nepateiktu, viņam tas jāprecizē līdz sīkumam un nedod dievs tas skar viņu attiecības, vispār neliekas mierā ntās stundas.
Sīkāk varētu info
Jā, šis. Man jāprecizē viss un vienmēr. Es nelikšos mierā, kamēr nepateikšu visu, ko domāju. Pat ja zinu, ja tas novedīs līdz strīdam. Jo īpaši tad. Es varu 3 dienas urķēties par kādu līdz galam neizrunātu sīkumu.debestinaa @ 27.08.2024 18:40Protams varētu teikt , ka jāšķiras, bet nav zināma otras puses skatījums.
Kas ir tas -“man patīk izrunāt lietas.” Kādas? Par to kā gājis pa dienu un kā garšoja pusdienu zupa, vai kad jūs precēsieties un kad būs bērni un ko nozīmē x un y lietas, ko viņš ir teicis?
Es zinu sievietes, kas arī uzskata, ka nekad nezāģē smadzenes, bet sarunas laikā visu laiku , lai ko vīrietis nepateiktu, viņam tas jāprecizē līdz sīkumam un nedod dievs tas skar viņu attiecības, vispār neliekas mierā ntās stundas.
Sīkāk varētu info
Aniia @ 27.08.2024 21:22Jā, šis. Man jāprecizē viss un vienmēr. Es nelikšos mierā, kamēr nepateikšu visu, ko domāju. Pat ja zinu, ja tas novedīs līdz strīdam. Jo īpaši tad. Es varu 3 dienas urķēties par kādu līdz galam neizrunātu sīkumu.
Tāpēc jau es šaubos, ka zinu, kāda esmu. Vienkārši mans ex bija cits tipāžs, viņš neko neteica, tik pasmējās. Bet šim cits raksturs un viss iet, kā iet...
Es taču nesaku, ka nav to putnu! Un, jo vairāk par narcisiem lasu, jo vairāk sevī redzu šīs iezīmes.Diabolus @ 27.08.2024 21:35
Tik dramatisks pieteikums - toksisks, narciss, despots, kas vēl nē. Bet pašai, skaidri lasāms, putni galvā. Tas ir kaut kāds aktuāls trends pilnīgi visur saskatīt kaut kādas psihopātijas pazīmes?
Aniia @ 27.08.2024 21:51Es taču nesaku, ka nav to putnu! Un, jo vairāk par narcisiem lasu, jo vairāk sevī redzu šīs iezīmes.
nu tad nebrīnies, ka ir tādi izteicieni. Attiecību sākumā vīrietis noteikti arī iesmēja vai ignorēja to pateikto, bet kad non stop 3 dienu garumā visu attiecību laiku notiek urķēšanās vienā sūdā, tad es saprotu tavu vīrieti un pēc darba, kad atnāc mājās, tev gribas normāli parunàties, atpūsties, bet priekšā atkal tu un gribi urķēties sūdā kas sācies jau 3 dienas atpakaļ. Tas ir traki.Aniia @ 27.08.2024 21:22Jā, šis. Man jāprecizē viss un vienmēr. Es nelikšos mierā, kamēr nepateikšu visu, ko domāju. Pat ja zinu, ja tas novedīs līdz strīdam. Jo īpaši tad. Es varu 3 dienas urķēties par kādu līdz galam neizrunātu sīkumu.
Tāpēc jau es šaubos, ka zinu, kāda esmu. Vienkārši mans ex bija cits tipāžs, viņš neko neteica, tik pasmējās. Bet šim cits raksturs un viss iet, kā iet...