Īsumā- kā iemācīties mīlēties?

Reitings 16
Reģ: 27.01.2017
Sveiki.
Man ir 33 gadi, bet visu manu mūžu man ir bijusi problēma, kuru es neuzskatīju par problēmu, bet vienkārši sadzīvoju/samierinājos ar to, bet šobrīd tas sāk traucēt dzīvot.
Lieta tāda, ka man nekad manā mūžā nav dzinuļa, nekad nav gribēšana, nekad nesasniedzu orgasmu, neesmu nekad skatījusies uz cilvēku un domājusi "es viņu gribu" . Nesaprotu, kas man kaiš, kur vērsties. Vēlos gūt baudu no sexa, vēlos gribēt savu vīru. Vīram esmu teikusi, ka man NAV svarīgs orgasms, bet tas bijis agrāk,kad sex ar iepriekšējiem partneriem man bija 2 vai 3 reizes mēnesī ( nopietnajā fāzē) , tāpēc es tā uzskatīju . Bet ar vīru tas ir gandrīz katru dienu, tāpēc es sāku aizdomāties par to, kā man gūt baudu. Esam kopā 5 gadus. Viņš ir mēģinājis mani apmierināt, bet vienmēr bez rezultātiem, teica, ka vienkārši atmetis ar roku, jo nezin kas man vajadzīgs. Partneri ir bijuši pietiekami, lai atmestu variantu, ka vīrieši nemākulīgi.
Jūtos kā brāķis
21.08.2024 06:56 |

Reitings 236
Reģ: 11.02.2024
Tas nav jāmācās. Visam jānotiek dabiski. Esi tu pati, nebaidies un viss būs labi.
23.08.2024 19:46 |

Reitings 2669
Reģ: 11.10.2022
man piemeram ari visu muzu ir bijis,ka sex neinterese,nepatik,jauniba to dariju vnk,jo vajadzeja,jo savadak nebutu attiecibas,lauliba,berns.
Tagad jau 7 gadus esmu viena,nekadu viriesu,nekada sexa un esmu tik laimiga.Vnk ne visiem vajag to sexu,es sevi uzskatu par asexualu cilveku.
23.08.2024 23:47 |

Reitings 1855
Reģ: 11.04.2023
Kas ir aseksuāls cilvēks par to ir karstas diskusijas. Vispopulārākā definīcija, ka tā ir viena no seksuāla orientācijam nevis nepatika pret seksu vai O trūkums seksā.
24.08.2024 07:29 |

Reitings 235
Reģ: 27.10.2022
Iespejams ir seksuālā enerģija apspiesta, transformēta, deformēta
dažādu iemeslu pēc, arī jaunības sekas, pēc tā acidenta
sekss nav dzīvē galvenais, bet rezultātā vīrs ieviesīs kādu mīļāko un ģimene pajuks
tapēc gluži bez seksa arī nevar...
24.08.2024 22:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits