Buža @ 10.08.2024 22:15No vienas karsēšanas mati nepaliek "pāržāvēti".
Ko salonā darīji ar matiem? Varbūt balināji, krāsoji?
Inhabitant29 @ 11.08.2024 07:23
Neko vairāk par mazgāšanu un veidošanu (taisnošanu) nedarīju. Iepriekš (pirms ilgāka laika) mati ir bijuši ķīmiski apstrādāti, tāpēc arī neiesaka žāvēt tādus uz maksimālo temperatūru.
Vienu vārdu sakot, citreiz arī gāju tikai veidot, bet viss bija OK, šoreiz cits meistars un rezultātā sausāki mati.
Knita @ 11.08.2024 07:50
Bērnībā nekrāsoju matus, gāju tikai griezt un pamanīju, ka pēc tā mega karstā fēna mati paliek sliktāki un sliktāki. Pēc tam pat teicu, lai nežāvē man matus ar fēnu.
Tu mēģināji olaplex 3 un citus tāda veida atjaunojošos līdzekļus?Inhabitant29 @ 10.08.2024 21:35Nesen mans gājiens uz salonu beidzās ar vilšanos - matu taisnošanas laikā tie tika pāržāvēti, proti, mati palika jūtami sausāki, jo, ļoti iespējams, meistare izmantoja maksimālo fēna gaisa temperatūru.. Citkārt lietoju tikai saudzīgu (vidējo) fēna temperatūru. Mēģināju atjaunot matus ar masku, Drogās pieajamām LA'DOR Perfect Hair Fill-up ampulām, bet bez īpašiem rezultātiem.
Varbūt ir kas tāds, ko Jūs varētu ieteikt darīt šajā situācijā?
Inhabitant29 @ 11.08.2024 08:15
Vai prasīji, vai frizierei bija ieslēgta karstākā gaisa plūsma? Standarta fēnos, arī vairumā profesionālo (lietoju mājās), ir 3 temperatūras - vēsā, vidējā, karstā.. Fēnoju tikai ar vidējo, iepriekšējie meistari arī, jo mati bija ok pēc viņu darba.. Pēdējā tiešām šķiet, ka bija kaut kāds mega karstais gaiss.
Jupiter @ 11.08.2024 18:24Tu mēģināji olaplex 3 un citus tāda veida atjaunojošos līdzekļus?
Nu olaplex 3 - tās arī ir. Saucās "perfector". Līdzeklis, ko ieliek matos pirms mazgāt un patur kādu laiku. Es neieteiktu, ja nedarbotos, jo ellīgi dārgs. Ir arī citu firmu versijas bond building līdzekļi. Man palīdz - mani mati ir dabiski lokaini un ļoti sausi kļūst vasarā sevišķi augšējā daļa.Inhabitant29 @ 12.08.2024 08:59
Ko tieši no Olaplex 3 iesaki? Vai no tā ir kādi rezultāti?