Sveikas meitenes,
30 gadiem tuvojoties pamanīju, ka āda paliek sausāka ap acīm, un smaidot, savelkās sīkās grumbimņās, kas mani ļoti pārsteidza, jo domāju ka man būs mūžīgs baby face. Skaidrs tagad, ka ir jāmitrina, piem. ar hiliaronskābi saturošiem kopšanas līdzekļiem (a ar ko vēl?).
Iesakiet lūdzu mitrinošus krēmus, serumus, fluīdus, kurus var nopirkt Douglasa tipa veikalos. Madara diemžēl neder man- veidojās alerģiskā reakcija, acis asaro.
Patika testeris Shisheido sarkanais mitrinošs dienas krēms, bet pa dārgu. Par BIOTHERM darbiniece Douglasā minēja, ka tādos dargākos zīmolos ir alkohols sastāvā, kas ļauj ātrāk sasniegt vēlāmo rezultātu, bet ilgtermiņā sausina ādu. Tāpēc, sākumā domāju ka jāpērk visdargākais, bet redz arī nav risinājums. Douglasa pašu zīmola produkti arī patīk, bet šie atkal pa vāju. Kaut ko vidēju - cenas un iedarbības ziņā?
Tātad mērķis - intensīva mitrināšana pirmām novecošanas pazīmēm - neagresīva kā dziļām vecuma grumbām un kas neizraisītu alerģisku reakciju.
Vai arī vienkārši iesakiet, kurus mitrinošos krēmus, fluīdus, serumus jūs lietojiet 25-35 gados, pie kā nonācat, izmēģinot vairākus?
Arī no uztura bagātinātāju aspekta - vai dzerat kādus antioksidantus, kolagēnus?