Zandinaja @ 15.08.2024 16:18paskatijos Simonas storijus. Kapèc publiski janodirš Nadīna? Man arī ne visai viņa, bet izsmiet ar tādiem vārdiem ? izklausās pēc 16gadīgām krutajām skolas čiksēm, kas nodirš skolā otru ar lētiem izteicieniem.
simonabahmanChikitita @ 16.08.2024 07:30Kā atrast to Simonu IG?
Cilvēks nav pie pilna saprāta ar to maģiju, atliek tikai brīnīties cik daudziem nav pilns saprāts.
Chikitita @ 16.08.2024 07:23Nu nezinu vai pupus var ielikt jebkurš, krūšu implanti maksā aptuveni 5000eur, vai daudziem šāda nauda? Arī kredītu izsniedz vērtējot ienākumus, jābūt legāliem, vismaz vidējiem ienākumiem, vismaz 6 mēnešus, kā arī vērtē vai šajā periodā nac citu kredītu, vai viss tiek maksāts savlaicīgi. 5000eur nav mazā summa.
brunettte @ 16.08.2024 09:14
Var nelikt arī par 5000, bet ielikt pa 3500 un tā jau nav nepaceļama summa. Ja Tev ir kaut viena darba vieta oficiāla, kredītu nav problēmu dabūt.
sauliiite.paula @ 15.08.2024 21:29
Simona ir tāda jau no skolas laikiem. Cilvēks savos 24 gados vēl nav izaudzis. Tādi kompleksi..
Viņa no sevis taisa, kas viņa patiesībā nav.
Laifixezo @ 16.08.2024 11:04Cik noprotu krūtis un venīrus viņai apmaksāja viņas bijušais.Starp citu viņš pēc skata ļoti līdzīgs Eduardam? Arī bez matiem, apaļîgs
Tad jau varbūt tomēr ar Eduardu kaut kas būs pēc šova. Kaut šaubos jo viņas ex bija ļoti turīgs,viņi katru dienu palika viesnīcās kaut dzīvoja tepat Rīgā,gāja uz spa,restorāni 3 reizes dienā ārpus mājas, kokteiļu bāro utt.Saubos ka eduards ar savu apsarga algu pavilktu tādu dzīves līmeni :Dsauliiite.paula @ 16.08.2024 13:00
Simonai arī tēvs ir apaļš un ar pliku galvu. Saka jau, ka sievietes izvēlās lielākoties dzīvesbiedrus pēc tēva. ? Un jā Eduards izskatās ļoti līdzīgs viņas ex
sauliiite.paula @ 16.08.2024 13:00
Simonai arī tēvs ir apaļš un ar pliku galvu. Saka jau, ka sievietes izvēlās lielākoties dzīvesbiedrus pēc tēva. ? Un jā Eduards izskatās ļoti līdzīgs viņas ex
kichinja @ 15.08.2024 19:04Tās, kuras vaicā kur var redzēt to visu jautrāko- Go3, pie Karsti Krēta, un tiešraidēm. Tur gan ir jāseko līdzi, es parasti skatos vakara ballīti un to, kas notiek pēc tam, līdz visi aiziet gulēt. ?
Bet iemetīšu savu kapeiku, man ļoti patīk šis šovs, jo personības atlasītas dažādas. Salikti pilnīgi dažādi cilvēki kopā. Kā arī, drāma notiek visu laiku! Toties to sērijās tik labi neredz, kā tiešraidēs. Principā tās sērijas ko rāda pa TV, var neskatīties!?
Ļooooti kaitina Nadīna! Neizsakāmi! Meitenei tik ļoti nepieciešams būt uzmanības centrā, ka gatava bučoties ar visiem un arī dejas dejot visiem! (Vakara ballītē bija uzdevums, puiši izvēlas dziesmu un dejo sev izvēlētai dāmai, un otrādāk. Kur protams Nadīna arī piegāja pie KATRA un seksuāli gorijās) par katru no dalībniekiem man ir viedoklis bet visvairāk žēl Aleksandras. Ļoti mierīga, nosvērta sieviete bet pēc tā, ko esmu redzējusi, Raivo pret viņu kā pret mēslu izturas. (Runā par visām citām, cik ļoti varētu paņemt priekšā, pabučoties, gribot threesome utt, kamēr Aleksandra sēž blakus) Patīk Laura, lielā Laura. Labi, 3 stundas krāsoties pirms katras vakara ballītes man nav saprotami bet tomēr. ? principā es varētu rakstīt un rakstīt bet pagaidām būs labi. Ā, pēc vakardienas nakts sarunas starp Edvardu un mazo Lauru, izskatās ka mazā Laura copēs Aleksandrai Raivo. Tā ka ar nepacietību gaidu šonakts ballīti!?
amoreamore @ 16.08.2024 12:06Tā Simona gadījumā nefilmējās pie Niklāvs, tajos video kur meklēja otru pusīti?
Vēl tad nošokējos, ka viņai ir fckn 24 gadi. Tieši kā var izskatīties tik “palietota” 24 gados?
Lielāpavasarazieds @ 16.08.2024 14:14
Jaa vai ne? vina izskatas uz 35gadigas palietotas maatiites.
Esmu isteniba sokaa, jo vina sava ig izskatas pec baigas lux damites, bet dzive izskatas pec pilnigi cita cilveka. Kaa sis meitenes iet uz randiniem? Bildee viens, bet dzive pavisam kas cits?