Lishe @ 20.07.2026 15:17Kaut kas bija ielicis video kur viņi ir Vācijā un ilona iet pa priekšu viena, aizmugure iet Antonio ar kaut kādu meiteni blondu, man šķiet ar kādu no aizkadra meitenēm sācis ņemties un tāpēc viss ir tā noticis 🤭🤭🤭
Lizavay @ 20.07.2026 14:27Threads karstikreta3 kontā ielikts, ka pats saplēsis. Loretas pēdejā video arī var redzēt, ka viņam rokās ir id karte
Lishe @ 20.07.2026 15:18
Ā nē ar Ramonu divatā iet 🤭
Cik sapratu no Ilonas, Antonio salaida ar Ramonu pēc šova? Vēl Antonio kaut ko ieminējās par cieņu pret viņu no Ilonas puses. Pagale viena nedeg, abi divi viņi šķiet pārāk toksiski, lai normāli cilvēki ar viņiem veidotu romantiskas attiecībās
Man Mareks šobrīd apstiprina to, ko iepriekš rakstīju - gaismas ieslēgtas, bet neviens nav mājās, tā kā tāda amēba uzvedāsMTY @ 20.07.2026 16:41
Kad Ilona aizgājusi gulēt pa logu pamanījusi ka Antonio mēģina noskūpstīt Ramonu. Antonio Ramonai esot pateicis ka viņam viss pa tālu, viss bijis šova dēļ. Ilona protams satrakojusies, jo negribējusi lidot ar Antonio vienā lidmašīna, līdz ar to saplēsa pasi, bet Antonio bija ID. Latvijā būs!
Tagad protams Ramona ar Mareku apķērušies un Mareks par šo situāciju neko Viss fine! Čalim nekādas pašcieņas vai kas.
Man Mareks šobrīd apstiprina to, ko iepriekš rakstīju - gaismas ieslēgtas, bet neviens nav mājās, tā kā tāda amēba uzvedās
Esgribuest @ 20.07.2026 16:29Cik sapratu no Ilonas, Antonio salaida ar Ramonu pēc šova? Vēl Antonio kaut ko ieminējās par cieņu pret viņu no Ilonas puses. Pagale viena nedeg, abi divi viņi šķiet pārāk toksiski, lai normāli cilvēki ar viņiem veidotu romantiskas attiecībās
jersey shore dzēra vēl vairāk kā Krētā.Astarte @ 17.07.2026 08:48
Latvieši ir ļoti ieturēti un nav drāmu cilvēki esot skaidrā prātā. Bez alkohola tur būtu vēl garlaicīgāk.
To varēja pataisīt interesantātu, lai mazāk ir jādzer un kaut ko vairāk dara. Piemēram, kanikuli v meksike, tur interesants bija orākuls, kur viens otram uzdeva anonīmus jautājumus.
man ar šķiet, ka tie uzvarēja 😀 negribas sekot visiem Krētas dalībniekiem, bet laikam japieseko, jo Ilonas live palaidu gaaraaam 😀 nebrīnos par viņiem, tas bija tikai laika jautājums. Mazās fanītes ko tagad teiks? 🥹MegijaN2 @ 20.07.2026 17:06Es domāju, ka uzvarējā Evelīna ar Reini kā pāris. Ka dalībnieki nobalsoja par viņiem, kas būtu arī loģiskākais.
Zandinaja @ 20.07.2026 20:03man ar šķiet, ka tie uzvarēja 😀 negribas sekot visiem Krētas dalībniekiem, bet laikam japieseko, jo Ilonas live palaidu gaaraaam 😀 nebrīnos par viņiem, tas bija tikai laika jautājums. Mazās fanītes ko tagad teiks? 🥹
Drama karaLiene @ 20.07.2026 19:11https://www.threads.com/@karstikreta3/post/DbBOnCLDODr?xmt=AQG0Xc6g9IouKcBoOD7fgtf43dPJ_FRSugtlmQPxVj1bjOpxni679dkmF3fk05opO8lp5If1&slof=1
reku Ilona stāsta.