Krētas kaislības

Reitings 180
Reģ: 12.07.2024
Nu,nu? Skataties? Dažbrīd liekas no commmeeeennnntttt, varbūt pēc plkst. 00 sākt rādīt pa TV?:D🍿🙈
05.08.2024 21:47 |

Reitings 13689
Reģ: 06.07.2022
Vakar pirmo reizi paskatījos. Drausmīgs pasākums - garlaicība, trulums, neinteresanti. Pārsteidz arī dalībnieku vecums - vairums pieaugušu cilvēku, bet bazars un darīšanas kā 18-gadīgiem tirliņiem. Ko šādi cilvēki ikdienā dara, kur strādā, kā naudu pelna, ko ēd un kur dzīvo? Man visi viņi izskatās kā no Marsa. Apbrīnojami, ka ļaudis tādā vecumā var pavilkties uz tādiem trash šoviņiem...
15.08.2024 12:53 |

Reitings 162
Reģ: 05.03.2024
EmilijaArm @ 15.08.2024 12:53
Vakar pirmo reizi paskatījos. Drausmīgs pasākums - garlaicība, trulums, neinteresanti. Pārsteidz arī dalībnieku vecums - vairums pieaugušu cilvēku, bet bazars un darīšanas kā 18-gadīgiem tirliņiem. Ko šādi cilvēki ikdienā dara, kur strādā, kā naudu pelna, ko ēd un kur dzīvo? Man visi viņi izskatās kā no Marsa. Apbrīnojami, ka ļaudis tādā vecumā var pavilkties uz tādiem trash šoviņiem...

Patiesībā jā, visi taču tomēr pieaauguši cilvēki ap 30, izņemot tur dažas mazās meitenītes, bet tukšums galvā liels.
15.08.2024 13:05 |

Reitings 162
Jau saknē vajadzēja veidot pārus, iet uz uzvaru, stingrākus noteikumus un scenāriju. Atceros krievu šovu "karnjikuli v meksike" zhanna friske utt., nu tur bija labs, uzdevumi bija tādi, kur skaties un atbalsti.
Šim piekrītu pa visiem 100. Nav scenārija. Tomēr ir vajadzīgi kaut kādi uzdevumi, kaut kas, ko viņiem tur darīt, kā arī kaut kas ar pievienoto vērtību. Skaidrs, ka paši viņi tur neko neuzsāks, pat alkohols nelīdzēs.
Nez, meitenēm staigāt stringos, augstpapēdenēs katru vakaru un vulgārās kleitās - tas ir tāds producentu uzstādījums vai tiešām pašas tik lētas? Vispār bēdīgi kļūst skatoties.
15.08.2024 13:08 |

Reitings 482
Reģ: 14.05.2024
Lettija @ 15.08.2024 12:36
Skatos nu jau ilgu laiku, visu laiku gaidu kādu ekšenu, pagaidām tikai Raivo un Alexandras kasjaks bija wow, Simonas ienākšana likās būs pagrieziens, bet nu jau viņa iejutusies un drāma nenotiek, vajadzēja "tēlot" līdz galam. Eduards parāda sevi +/- labi, potenciāls ārpus šova būs.
Oskaram patīk taisīt kipišus, bet neviens nepavelkas.
Niks, basic.
Vladislavs, kluss.
Jānis, no comment.
Nadīna, vairāk lauku sēta šova vibe.
Alexandra, mazāk dzer un ir ok.
Laura Rīga, man patīk.
Laura Of, prasta meitene, par jaunu šim visam pasākumam, liekas vēl nepieaugusi, drīzāk uz "būs vai nebūs" varēja pieteikties.
Simona, būtu labs šovs, bet nu jau vairs nekā.
Kopumā, ja skaties pa Tv3 izgāšanās
Ja skaties tiešraides naktī, kad notiek tusiņi, tad ir vēl skatāms.
Draugu kompānija, dzer bez maksas, ēd bezmaksas
No iepazīšanās nulle. Spēles arī nekādas. Balvā nauda? - par ko?
Jau saknē vajadzēja veidot pārus, iet uz uzvaru, stingrākus noteikumus un scenāriju. Atceros krievu šovu "karnjikuli v meksike" zhanna friske utt., nu tur bija labs, uzdevumi bija tādi, kur skaties un atbalsti.
Te tāds mehhh

Kas notika ar Raivo un Aleksandru?
15.08.2024 13:12 |

Reitings 180
LivaLauva1 @ 15.08.2024 13:12

Kas notika ar Raivo un Aleksandru?
Alexandra pārpālī sabildējās ar Niku, Niks bildē dod BUČU alexandrai. Raivo bildes redzēja un taj naktī bija drāma. Raivo sauc Alexu par mau*u, Alexa Raivo- Ej nahuj kropli. Un tā uz riņķi.
Daļa Raivo pusē bija, daļa Alexas, pamatojoties uz to, ka tā ir tikai buča uz bildes, ne skūpsts, kas ir tas pats ko Raivo spēles laikā-pudele , deva Nadīnai. 1:1
Bet Raivo aizgāja ciet un sāka taisīties. Alexa piņņāja, rigas Laura mierināja. OF Laura- " es nevienam nedotu buču ja man viņš nesimpatizētu"
Jaunpienācējam Valdislavam vajadzēja gulēt vienā istabā ar šiem 2, nakti pārcieta tur kopā ar "pāri".
+ kad Raivo panesās, tad meklēja kašķi ar Eduardu-" dvj sit mani, ja kas nepatīk, es esmu Dievs un nemirstīgs" , Eduards par laimi atturējās.
Nākamajā rītā jau miera izlīgums un nekas nav bijis.
Īsumā.
15.08.2024 13:41 |

Reitings 180
Man vēl interesē kāpēc tam Raivo visu laiku žoklis staigā? Pavērojat.
15.08.2024 13:44 |

Reitings 180
+ palikušas vēl 2 nedēļas, šī un nākamā, neviena balsošana nenotiek, nevienu prom nesūta, neviens neko nebīda, što za huijjnjaaa
15.08.2024 13:46 |

Reitings 14
Reģ: 13.08.2024
https://failiem.lv/u/dkafa9dpzb
Social media is fake.. Nesaprotu kāpēc tik ļoti meitenēm patīk samākslot sevi savos sociālos tīklos.Fotošopu dzīvē līdzi nepaņemsi.
Simonai vakar uzdeva jautājumu kāpēc melo par svaru,saka,ka sver 49kg. Tur noteikti neizskatās pēc 49🥱
15.08.2024 14:33 |

Reitings 180
Laifixezo @ 15.08.2024 14:33
Social media is fake.. Nesaprotu kāpēc tik ļoti meitenēm patīk samākslot sevi savos sociālos tīklos.Fotošopu dzīvē līdzi nepaņemsi.
Simonai vakar uzdeva jautājumu kāpēc melo par svaru,saka,ka sver 49kg. Tur noteikti neizskatās pēc 49?
:D:D
15.08.2024 15:03 |

Reitings 2964
Reģ: 10.04.2022
Laifixezo @ 15.08.2024 14:33
Simonai vakar uzdeva jautājumu kāpēc melo par svaru,saka,ka sver 49kg. Tur noteikti neizskatās pēc 49?

Nekas neizbrīna, ka viņai viss IG ir viens liels fotošops
15.08.2024 15:28 |

10 gadi
Reitings 4210
Reģ: 09.07.2011
Tā jau tāda mūsdienu realitāte IG izskatīties pilnīgi savādāk nekā dzīvē. Katram, protams, ir savi labie un sliktie lenķi, bet lielākajai daļai tur tiešām vajadzēja 2x padomāt, pirms kameru priekšā bikini defilēt, jo no sākotnējā reklāmas rullīša kadriem tur ne smakas nav 😀
15.08.2024 16:06 |

Reitings 162
Lettija @ 15.08.2024 13:41
Alexandra pārpālī sabildējās ar Niku, Niks bildē dod BUČU alexandrai. Raivo bildes redzēja un taj naktī bija drāma. Raivo sauc Alexu par mau*u, Alexa Raivo- Ej nahuj kropli. Un tā uz riņķi.
Daļa Raivo pusē bija, daļa Alexas, pamatojoties uz to, ka tā ir tikai buča uz bildes, ne skūpsts, kas ir tas pats ko Raivo spēles laikā-pudele , deva Nadīnai. 1:1
Bet Raivo aizgāja ciet un sāka taisīties. Alexa piņņāja, rigas Laura mierināja. OF Laura- " es nevienam nedotu buču ja man viņš nesimpatizētu"
Jaunpienācējam Valdislavam vajadzēja gulēt vienā istabā ar šiem 2, nakti pārcieta tur kopā ar "pāri".
+ kad Raivo panesās, tad meklēja kašķi ar Eduardu-" dvj sit mani, ja kas nepatīk, es esmu Dievs un nemirstīgs" , Eduards par laimi atturējās.
Īsumā.

haha, paldies par izklāstu, tālāk pat neinteresē, jo viss izskatās pēc mākslīgi veidota amatieru teātra :D
15.08.2024 16:12 |

Reitings 162
Lettija @ 15.08.2024 13:44
Man vēl interesē kāpēc tam Raivo visu laiku žoklis staigā? Pavērojat.

Es vakar tieši uzslēdzu un šis ļoti iekrita acīs. Moš tiki?
15.08.2024 16:12 |

Reitings 1870
Reģ: 25.11.2020
paskatijos Simonas storijus. Kapèc publiski janodirš Nadīna? Man arī ne visai viņa, bet izsmiet ar tādiem vārdiem 🫣 izklausās pēc 16gadīgām krutajām skolas čiksēm, kas nodirš skolā otru ar lētiem izteicieniem.
15.08.2024 16:18 |

10 gadi
Reitings 655
Reģ: 31.03.2012
Skatos nu jau ilgu laiku, visu laiku gaidu kādu ekšenu, pagaidām tikai Raivo un Alexandras kasjaks bija wow, Simonas ienākšana likās būs pagrieziens, bet nu jau viņa iejutusies un drāma nenotiek, vajadzēja "tēlot" līdz galam. Eduards parāda sevi +/- labi, potenciāls ārpus šova būs.
Oskaram patīk taisīt kipišus, bet neviens nepavelkas.
Niks, basic.
Vladislavs, kluss.
Jānis, no comment.
Nadīna, vairāk lauku sēta šova vibe.
Alexandra, mazāk dzer un ir ok.
Laura Rīga, man patīk.
Laura Of, prasta meitene, par jaunu šim visam pasākumam, liekas vēl nepieaugusi, drīzāk uz "būs vai nebūs" varēja pieteikties.
Simona, būtu labs šovs, bet nu jau vairs nekā.
Kopumā, ja skaties pa Tv3 izgāšanās
Ja skaties tiešraides naktī, kad notiek tusiņi, tad ir vēl skatāms.
Draugu kompānija, dzer bez maksas, ēd bezmaksas
No iepazīšanās nulle. Spēles arī nekādas. Balvā nauda? - par ko?
Te tāds mehhh

kur var skatīties nakts versiju?😄😄
15.08.2024 18:26 |

10 gadi
Reitings 655
Reģ: 31.03.2012
Īsumā.

Kut jūs to visu redzat?😁
15.08.2024 18:30 |

Reitings 7112
Reģ: 06.05.2024
Tās, kuras vaicā kur var redzēt to visu jautrāko- Go3, pie Karsti Krēta, un tiešraidēm. Tur gan ir jāseko līdzi, es parasti skatos vakara ballīti un to, kas notiek pēc tam, līdz visi aiziet gulēt. 😄
Bet iemetīšu savu kapeiku, man ļoti patīk šis šovs, jo personības atlasītas dažādas. Salikti pilnīgi dažādi cilvēki kopā. Kā arī, drāma notiek visu laiku! Toties to sērijās tik labi neredz, kā tiešraidēs. Principā tās sērijas ko rāda pa TV, var neskatīties!😄
Ļooooti kaitina Nadīna! Neizsakāmi! Meitenei tik ļoti nepieciešams būt uzmanības centrā, ka gatava bučoties ar visiem un arī dejas dejot visiem! (Vakara ballītē bija uzdevums, puiši izvēlas dziesmu un dejo sev izvēlētai dāmai, un otrādāk. Kur protams Nadīna arī piegāja pie KATRA un seksuāli gorijās) par katru no dalībniekiem man ir viedoklis bet visvairāk žēl Aleksandras. Ļoti mierīga, nosvērta sieviete bet pēc tā, ko esmu redzējusi, Raivo pret viņu kā pret mēslu izturas. (Runā par visām citām, cik ļoti varētu paņemt priekšā, pabučoties, gribot threesome utt, kamēr Aleksandra sēž blakus) Patīk Laura, lielā Laura. Labi, 3 stundas krāsoties pirms katras vakara ballītes man nav saprotami bet tomēr. 😄 principā es varētu rakstīt un rakstīt bet pagaidām būs labi. Ā, pēc vakardienas nakts sarunas starp Edvardu un mazo Lauru, izskatās ka mazā Laura copēs Aleksandrai Raivo. Tā ka ar nepacietību gaidu šonakts ballīti!😄
15.08.2024 19:04 |

Reitings 1870
Reģ: 25.11.2020
kichinja @ 15.08.2024 19:04
Tās, kuras vaicā kur var redzēt to visu jautrāko- Go3, pie Karsti Krēta, un tiešraidēm. Tur gan ir jāseko līdzi, es parasti skatos vakara ballīti un to, kas notiek pēc tam, līdz visi aiziet gulēt. ?
Bet iemetīšu savu kapeiku, man ļoti patīk šis šovs, jo personības atlasītas dažādas. Salikti pilnīgi dažādi cilvēki kopā. Kā arī, drāma notiek visu laiku! Toties to sērijās tik labi neredz, kā tiešraidēs. Principā tās sērijas ko rāda pa TV, var neskatīties!?
Ļooooti kaitina Nadīna! Neizsakāmi! Meitenei tik ļoti nepieciešams būt uzmanības centrā, ka gatava bučoties ar visiem un arī dejas dejot visiem! (Vakara ballītē bija uzdevums, puiši izvēlas dziesmu un dejo sev izvēlētai dāmai, un otrādāk. Kur protams Nadīna arī piegāja pie KATRA un seksuāli gorijās) par katru no dalībniekiem man ir viedoklis bet visvairāk žēl Aleksandras. Ļoti mierīga, nosvērta sieviete bet pēc tā, ko esmu redzējusi, Raivo pret viņu kā pret mēslu izturas. (Runā par visām citām, cik ļoti varētu paņemt priekšā, pabučoties, gribot threesome utt, kamēr Aleksandra sēž blakus) Patīk Laura, lielā Laura. Labi, 3 stundas krāsoties pirms katras vakara ballītes man nav saprotami bet tomēr. ? principā es varētu rakstīt un rakstīt bet pagaidām būs labi. Ā, pēc vakardienas nakts sarunas starp Edvardu un mazo Lauru, izskatās ka mazā Laura copēs Aleksandrai Raivo. Tā ka ar nepacietību gaidu šonakts ballīti!?
es ar parasti, ja neskatos šodien nakts ballīti, tad otrā dienā patinu un ikpalaikam kaut kādus kadrus pačekoju. Vienīgi man kaitina, ka visi sēž pie galda un pa bariņiem runā, tad grūti saklausīt un saprast, ko klausīties + vēl mūzika fonā.
15.08.2024 19:36 |

Reitings 180
Skatos tiešraidi, Nadīna ir kaitinošaaaaaaaaaa jaaaap
15.08.2024 20:52 |

Reitings 2964
Reģ: 10.04.2022
Zandinaja @ 15.08.2024 16:18
paskatijos Simonas storijus. Kapèc publiski janodirš Nadīna? Man arī ne visai viņa, bet izsmiet ar tādiem vārdiem ? izklausās pēc 16gadīgām krutajām skolas čiksēm, kas nodirš skolā otru ar lētiem izteicieniem.

Simona ir tāda jau no skolas laikiem. Cilvēks savos 24 gados vēl nav izaudzis. Tādi kompleksi..
Viņa no sevis taisa, kas viņa patiesībā nav.
15.08.2024 21:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits