Krētas kaislības

Reitings 180
Reģ: 12.07.2024
Nu,nu? Skataties? Dažbrīd liekas no commmeeeennnntttt, varbūt pēc plkst. 00 sākt rādīt pa TV?:D🍿🙈
05.08.2024 21:47 |

10 gadi
Reitings 378
Reģ: 16.05.2014
Lapsas Kāja @ 17.07.2026 12:12

Jums ar gramatiku ir brutāla bēdu ieleja - cerams, ka vismaz ķemme slīd caur matiem, ciskas slaikas un speķis neviz saulītē :)

Nesatraucies, man dzīvē viss ir vislabākajā kārtībā. Man nav jāiet pa visādiem tādiem šoviem censties sakārtot sava dzīve 😄
Ja Tu ej uz kaut ko tādu tad ir jādomā ar kādu izskatu, uzvedību un manierēm Tu tur aizej nevis kā te, visas kā sūkļi bobi ar kantainām pakaļām, nepievilcīgas, nekoptas, uzvedība un manieres arī zemā līmenī
18.07.2026 13:03 |

Reitings 122
Reģ: 13.07.2026
Zandinaja @ 18.07.2026 11:29
vai vakarnakt kaut kas interesants notika? Ir jēgas šķirt skatīties? Svētdien pēdējā diena, vienīgais, ko gribētu redzēt ir pēc uzvaras ballīte, jo visas iepriekšējās reizes pasaka uzvarētāju un viss… būtu parādijuši līdz rītam vèl ballīti un tad noslēgtu filmēšanu. Man liekas, ka varētu tad būt jautri paskatīties 🌚😀 pēdējas drāmas 🤣🤣🤣

Nekas īpašs, Ramona pateica Tomam, ka vēlas tomēr mēģināt ar Mareku. Teica, ka Toms viņai ir perfekts vīrietis, bet ne šajā dzīves posmā, vēlas būt brīvāka, ar Tomu blakus vairāk iespringst par savām darbībām. Ar Mareku pavadīja visu nakti ārā runājot un trenējoties.
Ilonai un Antonio bija mazie kašķi par alkoholu, bet nekas nopietns.
Loreta un Helmuts diezgan daudz runāja un aizmiga apķērušies.
Tas laikam viss, cik šorīt atskatoties redzēju. Nav vērts tīt atpakaļ.
18.07.2026 13:18 |

Reitings 122
Bea_ @ 18.07.2026 13:03

Nesatraucies, man dzīvē viss ir vislabākajā kārtībā. Man nav jāiet pa visādiem tādiem šoviem censties sakārtot sava dzīve 😄
Ja Tu ej uz kaut ko tādu tad ir jādomā ar kādu izskatu, uzvedību un manierēm Tu tur aizej nevis kā te, visas kā sūkļi bobi ar kantainām pakaļām, nepievilcīgas, nekoptas, uzvedība un manieres arī zemā līmenī

Nedomāju, ka viņiem vajadzētu par kaut ko satraukties. Savā ziņā tas ir diezgan drosmīgi aiziet uz šovu, kur tev jāpavada 3 nedēļas vienā mājā ar svešiem cilvēkiem un vēl tikt filmētiem 24/7. Man liekas pilnīgi normāli, ja kāds šajā laika periodā ir izpūris, bet pārmest par ķermeņiem? Visiem tur ir skaisti ķermeņi, manieres arī nevienam netrūkst ņemot vērā situāciju. Pārējais ir gaumes jautājums.
18.07.2026 13:26 |

Reitings 5219
Reģ: 25.11.2020
MegijaN2 @ 18.07.2026 13:18

Nekas īpašs, Ramona pateica Tomam, ka vēlas tomēr mēģināt ar Mareku. Teica, ka Toms viņai ir perfekts vīrietis, bet ne šajā dzīves posmā, vēlas būt brīvāka, ar Tomu blakus vairāk iespringst par savām darbībām. Ar Mareku pavadīja visu nakti ārā runājot un trenējoties.
pareizi, Tomam ir bērns, nopietns cilvēks nu nederēs viņam kaut kāda jauna pa gaisiem. Tik es nesaprotu, kas tajā marekā īpašs, runā tik kad iedzer galīgi garlaicīgs, varbūt divatā savādāk, bet es nevarētu ar tadu būt kopā, kas atbild ar jā/nē. 🤣🤣🤣
18.07.2026 14:11 |

Reitings 33
Reģ: 06.07.2026
Man Mareks atgādina izteicienu “Gaisma ieslēgta, bet neviens nav mājās”
18.07.2026 15:41 |

10 gadi
Reitings 665
Reģ: 01.03.2016
Esgribuest @ 18.07.2026 15:41
Man Mareks atgādina izteicienu “Gaisma ieslēgta, bet neviens nav mājās”
Marekam var pateikt jebko un viņš piekritīs. Tāpat bija toreiz par Ilonu, kur bija apgalvojuma teikums, viņam lika runāt pirmajam un viņš bija vienīgais, kas piekrita tam 😂 Reini zinu, jo esam no vienas pilsētas, narkotikas, agresija.. pilnībā citu cilvēku tēlo šovā
18.07.2026 16:05 |

Reitings 122
Zandinaja @ 18.07.2026 14:11
pareizi, Tomam ir bērns, nopietns cilvēks nu nederēs viņam kaut kāda jauna pa gaisiem. Tik es nesaprotu, kas tajā marekā īpašs, runā tik kad iedzer galīgi garlaicīgs, varbūt divatā savādāk, bet es nevarētu ar tadu būt kopā, kas atbild ar jā/nē. 🤣🤣🤣

Arī nesaprotu, varbūt pēc ķermeņa viņai viņš piesaista, dzīvē gan jau citādāk. Man atņemtu visu interesi tas viens vakars kur viņš pārdzērās un uzbāzās, ja neskaita vēl to mūžīgo klusēšanu.😀
18.07.2026 16:58 |

Reitings 122
Jūsu domas par Ērika un Evas pāri?
Man likās nedaudz smieklīgi kā viņš izgāja no karstajām sarunām un pēc tam Eva iet viņam pakaļ un jautā vai viss kārtībā, beigās vēl pasaka, ka grib palikt viens, bet kad viņi atnāca no randiņa un Eva bija bēdīga, tad viņš negāja pie viņas. Tur situācija bija daudz riebīgāka un par to viņš teica, ka tā nereaģētu, viņam būtu vienalga.
Es pilnīgi piekrītu visiem komentāriem, nav no viņa nekāda iniciatīva un interese par Evu, kas atšķirtos no attieksmes pret citām meitenēm.
Un arī tagad teikt ka grib braukt mājās, jo visi tikai viņam piekasoties un ka rīt gan jau arī visi jautājumi būšot tikai viņam. 😀
18.07.2026 17:05 |

Reitings 15
Reģ: 12.12.2023
MegijaN2 @ 18.07.2026 17:05
Jūsu domas par Ērika un Evas pāri?
Man likās nedaudz smieklīgi kā viņš izgāja no karstajām sarunām un pēc tam Eva iet viņam pakaļ un jautā vai viss kārtībā, beigās vēl pasaka, ka grib palikt viens, bet kad viņi atnāca no randiņa un Eva bija bēdīga, tad viņš negāja pie viņas. Tur situācija bija daudz riebīgāka un par to viņš teica, ka tā nereaģētu, viņam būtu vienalga.
Es pilnīgi piekrītu visiem komentāriem, nav no viņa nekāda iniciatīva un interese par Evu, kas atšķirtos no attieksmes pret citām meitenēm.
Un arī tagad teikt ka grib braukt mājās, jo visi tikai viņam piekasoties un ka rīt gan jau arī visi jautājumi būšot tikai viņam. 😀

Par pāri domāju, ka ir simpātijas, bet nav tā, ka ir abi ir iemīlējušies no pirmā acu skatiena. Līdz ar to arī viss notiek lēnāk un prātīgāk.
18.07.2026 18:40 |

Reitings 15
Reģ: 12.12.2023
MegijaN2 @ 18.07.2026 13:18

Šo negaidīju. Likās, ka viņiem viss labi un lēnām attīstās, bet tagad skatos, ka pēkšņi pievērsusies Marekam ( lai gan pirms tam teica, ka ir draugu zonā).
18.07.2026 18:44 |

Reitings 122
celebrate @ 18.07.2026 18:40

Par pāri domāju, ka ir simpātijas, bet nav tā, ka ir abi ir iemīlējušies no pirmā acu skatiena. Līdz ar to arī viss notiek lēnāk un prātīgāk.

Nezinu, nezinu. Nešaubos par Evas simpātijām, bet Ēriks ir diezgan pasīvs, īpaši pēc randiņa. Viņa attieksme pret Evu ne ar ko neatšķiras no attieksmes pret citiem šova dalībniekiem, viņš pat īsti neskatās uz viņu. Nav jau jāsteidzas ar skūpstiem vai ko tādu, bet ja tev otrs patīk, tad parastu uzmanību izrādīsi. Vislabākā attieksme un komunikācija viņam ir ar Ilonu, vairākās situācijās.
18.07.2026 21:17 |

Reitings 1903
Reģ: 31.12.2013
Lizavay @ 18.07.2026 16:05
Marekam var pateikt jebko un viņš piekritīs. Tāpat bija toreiz par Ilonu, kur bija apgalvojuma teikums, viņam lika runāt pirmajam un viņš bija vienīgais, kas piekrita tam 😂 Reini zinu, jo esam no vienas pilsētas, narkotikas, agresija.. pilnībā citu cilvēku tēlo šovā
pastāsti vairāk par Reini?
18.07.2026 22:05 |

Reitings 24
Reģ: 19.07.2026
Lizavay @ 18.07.2026 16:05

Nuuu par agresiju jau daudzi to zin + Evelina tur vairākas dienas ņemās cik tālu ar agresiju var iet
Un ko nozīme narkotikas? Lieto? Tirgo?
Ja būtu narkomāns diez vai trīs nedēļas varētu bez lomkām izturēt 🤭 ja pirms vairākiem gadiem tad cilvēki mainās
19.07.2026 00:11 |

Reitings 85
Reģ: 26.04.2017
Loreta tāds jaukumiņš - saprata, ka Ramonas "servīze" spēles laikā būs pa visu ekrānu, pieslīdēja priekšā kamerai. :D
Toma man šodien kaut kā žēl.
19.07.2026 00:54 |

Reitings 5219
Reģ: 25.11.2020
Kaaada jauna draaama? Threada izlasiju, neesmu skatijusies šodienu un visu var tik aaatri palaist garaaam
19.07.2026 01:07 |

Reitings 24
Reģ: 19.07.2026
Antonio gadījumā nav dīleris un kaut ko netirgo?
Teica ka Kambala labs draugs bet mēs zinām ar ko Kambala nodarbojas
Aizdomīgi, ka Ilonai teica ka viņš 3-4 dienas nedēļa pa 12 stundām viss kaut kur braukā, nesēž uz vietas, daudz vietās jābūt un tiešajā ēterā nedrīkstot stāstīt ka rit pēc kameru izslēgšanas
19.07.2026 02:12 |

10 gadi
Reitings 665
Reģ: 01.03.2016
Lishe @ 19.07.2026 00:11

Nuuu par agresiju jau daudzi to zin + Evelina tur vairākas dienas ņemās cik tālu ar agresiju var iet
Un ko nozīme narkotikas? Lieto? Tirgo?
Ja būtu narkomāns diez vai trīs nedēļas varētu bez lomkām izturēt 🤭 ja pirms vairākiem gadiem tad cilvēki mainās
Tirgo. Kad bija saskarsme ar viņu un veinreiz bezmērķīgi satikos, pēc tam momentā kļuva apsēsts, rakstīja nonstop, bija bailīgi iziet no mājas.
19.07.2026 08:31 |

Reitings 122
Zandinaja @ 19.07.2026 01:07
Kaaada jauna draaama? Threada izlasiju, neesmu skatijusies šodienu un visu var tik aaatri palaist garaaam

Nekas īpašs. Ilona sadusmojās uz Antonio par to ka viņš ņem planšeti un liek dziesmas, lai gan viņai nesanāca un viņš gribēja palīdzēt. Pēc tam Ilona pateica, ka vairs ar viņu nerunās, jo brīdī kad Enriko no malas pasauca pēc palīdzības viņš aizgāja palīdzēt. Un tad kā jau parasti aizgāja risināt problēmas uz tualeti. Tur viņš vairākas reizes teica, ka negrib strīdēties, viņa tik turpina. 😀
Patika beigās teksts "Es esmu vīrietis un tāpēc es tev piekāpjos" kā ar kaprīzu bērnu, kur piekāpies pie visiem viņa niķiem, nezinu kā var palikt ar veselo saprātu pēc trīs nedēļu drāmām par katru nieku.😀
19.07.2026 09:40 |

Reitings 122
Lishe @ 19.07.2026 02:12
Antonio gadījumā nav dīleris un kaut ko netirgo?
Teica ka Kambala labs draugs bet mēs zinām ar ko Kambala nodarbojas
Aizdomīgi, ka Ilonai teica ka viņš 3-4 dienas nedēļa pa 12 stundām viss kaut kur braukā, nesēž uz vietas, daudz vietās jābūt un tiešajā ēterā nedrīkstot stāstīt ka rit pēc kameru izslēgšanas

Es nezinu, ar ko tad viņš nodarbojas? Enriko jau ļoti fano par Kambalu, pat sākumā teica, ka Ilona ir līdzīga Olgai. Varbūt viņš vienkārši grib skaļu un toksisku pāri.
19.07.2026 09:50 |

Reitings 122
Lizavay @ 19.07.2026 08:31
Tirgo. Kad bija saskarsme ar viņu un veinreiz bezmērķīgi satikos, pēc tam momentā kļuva apsēsts, rakstīja nonstop, bija bailīgi iziet no mājas.

To agresiju es baigi neredzu, kas atšķirtos tik ļoti no citiem. To ka viņš ir ļoti greizsirdīgs un privātīpašniecisks to diezgan var pamanīt. Bēdīgi par Tavu pieredzi, kā Tu no viņa tiki vaļā?
19.07.2026 09:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits