Lapsas Kāja @ 17.07.2026 12:12
Jums ar gramatiku ir brutāla bēdu ieleja - cerams, ka vismaz ķemme slīd caur matiem, ciskas slaikas un speķis neviz saulītē :)
Zandinaja @ 18.07.2026 11:29vai vakarnakt kaut kas interesants notika? Ir jēgas šķirt skatīties? Svētdien pēdējā diena, vienīgais, ko gribētu redzēt ir pēc uzvaras ballīte, jo visas iepriekšējās reizes pasaka uzvarētāju un viss… būtu parādijuši līdz rītam vèl ballīti un tad noslēgtu filmēšanu. Man liekas, ka varētu tad būt jautri paskatīties 🌚😀 pēdējas drāmas 🤣🤣🤣
Bea_ @ 18.07.2026 13:03
Nesatraucies, man dzīvē viss ir vislabākajā kārtībā. Man nav jāiet pa visādiem tādiem šoviem censties sakārtot sava dzīve 😄
Ja Tu ej uz kaut ko tādu tad ir jādomā ar kādu izskatu, uzvedību un manierēm Tu tur aizej nevis kā te, visas kā sūkļi bobi ar kantainām pakaļām, nepievilcīgas, nekoptas, uzvedība un manieres arī zemā līmenī
pareizi, Tomam ir bērns, nopietns cilvēks nu nederēs viņam kaut kāda jauna pa gaisiem. Tik es nesaprotu, kas tajā marekā īpašs, runā tik kad iedzer galīgi garlaicīgs, varbūt divatā savādāk, bet es nevarētu ar tadu būt kopā, kas atbild ar jā/nē. 🤣🤣🤣MegijaN2 @ 18.07.2026 13:18
Nekas īpašs, Ramona pateica Tomam, ka vēlas tomēr mēģināt ar Mareku. Teica, ka Toms viņai ir perfekts vīrietis, bet ne šajā dzīves posmā, vēlas būt brīvāka, ar Tomu blakus vairāk iespringst par savām darbībām. Ar Mareku pavadīja visu nakti ārā runājot un trenējoties.
Ilonai un Antonio bija mazie kašķi par alkoholu, bet nekas nopietns.
Loreta un Helmuts diezgan daudz runāja un aizmiga apķērušies.
Tas laikam viss, cik šorīt atskatoties redzēju. Nav vērts tīt atpakaļ.
Marekam var pateikt jebko un viņš piekritīs. Tāpat bija toreiz par Ilonu, kur bija apgalvojuma teikums, viņam lika runāt pirmajam un viņš bija vienīgais, kas piekrita tam 😂 Reini zinu, jo esam no vienas pilsētas, narkotikas, agresija.. pilnībā citu cilvēku tēlo šovāEsgribuest @ 18.07.2026 15:41Man Mareks atgādina izteicienu “Gaisma ieslēgta, bet neviens nav mājās”
Zandinaja @ 18.07.2026 14:11pareizi, Tomam ir bērns, nopietns cilvēks nu nederēs viņam kaut kāda jauna pa gaisiem. Tik es nesaprotu, kas tajā marekā īpašs, runā tik kad iedzer galīgi garlaicīgs, varbūt divatā savādāk, bet es nevarētu ar tadu būt kopā, kas atbild ar jā/nē. 🤣🤣🤣
MegijaN2 @ 18.07.2026 17:05Jūsu domas par Ērika un Evas pāri?
Man likās nedaudz smieklīgi kā viņš izgāja no karstajām sarunām un pēc tam Eva iet viņam pakaļ un jautā vai viss kārtībā, beigās vēl pasaka, ka grib palikt viens, bet kad viņi atnāca no randiņa un Eva bija bēdīga, tad viņš negāja pie viņas. Tur situācija bija daudz riebīgāka un par to viņš teica, ka tā nereaģētu, viņam būtu vienalga.
Es pilnīgi piekrītu visiem komentāriem, nav no viņa nekāda iniciatīva un interese par Evu, kas atšķirtos no attieksmes pret citām meitenēm.
Un arī tagad teikt ka grib braukt mājās, jo visi tikai viņam piekasoties un ka rīt gan jau arī visi jautājumi būšot tikai viņam. 😀
Šo negaidīju. Likās, ka viņiem viss labi un lēnām attīstās, bet tagad skatos, ka pēkšņi pievērsusies Marekam ( lai gan pirms tam teica, ka ir draugu zonā).MegijaN2 @ 18.07.2026 13:18
Nekas īpašs, Ramona pateica Tomam, ka vēlas tomēr mēģināt ar Mareku. Teica, ka Toms viņai ir perfekts vīrietis, bet ne šajā dzīves posmā, vēlas būt brīvāka, ar Tomu blakus vairāk iespringst par savām darbībām. Ar Mareku pavadīja visu nakti ārā runājot un trenējoties.
Ilonai un Antonio bija mazie kašķi par alkoholu, bet nekas nopietns.
Loreta un Helmuts diezgan daudz runāja un aizmiga apķērušies.
Tas laikam viss, cik šorīt atskatoties redzēju. Nav vērts tīt atpakaļ.
celebrate @ 18.07.2026 18:40
Par pāri domāju, ka ir simpātijas, bet nav tā, ka ir abi ir iemīlējušies no pirmā acu skatiena. Līdz ar to arī viss notiek lēnāk un prātīgāk.
pastāsti vairāk par Reini?Lizavay @ 18.07.2026 16:05Marekam var pateikt jebko un viņš piekritīs. Tāpat bija toreiz par Ilonu, kur bija apgalvojuma teikums, viņam lika runāt pirmajam un viņš bija vienīgais, kas piekrita tam 😂 Reini zinu, jo esam no vienas pilsētas, narkotikas, agresija.. pilnībā citu cilvēku tēlo šovā
Lizavay @ 18.07.2026 16:05Marekam var pateikt jebko un viņš piekritīs. Tāpat bija toreiz par Ilonu, kur bija apgalvojuma teikums, viņam lika runāt pirmajam un viņš bija vienīgais, kas piekrita tam 😂 Reini zinu, jo esam no vienas pilsētas, narkotikas, agresija.. pilnībā citu cilvēku tēlo šovā
Tirgo. Kad bija saskarsme ar viņu un veinreiz bezmērķīgi satikos, pēc tam momentā kļuva apsēsts, rakstīja nonstop, bija bailīgi iziet no mājas.Lishe @ 19.07.2026 00:11
Nuuu par agresiju jau daudzi to zin + Evelina tur vairākas dienas ņemās cik tālu ar agresiju var iet
Un ko nozīme narkotikas? Lieto? Tirgo?
Ja būtu narkomāns diez vai trīs nedēļas varētu bez lomkām izturēt 🤭 ja pirms vairākiem gadiem tad cilvēki mainās
Zandinaja @ 19.07.2026 01:07Kaaada jauna draaama? Threada izlasiju, neesmu skatijusies šodienu un visu var tik aaatri palaist garaaam
Lishe @ 19.07.2026 02:12Antonio gadījumā nav dīleris un kaut ko netirgo?
Teica ka Kambala labs draugs bet mēs zinām ar ko Kambala nodarbojas
Aizdomīgi, ka Ilonai teica ka viņš 3-4 dienas nedēļa pa 12 stundām viss kaut kur braukā, nesēž uz vietas, daudz vietās jābūt un tiešajā ēterā nedrīkstot stāstīt ka rit pēc kameru izslēgšanas
Lizavay @ 19.07.2026 08:31Tirgo. Kad bija saskarsme ar viņu un veinreiz bezmērķīgi satikos, pēc tam momentā kļuva apsēsts, rakstīja nonstop, bija bailīgi iziet no mājas.