Zandinaja @ 16.07.2026 23:58Atkal balstiņa tik paijā pa spalvu šķiet, ka Ilonai 😃 evelīna vai Loreta esot teikusi par to, lai vieglas smiltis ilonai , tad kad aizgāja prom vakarnakt😃 šī biski sacepās, bet wtf ja arī tā teica, tad tas jau tāds ar humoru😃 nav forši tā teikt, bet varbūt jāņem viss vieglāk!!! 🤓
nu krc sviests, es ticu, ka viņa tā nedomāja, bet blondā jau sacepās un uzmeta lūpu tā kā nez ko būtu Loreta pateikusi. 🤪 bet nu kaaaapeeec tā balstiņa tik ļoti tik uzkurina visu, lai tik Evelīna strīdas ar Ilonu.Lapsas Kāja @ 17.07.2026 00:00
Drausmas.
Balstiņa, protams, saprata, ko dara, bet nu Ilona ir max level blozga un Antonio lupata.
Zandinaja @ 17.07.2026 00:08nu krc sviests, es ticu, ka viņa tā nedomāja, bet blondā jau sacepās un uzmeta lūpu tā kā nez ko būtu Loreta pateikusi. 🤪 bet nu kaaaapeeec tā balstiņa tik ļoti tik uzkurina visu, lai tik Evelīna strīdas ar Ilonu.
nu nezinu, tad kad viņa plēsa kreklu, tad kad Vika bullshitu teica ilonai par lietām, ko Evelīna nav teikusi, tad otrajā dienā neviens slikts komentārs ilonas virzienā negāja vismaz es neesmu baigi dzirdējusi, ka balstiņa ilonai ko sliktuLapsas Kāja @ 17.07.2026 00:12
Nu, gan jau mēs visi zinām, kas ir balstiņa - lai vai cik fun, nelaidīs iespēju paburt drāmu reitingiem. Nav tā, ka balstiņai dikti kāda jūtas interesētu.
tad jau labāk jersey shore veco sezonu variantu - pilna brīvība - dzīvo mājā. Pa dienu ej, kur gribi, vakarā iet uz klubu. 0 problēmas ja attiecības sāk veidot ar vietējiem. Drāma būtu uz visiem laikiem 100MegijaN2 @ 16.07.2026 20:51
Piekrītu. Man patīk tas, ka cilvēki mazāk dzer, ja salīdzina ar pagājušajām sezonām, bet man ļoti nepatika, ka netiek uzreiz sadalīti pāros un pēc tam lai viņi savā starpā iepazīstas kā Love island. Neliekas interesanti, ka katru reizi vakaros visi sēž tajās pašās vietās, ka vakara spēles spēlē puiši ar puišiem un meitenes ar meitenēm, jo man liekas tas būtu lielisks brīdis, kur pārbaudīt saderības vai savstarpēju saikni, līdzīgi kā dejojot. Arī randiņos vajadzēja, ka nevar atkārtoties pāri, jāmiana ar ko dodas. Zinu, ka vajadzētu lielāku budžetu, bet ļoti gribētu redzēt, kur pēkšņi atdala sievietes no vīriešiem un iesūta jaunus dalībniekus, pēc tam atkal apvieno visus un jāizvēlas vai pirmais partneris patika labāk( kā Casa Amor no Love island). Vēl vēlētos redzēt, ka tiek iesūtīti vairāki cilvēki uzreiz nevis tikai pa vienam. Man vienīgais Krētas randiņi labāk patīk, jo Love Island bieži bija vēl banālāki, kur trīs pāri vienlaicīgi iet. Un vispār man ir vēl 100 lietas ko gribētu citādāk, lai būtu interesantāk 😀
Lapsas Kāja @ 17.07.2026 00:12
Nu, gan jau mēs visi zinām, kas ir balstiņa - lai vai cik fun, nelaidīs iespēju paburt drāmu reitingiem. Nav tā, ka balstiņai dikti kāda jūtas interesētu.
2biletes @ 17.07.2026 01:46tad jau labāk jersey shore veco sezonu variantu - pilna brīvība - dzīvo mājā. Pa dienu ej, kur gribi, vakarā iet uz klubu. 0 problēmas ja attiecības sāk veidot ar vietējiem. Drāma būtu uz visiem laikiem 100
Vakar vakarā skatījos kā Ilona kā tāda milice prasīja visiem pa apli, vai Loretas teiktais bija adekvāts vai kas tāds. Nu, likās, ka visi tādi sabijušies, neko nevar Ilonai pateikt pretī. Kad pasaka Ilonai vēlamo atbildi, ka tā nevajadzēja teikt, Ilona dod pretī ar “Pareizi!”. Man patīk melnais humors, tāpēc neko sliktu Loretas teiktajā nesaskatu. Vismaz ne tādā, ka Ilonai vajadzētu tēlot kaut kādu morālo milici un ņemt visus priekšā. Saprotu arī, kāpēc neviens neko neteica pretī, jo tā būtu enerģijas un nervu izmešana vējā, kā arī pārējie justos vēl neērtāk.Zandinaja @ 16.07.2026 23:58Atkal balstiņa tik paijā pa spalvu šķiet, ka Ilonai 😃 evelīna vai Loreta esot teikusi par to, lai vieglas smiltis ilonai , tad kad aizgāja prom vakarnakt😃 šī biski sacepās, bet wtf ja arī tā teica, tad tas jau tāds ar humoru😃 nav forši tā teikt, bet varbūt jāņem viss vieglāk!!! 🤓
Bea_ @ 17.07.2026 10:56No kurienes ir radies teiciens, ka latviešu meitenes visskaistākās?
Visas speķainas ar lieko svaru, celulīts, neķemmētiem pinkainiem matiem staigā, fiziski nepievilcīgi augumi, jo sports un fiziskās aktivitātes acīm redzami ir uz Jūs.
Redzams, ka šis šovs ir špikots no ārzemju šova - mīlestības sala. Arī to agràk esmu redzējusi un tur reāli pievilcīgas koptas sievietes, ir kur aci piesiet.. a te.. viena bēdu ieleja
Pistācija @ 17.07.2026 11:30
:D labs ragebait, skaistulīt xD
Lapsas Kāja @ 17.07.2026 12:12
Jums ar gramatiku ir brutāla bēdu ieleja - cerams, ka vismaz ķemme slīd caur matiem, ciskas slaikas un speķis neviz saulītē :)
Man šķiet, ka šovu filmē un komentē Dāvis Valdnieks ar savu komandu - tie paši, kuri filmē arī 4 uz koferiem. Bet tās ir tikai manas domas.MegijaN2 @ 17.07.2026 07:47
Kas ir balstiņa?
Ilonas vakardienas apvainošanās atkal bija pilnīgs bezsakars. Viņi ar savu favorītismu šo šovu gremdē.
celebrate @ 17.07.2026 16:35Man šķiet, ka šovu filmē un komentē Dāvis Valdnieks ar savu komandu - tie paši, kuri filmē arī 4 uz koferiem. Bet tās ir tikai manas domas.