Zandinaja @ 08.07.2025 16:59Nesaprotu, kas tai Terēze tik īpašs. Ja es būtu vīrietis skatoties uz tām meitenēm nu okey katrā tur kaut kas skaists ir izskatā un runājot, bet viņai… un kā viņa var būt divu bērnu māte, galīgi pēc uzvedības neizskatās. Tāda muļkīte. Galīgi neuzrunā.
vot jā, piem Evelīna man nepatīk izskatā, bet piesaista runājot. Terēzei mati atkāpušies, tā bālā āda, tas deguns un iekritušās acis. Nu naaav. Samanta dura, bet patīk kaut kas no viņas izskata un tā par jebkuru ka tur katrā kaut kas ir.gii_star @ 09.07.2025 09:17
Un vēl atbaidoši neglīta. Bet uzvedība viņu padara tikai vēl nepievilcīgāku. Ja būtu forša perosnība, tad arī neizskatītos tik briesmīgi.
Evelīna ir super!Zandinaja @ 09.07.2025 10:38vot jā, piem Evelīna man nepatīk izskatā, bet piesaista runājot. Terēzei mati atkāpušies, tā bālā āda, tas deguns un iekritušās acis. Nu naaav. Samanta dura, bet patīk kaut kas no viņas izskata un tā par jebkuru ka tur katrā kaut kas ir.
Madars ar Līvu runāja un izdomāja, ka iepazīsies, mēģinās kko, jo ar Samantu nav jēgas. Tad Samanta Līvu aiz muguras trīsstāvīgos vārdos sauca, Līvai to pateica skatītāji un tad arī notika viss tālakais 😂 Tad Madars apmeta kažoku uz otru pusi, Samanta pačīkstēja, paraudāja un Madars atpakaļ pie Samantas 😂 BērnudārzsLiivijaPiivija @ 14.07.2025 20:40Kāda var pastāstīt par ko tās jaunkudzes sakašķējās? Kāpēc tā Līva gāja Samantai virsū? Slinkums tīt atpakaļ tiešraides un meklēt.
tagad jau vairs nē, Madars pateica, ka viss. Vakar Līva tik riebīga čūska 3h norunāja ar Samantu tualetē ķjipa runāja visu dzivi patiesība nodirsa visus.Lizavay @ 14.07.2025 22:54Madars ar Līvu runāja un izdomāja, ka iepazīsies, mēģinās kko, jo ar Samantu nav jēgas. Tad Samanta Līvu aiz muguras trīsstāvīgos vārdos sauca, Līvai to pateica skatītāji un tad arī notika viss tālakais ? Tad Madars apmeta kažoku uz otru pusi, Samanta pačīkstēja, paraudāja un Madars atpakaļ pie Samantas ? Bērnudārzs
Kurā dienā un laikā bija?Lizavay @ 14.07.2025 22:54Madars ar Līvu runāja un izdomāja, ka iepazīsies, mēģinās kko, jo ar Samantu nav jēgas. Tad Samanta Līvu aiz muguras trīsstāvīgos vārdos sauca, Līvai to pateica skatītāji un tad arī notika viss tālakais ? Tad Madars apmeta kažoku uz otru pusi, Samanta pačīkstēja, paraudāja un Madars atpakaļ pie Samantas ? Bērnudārzs
12.07., laiku precīzu neatceros, bet bija pēc 17, es tur diezgan ilgi tinu uz priekšuPinkRose @ 15.07.2025 18:59Kurā dienā un laikā bija?