samanta izskatiga bet galviņā tukšumslielabeta @ 01.07.2025 00:14Kā jums jaunā sezona? Pagaidām visi izskatās tādi mierīgi, interesanti būs redzēt, kā viss izvērsīsies.
es arī šokā! Visām 4 :D ko viņas tad dara tur?lielabeta @ 02.07.2025 00:54Izrādās visām meitenēm ārpus šova ir simpātijas, kas gaida mājās. :D Kaut kāds murgs.
Drama karaLiene @ 02.07.2025 08:02Patinu uz atpakaļu nakts tiešraidi, gribēju redzēt kā Terēze ar Žoriku ieies gulēt. Protams ka bija čiki briki ? tikai tas pēctam sagaidīja kad Terēze aizmieg un aizgāja pie Samantas baseinā uz viena matrača gulēt un glāstīt kājas tai. Pēc brīža tas pats pie bāra letes ?
pateiksi lūdzu plkst laiku? Gribu redzēt :DDrama karaLiene @ 02.07.2025 08:02Patinu uz atpakaļu nakts tiešraidi, gribēju redzēt kā Terēze ar Žoriku ieies gulēt. Protams ka bija čiki briki ? tikai tas pēctam sagaidīja kad Terēze aizmieg un aizgāja pie Samantas baseinā uz viena matrača gulēt un glāstīt kājas tai. Pēc brīža tas pats pie bāra letes ?
Samanta ir viskaitinošākā, iztaisīties jau var, bet ne tādā gaismā. Evelīna ir īsta blondīne:D mans favorīts, tāda hihi haha, būtu jautri tusēt, izbauda jaunību. Stulbumu mazliet pietēlo, nav tik dumja, tas parādījās sēžot kopā ar Terēzi un Žoriku, kad jautāja "kas tur ar Samantu Žorikam?" Evelīna teica, ka neko nezin un neatceras, laikam par daudz dzēra... bet vēlāk jau teica, ka jā redzēja, bet negribas jaukties.LiivijaPiivija @ 03.07.2025 16:40Ļoti atgrūž tā Samanta, nepatīk cilvēki, kuri saka, ka ienīst dzīvniekus (vai bērnus). Saprotu, ka var nepatikt, bet nu ienīst.... Meitenītei bišķīt par daudz gribas zīmēties. Evelīna tāda mīļa muļķīte, cik esmu redzējusi. Terēze gan man rada nedaudz jautājumus, kā var divu bērnu māmiņa jau pirmajā naktī mīcīties/seksot ar džeku, kur zin tikai ~16h jau pirmajā naktī. Tiešām liekas, ka bērni pēc pāris gadiem, kad būs vecāki un ar pieeju internetam, negribēs paskatīties kā mammai gāja šovā? Nezinu, es parasti esmu ļoti liberāls cilvēks, bet nu, dod nelielu ick. Puiši nu tā, meh, Roberts liekas intelektuāls un kaut kur jau redzēts, Harijs ir ok. Zoriks atbraucis vienkārši seksiņu dabūt, patusēt un viss. Ar tiem diviem jaunajiem dalībniekiem vēl neesmu redzējusi ep.
man dod Pamel Anderson :DAltra @ 03.07.2025 21:31Evelīna man nereāli atgādina Anna Faris no The House Bunny. Sejas izteiksme,lūpas un kā tās kustās,kad runā. Evelīna,Harijs un Roberts ?
katrā ziņā rēcīgi, gaida vīrietis, bet kamerās sūcas ar citiem, ļauj aiztikt kājas un facebokkā bija raksts, ka šova dēļ gatava pat sexam:Dsauliiite.paula @ 03.07.2025 21:36Samantai vīrietis gaida Rīgā, tapēc šovā neko neveidos un būs ieturēta.
Šī sezona manuprāt ir nožēlojama, jo visi runā tikai, kā veidot šovu, kā drāmas taisīt, intrigas. Nekas īsts, dzīvs..liela daļa atnākusi nahaļavu atpūsties un savākt naudu.
Katrā ziņā nesalīdzināt ar 1. sezonu.
tenkas @ 03.07.2025 21:51katrā ziņā rēcīgi, gaida vīrietis, bet kamerās sūcas ar citiem, ļauj aiztikt kājas un facebokkā bija raksts, ka šova dēļ gatava pat sexam:D
Pamelai nav filleri lūpās un arī mākslīgās skropstas uz acīm kā Evelīnai. Ieslēdz The House Bunny un ieraudzīsi Evelīnas dvīņumāsu.tenkas @ 03.07.2025 21:47man dod Pamel Anderson :D
To baywatch