cik īsas tad ir visas pārējās? 1,35m? 😀Pilgrim @ 27.08.2024 08:13Tā skropstu Laura ir knapi 1.65, sakrāsota lelle ar lielu dibenu. 25 gados durt botoksu un sapņot par mākslīgiem pupiem… visas dzīves vērtības. Tad tāda m@uka Aleksandra ir jēdzīgāka, jo vismaz atzīst, kas viņa ir.
Tādā gadījumā arī Niks ir 165cm un Jānis Bērziņš tad sanāk, cik? 150cm? Un mazā Laura 140cm? No visas kompānijas tikai Eduardam garāks augums, bet arī nedaudz, tad vins ir 170cm, ja?Pilgrim @ 27.08.2024 08:13Tā skropstu Laura ir knapi 1.65, sakrāsota lelle ar lielu dibenu. 25 gados durt botoksu un sapņot par mākslīgiem pupiem… visas dzīves vērtības. Tad tāda m@uka Aleksandra ir jēdzīgāka, jo vismaz atzīst, kas viņa ir.
Pilgrim @ 27.08.2024 08:13Tā skropstu Laura ir knapi 1.65, sakrāsota lelle ar lielu dibenu. 25 gados durt botoksu un sapņot par mākslīgiem pupiem… visas dzīves vērtības. Tad tāda m@uka Aleksandra ir jēdzīgāka, jo vismaz atzīst, kas viņa ir.
LuckyStrike @ 26.08.2024 18:38Tu viņu dzīvē esi redzējusi? Neliela auguma meitene, par slaidu grūti nosaukt. Normāla, bet ne slaida.
LivaLauva1 @ 27.08.2024 07:57Off topic par uzvarētāju un IG storijiem. Runājot par Eduardu, man vienīgai ir tāds viedoklis, ka dzērumā likt Latvijas himnu ir sekli un necienīgi pret Latviju?
Skatījos bieži vien live, nu Eduards ir agresīvs un ļoti manipulē ar visiem, bet paskatoties sērijas, viņš ir uztaisīts par pareizo, interesanti, kādēļ tā?
LuckyStrike @ 26.08.2024 16:26Slaida viņa galīgi nav, bet nu tas šajā gadījumā nav svarīgi. Bet par ko pienākas uzvara, kam bija jābūt? Jāizveido pāris? Principā tad uzskatu, ka uzvarētāju nav.
artisticsoul @ 27.08.2024 11:54
Man vienmēr ir smieklīgi lasīt šos tekstus forumā :D Ja Rīgas Laura ''nav slaida'' , tad kurš ir :D virs 50 kg un virs XS izmēra visi ir rešņi? Kāpēc forumā bieži nodi*š pilnīgi normālus un veselīgus cilvēkus? Kā tad būtu jāsauc 150 kg mammītes? :D
Ļoti piekrītu šim viedoklim, priekš Dievietes neviena nav gana laba, tādos brīžos žēl, ka anonīms forums, būtu intreresanti paskatīties uz šo viedokļu autorēm, cik FB ievērojusi esmu, visneglitakākajiem cilvēkiem ir viskategoriskākais viedoklis.Sunlight @ 27.08.2024 22:51Man laikam kaut kādi “super zemie” standarti, bet man gandrīz katra no meitenēm savā ziņā likās simpātiska ? Pat mazās Lauras uzlabojumi šķita tādi, kas viņas sejai un tēlam patiešām piestāv. Rīgas Laurai amazing mati, Simonai super acis, Nadīna maza, smalka beibe. Nezinu, neviena tur nešķita neglīta pēc izskata.
Bet, protams, Dievietēm reti kura var līdzināties ?
No čaļiem - ar Oskaru būtu jautri pa draugam, bet absolūti nekas vairāk. Eduards staigājošs red flag - tik liels red flag, ka var redzēt no kosmosa. Mani šausmīgi besīja, kad viņš Vladislavam sejā iebāza savu kājstarpi un tad metās virsū ar “ko grūsties”. Un tā nepārtrauktā smiešanās - es ar tādu kopā dzīvojot 3 nedēļas aizietu pa fāzēm pati. Raivo narciss, kura visa “patiesība un atklātība” viiiispār negāja kopā ar faktu, ka atklāti meloja par Aleksandru. Pat, ja viņi nebija kopā, viņi ir “kolēģi” un būtu ārkārtīgi negodīgi, ja kā pāris uzvarētu. Bet es tomēr mazliet apbrīnoju, ka cilvēki var dzīvot ar tik augstu “man po” līmeni, tāpēc varbūt pat mazliet skauž ?
Bērziņš neveiksmīgi aizgāja meklēt slavu, Vladislavs tāpat. Pilnīgi lieki šovam.
Vienmēr blatojusi. Tāpēc arī čali nevar atrast gadiem.Redīss @ 28.08.2024 21:42Man vienīgai liekas, ka Rīgas Lauda baigi blato savos storijos?? Vairs galīgi neliekas tāda peciņa kāda bija šovā.
Pilgrim @ 28.08.2024 22:22Vienmēr blatojusi. Tāpēc arī čali nevar atrast gadiem.