latvjubarbija @ 26.08.2024 12:08
Tas tak joks, viņš to video filmēja.
Uzvaru par ko??Jasminaxoxo @ 26.08.2024 12:09Rīgas Laura pelnījusi uzvaru, jo ir sakarīga, nekā īpaši neizgāzās. Izskatās ļoti labi, ir slaida.
Pilgrim @ 26.08.2024 14:18Uzvaru par ko??
Hateline @ 26.08.2024 13:52Tā uzvarētāja man ari nav skaidra kādā sakārā, vispar gan Rīgas Laura gan Nadīne tur pašas nesaprata ko dara, tik kauca ka viņas tā nevar, jo omītes skatās, likās, ka viņas tajā šovā ieliktas ar varu, tāpēc nesaprotu kāpēc vajag pieteikties, ja visi atbraukuši meklēt mīlu, bet 80% saka, ka nav gatavi attiecībam vai negrib attiecības
kam tad tu dotu uzvaru?😂 Aleksandrai kas fukājas ar raivo non stop un sauc viņu par mauku? Vai mazajai laurai kuras seja aizmpampusi sliktāk nekā jebkuram alkoholiķim?Pilgrim @ 26.08.2024 14:18Uzvaru par ko??
Slaida viņa galīgi nav, bet nu tas šajā gadījumā nav svarīgi. Bet par ko pienākas uzvara, kam bija jābūt? Jāizveido pāris? Principā tad uzskatu, ka uzvarētāju nav.Jasminaxoxo @ 26.08.2024 12:09Rīgas Laura pelnījusi uzvaru, jo ir sakarīga, nekā īpaši neizgāzās. Izskatās ļoti labi, ir slaida.
LuckyStrike @ 26.08.2024 16:26Slaida viņa galīgi nav, bet nu tas šajā gadījumā nav svarīgi. Bet par ko pienākas uzvara, kam bija jābūt? Jāizveido pāris? Principā tad uzskatu, ka uzvarētāju nav.
Tu viņu dzīvē esi redzējusi? Neliela auguma meitene, par slaidu grūti nosaukt. Normāla, bet ne slaida.Jasminaxoxo @ 26.08.2024 17:31
Ja kāds saka, ka viņa nav slaida, man bail iedomāties, kādi šim cilvēkam standarti. Piemēram, Elīnu Didrihsoni visi noliek par tievumu, bet Rīgas Laura izrādās nav slaida. Tad kura būtu paraugs tam, kas ir veselīgi slaida?
Uzvarētāju, kas dabūja naudas balvu, noteica pēc skatītāju balsojuma. Vēl būšot kaut kāds uzvarējušais pāris, bet nav skaidrs, kā noteiks un ko dabūs.
neliela auguma? Viņa ir garākā no meitenēm un daļu vīriešu, kas tad tie pārejie punduri ir? Laurai ir ļoti labs augums, skaista meitene, reizēm nesaprotu, vai šādu komentāru autori skatās spogulī un spej sevi objektīvi novērtēt. Nu tiešām, kāds brīnums, ka liela dala meiteņu Latvijā komplekso, ja mēs viena pret otru šādi izturamies/izsakamies? Un es nerunāju par gaumi- kādam labāk patīk blondīnes, brunetes, īsas, garas, bet pasu faktu, ka Laura ir skaista meitene! Mums vispār Latvijā ir ļoti daudz skaistu meiteņu, tikai šādu komentāru dēļ, viņas pašas to neredz.LuckyStrike @ 26.08.2024 18:38Tu viņu dzīvē esi redzējusi? Neliela auguma meitene, par slaidu grūti nosaukt. Normāla, bet ne slaida.
Natali @ 26.08.2024 18:56neliela auguma? Viņa ir garākā no meitenēm un daļu vīriešu, kas tad tie pārejie punduri ir? Laurai ir ļoti labs augums, skaista meitene, reizēm nesaprotu, vai šādu komentāru autori skatās spogulī un spej sevi objektīvi novērtēt. Nu tiešām, kāds brīnums, ka liela dala meiteņu Latvijā komplekso, ja mēs viena pret otru šādi izturamies/izsakamies? Un es nerunāju par gaumi- kādam labāk patīk blondīnes, brunetes, īsas, garas, bet pasu faktu, ka Laura ir skaista meitene! Mums vispār Latvijā ir ļoti daudz skaistu meiteņu, tikai šādu komentāru dēļ, viņas pašas to neredz.
Sunlight @ 26.08.2024 22:04Man šķita, ka man acis rāda šķībi, bet PORZIŅĢIS (!!!) ir Oskaram zem viņa Insta ieraksta pateicies par šovu! ?
Bet, pascrollējot tālāk Oša profilu, var redzēt, ka pazīstami. 2023. gada Jāņu ierakstā redzams, ka kopā svinējuši.