cory @ 25.08.2024 00:23Es pati aktīvi nesekoju šim šoviņam, bet palasu te un ziņu portālos, kas tur notiek. Līdz ar to man jautājums- kur tie dalībnieki visu laiku tiek pie tā alkohola?
Man liekas pilnīgs stulbums, ka šova veidotāji ļaut dalībniekiem tur tā nodzerties. Es saprotu, ka vajag reitingus, bet nu vai tad nav iespējams to kaut kā savādāk saorganizēt? Mana sākotnējā izpratne bija, ka šis šovs būs kaut kas līdzīgs Love Island (kā UK, USA, Austrālijā un citās valstīs), kur dalībnieki tiek ielikti villā un meklē mīlestību. Un lai arī tur dalībniekiem tiek ierobežots alko patēriņš, šovs tik un tā ir labs.
Zandinaja @ 25.08.2024 21:18Kādai vēl go3 nerāda vairāk tos 3 krētas kanālus?
. Nu tas par to intereses noturību līd 5.sept. jā… bet nu anyway kkāds debīlisms, ka pa TV iet tik novēloti.DomuGrauds @ 25.08.2024 22:20Pēc 2 nedēļām aptuveni, būs fināls kurā noskaidros kurš no pāriem uzvarēs. Tas norisinās tagad kad kameras tika izslēgtas. Visticamāk paši dalībnieki balsos kurš pāris uzvarēs. Iespējams, ka viņiem būs vēl kāda atsevišķa balva. Šova veidotājiem jau vajag lai cilvēki skatītos arī pēc 2 nedēļām to sēriju, tāpēc šodien līdz galam visu neparādīja.
Laura jau bija tikai no skatītāju puses simpātija un ieguva naudas balvu.
Redīss @ 25.08.2024 22:30. Nu tas par to intereses noturību līd 5.sept. jā… bet nu anyway kkāds debīlisms, ka pa TV iet tik novēloti.
Tas nez tika darīts ar konkrētu mērķi vai vnk 10minūtēs šovu uzcepa un nepārdomāja?? tak visās ziņās jau uzvarētājs atklāts, kāds prikols TV3 paziņot pēc 2 ned?
stulbi, ka viņiem tur nav pieejamas kaut vai parastās spēles, savādāk bezdarbība ir vispār. Tīri kaut vai kārtis, uno, kaut kāda jenga uz uzdevumiem, pudele, nu vismaz izklaidei un kaut kādam pasākumam, savādāk sēž pie tiem galdiem un neko nedarīja visus vakarus, bet nu alko stipri par daudz. Šova vadītājiem vajadzēja nolikt kaut kādus limitus, piemērām lîdz 0.5l stiprais alkohols vai līdz 1.5l vidējs(vīni, kokteiļi) savādāk bezjēgā mauc un paši arī sevi nekādi neizdomā izklaidēt izņemot dzeršanuxexehe @ 25.08.2024 04:58
Citu jau nav ko darīt kā dzert. Iesprostoti “villā”, kas ir privātmājas izmēros un nav nodrošināti ar dienas aktivitātēm. Es nesauktu primitīvas spēles ar plastmasas glāzēm, jo budžets neko citu visticamāk neatļauj, par aktivitāti. Ķipa viņiem ir dienas tēma. To tēmu var novērot vakara ballītēs, dienas laikā tēma nekā netiek iesaistīta, izņemot, kad ir “karstie jautājumi”. Tāpēc nav brīnums, ka Bērziņš jau pašā startā izskatījās izbesīts un sejā var redzēt, ka nevar sagaidīt tam sviestam beigas. Iespējams, mēs viņu vietā arī tur būtu no bezdarbības nodzērušies ?
hahhaahahah @ 26.08.2024 11:59Rīgas Laura šodien ielikusi, ka Niks ar viņas nerunājot?
debestinaa @ 26.08.2024 01:01stulbi, ka viņiem tur nav pieejamas kaut vai parastās spēles, savādāk bezdarbība ir vispār. Tīri kaut vai kārtis, uno, kaut kāda jenga uz uzdevumiem, pudele, nu vismaz izklaidei un kaut kādam pasākumam, savādāk sēž pie tiem galdiem un neko nedarīja visus vakarus, bet nu alko stipri par daudz. Šova vadītājiem vajadzēja nolikt kaut kādus limitus, piemērām lîdz 0.5l stiprais alkohols vai līdz 1.5l vidējs(vīni, kokteiļi) savādāk bezjēgā mauc un paši arī sevi nekādi neizdomā izklaidēt izņemot dzeršanu