Es tāds vienīgais?

Reitings 105
Reģ: 22.05.2024
Pagājušo sestdienu tēvs izdomāja ka grib lai aizvedu viņu uz jūru. Negribēju, bet biju plānojis viņu vest te pat netālu uz Kauguriem. Tam sagribējās ka vajag tieši uz Enguri. Pastijos GPS attālumu, labi ar sakostiem zobiem piekritu - plāns bija tāds pats, ātri turp, ātri atpakaļ. Vidēji pa 120 - 130 km/h braucu lai ātrāk to lietu izdarītu. Pa ceļam viņš vēl man borēja ka nedrīkst būt tāds kāds es esmu vajag atpūsties, vajag cilvēkos iziet u.t.t. Es viņam vairākas reizes biju atkārtojis ka mana atpūta ir tieši vienātnē, savā ierastajā vidē. Labi, aizvedu uz to Enguri, bišķi pastaigājām, tēvs ielīda jūrā, Es protams nē, ne es peldēt protu, ne man interesē kāju spert ūdenī. Izlīda ārā, domāju viss, labi - lidosim mājās. Nē, tas vēl pasaka aizbraucam tagad uz Roju pēc kūpīnātām zivīm un tad pie reizes uz Kolkas ragu. Protams es pacēlu balsi teicu ka nebraukšu tik tālu, protams es dusmīgs, viņš dusmīgs un apvainojies. Abiem diena sabojāta.
Viņš man teica ka ar mani ir ļoti grūti, nesaprot kā es miesīgs dēls viņam nēesmu ar tādām pašām interesēm kā viņam. Protams tā nav, ka tēvam un dēlam jābūt vienādām interesēm un vienādiem veidiem kā atpūsties Bet es nedaudz aizdomājos. Piemēram ja paskatos citu cilvēku bildes, vai tajos pašos iepazīšanās saitos visiem cilvēkiem patīk kautkur ceļot, visiem cilvēkiem ir tā, kā brīvdienas, tā uzreiz kautkur prom no mājām, ja ne uz citu valsti, tad vismaz uz Latvijas otru galu. Man atkal ir tāda riebuma sajūta, diskomforts ja man ir jāizbrauc arpus sava mazā miesta. Arī ja lietas jāpērk, kas šeit nav pieejamas, es sūtu uz pakomātu vai ar kurjeru uz mājām, lai pašam nav jākratās piemēram uz Rīgu pēc tās lietas kas man vajadzīga.
Liekas jau ka laikam es tiešām tāds viens dīvainis esmu 😀
Un starpcitu ar tēvu viss kārtībā, nomierinājušies, komunicējam.
30.07.2024 22:17 |

Reitings 1273
Reģ: 13.12.2023
debestinaa @ 03.08.2024 19:31
iepraukšu savu kapeiku par infarktu- tas 90% gadījumos rodas miera stāvokļos, vakaros, naktīs, kad cilvēks ir atslābināts.

Ai, ko te daudz diskutēt. Cilvēks ir izdarījis savas izvēles (nav gan ar tām īsti mierā, ja jau šādas tēmas top, meklē iedrošinājumu, ka viss ok). Loģika te nedarbojas, lai iet savu ceļu.
03.08.2024 20:20 |

Reitings 105
Aminoskabe @ 02.08.2024 13:41

Man tas izklausās pēc garīgām vai attīstības problēmām.
man liekās ka cilvēki kas nemitīgi grib čupoties ir ar kautkādām garīgām problēmām. Kad paskatos uz tiem bariņiem pie bāriem, vai pilsētas svētkos, liekās kā kautkādi primitīvi mērkaķi ar bara instinktu.
04.08.2024 22:58 |

Reitings 105
debestinaa @ 03.08.2024 19:31
iepraukšu savu kapeiku par infarktu- tas 90% gadījumos rodas miera stāvokļos, vakaros, naktīs, kad cilvēks ir atslābināts.
infarkts un insults ir divas dažādas lietas. Insults var rasties no lielas slodzes/stresa, augsts asinsspiediens, kā rezultātā galvā var plīst kāds asinsvads. (Protams pie insulta var novest arī neveselīgs dzīves veids - cigaretes alkohols, taukaini ēdieni, lietas kas var radīt trombus.)
04.08.2024 23:02 |

Reitings 10
Reģ: 17.12.2023
Min91 @ 04.08.2024 23:02
infarkts un insults ir divas dažādas lietas. Insults var rasties no lielas slodzes/stresa, augsts asinsspiediens, kā rezultātā galvā var plīst kāds asinsvads. (Protams pie insulta var novest arī neveselīgs dzīves veids - cigaretes alkohols, taukaini ēdieni, lietas kas var radīt trombus.)

Infarkts un insults ir slimība nevis lieta
05.08.2024 15:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits