tiešām! Vai tikai tas nebija no FB konta EkoVeikals ielikts? Lai gan nau vakar lasīju, ka radinieki (mammas māsa) jau bija atrasti un atsaukušies.Lorra @ 25.07.2024 13:21facebookā bija ieraksts, bet vairs to nevaru atrast. Tie draugi kuri bija nošērojuši, viņu profilos tie ieraksti rādās kā This content isn’t available. Vai jau paspēja izdzēst?
Māte ir kautkāda Inita Z. No Rūjienes , lasiju ka esot bijusi nežēlīga un citi viņas bērniņi atrasti nomiruši ...
Yes min @ 25.07.2024 14:46Fbook posta komentāros jau bija minēts, ka māte zināma persona, bet nekas labs tur no tās mātes neesot sagaidāms. Pieļauju, ka varētu būt dzērāja..
Tikai saprotu, ka ir arī mammas māsa. Es tiešām nekad nesapratīšu, kā var tikt tuvu radinieku, turklāt mazu bērniņu, vienkārši atdot prom audzināšanā svešiem cilvēkiem un vairs neko par viņu nezināt. Es saprastu, ja tiešām nav neviena normāla nedzeroša radinieka, bet ja māsas, vecmāmiņas šo spēj pieļaut..nepiedodami.
Dovana @ 25.07.2024 15:19Domāju tie paši Kiviči gribētu atdot, tikai drusku kauns no sabiedrības! Tādiem arī būtu labāk atdot, nebrīnītos ja uzzinātu, ka Miu joprojām tikai pudeli ēd, nerunā un zobi nav salaboti. Neskatos viņas storijus un Kiviču lapā neesmu, tādēļ varu kļūdīties. Ja godīgi tādiem lanāk būtu arī atdot. Vispār cik Miu jau gadi palika trīs, pieci?
Mam šķiet, ka laikam Mia, bet pārliecināta neesmu. Pirmkārt kā viņu izlocīt? Nu ja vārds pareizss tad manā teikumā tiešām ir Miu!🤔 ja godīgi man aizdomas, ka viss ar viņiem saistītais ir dīvains, ne tikai vārds bērnam!Džinga @ 25.07.2024 15:47
To bērnu sauc Miu? Vispār nesekoju līdzi Kivičiem, bet kaut kāds baigi dīvainais vārds :D
Dovana @ 25.07.2024 16:22Mam šķiet, ka laikam Mia, bet pārliecināta neesmu. Pirmkārt kā viņu izlocīt? Nu ja vārds pareizss tad manā teikumā tiešām ir Miu!? ja godīgi man aizdomas, ka viss ar viņiem saistītais ir dīvains, ne tikai vārds bērnam!
Bet atdot sanāk tak Miu? Vai kā? Ja pareizi atceros tad kad dzima abi skandināja nav nekāda mija, bet Mia. Da čorts viņu zina, tik atceros, ka liels bērns nerunā, ēd pudeli uz zobi ir vājprātā. Par ko bagātais Kivis kaut kur bļāva, ka Bērnam visi zobi jālabo, bet tir rindas gadiem🙈 par nerunāšanu un pudeli atceros no kaut kāda ēdienu šova, bija kopā ar kivi, jo uz ēdienu un saldējumu laikam pat neskatījās, tas vismaz pareizi?Berta92 @ 25.07.2024 16:39
Miai nevis Miu ? Cik Miai zobu , nevis cik Miu zobu ?
Es apbrīnoju tos komentētājus ar ko viņi domā?😳 par Mārtiņu Freimani ko tamlīdzīgu rakstīja, tika viņš pats pateica galīgi svešs mazs nelaimīgs cilvēks un viss.IceCream @ 25.07.2024 17:52Citas tantes facebook saldsērīgi pūš, cik skaisti, ka atradusies, ka satiksies.
Mazāk meksikāņu seriālus vajag skatīties. Māte vai nu plence vai dzeguze.
Tam puisim vienkārši jāsatiek un viss, kā iepriekš minēju ilūzijas var sabrukt tieši kā Mārtiņam Freimanim. Šim puisim izskatās ir jāsatiek un jāsaprot viss, iespējams bez ilūzijām. Jāredz viss paša acīm, jo audžu vecākus viņš tāpat mīl.Tuana @ 25.07.2024 23:04Komentāros no vietējajiem šausmu lietas rakstītas, piem. tā “māte” vēl citu savu bērnu esot izmetusi miskastes maisā. Bet 1188 raksts, ka viņa un citi radinieki ļoti gribot satikt, visi priecīgi utml. Kaut kā žēl puisi, varbūt naivi sacerējies, ka būs skaista tikšanās kā filmās, bet pretī tāds zanķis, ko viņš savos ļaunākajos murgos neiedomātos. Naudu vēl “bagātajam francūzim” izprasīs.