Kā lai tiek galā ar pīpmaņiem, kuri smēķē pie loga un ne par kapeiku nevēlās saprast, ka viņi nav vienīgie karaļi, kas dzīvo šajā mājā un, ka jāciena ir citi iedzīvotāji?
Dzīvojam ģimene (nepīpmaņi) savā privātajā dzīvoklī. Blakus dzīvoklī dzīvo īrnieki pīpmaņi, kuri ik pa 30-40min pīpē. Protams tā smirdoņa gāžās iekšā manā dzīvojamajā platībā. Divi zemāk dzīvojošie kaimiņi arī pīpē, ar viņiem ir runāts un tur viss kārtībā, cilvēcīgi saprot un viņiem nav problēma pīpēt iet ārā, paldies viņiem! Bet šitie smerdeļi tēlo no sevis kaut kādus gaiļus, sūta d*rst, saka ja nepatīk, lai taisot savus logus ciet, viņiem traucējot smaka, kad kāds zivi gatavo... piedodiet atvainojiet ēdienu smaržas nav veselībai kaitīgas atšķirībā no cigarešu dūmiem. Man pašai ir astma un ir arī mazs bērns, kuram tā smirdoņa ir jāelpo. Un nevaru es vasaras laikā, kad tā jau dzīvoklī nav zemāk par 26-28° vēl logus turēt ciet. Vaitad man nav tiesības uz svaigi gaisu???
Zinu, ka likums atļauj pie loga pīpēt, bet aizliedz uz balkoniem un lodžijām, bet vai to nevar traktēt, piemēram par kaitniecību cilvēka veselībai? Ir video ieraksti par to kā pīpē, par to, kā cenšamies runāt, skaidrot, bet tie tik pasūta d*rst un aizver durvis.
Ir iesaistījies arī mājas pārvaldnieks, bet tiem viss vienalga, sēž kā tītari sūdu čupas galā. Īres līgumā viņiem ir punkts, ka nedrīkst dzīvoklī pīpēt. Kad mājas pārvaldnieks manas sūdzības nodeva dzīvokļa īpašniecei tad viņa piedraudēja, ka izmetīs viņus ārā, bet tas darbojās uz mēnesi tikai. Mēnesi kā mīlīši čāpoja ārā pīpēt, bet pēc tam atkal visam nikolaju uzlika.
Visi pīpmaņi, kuri neciena apkārt dzīvojošos un teiks aizver savus logus, paciet utt. Varat nemaz nerakstīt un neizteikties. Nesmēķējošam cilvēkam ir tiesības uz svaigu gaisu savā dzīvojamajā platībā!!!