Laiks izgāzt žulti anonīmiem upuriem! 😂
Aizvakar biju koncertā. Viss forši, Arēna arēno, dzērieni dzeras, mūziķi mūziķo…
Bet! Vai kāds man var izskaidrot sekojošo fenomenu:
Man priekšā sēž dāma, iebliezusi telefonā maksimālāko spilgtumu, kādu vien nabaga Ķīnas strādnieciņš bija spējīgs iebūvēt ierīcē, lai to neklasificētu kā masu apdullināšanas ierīci. Man, protams, skats negribot novirzās uz telefonu, kurā atvērts Facebook un, pateicoties extra lielajam fontam, redzu, ka top ieraksts no sērijas: “Tik ļoti gaidīts koncerts!” ar obligāto selfiju. Protams, saprotu, ka obligāti vajag šajā notikumā padalīties ar lūzeriem, kuri sēž mājās un koncertu neapmeklē. Bet mani sadusmoja fakts, ka šī sieviete VISU koncerta laiku periodiski skatījās Facebook, joprojām ar ieslēgtiem lukturiem, atbildēja uz katru no četriem (!!!) komentāriem un nemitīgi tīksminājās, atrādot saņemtos komentārus blakussēdošajam vīrietim, kurš nešķita ieinteresēts.
Mans retoriskais jautājums: WTF? Kāpēc cilvēki tā dara? Es personīgi soctīklus nelietoju un varbūt tāpēc man nav saprotama šī tieksme, bet, ja jau koncerts bija nu TIK gaidīts, vai nebūtu forši to arī baudīt bez liekiem traucēkļiem? Nemaz nerunāsim par to, ka, gribi vai negribi, traucē arī pārējiem. Vai man tiešām turpmāk, ejot uz koncertiem, jāliek saulesbrilles?
Paldies, ka uzklausīji 😂