Bindo @ 08.07.2024 19:16Mēģini palīdzēt, reizēm viņi paši nesaprot, kas notiek. Bija man viens tāds rados. Ārsts pateica, ka vari miegā aizmigt uz visiem laikiem, ja gribās vēl dzīvot. Un veirs nelieto. Viņiem vajag nopietni iemeslu lai nelietotu. Tādu, no kā viņa ego nobīsies. Un tā ir veselība. Runā ar viņu par veselību. Viņš sāks aizdomāties. Viņi nav slikti cilvēki. Šķirties? Nu tas tikai nozīmē, ka tev viņš ir lieta. Tas ir ļoti nesmuki. Neklausi tās kazas. Viņas tikai domā par savu labsajūtu. Mēs visi esam cilvēki, un mums visiem ir problēmas.
Bindo @ 08.07.2024 19:16Mēģini palīdzēt, reizēm viņi paši nesaprot, kas notiek. Bija man viens tāds rados. Ārsts pateica, ka vari miegā aizmigt uz visiem laikiem, ja gribās vēl dzīvot. Un veirs nelieto. Viņiem vajag nopietni iemeslu lai nelietotu. Tādu, no kā viņa ego nobīsies. Un tā ir veselība. Runā ar viņu par veselību. Viņš sāks aizdomāties. Viņi nav slikti cilvēki. Šķirties? Nu tas tikai nozīmē, ka tev viņš ir lieta. Tas ir ļoti nesmuki. Neklausi tās kazas. Viņas tikai domā par savu labsajūtu. Mēs visi esam cilvēki, un mums visiem ir problēmas.
Diabolus @ 08.07.2024 19:33
Ko tu vari muldēt.
Alkoholiķim citi cilvēki ir lietas, priekšmeti, kas kalpo, lai varētu netraucēti baudīt lielo dzīves mīlestību - promiles.
Kāpēc kādam būtu jākļūst par mocekli tikai tāpēc, ka viņš tā starp citu pagadījies alkoholiķa dzīvē?
EmilijaArm @ 08.07.2024 20:22Bindo, Tev nav taisnība. Tev ir kristīgs un cilvēcisks piegājiens, un diemžēl tas ir tas, uz kura visbiežāk paklūp alkoholiķu sievas. Jo viņām taču liekas - mūsu mīla ir tik stipra, es esmu gana vērtīga, lai viņš nāktu pie prāta utt.! Tā viņas sevi iedvesmo, un lāča pakalpojumu izdara stāsti, ka dažām tik tiešām ir izdevies panākt, ka vecis pārtrauc, diemžēl šie daži veiksmes stāsti uz milzīgas nelaimīgo statistikas fona arī liek noticēt, ka tas IR iespējams un vot taisni mums izdosies! Bet. Viņa iekrīt, notic un kļūst līdzatkarīga. Viens alkāns bojā dzīvi vismaz 4-6 citiem sev tuvajiem. Kristīgais piegājiens neder atkarību gadījumos - no alkoholiķa, narkomāna, azartspēlmaņa un sitēja ir jābēg prom, tā būs labāk visiem.
Bindo @ 08.07.2024 20:49Kautkur lasīju, ka Latvijas meičas esot sākušas kost. Domāju, ka tā ir kopēja problēma. Tie ir nervi. Un viss vairāk tā ir valdība. Kura kultivē šo narkotiku. Ieej veikalā un plaukti tev lūgtum lūdzās "paņem mani", pandēmijas laikā bērniem apavus nopirkt nevarēja, bet alkoholu 24/7. Aizdomājieties. valdībai milzīga peļņa no tā. Ja netiktu pārdots alkohols, tad arī nebūtu alkoholisms.
Bindo @ 08.07.2024 20:37
Alkoholisms nav nekad briesmīgi traks. Tas ir vājums. Labsajūta. Tehniski to var pārvarēt. Vai kāds Vācu koncentrācijas nometnēs nomira no alkohola neesamības ? Nē. Sieva. Nesieva, draudzene. Bet ja tev ir iespēja - palīdzi. Piemēram, daudziem un daudzām vakarā pēc darba gribās relaksu, ko alkohols dod. Pamēģiniet to nomainīt, ar cbd veipu. Laba apetīte un miedziņs salds. Zinu, ka daudzi ir alko atmetuši pēc psilocibīna tripa. Pameklē
youtube. Tam gan ir jāsagatavojās, bet tad redzēsi , sajutīsi to, ko ikdienā nepamani. Mūsu valdība gan nelabprāt uz to skatās. Jo kā tad viņi piepildīs kabatas, ja nebūs, kas dzer.
Bindo @ 08.07.2024 20:37
Alkoholisms nav nekad briesmīgi traks. Tas ir vājums. Labsajūta. Tehniski to var pārvarēt. Vai kāds Vācu koncentrācijas nometnēs nomira no alkohola neesamības ? Nē. Sieva. Nesieva, draudzene. Bet ja tev ir iespēja - palīdzi. Piemēram, daudziem un daudzām vakarā pēc darba gribās relaksu, ko alkohols dod. Pamēģiniet to nomainīt, ar cbd veipu. Laba apetīte un miedziņs salds. Zinu, ka daudzi ir alko atmetuši pēc psilocibīna tripa. Pameklē
youtube. Tam gan ir jāsagatavojās, bet tad redzēsi , sajutīsi to, ko ikdienā nepamani. Mūsu valdība gan nelabprāt uz to skatās. Jo kā tad viņi piepildīs kabatas, ja nebūs, kas dzer.
Vai kāds Vācu koncentrācijas nometnēs nomira no alkohola neesamības ?
Diabolus @ 08.07.2024 10:36Mans novērojums: tādi cilvēki ir uz visu mūžu sačakarēti. Tu nevari citam dot motivāciju mainīties. Bezjēdzīga cīņa. Nekādas tavas darbības vai uzvedība neko nemainīs. Tur ir dziļas psiholoģiskas problēmas, un tu neesi kompetenta tās risināt, un tā arī nav tava atbildība.
Partnerim jau bija atkarība, kad sākāt attiecības?
humm @ 08.07.2024 23:54
Jā atkarība jau pirms manis bija, ar laiku palikusi trakāka
Alkoholiķis no alkohola neesamiibas pavisam nopietni var nomirt. Un no kurienes Tu zini, ka neviens nenomira no tā nometnē?Bindo @ 08.07.2024 20:37
humm @ 08.07.2024 23:54
Jā atkarība jau pirms manis bija, ar laiku palikusi trakāka
Diabolus @ 09.07.2024 11:09
Maijā tu taisīji tēmu par aptauju 12.klases pētnieciskajam darbam. Tad vai nu tev ir knapi 18, vai arī tev ir bērni.
Jebkurā gadījumā es tev saku ar rūpēm un mīlestību: tu esi stulba un tev pašai steidzami jāmeklē palīdzība, lai tu saprastu, kāpēc esi tur, kur esi.