Gan jau visiem kontiem vienu paroli esi uzlikusi. Vismaz man visur viena un tā pati parole 😁 Par vecumu runājot, būtu interesanti uzzināt, kāda vecuma meitenes šajā forumā apgrozās, taču esmu pārliecināts, ka mana vecuma meitenes šo forumu neapmeklē 😅Marķīze @ 28.06.2024 15:52
Labs! ?? Man tad laikam jāsecina, ka esmu veca jau. ?
Es pati brīnos kā vispār paroli kontam atcerējos. Veselu mūžību nebiju te bijusi. ?
MR @ 28.06.2024 16:29Gan jau visiem kontiem vienu paroli esi uzlikusi. Vismaz man visur viena un tā pati parole ? Par vecumu runājot, būtu interesanti uzzināt, kāda vecuma meitenes šajā forumā apgrozās, taču esmu pārliecināts, ka mana vecuma meitenes šo forumu neapmeklē ?
MR @ 28.06.2024 16:29Gan jau visiem kontiem vienu paroli esi uzlikusi. Vismaz man visur viena un tā pati parole ? Par vecumu runājot, būtu interesanti uzzināt, kāda vecuma meitenes šajā forumā apgrozās, taču esmu pārliecināts, ka mana vecuma meitenes šo forumu neapmeklē ?
Marķīze @ 28.06.2024 16:56Man 35. Parole bija tiešām sena. Ar otro piegājienu uztrāpīju pēc atmiñas. ? Sarēkināju, ka 15 gadi jau riñkī kopš iesaistijos saja foruma.
LieneSabine777777777 @ 29.06.2024 00:58Sveikas. Vai kādai no jums ir pašvaldības mazdārziņš ?
Ja, jā, tad kā jums klājas ar šo sezonu ko audzēt ?
Kāda Jūsu pieredze?
Cik ilgi ir jau dārzs?
Vai esat saskārušās ar “ciemiņiem”?
Nesaprotu, to loģiku- cilvēki gadiem gaida rindā uz mazdārziņiem, bet kad saņem piedāvājumu, tad tur ir ļoti traki viss aizaudzis un nav kopts, bez trimera nav iespejams pat spert soli tur iekšā.. kapec uzreiz nevar beigt līgumu ja redz , ka tur neviens nav bijis vasaras sezonā un kopis dārzu, bet gaida entos gadus, kad viss jau ir aizaudzis un jaunajam īrniekam ppc kā jācenšas un jāieguldās?
Šogad pašiem tik pirmo gadu mazdārziņš Rīgā, lēnā garā tik iekopam ar vīru, bet rezultāts jau ļoti priecē jo sākotnēji pat nešķita, ka ir iespejams tur ko glābt( viss aizaudzis jau gadiem)
Paspējām šogad atbrīvot dārzu no lielākās daļas aizaugušās zāles, krūmiem, sapuvušiem kokiem utt., no “bomžu” atstātas miskastes, ierīkot puķu dobi uztaisīt mazu lapeni.
Plāni jau lieli, tik žēl ka nāk apciemot “ciemiņi”. Bij gadījums, kad nozaga tukšo pudeļu taromatu, nekas vērtīgs, bet tapat ja nak ciemos pēc taromata, tad nav isti omulīgi tur vairak :(.