Piekūns @ 04.07.2024 15:36
Šis laikam nav jautājums, kas man parasti uzpeld, sarunājoties ar kādu paziņu, cik nu man to sieviešu paziņu ir. Kas ir zināmas un ir precējušās ar ārzemnieku, pārsvarā ir satikušās ar savu dzīvesbiedru, kad pašas ir aizbraukušas uz turieni un sapazinušās studiju vai jau darba gaitu laikā. Vai dzīvesbiedrs atbraucis dzīvot vai studēt uz šejieni un satikts tādā veidā. Bet vai kādai no viņām ir izteikti aizspriedumi pret LV vīriešiem - nav pratināts.
Bet tā, pēc garāmejošām sarunām, kurās tiek īpaši jūsmots par ārzemniekiem un salīdzināts, kā viņi ir labāki par LV vīriešiem, noteikti šādas sievietes ir. Vai vairumā - stipri šaubos, jo neuzskatu, ka plus mīnus sakarīgam LV vīrietim būtu jābūt problēmām atrast otru pusīti. Vēl arī jautājums ir vai tikai pajūsmo par eksotiku (līdzīgi kā arī vīrieši to dara par ārzemju sievietēm).
Annanik @ 05.07.2024 15:08Starp citu ir latviesu viriesi, kas jusmo par krievu sievietem un tumsadainam ? cilveki ir vienkarsi dazadi
ronnie @ 02.07.2024 23:47Treškārt, diskusijas autors liekas pārsteigts par to, kādēļ latviešu sievietes labprātāk izvēlas satikties ar ārzemniekiem, taču laikam vēl nav sajēdzis to, ka viņš pats ar sevis rakstītajiem tekstiem lieliski pierāda to, kādēļ latviešu sievietes izvēlas ārzemniekus, nevis tādus latvju bāleliņus kā diskusijas autors. Konkrēti par sevi runājot, varu teikt, ka es labprātāk savos kaimiņos redzēšu dzīvojam kaut desmit imigrantus no citām valstīm, nekā vienu tādu Min91, kurš citu tautību pārstāvjus sauc par "čornažopņikiem". Es uzskatu, ka katrā tautā ir daudz labu cilvēku un arī daudz kretīnu. Daudzu gadu garumā ceļojot apkārt pa pasauli man ir bijusi tā laime iepazīt daudz lielisku cilvēku, kurus diskusijas autors bravūrīgi apsaukā par "čornažopņikiem". Un es i nedomājot izvēlētos dzīvot kopā ar visiem tiem cilvēkiem, kurus pa šiem gadiem esmu iepazinusi, nekā dzīvot kaimiņos ar tādu rasistisku un nacistisku uzskatu paudēju kā tēmas autors. Starp citu, kad rakstīju par to, kādēļ vairs nekad netiktos ar latviešiem, aizmirsu pieminēt to, ka latviešu vīriešiem (vismaz tiem ar kuriem savulaik tikos es) ir ļoti aprobežots, šaurs skatījums uz dzīvi un viņi visi pa lielam ir ļoti lieli rasisti un homofobi. Atliek kaut vai mazliet palasīt komentārus par vakar notikušajām geju laulībām. Tas naids, rupjības un preteklības, kuras gāžas no tiem komentāriem, kurus raksta mūsu pašu bāleliņi, rada vēlmi mainīt pilsonību. Lūk, autoram vēl viens iemesls kādēļ ir sievietes, kuras izvēlas būt kopā ar ārzemniekiem, jo ir valstis, kurās dzīvojošie cilvēki ir brīvi un atvērti domājoši, nevis joprojām iestrēguši PSRS laika domāšanā.
Zintis @ 10.07.2024 02:09
Ceru, ka Tevi un tādas, Tev "līdzīgās" netaisīs bērnus un nepaliks Latvijā. Ja tik ļoti ienīsti savu senci un tautu dodies uz savu Āfriku vai Indiju un paliec tur, mums nevajag tavus maladaptīvos gēnus un taisi, tur bērnus cik vari izdirst,tik nedomā atpakaļ braukt ar saviem puscilveka bērniem. Tev laikam patīk dzīvot bez elektrības un slaucīt dirsu krūmos. Esi pārāk pieradusi pie eiropeiskā komforta. Taviem draugiem Rietumeiropaa jau ir kirdig, pilns ar muslimiem un melnajiem. Ja sieviete grib ārzemnieku, lai dodas tad arī uz tā ārzemnieka zemi un dzīvo, nav nekas pretī tad, bet ja piizda vēlas šeit dzīvot ar ārzemnieku tad tā ir ņirgāšanās pret vietējiem. Vīrieši, nekad neticiet sievietēm līdz galam,jo viņas pašas neko nesaprot, ko grib. Uztveriet viņus kā bērnus, ne velti islāmam ir taisnība par sievietēm, šajā diskusijā to ļoti labi var redzēt, kāpēc. Ir vajadzīgs spēcīgam vīrietim, lai sieviete būtu lojāla, tā lūk. Skarba realitāte.
Džinga @ 10.07.2024 09:24
Tevi arī draudzene pameta kāda ārzemnieka dēļ?
Man liekas daudziem no jums atliek vienkārši nomazgāties, kādreiz pamest dzīvokli un nebūt kretīniem, tad neiemainīs jūs pret francūžiem.
Zintis @ 15.07.2024 01:39
Mana bijusī draudzene apprecējās, bet ar vietējo balto cilvēku miljonāru. Man nekas pretī nav, toreiz biju jauns un nezināju sievišķo birokrātiju +vēl lietoju alko un naudas ar īsti nebija. Lai jau maina pret franzuci(tā pat tur vairs nau vietējie baltie franči), bet lai paliek tur Francijā un dzīvo nevis brauc atpakaļ uz LV ar pusbrunu bērnu un raud, ka viss slikti un vecmamma audzina bērnu :D. Ir dzirdēti visādi gadījumu par mūsu Rīgas zeltenem. nekas Rīgas ielas jau paliek pilnakas ar visādiem melnajiem un muslimiem, ceru ka kāda no Jums izbaudīs to, ko bauda rietumu Eiropā sievietes. Kad jūs Rīdzeniecis sāks slānīt un varot šie melnie, gardi smiesos. šaubos ka kāds vietējais skries palīgā. Varēsiet baudīt melno kultūru un islāma augļus. Paldies dievam laukos sievietes ir sakarīgas vēl un vietējie šķībi skatās uz imigrantiem, laukos ir tērauds kas nerūsē.
Zintis @ 10.07.2024 02:09
Ceru, ka Tevi un tādas, Tev "līdzīgās" netaisīs bērnus un nepaliks Latvijā. Ja tik ļoti ienīsti savu senci un tautu dodies uz savu Āfriku vai Indiju un paliec tur, mums nevajag tavus maladaptīvos gēnus un taisi, tur bērnus cik vari izdirst,tik nedomā atpakaļ braukt ar saviem puscilveka bērniem. Tev laikam patīk dzīvot bez elektrības un slaucīt dirsu krūmos. Esi pārāk pieradusi pie eiropeiskā komforta. Taviem draugiem Rietumeiropaa jau ir kirdig, pilns ar muslimiem un melnajiem. Ja sieviete grib ārzemnieku, lai dodas tad arī uz tā ārzemnieka zemi un dzīvo, nav nekas pretī tad, bet ja piizda vēlas šeit dzīvot ar ārzemnieku tad tā ir ņirgāšanās pret vietējiem. Vīrieši, nekad neticiet sievietēm līdz galam,jo viņas pašas neko nesaprot, ko grib. Uztveriet viņus kā bērnus, ne velti islāmam ir taisnība par sievietēm, šajā diskusijā to ļoti labi var redzēt, kāpēc. Ir vajadzīgs spēcīgam vīrietim, lai sieviete būtu lojāla, tā lūk. Skarba realitāte.
ronnie @ 15.07.2024 15:22
Neuztraucies, Zinti. Es jau ilgus gadus nedzīvoju Latvijā, savukārt bērnus nevēlos vispār. Manā dzīvē viss ir kārtībā, ko gan nevarētu teikt par Tevi. Un, starp citu, Tu ar saviem komentāriem lieliski nodemonstrē tieši to, kāpēc es tik ļoti neciešu latviešu vīriešus. Protams, ne visus, bet Tev līdzīgos, kuri uz pasauli un cilvēkiem skatās ar aprobežotu skatu. Man nav pa ceļam ar rasistiem, ksenofobiem un sieviešu nīdējiem, kuri citām sievietēm novēl izvarošanu un sievietes saukā par "pīzdām". Pats smieklīgākais visā ir tas, ka tādi, kā Tu, vienmēr ir tie, kuri paši domā, ka ir baigi krutie čaļi un ka visas sievietes grib būt ar viņiem kopā, kaut gan tādi idioti nav vajadzīgi nevienai normālai, sevi cienošai sievietei. Tieši šī iemesla dēļ tad nu tādi antiņi kā Tu, Zinti, arī lien iekšā sieviešu forumos, lai izgāztu savu žulti un naidu pret sievietēm, jo, redz, kādam musulmanim tiek latviešu sievietes, bet pašam nekā. Sirsniņa sāp, vai ne? Katrā ziņā Tu esi lielisks piemērs tam, kādam nebūt vīrietim. Kaut gan par vīrieti Tevi nenosaukt. Tādi kā Tu nav vīrieša vārda cienīgi. Tik vien kā tāds vīrieša izstrādājums.
gii_star @ 16.07.2024 11:19
Tāds vecenes izstrādājums kā tu arī nevienam nav vajadzīgs.
Tas ir tikai tavs viedoklis. Es kā sieviete, piekrītu Zinta viedoklim.
Šitās stulbās progresīvās welkomistes visas ir slimas. Neesi vēl prātā izaugusi, lai saprastu kas ir kas. Varu derēt, ka tev ir koši zaļi vai rozā mati, riņķis degunā un atbaidoša progresīva āriene.
Daudz labprātāk komuniucēju ar cilvēku ar zaļiem matiem, kurš vārdu progresīvs neuzskata par lamuvārdu, kā tādu nekā tu, kas attīstība kaut kur ir apstājusies.
akul12 @ 16.07.2024 13:17
Abiem pretpoliem attīstība ir apstājusies ?
Gan izteikti konservatīvais, gan izteikti progresīvais nespēj pieņemt, ka citiem cilvēkiem ir savādāks skats uz dzīvi.
Ja vien neesi tāds pats progresīvais ar zaļiem matiem, tad nekāda komunikācija nesanāks.
gii_star @ 16.07.2024 11:19
Tāds vecenes izstrādājums kā tu arī nevienam nav vajadzīgs.
Tas ir tikai tavs viedoklis. Es kā sieviete, piekrītu Zinta viedoklim.
Šitās stulbās progresīvās welkomistes visas ir slimas. Neesi vēl prātā izaugusi, lai saprastu kas ir kas. Varu derēt, ka tev ir koši zaļi vai rozā mati, riņķis degunā un atbaidoša progresīva āriene.
Min91 @ 27.06.2024 11:17tas par ko viņš cepās ir nav par to, ka latviešu sievietes izvēlas arzemniekus, bet viņu nē. Ja nu kas.
Viņš cepās par to ka viņš ir tāds, par tradicionālām un nacionālām vērtībām, un tas ka latviešu sievietes izvelas tos "eksotiskos" un protams ir sekss, ir bērni kas nav no latvieša. Beigas noved pie tā ka latvieši kā tauta izmirst. paaudzi nevis latviešu bērnus bet gan visādus. Tādā ziņā es viņam piekrītu. Bet ko padarīsi. Man vecākā māsica arī jau 17 gadus dzīvo anglijā. Jau ir bērni no angļa. Tie jau vairs nav latvieši. Pases anglijas, pat latviešu valodu nemaz nezin.
ronnie @ 15.07.2024 15:22
Neuztraucies, Zinti. Es jau ilgus gadus nedzīvoju Latvijā, savukārt bērnus nevēlos vispār. Manā dzīvē viss ir kārtībā, ko gan nevarētu teikt par Tevi. Un, starp citu, Tu ar saviem komentāriem lieliski nodemonstrē tieši to, kāpēc es tik ļoti neciešu latviešu vīriešus. Protams, ne visus, bet Tev līdzīgos, kuri uz pasauli un cilvēkiem skatās ar aprobežotu skatu. Man nav pa ceļam ar rasistiem, ksenofobiem un sieviešu nīdējiem, kuri citām sievietēm novēl izvarošanu un sievietes saukā par "pīzdām". Pats smieklīgākais visā ir tas, ka tādi, kā Tu, vienmēr ir tie, kuri paši domā, ka ir baigi krutie čaļi un ka visas sievietes grib būt ar viņiem kopā, kaut gan tādi idioti nav vajadzīgi nevienai normālai, sevi cienošai sievietei. Tieši šī iemesla dēļ tad nu tādi antiņi kā Tu, Zinti, arī lien iekšā sieviešu forumos, lai izgāztu savu žulti un naidu pret sievietēm, jo, redz, kādam musulmanim tiek latviešu sievietes, bet pašam nekā. Sirsniņa sāp, vai ne? Katrā ziņā Tu esi lielisks piemērs tam, kādam nebūt vīrietim. Kaut gan par vīrieti Tevi nenosaukt. Tādi kā Tu nav vīrieša vārda cienīgi. Tik vien kā tāds vīrieša izstrādājums.
Diabolus @ 15.07.2024 07:11
Kas tavā dzīvē ir nogājis tik greizi, ka tu novēli kādam, lai viņu sit un izvaro? Man ir kauns tavas mammas un vecmāmiņas vietā. Tu esi paraugs tam, kā neaudzināt dēlu. Tu esi zemāks par zemi, nožēlojams tārps.
ronnie @ 16.07.2024 16:04
Zini, tādus personāžus kā Tevi, Zinti un dažus citus, kuri te izpaužās ar visādiem "spārnotiem" izteicieniem, vienmēr vieno aptuveni vienas un tās pašas lietas. Respektīvi, naids pret atšķirīgajiem, rasisms, ksenofobija, homofobija un seksisms. Tajā pašā laikā jūs esat tradicionālo ģimeņu atbalstītāji, iestājaties pret dažādām kopienām, atbalstat vardarbību pret mazāk aizsargātām sabiedrības grupām un uztraucaties par to, cik ļoti citu cilvēku eksistence nezin kādā veidā apdraud jūsējo. Visticamāk, ka ticat Dievam un varbūt arī apmeklējat baznīcu, tāpēc sevi uzskatāt par reliģiskiem, apgarotiem cilvēkiem. Facebook'ā profila bildēs redzami smaidoši bērni. Bet, kā likums, jūs vienmēr būsiet atrodami komentāru sadaļās, kurās spļausiet ārā savu žulti par gejiem un imigrantiem, un sievietēm, un vēl daudz ko citu.
Ar šo visu gribu teikt to, ka ne reizi neesmu lasījusi komentārus, kuros zaļmataini liberāļi ar riņķiem degunā kādam novēlētu nāvi vai izvarošanu. Visi komentāri, kuros kāds ir citām sabiedrības grupām vēlējis nāvi vai izvarošanu, ir nākuši tieši no sievietēm un vīriešiem, kuri Facebook profila bildēs mīlīgi smaida, turēdami rokās bērnus, un kuru Facebook profils pilns ar "apgarotiem" postiem par mīlestību, cieņu un laimi. Tāpēc, zini, es Tavu komentāru uztveru kā komplimentu, jo labāk esmu "atbaidošs" liberālis, kurš nevienam citam nevēl nāvi un dzīvo ar atvērtu sirdi un prātu pret visiem cilvēkiem, nekā "pareizā" latviešu sieviete vai "pareizais" latviešu vīrietis, kurš citu acīs tēlo paraugu, bet tajā pašā laikā no iekšienes ir sapuvis, pretīgs cilvēks, kurš sevī nes naidu un žulti. Ar savu komentāru Tu neaizvainoji mani. Ar savu komentāru Tu tikai lieliski nodemonstrēji to, kas esi Tu pati.
Nekas, ar vien vairāk cilvēku mācās un bērniem māca toleranci, atvērtību un cieņu.
Zintis @ 16.07.2024 17:31
Klausies,man or liels prieks, ka Tava ģenētiska līnija vairs neturpināsies, vismaz savu darbu esi izpildījusi uz šīs pasaules. Cerams, Tev līdzīgas darīs to pašu. Kāda man starpība, ka Rīgas zeltenes iet pie mūsļika, tas mūsļiks ātri viņai ierādīs vietu uz kuru pusi jāguļ ar zilu aci, galvenais, lai brauc uz musulmaņu un zemi un dzīvo nost tās zeltenes, tāpat prātā nekas nav no viņām, savā ziņā labi, ka attīra LV no tādām. Nav ko piedirst vietu, kurā dzīvo. Man ir prieks, ka latvju zeļļi ir veči, dzirdot no Tavas pieredzes. Man Ilzeskalna ir skaistas mei4as un neinīst savus senčus kā Tu. Parādīšu viņam šo forumu xd. Sāku novērtēt, cik labi dzīvot 4uhna. P. S šo forumu atradu randoma(nezināju, ka tādi vēl eksistē xd) , kā pagatavot rīsus pareizi xD un atradu šo saraksti top sarakstu bukletā.. Ka sāka, Dievs gribēja, lai izsaku savas domas, šajā demokrātiskajā vidē.