Oi, oi. Ne vienmēr. Narcisi arī var būt tādi pikaperi, ka nu tik, bet kad konfektno buketnij periods beigsies, sāksies elle zemes virsū.Maija4 @ 30.06.2024 22:30
Pirmais randiņš daudz par vīrieti var pastāstīt. Ja vīrietis gatavs sievieti aizvest uz labu restorānu, aizbraukt pakaļ, aizvest mājās, nemēģinot ievilkt gultā, tas jau parāda, ka vīrietis sievieti ciena.. ir visādi izņēmumi, bet nu pa lielam, realitāte ir tāda
Pilgrim @ 30.06.2024 23:09Oi, oi. Ne vienmēr. Narcisi arī var būt tādi pikaperi, ka nu tik, bet kad konfektno buketnij periods beigsies, sāksies elle zemes virsū.
Min91 @ 30.06.2024 22:11Nu jā jums tad vajag visām arzemniekus, es personīgi randiņā uz restorānu nekad neietu :D Arī bez randiņiem restorānus neapmeklēju jo viņu ēdieni man liekās negaršīgi.
law7 @ 30.06.2024 21:41Ja tas ir Aldis, tad jāatceras, ka viņš te forumā ir deklarējis, ka viņam sievieti vajag tikai seksam, nekādas citas attiecības viņš negrib, turklāt viņam mēdz būt sekss arī ar vīriešiem.
Vienīgā viņa kvalitāte, ar ko viņš mēdz piesaistīt sievietes, kā viņš te pats ir rakstījis, ir augums virs 190 cm.
Ja salīdzinājumam apskatos uz daudzajiem foršajiem man apkārtējiem latviešu vīriešiem, Aldis noteikti nav tipisks latviešu vīrietis.
Biezlape @ 01.07.2024 00:07
Šis nav Aldis. Aldim bija cits "rokrasts", rakstības stils. Šitam kadram ir tā sāpe par to mazo augumu, kas tiek visur iepīts, un īpašais rakstības stils, ko var viegli atpazīt.

lietotājs @ 01.07.2024 01:26Tas parasti ir vienmēr bijis aktuāli, ka sievietes kopojās ar iebrucējiem, jo tie, kas iebrūk (pārņem zemes), kurās ir pasīvi un ne-agresīvi vīrieši, kas neaptur invāziju, sieviešu zemapziņā skaitās kā pārāki.
Šeit Vācu SS karavīri 1941. gadā Rīgā un bari ar Latviešu sievietēm viņiem apkārt:
Tāpēc parasti nordiskās ziemeļu sievietes bieži vien dodas sex tūrismā uz dienvidu Eiropu - Itāliju, Turciju un Spāniju. Bieži vien 18 gadīgas latviešu tīnes dodas tur ar cerību, ka kāds bagātais savāks viņas uz vairāk kā vienu nakti.
Neietu gan, man nepatīk intervijas. Randiņi pēc 30 nav tāda brīva un nepiespiesta kopā patusēšana kāda bija 16 - 18 gadniekiem. Pēc 30 tā ir vienkārši izjautāšana, kā darba intervijā. Tikai atšķiriba ir tāda ka uz darba interviju ej bez nekā, uz randiņinterviju vajag vēl puķes un visādus vēl brīnumus 😁Džinga @ 30.06.2024 23:35
a tu uz randiņu vispār ietu? Izklausās, ka diez vai ?
Min91 @ 01.07.2024 15:43Neietu gan, man nepatīk intervijas. Randiņi pēc 30 nav tāda brīva un nepiespiesta kopā patusēšana kāda bija 16 - 18 gadniekiem. Pēc 30 tā ir vienkārši izjautāšana, kā darba intervijā. Tikai atšķiriba ir tāda ka uz darba interviju ej bez nekā, uz randiņinterviju vajag vēl puķes un visādus vēl brīnumus ?
Min91 @ 01.07.2024 15:43Neietu gan, man nepatīk intervijas. Randiņi pēc 30 nav tāda brīva un nepiespiesta kopā patusēšana kāda bija 16 - 18 gadniekiem. Pēc 30 tā ir vienkārši izjautāšana, kā darba intervijā. Tikai atšķiriba ir tāda ka uz darba interviju ej bez nekā, uz randiņinterviju vajag vēl puķes un visādus vēl brīnumus ?
nu bet visi jau nav tādi kā es, ir jau latvieši kas labprat tiktos, ietu uz randiņiem, socializētos, bet sieviete viņa vietā labāk izvēlās BOLT pakistānieti. (kā piemērs)Ani23 @ 01.07.2024 15:48
Te arī atbilde, kādēļ sievietes dod priekšroku jebkuram citam ?
Min91 @ 01.07.2024 16:02nu bet visi jau nav tādi kā es, ir jau latvieši kas labprat tiktos, ietu uz randiņiem, socializētos, bet sieviete viņa vietā labāk izvēlās BOLT pakistānieti. (kā piemērs)
nēesmu mēģinājis iepazities nemaz.Džinga @ 01.07.2024 16:32
Man gan izklausās, ka tevis vietā izvēlas bolt pakistānieti, nevis tā tikko minētā vīrieša vietā.
Min91 @ 01.07.2024 16:46nēesmu mēģinājis iepazities nemaz.
es redzu citu situaciju.Sievietes ar vien vairak velas dzivot vienas,bez viriesiem un attieiicbam,seviski pec 40 gadiem.Ari viriesi arvien vairak sak dzivot vieni.Vienkarsi tads laiks.